Author Topic: Ζήσης Βρύζας  (Read 12644 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Απ: Ζήσης Βρύζας
« Reply #480 on: January 07, 2008, 21:15:28 »
Otan akoysa tis x8esines dhlwseis toy Zhsh gia PAOK kai ideologia, ANATRIXIASA, H8ELA NA TON FILHSW
panw-katw ti eipe dld;
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #481 on: January 07, 2008, 21:30:41 »
Gia enan paikti pou prosfere polla kai dystihos akouse para polla.

ENA TERASTIO EYHARISTO ZISI

GIA TIS ANAMNYSEIS

Ego pantos paidia an kai to goal sto Highbury tha to thymamai gia panta, thymamai akoma ena apo ta prota tou goal stin PAOKARA mas, enantion tou Ionikou stin toumpa . Pali eihe kerdise se sprint kai kontres 4-5 paihtes (nomizo oti eihame kerdisei 2-0). O Zissis itan i proti kai teleytai fanela me onoma paikti pou agorasa.

Na eisai panta kala esy kai oi dikoi sou palikari mou.

Se eyharisto

egw pali ton thymamai gia mia golara sth N.Filadelfeia me to aekaki opou kerdisame 1-2 nomizw me prwto gol toy zoumpoulh swsta lew h kanw lathos?...an to thymatai kapoios, eixe bfei tet a tet kai pianei mia soutara pou xtypaei sto panw dokari kai karfwnetai mesa....san xtes to thymamai...KALH SYNEXEIA ZHSH MAS, apedeikses oti exeis kakala
polu swstos.kuriaki tou thwma pros to telos tou protathlimatos

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #482 on: January 07, 2008, 21:31:51 »
Οι τίτλοι του τέλους

Στο 79 της αναμέτρησης ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Ο Σάντος δίνει εντολή στον φροντιστή της ομάδας και αυτός έτρεξε στο μέρος των παικτών που έκαναν προθέρμανση. Ηταν η ώρα του Ζήση Βρύζα. Ο Ηλιάδης, που ήταν δίπλα του, τον χτύπησε στην πλάτη, και ο Βρύζας έτρεξε προς τον πάγκο. Οι φίλαθλοι αντιλαμβανόμενοι την αλλαγή ξεκίνησαν τα χειροκροτήματα. Ο Βρύζας έβγαλε τη φόρμα και φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα με το 15, άκουσε τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος και πήρε θέση δίπλα στον 4ο διαιτητή.

Ολοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να χειροκροτούν μαζικά. Η ιαχή «Ζήσης Βρύζας οέ, οέ, οέ» δονούσε την ατμόσφαιρα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδωσε τη θέση του στον Ελληνα διεθνή επιθετικό και πλέον η απαίτηση ήταν μια και μοναδική. Να χριστεί ο Βρύζας σκόρερ. Ενα μακρόσυρτο «αχ» ακούστηκε, όταν στο 90 ο Κώτσιος πρόλαβε να διώξει την μπάλα πριν αυτή φτάσει στον Βρύζα. Μόλις έληξε το παιχνίδι, ο Βρύζας έσφιξε τις γροθιές του και πανηγύρισε τη νίκη, έτρεξε στη θύρα 4 και υποκλίθηκε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αγκαλιά με τους συμπαίκτες του πήγε στα αποδυτήρια. Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν... Από σήμερα ο Ζήσης είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Το σώμα δεν ακολουθούσε την ψυχή»
Φανερά συγκινημένος ο Βρύζας κόμπιασε μπροστά στο μικρόφωνο: «Ενα μεγάλο κομμάτι της επαγγελματικής μου ζωής κλείνει σήμερα. Σίγουρα δεν είναι εύκολη απόφαση να σταματάς το ποδόσφαιρο. Αρχίζω να το αντιλαμβάνομαι κάθε λεπτό που περνάει... Αύριο δεν θα πάω στην προπόνηση» είπε και σταμάτησε για λίγο, συνεχίζοντας στην τελευταία του συνέντευξη ως παίκτης: «Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω από άλλο πόστο. Το τελευταίο διάστημα πήρα την απόφαση. Με τον Ζαγοράκη συμπορευόμαστε από το 1993... 15 χρόνια τώρα. Μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και, αν μη τι άλλο, θα πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα που απαιτεί η θέση μας. Δεν μπορώ να πιάσω τα ψηλά στάνταρ επίδοσης που έπιανα. Το μυαλό θέλει, αλλά το σώμα δεν ακολουθούσε».

