Author Topic: Ζήσης Βρύζας  (Read 12743 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Απ: Ζήσης Βρύζας
« Reply #320 on: December 18, 2007, 11:29:05 »
Γιατί ρε παιδιά, τότε που έβαζε τα γκολ με Άρσεναλ και Άρη, δεν έτρωγε κράξιμο;
Και στην πρώτη του θητεία στον Π.Α.Ο.Κ., ψοφάλογο τον ανεβάζανε και κουτσό τον κατεβάζανε.
Ο Βρύζας είναι λύση ανάγκης, και μάλιστα έκτακτης. Είναι για να μπει 10 λεπτά στο τέλος με κάποια ομάδα-λιμό, να βάλει και κανένα γκολάκι και να τρελαθούμε όλοι μαζί. Οι ανάγκες τον έχουν μετατρέψει σε βασική επιλογή, γιατί είναι ο μοναδικός που μπορεί να παίξει μπροστά εκτός από τον Σάλμον. Οπότε χαμηλά την μπάλα με τον Ζήση και ας ευχηθούμε πως θα υπάρξει κάποια ενίσχυση στην επίθεση τον Χειμώνα γιατί η απέναντι μεγάλη περιοχή είναι κατά κανόνα άδεια...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #321 on: December 18, 2007, 23:00:21 »
Δεν κατάλαβα για ποιό λόγο χαλαστήκατε ορισμένοι με την επιθυμία του Ανατολάκη να πάρει την φανέλα της ομάδας  που υποστήριζε φανατικά μικρός, με το όνομα ενός παίκτη που έγραψε ιστορία με ένα γκολ του, ένα βράδυ στο Λονδίνο. Ένα όνειρο του Ανατολάκη, πήρε σάρκα και οστά το Σάββατο το βράδυ. Γιορτές έρχονται και όλοι δικαιούνται δώρα!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #322 on: December 22, 2007, 19:03:41 »
Σπάνια γράφω για παίκτες και μάλιστα κριτική, να ξεκαθαρίσω πως δεν ήμουν υπέρ της επιστροφής Ζήση στον ΠΑΟΚ.
Και όμως δεν έχω γράψει τίποτα γιατί η διοίκηση ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι πρέπει να κάνει, η δική μου θέση είναι όπου παίζει ο ΠΑΟΚ
Ας μου πει όμως ποιος άλλος απο αυτή την ομάδα θα έβγαζε τέτοια πάσα, μισό γκολ.
Ταγάρι ξεταγάρι μας ξελάσπωσε σήμερα και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.
Δεν ξέρω ίσως είμαι ακόμα φορτισμένος απο την πίεση που είχα σε όλο τον αγώνα, αυτή είναι όμως η άποψη μου.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #323 on: December 22, 2007, 20:10:39 »
itan pasa enas polu empeirou podosfairisti.to miso gkol diko tou einai.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #324 on: December 22, 2007, 20:14:25 »
ne itan poli kali pasa apo ton vryza alla kai to telioma tou Laki itan kalo.....

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #325 on: December 22, 2007, 23:38:05 »
Den kserw ean to proseksate, alla otan h mpala efyge ap'to podi tou (thn idia stigmh), o Zhshs ekopse pros sta pisw (san na htan etoimos na paei sthn 4) kapos san na eipe mesa tou, 'mphke'...kai auto prhn diskei ikona ton Lakh pou erxotan apo pisodeksia....DLD eitan toso telia h balia tou, pou oute skeutike oti tetoia goal xanontai...
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #326 on: December 23, 2007, 10:15:48 »
Σπάνια γράφω για παίκτες και μάλιστα κριτική, να ξεκαθαρίσω πως δεν ήμουν υπέρ της επιστροφής Ζήση στον ΠΑΟΚ.
Και όμως δεν έχω γράψει τίποτα γιατί η διοίκηση ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι πρέπει να κάνει, η δική μου θέση είναι όπου παίζει ο ΠΑΟΚ
Ας μου πει όμως ποιος άλλος απο αυτή την ομάδα θα έβγαζε τέτοια πάσα, μισό γκολ.
Ταγάρι ξεταγάρι μας ξελάσπωσε σήμερα και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.
Δεν ξέρω ίσως είμαι ακόμα φορτισμένος απο την πίεση που είχα σε όλο τον αγώνα, αυτή είναι όμως η άποψη μου.

