Author Topic: Γιασoυμής Γιασoυμή  (Read 11400 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

imago

• Guest
Απ: Γιασoυμής Γιασoυμή
« Reply #80 on: November 04, 2005, 16:47:21 »
Μια ερώτηση:

Αυτός ο άνθρωπος που εκτίμησε την αξία του Γιασεμί σε 280.000 ετησίως και επέβαλλε συνεπώς την υπογραφή ανάλογου συμβολαίου, υπάρχει περίπτωση να αγαπάει τον ΠΑΟΚ πιο πολύ από τον Γιασεμί???

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #81 on: November 04, 2005, 16:57:02 »
Ρε συ imago δεν συζητάμε για το τί αγαπάει πιο πολύ ο άνθρωπος αυτός. Μην αλάζουμε θέμα.

Συζητάμε για τον ποδοσφαιριστή Γιασουμή.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

imago

• Guest
« Reply #82 on: November 04, 2005, 17:10:42 »
Ρε συ imago δεν συζητάμε για το τί αγαπάει πιο πολύ ο άνθρωπος αυτός. Μην αλάζουμε θέμα.

Συζητάμε για τον ποδοσφαιριστή Γιασουμή.

η επικεφαλίδα γράφει: "Γιασουμής Γιασουμή" έτσι αόριστα, οπώτε δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις παρατηρήσεις σου.
Ο ποδοσφαιρστής Γιασεμή δεν παίζει τσάμπα για τον ΠΑΟΚ, ούτε ήρθε (και έμεινε) ως αλεξπτωτιστής. Για όλα υπάρχει μια αιτία, άρα όλα συνδέονται μεταξύ τους.
Αλλά σου κάμω την χάρη και ακυρώνω την ερώτηση...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #83 on: November 04, 2005, 17:16:27 »
Η επικεφαλίδα όμως είναι υποενότητα της γενικότερης ενότητας "ποδοσφαιριστές"

Κατά τ' άλλα συμφωνώ με την παρατήρησή σου 100%.

Όπως είπα και πιο πάνω μας έπιασε κότσους και καλά κάνει τώρα.
Την ευθύνη την έχουν άλλοι, αλλά ποια είναι η "μεγαλύτερη αγάπη" αυτών των άλλων δεν είναι θέμα για εδώ... αλλά για εκεί που πρέπει. ;)
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

imago

• Guest
« Reply #84 on: November 04, 2005, 17:19:25 »
Η επικεφαλίδα όμως είναι υποενότητα της γενικότερης ενότητας "ποδοσφαιριστές"

Κατά τ' άλλα συμφωνώ με την παρατήρησή σου 100%.

Όπως είπα και πιο πάνω μας έπιασε κότσους και καλά κάνει τώρα.
Την ευθύνη την έχουν άλλοι, αλλά ποια είναι η "μεγαλύτερη αγάπη" αυτών των άλλων δεν είναι θέμα για εδώ... αλλά για εκεί που πρέπει. ;)

οκέυ !!!

Takola

• Guest
« Reply #85 on: November 04, 2005, 23:19:52 »
280.000 χιλιαρικα καθαρα ενοει.. δηλαδη με τα μπονους μιλαμε για ποσο 300.000 και βαλε... και να φανταστουμε οτι ειναι η τριτη επιλογη...   :smack:

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #86 on: November 09, 2005, 23:40:33 »
Εκ των υστέρων είναι πολύ εύκολο να τα λέμε όλα αυτά. Και συμφωνώ ότι δεν κάνει για τον τωρινό ΠΑΟΚ.
Αλλά η μαγκιά θα ήταν να τα λέγατε όταν ήταν βασικότατος με αρκετά γκολ και βγαίναμε τρίτοι με 60+ βαθμούς.
Αλλά τότε φωνάζαμε όλοι "Γιασεμή, Γιασεμή Γιασεμάκη Γιασεμή / άντε γ...ε τους γάβρους και τον Τάκη Λεμονή"...
Μην ξεχνάμε τόσο εύκολα

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #87 on: November 10, 2005, 13:35:55 »
Εκ των υστέρων είναι πολύ εύκολο να τα λέμε όλα αυτά. Και συμφωνώ ότι δεν κάνει για τον τωρινό ΠΑΟΚ.
Αλλά η μαγκιά θα ήταν να τα λέγατε όταν ήταν βασικότατος με αρκετά γκολ και βγαίναμε τρίτοι με 60+ βαθμούς.
Αλλά τότε φωνάζαμε όλοι "Γιασεμή, Γιασεμή Γιασεμάκη Γιασεμή / άντε γ...ε τους γάβρους και τον Τάκη Λεμονή"...
Μην ξεχνάμε τόσο εύκολα

