Nα σας πω την αλήθεια εγώ πιστεύω οτι η ποινή στον εφέτη θα αλλάξει τελίως και πως το παιχνίδι θα ξαναγίνει !
Ετσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, βγαίνει στην αρχή μια πολύ βαριά απόφαση, καταδικάζεται η ομάδα στα μάτια της μάζας του κόσμου, γίνονται συζητήσεις επι συζητήσεων για την αποφαση, υποτίθεται οτι απονέμεται δικαιοσύνη και μετά στον εφέτη γίνεται ανατροπή και περνάει στα ψιλά η είδηση μιας και ο κοσμος μετά απο τόσες συζητήσεις έχει βαρεθεί και έχει αρχίσει κιόλας να λυπάται τον κατηγορούμενο (για τον πολύ κοσμο μιλάω, που στην περίπτωση μας ειναι οπαδοί των ομάδων του ΠΟΚ οχι άμεσα ενδαφερόμενοι).
Ετσι έγινε περίπου και στην περίπτωση του πανιώνιος-οσφπ, βέβαια τα γεγονότα του χαριλάου δεν έχουν καμία σχέση με αυτα της νέας σμύρνης αλλα η απόφαση της τιμωρίας είναι ίδια. Εκεί βασίζεται και διοίκηση του σκουλικιού για την υπεράσπιση της ζητώντας λεει ισονομία (!?!?!?!?)
Εμένα αυτο είναι το σκεπτικό μου και μένουν λίγες μερούλες για να δούμε αν επιβεβαιωθώ, πράγμα που δεν το θέλω.