Λοιπόν παίδες, τα πράγματα είναι απλά (και τόσο μα τόσο περίπλοκα...)
Φίλε DoctorBalendar μην τρελλαίνεσαι και μην αφήνεις να σε στεναχωρούν και να σου τη λένε.
Από τη στιγμή που υπάρχει κάποιος στο forum που έχει πρόσβαση στα πραγματικά ποσά των συμβολαίων όλω των παιχτών και όλων των ομάδων, λίγη περισσότερη προσοχή στις απόψεις του δε θα έβλαπτε.
Σκεφτείτε μια άλλη διάσταση των πραγμάτων ("εμπορικά" ας πούμε, όπως δεν αρέσει καθόλου σε πολλούς "ρομαντικούς" και "αντιδραστικούς"):
Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή, και τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια, έχει δυναμική 10.000 εισητηρίων Μ.Ο. τη χρονιά, απίστευτη γκρίνια από τον κόσμο προς την εκάστοτε διοίκηση, έλλειψη πίστης και στήριξης από τον ίδιο της τον κόσμο, ΑΠΑΞΙΩΣΗ! Συγκρίνετε αυτό το μοντέλο με την πιό μέτρια ομάδα Β' Αγγλίας και Β' Γερμανίας (20.000+ εισητήρια Μ.Ο. κλπ) και θα καταλάβετε ίσως γιατί το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχουμε είναι στα 400.000euro και γιατί δε μπορούμε να φέρουμε ένα παίχτη όπως ο Κωνσταντίνου με συμβόλαιο τουλάχιστον 800.000 euro και όλα τα σχετικά.
Το θέμα ρε μάγκες όμως είναι ότι την τελευταία χρονιά που πήραμε πρωτάθλημα παίζαμε με παίχτες όπως ο Δαμανάκης, ο Μαλιούφας, ο Δημόπουλος και δεν ξέρω και γω ποιοί άλλοι, με συμβόλαια μηδενικά, ημι-επαγγελματικά, αυτή τη στιγμή έχεις απέναντι σου το γάβρο και το βάζελο που όποτε γουστάρουν τα αφεντικά τους μπαίνουν "μέσα" 10.000.000euro, δεν έγινε και τίποτα...(είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο Κόκκαλης έχανε 3-4 δις ανά χρονιά τουλάχιστον τα 5 πρώτα χρόνια της δικτατορίας του γάβρου). Τέτοια ομάδα γουστάρετε?? 'Εστω και αν γουστάρετε ομάδα με πρόεδρο που θα τα χώνει λόγω τρέλλας, μην ανησυχείτε και όταν έρθει ο επόμενος 'Κόκκαλης' αποφασισμένος να πάρει τον ΠΑΟΚ δε θα τον εμποδίσει κανείς γούμενος και κανείς λαός του ΠΑΟΚ.....
Αλλά μάλλον προτιμάτε περισσότερο το μοντέλο σκουλικιού και γριάς, στο στύλ κράζουμε και διώχνουμε οποιονδήποτε επενδυτή-διοίκηση τα τελευταία χρόνια (μεταξύ των οποίων και Θεοδωρίδης, Κοντομηνάς, Μυτιλιναίος) γιατί δεν αξίζει στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ομάδας μας, σωστά?? (Ά ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ, δεν τους έκαναν 2 από τους πλουσιότερους έλληνες επιχειρηματίες και τους βρίζαν μάνες και σπίτια...) Δυστυχώς εκεί βαδίζουμε με τα μυαλά μας και ανοίξτε τα μάτια σας παλικάρια μου, ενωθείτε και μείνετε κοντά στην ομάδα...
Και κάτι τελευταίο, δικαιολογώ όλη αυτή τη γκρίνια και μιζέρια γιατί ακόμα το σοκ και η πίκρα από την αρχή της περσινής χρονιάς δεν έχει σβήσει, μόνο γι'αυτό (και δυστυχώς θα αργήσει να σβήσει κακά τα ψέμματα...) Έχω βαρεθεί 10 χρόνια τώρα που ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγαινα τακτικά στο γήπεδο (τουλάχιστον 10 ματς τη χρονιά) να νοιώθω κομπλεξικός και γραφικός 'οπαδός' από κάποιους φίλους μου που έρχονται μόνο στα ντέρμπι και μόνο όταν η ομάδα πηγαίνει καλά. Να πα να γαμηθούν κι αυτοί και όλοι οι άλλοι 'κυριλέ', 'γκρινιάρηδες', 'περήφανοι', 'ψαγμένοι' και 'απογοητευμένοι'... Αφήστε και μένα το γραφικό να είμαι κάθε Κυριακή στην 4, να προσπαθώ να περνώ ευχάριστα τις Κυριακές μου, και να εξαρτάται το αν η βδομάδα μου θα πάει καλά από το τι θα κάνει η ομάδα.
ΥΓ: Μη μαλώνετε, δεν αξίζει...