Έναν παίκτη τον καταστρέφει, τον "καίει" ο πάγκος... Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη: Χαρακτηριστικότερο για εμένα ο Ριβάλντο, που το χαντάκωμα στον πάγκο της Μίλαν για μια διετία περίπου ήταν αρκετό για να του κόψει το ποδόσφαιρο...Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει στην Ελλάδα, αφού ήταν πλέον στα αζήτητα στην Ευρώπη, και μάλιστα σε σχετικά καλή ποδοσφαιρική ηλικία (δεν ήρθε και 37άρης, αλλά στα 32 του αν δεν κάνω λάθος), και να είναι οφθαλμοφανές ότι είναι αδύνατον να επιστρέψει στα γνωστά του επίπεδα απόδοσης... Η έλλειψη δράσης στην μπάλα σε αφήνει πολύ πίσω, όπως λένε πολλοί.
Ο Γιασεμής χωρίς να είναι Ριβάλντο έπαιξε βασικός στον ΠΑΟΚ και μάλιστα προσέφερε. Τελευταία όμως, το σκούπισμα του πάγκου με την πτώση της ψυχολογίας που επιφέρει, σε συνδυασμό πάντα με το προχωρημένο της ηλικίας του παίκτη (φέτος 30άρης νομίζω?), καθιστούν σχεδόν αδιανόητη την "επιστροφή" αυτού του παίκτη, όπως και να εννοεί κάποιος αυτή την επιστροφή.
Αυτό που μας ενοχλεί σήμερα είναι το ύψος του συμβολαίου του και ότι δεν "κάνει" πια ούτε για πάγκο... Σύμφωνοι. Ο liakos, ωστόσο, παραπάνω είπε όλη την αλήθεια... Και φίλε imago, πού είδες στην Ελλάδα τον κάθε Σαλπιγγίδη, που για μένα τον ίδιο καιρό ΔΕΝ ΆΞΙΖΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ -όπως αντίθετα εσύ λες- περισσότερα από τον Γιασεμή, να κάνει από τα "άγουρα" χρόνια της καριέρας του μεγάλο συμβόλαιο? Ειδικά όταν μιλάμε για παίκτη του φτωχού ΠΑΟΚ... Και είναι βασικό ότι μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και όχι για την Μπαρτσελόνα και τον Μέσι. Γιατί ούτε ο ΠΑΟΚ είναι Μπάρτσα ούτε ο Σαλπιγγίδης της αξίας του Μέσι. Με βάση πάντως τα δεδομένα της εποχής δεν ήταν δυνατόν να παίρνει ο Σαλπιγγίδης τρελά λεφτά. Θα μου πεις μήπως ήταν ο Γιασεμής για καλό συμβόλαιο? Ξαναλέω πως ποτέ δεν τρελάθηκα και εγώ μαζί του. Είμαστε όμως αγνώμονες όπως λέει και ο liakos πιο πάνω.