Sovara milontas tora,ama apofasisoun na ksanaginei to paixnidi kai malista apo tin arxi,dimiourgei terastio zitima.Tha xanei kapia omada diladi 0-2 sto 89 kai tha mpainoun oi opadoi tis mesa na dernoun tous paiktes,ara me dedikasmeno tou ari,tha epanalamvanete o agonas.Apo tin alli,na ginoun 18 omades?Tha sou pei i kerkira : ti lete re,ego 10 agonistikes eimai pesmeni kai adiaforousa,ama itan tha epeza dinata me ari kai ergoteli.Ara,otidipote apofasi vgei ektos tou midenismou tou ari sto paixnidi kai tin katakirosi tou paixnidiou iper tou irakli,tha dimiourgei mega skandalo.Ki oson afora tis malakies,peri den ipirxe pote -3 vathmous se omada,min trelathoume teleiws.Tin periodo 95-96 emeis fagame -3 kai 5.To idio kai tin periodo 79-80 me ton litsa sto paixnidi me ton vazelo(kai gi'auto fisika xasame to protathlima tote,eimastan protoi se ekeino to paixnidi me ton vazelo).Kai einai toso malakes,pou pigan na mimithoune oti kaname emeis tin dekaetia tou 80(oxi vevea na mpainoume mesa,alla na kanoume kolasi ta paixnidia apo tin kerkida).Edo re paidia,vgike o allos kai paradextike oti edeire ton ampari kai autoi epimenoun akoma oti o amparis xtipise stin fasi.Diladi einai poli trisathlioi.