σε μια γεματη τουμπα εγινε ο αγωνας του ΠΑΟΚ με την λαρσα ο ΠΑΟΚ δημιουργησε πολλες ευκαιριες χωρις ομως να καταφερει να πετυχει καποιο γκολ μεχρι το 90...
εκει ο αρχηγος του ΠΑΟΚ ζησης βρυζας αφου πρωτα ειχε παρει την θεση του γεωργιαδη με δυνατο ευθηβολο σουτ λιγο εξω απο την περιοχη της λαρσας εστειλε την μπαλα στο δεξι παραθυρακι της εστιας του κοτσολη κανοντας ετσι το 1/0 μεσα σε αποθεωση απο 25000 φιλους του δικεφαλου,αυτο ηταν το κυκνειο ασμα στην ποδοσφαιρικη καριερα του ZISIS THE END,του βαλε τα σκουληκια μες στην μπριζα,ενος ανθρωπου που αμφισβητηθηκε οσο λιγοι στο γηπεδο της τουμπας...και ομως προσφερε πολλα,ενος ανθρωπου που με την ειληκρινεια του σκλαβωσε τους παντες..
ΒΡΥΖΑΣ>εγω δεν ημουν ΠΑΟΚ απο μικρος αλλα εγινα φανατικος οπαδος οταν ηρθα στην ομαδα...
και το απεδειξε αυτο ο Ζησαρος με την φανελα στην τουμπα στο ματς του ρουλη με την περουτζια και το εμεις μαζι για μια ζωη στο χαριλαου...
ΟΧΙ ο ΖΗΣΗΣ δεν ειναι ο καλητερος παιχτης που περασε απο τον ΠΑΟΚ
οχι ο ΖΗΣΗΣ δεν μας χαρισε πρωταθληματα,κυπελλα...
μας χαρισε ομως μια απο τις ιστορικοτερες βραδυες του συλλογου μας με το γκολ στην αρσεναλ....
εμενα προσωπικα μου χαρισε ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ενος ανθρωπου που ξερει που παιζει...τι σημαινει η ασπρομαυρη φανελα με τον δικεφαλο στο στηθος...που χωρις τυμπανοκρουσιες και με λιγες αλλα ειληκρινεις εκφρασεις μπηκε στην καρδια των παοκτσηδων....
δεν θα ξεχασω το περιστατικο που ημουν με τον μικρο μου αδερφο ο οποιος το 97 ηταν 6 χρονων και ετυχε να πινουμε καφε στην ιδια καφετερια με τον Ζηση που ηταν με την κοπελια του και τον ειχαν πρηξει με φωτο και αυτογραφα και ηθελε να παει και ο μικρος και του λεω αστο ρε μητσακο τον εχουν πρηξει τον ανθρωπο αστον να πιει τον καφε του...και το πηρε χαμπαρι η γατα ο Ζησαρος και γυρναει και λεει στον μικρο>ελα δω ρε παιχτη μου,πως σε λενε?δημητρη λεει ο μικρος και του υπογραφει αυτογραφο....και του λεει μονο ΠΑΟΚ ετσι?τρελαθηκε ο μικρος....αυτο το περιστατικο για μενα δειχνει την ανθρωπια του...δεν εκανε τιποτα σπουδαιο αλλα χαρισε στον μικρο ατελειωτη χαρα...
και λυπαμε που την κυριακη δεν θα ειμαι εκει να σε αποχαιρετισω ΖΗΣΑΡΑ

αλλα χαιρομαι που θα ειναι εκει ο μητσακος για να σε χειροκροτησει....
Απο καρδιας λοιπον να εισαι παντα καλα και να μεινεις παντα ο ιδιος...
ειναι υποχρεωση μας να γεμισουμε την τουμπα για να πουμε αντιο σε ενα ακομα κομματι της συγχρονης ιστοριας του ΠΑΟΚ....
ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ.......