Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2005-2006  (Read 12039 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DoctorBalendar

• Guest
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2005-2006
« Reply #440 on: July 10, 2005, 18:21:16 »
OEOEOEOEO TO 20% POULH8HKE STON MPEO. GIA SOU EUAGGELE ESU KAI TA papagalakia sou.;)

Είσαι τελικά αυτός που φαίνεσαι, φίλε. Καλά με έχουν προειδοποιήσει.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #441 on: July 10, 2005, 18:33:56 »
είμαι μέλος της Μοσαντ καλά σε είχαν ειδοποιήσει  :laugh:

TOTTI

• Guest
« Reply #442 on: July 10, 2005, 18:46:17 »
e oxi re gamwto,2000 diarkeias exei poulhsei mexri stigmhs h ksanthi mas perase k auth

k gw pou xarhka pws perasame ton atromhto-xalkhdona........

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #443 on: July 10, 2005, 20:19:51 »
www.paokfans.gr

Distihws i katastasi pou perigrafetai moiazei na einai i alitheia. Kai mia erwtisi:
O gavros hreiazetai ton Kwstantinou kai ton kinigaei. Emeis den ton hreiazomaste? Pws vgainei o Karagewrgiou (ton opoio simpathw) kai mas leei oti o metagrafikos shediasmos oloklirwthike? An emesa leei oti mehri ekei ftanei to paplwma (kai etsi einai, oloi to kseroume) den tha eprepe na kanoume kaiti gia na allaksei i katastasi? Me to na leme "o proedros ekane oti mporouse" mia zwi sti mizeria tha eimaste.

DoctorBalendar

• Guest
« Reply #444 on: July 10, 2005, 20:36:12 »
Διαρκείας δε θέλεις να πάρεις... ΠΩΣ θέλεις να έχει ο ΠΑΟΚ λεφτά για τον Κωνσταντίνου; Αλλά ξέχασα... Περιμένουμε τη λαϊκή βάση ή τον λεφτά πρόεδρο ή τον έντιμο διαχειριστή*...

*μέχρι και αυτός να πάψει να είναι αρεστός...

PS: Για πολλά κιλά μιλάμε...
« Last Edit: July 10, 2005, 20:39:14 by DoctorBalendar »

imago

• Guest
« Reply #445 on: July 10, 2005, 20:55:02 »
καλά σου λένε φίλε agraf,

περιμένεις και εσύ να γίνουν μεταγραφές από τα άλλα έσοδα που εξυπακούεται ότι έχει μια υγειώς διαχειριζόμενη ομάδα, δηλαδή από τηλεοπτικά δικαιώματα, επιδικασμένα χρήματα από αδικήματα προηγούμενων προέδρων, κρατικές επιχορηγήσεις κτλκτλ. Δεν ξέρεις λοιπόν ότι όλα αυτά δεν αφορούν το αγωνιστικό τμήμα αλλά πρόκειται για προσωπικά έσοδα του προέδρου κ. Γούμενου???τί δουλειά έχει ο ΠΑΟΚ με αυτά τα λεφτά??? εάν θέλουμε ομάδα, πρέπει να την χρηματοδοτούμαι με...δικά μας έσοδα και να μην ανακατεύουμε την διοίκηση σε αυτά τα ζητήματα (εξάλλου πού έχει ακουστεί αυτό το πράγμα, η χρηματοδότηση των ποδοσφαιρστών να είναι υπόθεση της διοίκησης).

DoctorBalendar

• Guest
« Reply #446 on: July 10, 2005, 22:55:49 »
Ενώ εσύ από τη Γερμανία και το Ιντερνετ τα κάνεις όλα... Εγώ λέω να κάνετε αποχή και να πάμε μόνο οι "στηρίζοντες τον Γούμενο" στο γήπεδο. Αλλά τι λέω; Αυτοί που φωνάζουν περισσότερο, έχουν να πάνε γήπεδο ή εκδρομή ή εκτός έδρας καμιά 10ετία (αν έχουν πάει, ποτέ...)