Οταν του ζητήθηκε να κάνει ένα φλας μπακ στην καριέρα του, ο Βρύζας σημείωσε: «Μέσα από το ποδόσφαιρο ανδρώνεσαι. Φτιάχνεις χαρακτήρα. Οι μικρές δυσκολίες σε κάνουν να καταλάβεις πως δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Τα γκολ με Αρσεναλ και Ρωσία είναι ξεχωριστά. Υπάρχουν και ματς αδιάφορα που θυμάμαι. Είναι στιγμές που στέκεσαι γιατί ξέρεις πως έκανες το κάτι παραπάνω». Για το χειροκρότημα του κόσμου ανέφερε: «Είναι ο ιδανικός τρόπος να τελειώσεις την καριέρα σου». Για το πόστο που αναλαμβάνει από σήμερα είπε: «Θέλουμε όλοι ενωμένοι να φτιάξουμε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο. Να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και ο ΠΑΟΚ να εκφράζει μια ιδεολογία και ο κάθε παίκτης να βγάζει προς τα έξω το δικό μας τρόπο σκέψης».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=705961

ck

• Guest
« Reply #483 on: January 07, 2008, 22:13:10 »
Δεν θα γράψω τίποτε παραπάνω απ' ότι οι υπόλοιποι. ζήση σ' ευχαριστούμε και συγγνώμη εάν σε πικράναμε. Τώρα καλή επιτυχία και περιμένουμε να φέρεις στην ομάδα παίκτες με νοοτροπία πρωταθλητών. Νά 'σαι καλά.

BLaCK-WHiTe

• Guest
« Reply #484 on: January 08, 2008, 15:25:57 »

The_Cure

• Guest
« Reply #485 on: January 08, 2008, 15:57:29 »
Ρε αδερφια,υπάρχει περιπτωση να "κατεβασει" καποιος την φωτο του Ζηση,με τον πανηγυρισμό του απεναντι στα ερπετα,οταν επαιζε στην Περουτζια(αν δεν κανω λαθος...) και ειχε απο μεσα,μπλουζα με τον Δικεφαλο??

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #486 on: January 08, 2008, 16:06:59 »
An koita3eis kala sthn afierwmatara tou King, kapou sthn mesh
8a tis breis kai tis dyo  ;)

http://www.paokworld.com/outputofarticle.php?ID=480
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

The_Cure

• Guest
« Reply #487 on: January 08, 2008, 16:27:41 »
Σε ευχαριστω πολυ αδερφέ Billy!!!!

ΣΚΕΤΗ...Μ Α Γ Ε Ι Α ! ! ! !   :b191:   :prosk:   :prosk:   :b191:

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #488 on: January 09, 2008, 19:58:42 »
ena asxeto alla sxetiko me ton zisi ... simera pou imouna sto xwrio tou ematha oti se 6 mines tha ginei pateras ..i gynaika tou einai ston 3o mina kai to paidi einai koritsaki....ante me to kalo ZHSH na sou bgei i korakla ;D
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

wildelectrocat

• Guest
« Reply #489 on: January 15, 2008, 16:46:57 »
e re paidia...teleutai mera tou zizi sto gipedo kai imoun ekei......enas poli kalos podosferistis teleiwse kai mia poli kali voithia apo panw erxetai.......tha ksexasw egw tis fwnes   zisis vrizas oe oe oe.........zisi ela sto lao sou....aksexasta pragmata................twra mas voitha me tin peira olwn autwn twn xronwn......gia na doume ena paok opws prepei kai opws tin theloumw

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #490 on: April 05, 2008, 15:53:28 »
diavaza simera ta nea kai eida ton arthraki pou leei oti exoune pathei tin plaka tous oloi me tin douleia tou zisakou..... an kai einai logia auta....apo tis tesseris metagrafes pou ginane eimai poli euxaristimenos....kai apo ti vlepw leitourgei poli kala mexri stigmis....entaksei de kserw polla gia to posto tou gia na krinw....alla mou dinei mia asthisi sovarotitas stin thesi tou auti....

ante re zisako fere na poume kala paiktakia!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #491 on: September 30, 2009, 11:08:50 »
Σαν σήμερα 12 χρόνια πριν, με πρωτοσέλιδο φωτογραφία το νησί στον "Παοκτσή": Θα τρελλαθώ, λιώμα θα γίνω, πήρα την πρόκριση μέσα Στο Λονδίνο"......
Δεν ξεχνώ ποιός είμαι κ που ταξίδεψε η ιδέα μου.....