Στην ξηρασία καλο ήτανε και το χαλάζι  :-\

imago

• Guest
« Reply #88 on: November 10, 2005, 14:08:19 »
Μην ξεχνάμε τόσο εύκολα

το συμβόλαιο με αυτό το υπέρογκο ποσό έγινε όντως "εκ των υστέρων" σε μια εποχή που στην ομάδα δεν είχαν καιρό να διαβάσουν κρισιμότατα και σημαντικότατα φαξ, αλλά έσπαγαν το κεφάλι τους για να δουν πως θα κρατήσουν έναν παίχτη που πλέον ήταν φανερό ότι ούτε για τα μισά λεφτά δεν είχε κάτι να προσφέρει.
Τέλος ο Σαλπιγγίδης που άξιζε τον ίδιο καιρό σαφώς περισσότερα, μόλις φέτος κατόρθωσε να κλείσει συμβόλαιο, αντάξιο της προσφοράς αλλά και της αξίας του και όχι βάσει κάποιων "ιστορικών δεδομένων"...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #89 on: November 11, 2005, 11:28:20 »
Έναν παίκτη τον καταστρέφει, τον "καίει" ο πάγκος... Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη: Χαρακτηριστικότερο για εμένα ο Ριβάλντο, που το χαντάκωμα στον πάγκο της Μίλαν για μια διετία περίπου ήταν αρκετό για να του κόψει το ποδόσφαιρο...Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει στην Ελλάδα, αφού ήταν πλέον στα αζήτητα στην Ευρώπη, και μάλιστα σε σχετικά καλή ποδοσφαιρική ηλικία (δεν ήρθε και 37άρης, αλλά στα 32 του αν δεν κάνω λάθος), και να είναι οφθαλμοφανές ότι είναι αδύνατον να επιστρέψει στα γνωστά του επίπεδα απόδοσης... Η έλλειψη δράσης στην μπάλα σε αφήνει πολύ πίσω, όπως λένε πολλοί.
Ο Γιασεμής χωρίς να είναι Ριβάλντο έπαιξε βασικός στον ΠΑΟΚ και μάλιστα προσέφερε. Τελευταία όμως, το σκούπισμα του πάγκου με την πτώση της ψυχολογίας που επιφέρει, σε συνδυασμό πάντα με το προχωρημένο της ηλικίας του παίκτη (φέτος 30άρης νομίζω?), καθιστούν σχεδόν αδιανόητη την "επιστροφή" αυτού του παίκτη, όπως και να εννοεί κάποιος αυτή την επιστροφή.
Αυτό που μας ενοχλεί σήμερα είναι το ύψος του συμβολαίου του και ότι δεν "κάνει" πια ούτε για πάγκο... Σύμφωνοι. Ο liakos, ωστόσο, παραπάνω είπε όλη την αλήθεια... Και φίλε imago, πού είδες στην Ελλάδα τον κάθε Σαλπιγγίδη, που για μένα τον ίδιο καιρό ΔΕΝ ΆΞΙΖΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ -όπως αντίθετα εσύ λες- περισσότερα από τον Γιασεμή, να κάνει από τα "άγουρα" χρόνια της καριέρας του μεγάλο συμβόλαιο? Ειδικά όταν μιλάμε για παίκτη του φτωχού ΠΑΟΚ... Και είναι βασικό ότι μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και όχι για την Μπαρτσελόνα και τον Μέσι. Γιατί ούτε ο ΠΑΟΚ είναι Μπάρτσα ούτε ο Σαλπιγγίδης της αξίας του Μέσι. Με βάση πάντως τα δεδομένα της εποχής δεν ήταν δυνατόν να παίρνει ο Σαλπιγγίδης τρελά λεφτά. Θα μου πεις μήπως ήταν ο Γιασεμής για καλό συμβόλαιο? Ξαναλέω πως ποτέ δεν τρελάθηκα και εγώ μαζί του. Είμαστε όμως αγνώμονες όπως λέει και ο liakos πιο πάνω.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

imago

• Guest
« Reply #90 on: November 11, 2005, 11:45:43 »
Έναν παίκτη τον καταστρέφει, τον "καίει" ο πάγκος... Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη: Χαρακτηριστικότερο για εμένα ο Ριβάλντο, που το χαντάκωμα στον πάγκο της Μίλαν για μια διετία περίπου ήταν αρκετό για να του κόψει το ποδόσφαιρο...Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει στην Ελλάδα, αφού ήταν πλέον στα αζήτητα στην Ευρώπη, και μάλιστα σε σχετικά καλή ποδοσφαιρική ηλικία (δεν ήρθε και 37άρης, αλλά στα 32 του αν δεν κάνω λάθος), και να είναι οφθαλμοφανές ότι είναι αδύνατον να επιστρέψει στα γνωστά του επίπεδα απόδοσης... Η έλλειψη δράσης στην μπάλα σε αφήνει πολύ πίσω, όπως λένε πολλοί.
Ο Γιασεμής χωρίς να είναι Ριβάλντο έπαιξε βασικός στον ΠΑΟΚ και μάλιστα προσέφερε. Τελευταία όμως, το σκούπισμα του πάγκου με την πτώση της ψυχολογίας που επιφέρει, σε συνδυασμό πάντα με το προχωρημένο της ηλικίας του παίκτη (φέτος 30άρης νομίζω?), καθιστούν σχεδόν αδιανόητη την "επιστροφή" αυτού του παίκτη, όπως και να εννοεί κάποιος αυτή την επιστροφή.
Αυτό που μας ενοχλεί σήμερα είναι το ύψος του συμβολαίου του και ότι δεν "κάνει" πια ούτε για πάγκο... Σύμφωνοι. Ο liakos, ωστόσο, παραπάνω είπε όλη την αλήθεια... Και φίλε imago, πού είδες στην Ελλάδα τον κάθε Σαλπιγγίδη, που για μένα τον ίδιο καιρό ΔΕΝ ΆΞΙΖΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ -όπως αντίθετα εσύ λες- περισσότερα από τον Γιασεμή, να κάνει από τα "άγουρα" χρόνια της καριέρας του μεγάλο συμβόλαιο? Ειδικά όταν μιλάμε για παίκτη του φτωχού ΠΑΟΚ... Και είναι βασικό ότι μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και όχι για την Μπαρτσελόνα και τον Μέσι. Γιατί ούτε ο ΠΑΟΚ είναι Μπάρτσα ούτε ο Σαλπιγγίδης της αξίας του Μέσι. Με βάση πάντως τα δεδομένα της εποχής δεν ήταν δυνατόν να παίρνει ο Σαλπιγγίδης τρελά λεφτά. Θα μου πεις μήπως ήταν ο Γιασεμής για καλό συμβόλαιο? Ξαναλέω πως ποτέ δεν τρελάθηκα και εγώ μαζί του. Είμαστε όμως αγνώμονες όπως λέει και ο liakos πιο πάνω.