Κάνω λάθος;

pavlosk

• Guest
« Reply #447 on: July 11, 2005, 00:07:17 »
Ti xreiazetai shmera o goumenos gia na kanei kinhsh pros kwnstantinou?
O paikths einai eleu8eros kai mporei na paei opou 8elei, asxeta ean den erxetai ston PAOK logw eleipshs stoxwn kai adika xanoume to salio mas, omws gia na pragmatopoih8ei mia tetoia metagrafh xreiazontai amesa 0 Euro! Ektos kai an dinei lefta katw apo to trapezi kai allazei h istoria.
Ean einai etsi posa diarkeias xreiazetai gia na kanei kinhseis?
Alla to mono kalo me ta diarkeias einai oti exeis lefta amesa...alla ton martio, aprilio ta esoda 8a einai MHDEN kai tote ti 8a skarfistei o goumenakos...mhpws na poulhsei diarkeias gia th sezon 2006/2007?

pavlosk

glykeria4

• Guest
« Reply #448 on: July 11, 2005, 01:21:46 »
προσωπολατρεία είναι όταν εξισώνει κανείς ταχυδακτυλουργικά πολιτιστικές έννοιες, όπως π.χ. τον ΠΑΟΚ, με τους εν καιρώ επαγγελματίες (παίχτες, προπονητές, διοίκηση κτλ.) που βρίσκονται στις υπηρεσίες της.
Η εξίσωση στήριξη στον ΠΑΟΚ = στήριξη στην ομάδα, όπως θα πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό, δεν έχει γενική, άρα αμφιμονοσήμαντη, λύση...

Eipa kati diaforetiko ???? Nomizw pws edeiksa kathara me ta legomena mou ti esti proswpolatreia!
Kai me sugxwreis ligaki alla h leksh amfimonoshmanth antifaskei apo monh ths!!!! Amfi shmainei kai gia tis 2 pleures...
Kai mono shmainei gia mia mono pleura!!!! Opote dialekse kai pare!!! h tha einai monoshmanth! h tha einai lush pou tha afora kai ta 2 skelh!
Kai epishs o PAOK einai kai omada kalws h kakws! Kai oxi mono idea! Sunepws den mporeis na meneis mono me thn idea! Ofeileis na parexeis kai
sthriksh sthn omada me opoion tropo krineis swsto!

επειδή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η έκφρασή μου "αμφιμονοσήμαντη" θα ήθελα να προσθέσω ότι η λέξη αυτή σε καμία περίπτωση δεν αυτοαναιρείται.
Με αυτήν την λέξη ήθελα να ελέγξω την σχέση που υποθέτουν ορισμένοι ότι υπάρχει μεταξύ του δίπτυχου ΠΑΟΚ-ΟΜΑΔΑ. Η σύγκρηση γίνεται ανάμεσα σε δυο λέξεις λοιπόν και ο όρος μονοσήμαντη σχέση σημαίνει ότι από την κατάσταση της μιας συγκρινόμενης έννοιας μπορείς να συμπεράνεις την κατάσταση της έτερης έννοιας με τρόπο αδιαμφισβήτητο. Η προσθήκη αμφί απλά υποδηλώνει ότι αυτή η δυνατότητα ισχύει και για τις δυο έννοιες.

=> (μονοσήμαντη σχέση, δηλαδή από την μια μεριά οδηγήσε στην άλλη)

<=> (αμφιμονοσήμαντη σχέση).

Einai atuxhs h leksh pou xrhsimpoihses sto ksanalew kai an psakseis tha deis pws xrhsimopoieitai apo mathimatikous kuriws gia na apodeiksei mathimatikous tupous! Kai sthn periptwsh PAOK 1+1 = 3 kai oxi 2!!!!! Kai na h sthriksh sthn omada einai monoshmanth.. giati eksiswnetai me thn parousia sto ghpedo opws kai an einai h omada kai me kathe meso!!!!