Diego-4

• Guest
« Reply #492 on: September 30, 2009, 11:45:19 »
Α ρε Club , τι σκηνες μου έφερες τώρα στο μυαλό μου !
Θυμάμαι ήμουν στους Μακεδόνες , πίτα ο σύνδεσμος , δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε.Λίγο πρίν μπεί το γκόλ του Ζήσαρου θυμαμαι , μου πέφτει η μπύρα απο τα υδρωμένα χέρια μου , μπαμ κάτω και σπάει..Γούρι , γούρι λέγανε κάτι παιδιά δίπλα μου..και μετά απο 20 δευτερόλεπτα , ήρθε το γκόλ που έβαλε τον ΠΑΟΚ με χρυσά γράμματα στο βιβλίο των μεγαλύτερων προκρίσεων στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο.Έκανες όλη την ευρώπη να παραμιλήσει , και τον Σωτηρακόπουλο να ανατρέχει ακόμη και σήμερα σ'αυτό το τεράστιο κεφαλαιο της πρόκρισης του ΠΑΟΚ κόντρα στην νταμπλούχο Άρσεναλ και να μας κάνει όλους και μόνο με το άκουσμα αυτών που λέει περηφανους. 30 Σεπτεμβρίου 1997 . Αξέχαστη μέρα !

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #493 on: September 30, 2009, 11:49:36 »
πέρασαν 12 χρόνια.........

όχι ρε πστ...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #494 on: September 30, 2009, 12:04:16 »
 Στον πρωτο αγωνα ημουν στην 4,στο γκολ του Φραντς βρεθηκα στο καγγελο απο το κυμα που με παρεσυρε μπροστα.Δυο βδομαδες μετα με ειχε παρει ηδη η μαμα πατριδα και το ματς το ειδαμε χαρη σε εναν μονιμο ανθυπα τρελλο ΠΑΟΚση που δεν εχανε ματς.Πριν μπουμε ΚΨΜ(μαυροδεντρι κεντρο) μας λεει "μολις προκριθουμε μην τα γαμησετε την μανα και καθαριζουμε ως το πρωι¨". Αρχιζει το ματς καμια 40 ατομα μεσα και ερχετε η ωρα να καρφωσει ο Ζησαρος(που ηταν και φανταρος τοτε),γυρισμενα τραπεζια,καρεκλες στον αερα και συνθηματα για μια ωρα και βαλε.Καθαρισαμε,μαζεψαμε και μετα πιναμε ως το πρωι.Την αλλη μερα ολο το κεντρο (πλην μιας αισχρης μειοψηφιας) μες το χαμογελο και μεσα στην καυλα,δεν υπηρχε χακι,δεν υπηρχε εκπαιδευση,αναφορες τιποτα στο μυαλο μας μονο η γκολαρα του Ζηση που εδωσε στην ΠΑΟΚΑΡΑ μια τεραστια προκριση.Τα επομενα ματς με ατλετικο τα ακουσαμε με ραδιακι αυτην την φορα παλι στο κεντρο.....
  Ζηση σε ευχαριστουμε.

υγ.(η θητεια μου δυστυχως με βρηκε στη λυκοφη-σουφλιου οταν ενα πρωινο ερχοντε τα σπορ με την ειδηση του θανατου του κατσουρη,γεγονοτα και τα 2 που δεν θα τα ξεχασω ποτε και ειναι χαραγμενα μεσα μου)

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #495 on: September 30, 2009, 12:04:31 »
δεν μας ειπες ομως ρε Diego, ποσες μπυρες εσπασαν 20 δευτερολεπτα μετα απο την δική σου?!!!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #496 on: September 30, 2009, 12:27:22 »
ZISSIS THE END!  ;)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #497 on: September 30, 2009, 12:33:20 »
Λίγο πρίν μπεί το γκόλ του Ζήσαρου θυμαμαι , μου πέφτει η μπύρα απο τα υδρωμένα χέρια μου , μπαμ κάτω και σπάει..Γούρι , γούρι λέγανε κάτι παιδιά δίπλα μου..και μετά απο 20 δευτερόλεπτα , ήρθε το γκόλ που έβαλε τον ΠΑΟΚ με χρυσά γράμματα στο βιβλίο των μεγαλύτερων προκρίσεων στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο.
Ρε φίλε κάθομαι και γελάω μόνος μου τόσην ώρα! Έχεις συνηδειτοποιήσει ότι για κάθε μπύρα που σου πέφτει ο ΠΑΟΚ παίρνει και μια πρόκριση στην Ευρώπη; Τις προάλλες με τη Βαλερένγκα μόλις χύθηκε η μπύρα πάνω σου το κάρφωσε ο Ζλάταν!!!
Γιατί ξεχάστηκες με τη Χέρενβεν; Εεε;  :lol:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #498 on: September 30, 2009, 12:34:30 »
σημερα ολοι τουμπα..

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #499 on: September 30, 2009, 12:39:11 »
Στο ΠΑΟΚ-ηρακλης ολοι μπουγελα στον DIEGO