συμφωνώ σε όλα. Παρά το γεγονός ότι στους περισσότερους δεν αρέσει σαν ποδοσφαιριστής σήμερα είδαμε ότι με την εμπειρία του και την ψυχραιμία του όντως μας ξελάσπωσε.

θεωρώ ότι ο Ζαγοράκης με το να φέρει τον Βρύζα στην Τούμπα πιο πολύ ήθελε να του δώσει την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα με την οποία έκανε το βήμα προς τα έξω. εννοείται ότι δεν τον πήρε ούτε για να παίζει βασικός ούτε για να στηριχτεί πάνω του ο ΠΑΟΚ για το μέλλον. Θεωρώ ότι του χρόνου θα κρεμάσει τα παπούτσια του και θα πάρει κάποιο άλλο πόστο.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #327 on: December 23, 2007, 10:27:55 »
Xekinontas thelo na kano 2 megales paradoxes aparaitites.
1)Kathe paixtis prepei na einai stratiotis tis omadas kai na prosferei otan tou zitithei
2)O Zisis exei faei poly kraximo alla itan panta entimos , sovaros , kai pote den prokalese

Meta apo auta exo na po oti den axizei ston Zisi na mpainei mesa 5-10 lepta etsi apla gia na xekourastei o Salmon. An sou kanei ton vazeis perissotero allios den ton vazeis katholou. Otan ton vazeis (se paixnidi pou exeis idi katharisei ) ta teleutaia 3 lepta tote ton xeftilizeis. O Zisis vevaia deigma tou apsogou xaraktira tou pote den paraponethike.
Gi auto Santos sevasou ton parapano
Den milao gia paixnidia opos to xtesino pou itan 0-0 kai kala ekane kai ton evale sto telos

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #328 on: December 23, 2007, 10:31:44 »
Ειμαι ενας απο εκεινους που επικροτησε την επιστροφη του ΖΗΣΗ. Ο ΖΑΓΟΡ τον εφερε για αυτους ακριβως τους λογους που αναφερει ο tsag στην δευτερη παραγραφο του.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

mitsos_g4

• Guest
« Reply #329 on: December 23, 2007, 11:14:03 »
i alithia einai pws o Zisis xthes sunevale poli stin agxwtiki niki mas...
kai etsi opws ton katigorousame sta arnitika kai legame oti sernetai ktl, prepei oloi na tou dwsoume ta eusima gia tin xthesini sumvoli tou stin niki mas...
MPRAVO ZISI!!!!

polaret

• Guest
« Reply #330 on: December 23, 2007, 11:41:40 »
Εγω παλι λεω οτι αφου ειναι τοσο εμπειρος (το απεδειξε και χτες με την τοση νηφαλιοτητα που ειχε παρα την πιεση οτι τελειωνει το παιχνιδι) να σταματησετε να τον κραζετε και απλα να τον χειροκροτητε παρα το οποιο λαθος του ,φανηκε καθαρα τι μπορεις να περιμενεις απο αυτον τον παικτη σε συγκριση με οποιους μικρους σε ηλικια,που  πολλοι θελανε να παιζουν αντι του βρυζα γιατι αυτο που θελει ο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη ειναι βαθμους