Theloume metagrafes kata ta alla.... belhnekous kwnstantinou otan den uparxei draxmh.. kai osa exoun parei ws twra panw katw akribws boleueoun ta sumbolaia twn paiktwn.. kai apo thn allh, oneireuomaste!
Ithela na kanw mia erwthsh edw.. kai as mou apanthsoun parakalw autoi pou einai kata twn diarkeias.. sto ghpedo tha erxontai? Kai an se posa peripou mats?????Na paroume etsi mia sfugmometrhsh!
« Last Edit: July 11, 2005, 01:34:30 by glykeria4 »

DoctorBalendar

• Guest
« Reply #449 on: July 11, 2005, 08:45:22 »
Μα οι μισοί εναντίον είναι εκτός Ελλάδας. Καλύτερα βάλε και μια option:

Σε ποια ματς θα πάτε σε ελληνικό καφέ με Nova να δείτε τον ΠΑΟΚ;

GENTLESOS

• Guest
« Reply #450 on: July 11, 2005, 09:44:23 »

Kai exeis provlima me ayto?
Esy eisai perisotero PAOKtsis apo aytoys?
pos tin exis dei diladi tin doulia?
Aytoi pou einai sto eksoteriko einai ligotero Paok? Mipos tha prepei na zitisoun tin adeia apo esena (pou eisai se kathe agona ekei) gia na ekfrasoun tin gnomi tous?
Kalo tha eitane protou aniksis to stoma sou kai miliseis na voutas tin glosa sou sto mialo sou.

PAOK THRISKIA KAI STIN AYSTRALIA

imago

• Guest
« Reply #451 on: July 11, 2005, 09:46:53 »

κατάλαβες φίλε pavlosk,

προσέχτε, όσοι εκφράζεται επιφυλάξεις για την σημασία των εισητηρίων διαρκείας, γιατί ορισμένοι θα προσπαθήσουν να τορπιλίσουν τις απόψεις σας (πραγματικά) με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και με αναφορές στο ΠΑΟΚτσηδιλίκη σας (λες και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα επειδή συγκεντρώνει 35000 κόσμο από Θεσσαλονίκη και προάστια και όχι επειδή έχει ακόμη και στην Αλάσκα φίλους που τον ακολουθούν όπου και αν παίζει στην Ευρώπη) αλλά και προσωπικές επιθέσεις (αφού τα λογικά επιχειρήματα έχουν εκλήψει πια).
Μην σας τρομάζει όμως αυτή η τακτική γιατί εφαρμόστηκε και στο παρελθόν για να παρατείνει την παραμονή στην αγαπημένη μας ομάδα, ανθρώπων αποδεδειγμένα ανάξιων.

Εκτός λοιπόν από ΠΑΟΚτσής του καναπέ (έτσι μας κρίνουν τί να κάνουμε, στον ΠΑΟΚ υπάρχουν οπαδοί δυο τουλάχιστο ταχυτήτων με τους πρώτης τάξης οπαδούς να δυσανασχετούν όταν ασχολούμαστε και εμείς με την ομάδα) τώρα κάποιες επίδοξες δασκάλες που μπαίνουν στο Φόρουμ να κάμουν το πρακτικό μέρος της εκπαίδευσής τους στον τομέα χρήσης της ελληνικής γλώσσας. Δεν θα αναφερυώ στο γεγονός ότι η αρχική σου ένσταση φίλη Γλυκερία δεν αφορούσε το ατυχές της χρήσης της λέξης, αλλά την ύπαρξή της αυτής καθεαυτής, απλά να σημειώσω ότι ως μηχανικός είμαι απολύτως σχετικώς με μαθηματικές έννοιες. Το να στηρίζω τον ΠΑΟΚ (η λέξη ΠΑΟΚ είναι αντικείμενο) δεν σημαίνει απαραίτητα ότι στηρίζω την ομάδα, το να στηρίζω την ομάδα δεν σημαίνει ότι βοηθώ τον ΠΑΟΚ πάντα (πιο απλά δεν μπορώ να το πω).

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #452 on: July 11, 2005, 09:48:20 »

To diarkeias den ehei shesi me to pou zeis! An goustareis to pairneis ki as eisai sto ekswteriko. Proswpika stamatisa na pairnw oso zousa stin Ellada.
Oson afora ton Kwnstantinou (kai kathe analogi metagrafi) se parapempo ston Pavlosk. Gia mia genikoteri analisi se parapempw sto paokfans.gr.
Oson afora to "polla kila..." na to simperilavw san ena apo ta epiheirimata sou gia na stiriksoume ti simerini dioikisi? Tha se ksenerosw alla den m'epeises. Akoma kai oi polla kila ma..kes hreiazontai mia logiki kai emperistatwmeni apopsi gia na peistoun. Alla tote, mipws telika den einai kai toso ma...kes???

imago

• Guest
« Reply #453 on: July 11, 2005, 10:09:28 »

To diarkeias den ehei shesi me to pou zeis! An goustareis to pairneis ki as eisai sto ekswteriko. Proswpika stamatisa na pairnw oso zousa stin Ellada.
Oson afora ton Kwnstantinou (kai kathe analogi metagrafi) se parapempo ston Pavlosk. Gia mia genikoteri analisi se parapempw sto paokfans.gr.
Oson afora to "polla kila..." na to simperilavw san ena apo ta epiheirimata sou gia na stiriksoume ti simerini dioikisi? Tha se ksenerosw alla den m'epeises. Akoma kai oi polla kila ma..kes hreiazontai mia logiki kai emperistatwmeni apopsi gia na peistoun. Alla tote, mipws telika den einai kai toso ma...kes???

αυτό το "πολλά κιλά" φίλε agraf εντάσσεται μάλλον στην (παρα)λογική του φιλοτάγαρου, καθώς έτσι τους είχε μάθει το είδωλλό τους, να μην σηκώνουν και πολλά...

DoctorBalendar

• Guest
« Reply #454 on: July 11, 2005, 10:38:19 »
1. Είμαι και εγώ αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό και πέρσι επίσης. Άρα μη μου λέτε ασυναρτησίες στυλ GENTLESOS.
2. Δεν πήγαινε το "πολλά κιλά" σε εσένα, agraf, αλλά σε αυτούς που με αποκαλούν "παπαγαλάκι του ΟΕΟΟΕΟ".

Η λογική του ποστ

είναι ότι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ εδώ μέσα, που φωνάζουν με πολλάαααα ποστς ΚΑΤΑ ή ΥΠΕΡ των διαρκείας σαν ΕΠΙΛΟΓΗ, είναι ΤΟΣΟ μακριά από τη Θεσσαλονίκη, που ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ δεν πρόκειται να πάρουν διαρκείας ΕΙΤΕ ΚΑΝ ΑΠΛΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΦΕΤΟΣ. Είναι απολύτως λογικό να έχει ΑΛΛΗ επαφή ο γηπεδικός και άλλη ο καναπεδάκιας ή μετανάστης ΠΑΟΚτσής με την ομάδα. Και δε μιλάω για τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού συνολικά, αλλά για τους καναπεδάκηδες στο μυαλό που περιμένουν ΠΟΚ για να πάνε ακόμα και να δουν στη δορυφορική τον ΠΑΟΚ.

PS: Imago, με ορθογραφίες στο στυλ "εκφράζεται επιφυλάξεις", "εισητηρίων διαρκείας", "ΠΑΟΚτσηδιλίκη", "εκλήψει" και "είδωλλό" ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να μιλάς για "επίδοξες δασκάλες". Έγινε;

imago

• Guest
« Reply #455 on: July 11, 2005, 11:00:48 »
1. Είμαι και εγώ αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό και πέρσι επίσης. Άρα μη μου λέτε ασυναρτησίες στυλ GENTLESOS.
2. Δεν πήγαινε το "πολλά κιλά" σε εσένα, agraf, αλλά σε αυτούς που με αποκαλούν "παπαγαλάκι του ΟΕΟΟΕΟ".