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #331 on: December 23, 2007, 12:31:34 »
Meta apo auta exo na po oti den axizei ston Zisi na mpainei mesa 5-10 lepta etsi apla gia na xekourastei o Salmon. An sou kanei ton vazeis perissotero allios den ton vazeis katholou. Otan ton vazeis (se paixnidi pou exeis idi katharisei ) ta teleutaia 3 lepta tote ton xeftilizeis. O Zisis vevaia deigma tou apsogou xaraktira tou pote den paraponethike.
o zisis basika parapanw apo ena tetarto den antexei na paizei...

jmjyiannis

• Guest
« Reply #332 on: December 23, 2007, 12:43:21 »

o zisis basika parapanw apo ena tetarto den antexei na paizei...

an prokeitai ana 8 lepta na bgazei tetoies mpalies gia gkol, na ton bazei apo tin arxi tou paixnidiou, na mpainei to gkolaki na iremoume, kai meta na ton bgazei  ;D

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #333 on: December 23, 2007, 12:46:47 »
Me to pou mphke, pali arxise na ta akouei. Ki omws. Htan o monos pou ekane swsto kontrol se makrunh pasa, alla kai o monos pou paizei toso kala ston keno xwro. Asxeta me to gkol pou dhmiourghse. Einai polus kosmos prokateilhmmenos kai den kserw ti prosdokies exoun apo ton paikth, gia na tous apogohteuei toso. Tromero musthrio, an den uparxei pragmatikh empa8eia enantion tou.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #334 on: December 23, 2007, 12:53:20 »
an den uparxei pragmatiki empatheia mazi tou apo ton kosmo;;;;
e oxi kai empatheia enantion tou zisi.apla kritiki tou ginetai i opoia einai dikaia.kai gw otan ton eida na mpainei lew tin katsame...

BLACK DOG

• Guest
« Reply #335 on: December 23, 2007, 13:12:49 »
 το προτερημα του ζηση ειναι η κινηση του χωρις μπαλα και κατι απιθανα τελειωματα φασεων.(βλεπε euro/arsenal)το βασικο του μειονεκτημα ειναι  το χαμηλο ποσοστο σκοραρισματος και καμια φορα το κοντρολ(αν και νομιζω οτι τωρα στα τελευταια του το εχει βελτιωσει).οσον αφορα το χρονο που μπορει να βοηθησει νομιζω οτι ενα ημιχρονο το βγαζει και θελω να τον ξεκινησει με χανουμι.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #336 on: December 23, 2007, 14:20:39 »
an den uparxei pragmatiki empatheia mazi tou apo ton kosmo;;;;
e oxi kai empatheia enantion tou zisi.apla kritiki tou ginetai i opoia einai dikaia.kai gw otan ton eida na mpainei lew tin katsame...
niko min to les..
tha simfoniso me ton egoist sxetika me tin embatheia kai tin prokatalipsi..

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #337 on: December 23, 2007, 18:35:06 »
Βρύζας: "Τόνωση ενόψει ΑΕΚ"

Στην σημασία της νίκης επί του Λεβαδειακού στάθηκε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού ο δημιουργός του γκολ του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, που επισήμανε μεταξύ άλλων πως θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας του "Δικεφάλου" εν όψει του ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

"Τη νίκη αυτήν την χρειαζόμασταν πολύ. Κι έτσι όπως ήρθε μας τόνωσε για την συνέχεια. Έχουμε μάθει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος και αυτό κάναμε και πάλι για αυτό και στο τέλος ανταμειφθήκαμε με τους τρεις βαθμούς που πήραμε που τόσο πολύ τους είχαμε ανάγκη".

Όσο για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Βρύζας είχε να πει: "Τώρα έχουμε λίγες ημέρες να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα πάμε για να χαρούμε το παιχνίδι που μας περιμένει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και θα διεκδικήσουμε τη νίκη που μας έχει λείψει στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

http://www.sport24.gr/html/ent/803/ent.211803.asp

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #338 on: December 24, 2007, 21:41:04 »
Βρύζας: Βοηθάω τους νέους...
Ο 33χρονος επιθετικός δεν είναι δυσαρεστημένος με την μικρή συμμετοχή του στο πρωτάθλημα
   24/12/2007    

Ο Ζήσης Βρύζας μπορεί να μην είναι βασικός στον ΠΑΟΚ, αλλά μιλώντας στην «Sportday» τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Φερνάντο Σάντος.