Η λογική του ποστ

είναι ότι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ εδώ μέσα, που φωνάζουν με πολλάαααα ποστς ΚΑΤΑ ή ΥΠΕΡ των διαρκείας σαν ΕΠΙΛΟΓΗ, είναι ΤΟΣΟ μακριά από τη Θεσσαλονίκη, που ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ δεν πρόκειται να πάρουν διαρκείας ΕΙΤΕ ΚΑΝ ΑΠΛΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΦΕΤΟΣ. Είναι απολύτως λογικό να έχει ΑΛΛΗ επαφή ο γηπεδικός και άλλη ο καναπεδάκιας ή μετανάστης ΠΑΟΚτσής με την ομάδα. Και δε μιλάω για τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού συνολικά, αλλά για τους καναπεδάκηδες στο μυαλό που περιμένουν ΠΟΚ για να πάνε ακόμα και να δουν στη δορυφορική τον ΠΑΟΚ.

PS: Imago, με ορθογραφίες στο στυλ "εκφράζεται επιφυλάξεις", "εισητηρίων διαρκείας", "ΠΑΟΚτσηδιλίκη", "εκλήψει" και "είδωλλό" ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να μιλάς για "επίδοξες δασκάλες". Έγινε;

καταλάβατε ποιός πρέπει να μιλάει και ποιός όχι???
Τελικά παρακαλούνται οι αντμινς (για να μην θίγονται οι super ΠΑΟΚτσήδες) να μην δέχονται μέλη που δεν προσκομίζουν πιστοποιητικό νεοελληνικής ορθογραφίας.
Διαρκείας αντί ορθογραφίας...

Υ.Γ. αν είσαι (ταγαρο)μάγκας πήγαινε στο Τόπικ γαι τους οπαδούς του εξωτερικού και ξαναπές τα περί καναπεδοοπαδών...και Nova.

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
« Reply #456 on: July 11, 2005, 11:53:36 »
Λοιπόν παίδες, τα πράγματα είναι απλά (και τόσο μα τόσο περίπλοκα...)
Φίλε DoctorBalendar μην τρελλαίνεσαι και μην αφήνεις να σε στεναχωρούν και να σου τη λένε.
Από τη στιγμή που υπάρχει κάποιος στο forum που έχει πρόσβαση στα πραγματικά ποσά των συμβολαίων όλω των παιχτών και όλων των ομάδων, λίγη περισσότερη προσοχή στις απόψεις του δε θα έβλαπτε.

Σκεφτείτε μια άλλη διάσταση των πραγμάτων ("εμπορικά" ας πούμε, όπως δεν αρέσει καθόλου σε πολλούς "ρομαντικούς" και "αντιδραστικούς"):
Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή, και τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια, έχει δυναμική 10.000 εισητηρίων Μ.Ο. τη χρονιά, απίστευτη γκρίνια από τον κόσμο προς την εκάστοτε διοίκηση, έλλειψη πίστης και στήριξης από τον ίδιο της τον κόσμο, ΑΠΑΞΙΩΣΗ! Συγκρίνετε αυτό το μοντέλο με την πιό μέτρια ομάδα Β' Αγγλίας και Β' Γερμανίας (20.000+ εισητήρια Μ.Ο. κλπ) και θα καταλάβετε ίσως γιατί το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχουμε είναι στα 400.000euro και γιατί δε μπορούμε να φέρουμε ένα παίχτη όπως ο Κωνσταντίνου με συμβόλαιο τουλάχιστον 800.000 euro και όλα τα σχετικά.

Το θέμα ρε μάγκες όμως είναι ότι την τελευταία χρονιά που πήραμε πρωτάθλημα παίζαμε με παίχτες όπως ο Δαμανάκης, ο Μαλιούφας, ο Δημόπουλος και δεν ξέρω και γω ποιοί άλλοι, με συμβόλαια μηδενικά, ημι-επαγγελματικά, αυτή τη στιγμή έχεις απέναντι σου το γάβρο και το βάζελο που όποτε γουστάρουν τα αφεντικά τους μπαίνουν "μέσα" 10.000.000euro, δεν έγινε και τίποτα...(είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο Κόκκαλης έχανε 3-4 δις ανά χρονιά τουλάχιστον τα 5 πρώτα χρόνια της δικτατορίας του γάβρου). Τέτοια ομάδα γουστάρετε?? 'Εστω και αν γουστάρετε ομάδα με πρόεδρο που θα τα χώνει λόγω τρέλλας, μην ανησυχείτε και όταν έρθει ο επόμενος 'Κόκκαλης'  αποφασισμένος να πάρει τον ΠΑΟΚ δε θα τον εμποδίσει κανείς γούμενος και κανείς λαός του ΠΑΟΚ.....

Αλλά μάλλον προτιμάτε περισσότερο το μοντέλο σκουλικιού και γριάς, στο στύλ κράζουμε και διώχνουμε οποιονδήποτε επενδυτή-διοίκηση τα τελευταία χρόνια (μεταξύ των οποίων και Θεοδωρίδης, Κοντομηνάς, Μυτιλιναίος) γιατί δεν αξίζει στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ομάδας μας, σωστά?? (Ά ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ, δεν τους έκαναν 2 από τους πλουσιότερους έλληνες επιχειρηματίες και τους βρίζαν μάνες και σπίτια...) Δυστυχώς εκεί βαδίζουμε με τα μυαλά μας και ανοίξτε τα μάτια σας παλικάρια μου, ενωθείτε και μείνετε κοντά στην ομάδα...

Και κάτι τελευταίο, δικαιολογώ όλη αυτή τη γκρίνια και μιζέρια γιατί ακόμα το σοκ και η πίκρα από την αρχή της περσινής χρονιάς δεν έχει σβήσει, μόνο γι'αυτό (και δυστυχώς θα αργήσει να σβήσει κακά τα ψέμματα...) Έχω βαρεθεί 10 χρόνια τώρα που ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγαινα τακτικά στο γήπεδο (τουλάχιστον 10 ματς τη χρονιά) να νοιώθω κομπλεξικός και γραφικός 'οπαδός' από κάποιους φίλους μου που έρχονται μόνο στα ντέρμπι και μόνο όταν η ομάδα πηγαίνει καλά. Να πα να γαμηθούν κι αυτοί και όλοι οι άλλοι 'κυριλέ', 'γκρινιάρηδες', 'περήφανοι', 'ψαγμένοι' και 'απογοητευμένοι'... Αφήστε και μένα το γραφικό να είμαι κάθε Κυριακή στην 4, να προσπαθώ να περνώ ευχάριστα τις Κυριακές μου, και να εξαρτάται το αν η βδομάδα μου θα πάει καλά από το τι θα κάνει η ομάδα.

ΥΓ: Μη μαλώνετε, δεν αξίζει...
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

imago

• Guest
« Reply #457 on: July 11, 2005, 11:58:55 »

Αφήστε και μένα το γραφικό να είμαι κάθε Κυριακή στην 4, να προσπαθώ να περνώ ευχάριστα τις Κυριακές μου, και να εξαρτάται το αν η βδομάδα μου θα πάει καλά από το τι θα κάνει η ομάδα.

Εδώ είναι όμως το θέμα αξιότιμε φίλε μου συνοπαδέ. Εμείς δεν ήρθαμε με εκβιαστικά δηλλείματα να σου γεμίσουμε το μυαλό με χίλιες δυο τύψεις για την συνυπευθυνότητά σου στο χάλι της ομάδας μας, εσύ γιατί το κάμεις???