Ο 33χρονος επιθετικός τόνισε: «Δεν αισθάνομαι πως είναι κάτι που με μειώνει. Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα χαρακτήρα ή φιλοσοφίας μου απέναντι στο ποδόσφαιρο, όμως δεν είμαι ενοχλημένος από τον τρόπο που με χρησιμοποιεί ο προπονητής μου».

Ουσιαστικά, ο Βρύζας ετοιμάζεται από τώρα για μία θέση στην ομάδα του ΠΑΟΚ από άλλο πόστο, μόλις τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, πιθανότατα στις ακαδημίες: «Αισθάνομαι πως βοηθάω την ομάδα σε διάφορους τομείς. Έχει ξυπνήσει μια νέα προσπάθεια και στην ομάδα μέσα υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά που χρειάζονται κατευθύνσεις. Νομίζω πως μέσα από την καθημερινότητα και μέσα από τον τρόπο που λειτουργώ εντός και εκτός προπονήσεων, αλλά και αγώνων, αυτά τα παιδιά κερδίζουν καθημερινά. Πρέπει να μάθουν πως πρέπει να λειτουργεί ένας επαγγελματίας και η λογική αυτή εμπεριέχει αρκετές λεπτομέρειες. Νομίζω πως ο ρόλος μου σε αυτή την ομάδα είναι σημαντικός, κάτι που συμβαίνει και με τα υπόλοιπα παιδιά της γενιάς μου. Για να επανακτήσει ο ΠΑΟΚ τον ρόλο που πρέπει να έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει όλα του τα στελέχη να λειτουργούν σε μια σωστή βάση».

http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&la=&clubid=643&artid=45221

Σοφά λόγια από έναν ποδοσφαιριστή που ήταν βασικό μέλος της Εθνικής Ελλάδος το 2004 μαζί με τους άλλους 4 πρωταθλητές που πλαισιώνουν τον ΠΑΟΚ από διαφορετικά μετερίζια (Ζαγοράκης, Βρύζας, Λάκης και Γεωργιάδης) πλέον.
Θεωρώ πως πολύτιμη βοήθεια θα δώσουν και από άλλα πόστα όταν με το καλό κρεμάσουν τα παπούτσια τους. Ειδικά ο Βρύζας έχει γνωριμίες στον Ευρωπαικό χώρο και στην FIFA.

gdaou
"γάβροι=κότες"

jmjyiannis

• Guest
« Reply #339 on: December 26, 2007, 19:40:02 »
MVP ο Βρύζας, καλύτερο γκολ ο Λάκης

Η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ είχε την τιμητική της στη ψηφοφορία του ΠΣΑΠ. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζήσης Βρύζας αναδείχθηκε MVP, ενώ το γκολ που σημείωσε ο Βασίλης Λάκης κόντρα στον Λεβαδειακό, ψηφίστηκε το καλύτερο για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Για MVP της αγωνιστικής

1. Zήσης Βρύζας (ΠΑΟΚ) 32,1%

2. Γιώργος Καραγκούνης (Παναθηναϊκός) 25,0%
3. Τόμας Ραντζίνσκι (Ξάνθη) 25,0%
4. Νίκος Νταμπίζας (Λάρισα) 10,8%
5. Γκουστάβο Μαντούκα (ΑΕΚ) 7,1%

- Για Best Goal της αγωνιστικής

1. Βασίλης Λάκης (ΠΑΟΚ) 47,5%
2. Χαβιέ Περάλ Περιάνε Χαβίτο (Αρης) 47,0%
3. Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός) 2,8%
4. Τραϊανός Δέλλας (ΑΕΚ) 1,7%