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
« Reply #458 on: July 11, 2005, 12:11:22 »

Αφήστε και μένα το γραφικό να είμαι κάθε Κυριακή στην 4, να προσπαθώ να περνώ ευχάριστα τις Κυριακές μου, και να εξαρτάται το αν η βδομάδα μου θα πάει καλά από το τι θα κάνει η ομάδα.

Εδώ είναι όμως το θέμα αξιότιμε φίλε μου συνοπαδέ. Εμείς δεν ήρθαμε με εκβιαστικά δηλλείματα να σου γεμίσουμε το μυαλό με χίλιες δυο τύψεις για την συνυπευθυνότητά σου στο χάλι της ομάδας μας, εσύ γιατί το κάμεις???

Γιατί απλούστατα όλοι μας έχουμε το μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση, και εγώ από την άλλη έχω μάθει να είμαι περήφανος για ότι αντιπροσωπεύει η ομάδα μου και να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο (αλλά πόσο αισιόδοξος να είσαι όταν έχεις παλιούς PAOKτήδες και τους μισούς από το forum να σε γεμίζουν με υπονοούμενα ότι πχ "πήραμε τον Ηλιάδη για να τον ψήσουμε για το γάβρο", ότι "ο Γούμενος είναι διορισμένος του Κόκκαλη", ότι "πέρσι έγινε επίτηδες η δουλειά με το φαξ γιατί ήταν θυμωμένος ο Κόκκαλης που του στερήσαμε το πρωτάθλημα" και λοιπά φαιδρά και περίεργα...

Εγώ ένα δεν κατάλαβα, όσοι πιστεύουν αυτά που λένε ή έχουν έστω και την παραμικρή απόδειξη για κάτι τέτοιο ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ??? Όσοι έχουν αποδείξεις για κάτι τέτοιο και δε στηρίζονται σε φαντασιώσεις και λαικές δοξασίες καλά κάνουν και δεν έρχονται στο γήπεδο (έστω και προσωρινά). Αλλά να μας δώσουν και μας καμιά 'απόδειξη'. Γιατι απο θεωρίες συνομοσιών πολύ καλά πάμε εμείς οι έλληνες...

ΥΓ: Όποιος δεν έχει την περίφημη συνέντευξη του 'Νικόλα' ας μου ζητήσει να του τη στείλω... Για να έχει ένα καλό δείγμα από θεωρίες συνομοσίας και ασυναρτησίες ΠΑΟΚτσήδων ("έκλασε ο Γούμενος?? Ο Κόκκαλης του είπε να το κάνει.......") :idea: :lol:
« Last Edit: July 11, 2005, 12:19:22 by NewOrder »
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

MAKPTOL

• Guest
« Reply #459 on: July 11, 2005, 12:13:30 »
"Αλλά μάλλον προτιμάτε περισσότερο το μοντέλο σκουλικιού και γριάς, στο στύλ κράζουμε και διώχνουμε οποιονδήποτε επενδυτή-διοίκηση τα τελευταία χρόνια (μεταξύ των οποίων και Θεοδωρίδης, Κοντομηνάς, Μυτιλιναίος) γιατί δεν αξίζει στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ομάδας μας, σωστά?? (Ά ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ, δεν τους έκαναν 2 από τους πλουσιότερους έλληνες επιχειρηματίες και τους βρίζαν μάνες και σπίτια...) Δυστυχώς εκεί βαδίζουμε με τα μυαλά μας και ανοίξτε τα μάτια σας παλικάρια μου, ενωθείτε και μείνετε κοντά στην ομάδα..."

δυστυχως και εγω το φοβαμαι πολυ αυτο ...........αν θυμασε το 1995 κοντεψαμε να πεσουμε στην β εθνικη
στο βωμο του διωγμου του βουλινου...........ευτυχως δεν πεσαμε και δεν γιναμε ρουλης ..............
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ...........
ας στηριξουμε την ομαδα πραγματικη στηριξη οχι αδιαφορια ................