φίλε διακρίνω στα λόγια σου την παλιά συνταγή, δηλ. "μήν μιλάτε γιατί δεν ξέρετε". Να σου θυμήσω ότι σε αντίθεση με τον Ριβάλντο, ο Γιασεμή κάθησε στον πάγκο αφού πρώτα αναγκαστήκαμε να τον βρίζουμε εν χωρώ, λόγω των εμφανήσεων των δύο τελευταίων χρόνων, και όχι αντίστροφα. Δηλ. πρώτα έπεσε η απόδοσή του κατακόρυφα και έπειτα τον έβαλαν στον πάγκο!!!
Ο Σαλπιγγίδης όλο το διάστημα των τελευταίων δύο ετών (διάστημα στο οποίο κλήθηκε και ως μοναδικός (!) παίχτης μας στο εθνικό συγκρότημα της εθνικής και πρωταθλήτριας Ευρώπης) όχι μόνο ήταν σαφώς καλύτερος από τον Γιασεμή (που εισέπραττε τότε κιόλας εξωφρενικά ποσά, όταν βρίζαμε τόσο τον ίδιο όσο και εκείνον που τον προτιμούσε με εκνευριστική επιμονή) αλλά και ο καλύτερος παίχτης του ΠΑΟΚ!!!
Μην προσπαθείτε λοιπόν να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, απλώς υποτιμάτε την νοημοσύνη μας και φέρνεται δύσκολες στιγμές από τα παλιά στην ανάμνησή μας!!!

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #91 on: November 11, 2005, 12:05:56 »
Μη βγάζεις συμπεράσματα από το πουθενά... Εγώ δε στο έπαιξα ξερόλας για να μου λες ότι ακολουθώ την τακτική "σκάσε γιατί δεν ξέρεις" (!). Αν από το κείμενό μου εισέπραξες κάτι τέτοιο, λυπάμαι, αλλά δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Κουβέντα κάνουμε και δηλώνω με επιχειρήματα ότι συμφωνώ με το liako 100%. Το αστείο πάντως είναι ότι δε διαφωνούμε στο θέμα της απ-αξίας του ποδοσφαιριστή Γιασεμή.
Όσο για αυτό που λες για τον Γιασεμή δε βλέπω να αναιρεί κάτι από αυτά που σου λέω. Παίκτης που για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ σκουπίζει για καιρό πάγκο -ε, και για να σκουπίζει πάγκο μάλλον δε θα πολυτραβάει-, δύσκολα ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ. Και επειδή το θέμα το πήγες και στο παράδειγμα Ριβάλντο, ας ήταν και αυτός καλύτερος από άλλους στην ομάδα του για να προτιμηθεί από αυτούς και να ξεκινάει αυτός βασικός.
Τα αδικαιολόγητα δεν τα δικαιολογεί κανείς όσον αφορά τις έμμεσες αναφορές σου. Λάθη έγιναν πολλά τότε, πάρα πολλά. Απλά δεν είναι του παρόντος. Εμένα όμως, με εκνευρίζουν οι μετά Χριστόν προφήτες, και επαναλαμβάνω, οι αγνώμονες. Θέλω να είμαι αντικειμενικός - όσο μπορώ τουλάχιστον-, και θεωρώ απαράδεκτο να ισοπεδώνει κανείς τα πάντα... Μην παίρνεις προσωπικά το τελευταίο. Γενικά μιλάω...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

imago

• Guest
« Reply #92 on: November 11, 2005, 12:13:29 »
Μη βγάζεις συμπεράσματα από το πουθενά... Εγώ δε στο έπαιξα ξερόλας για να μου λες ότι ακολουθώ την τακτική "σκάσε γιατί δεν ξέρεις" (!). Αν από το κείμενό μου εισέπραξες κάτι τέτοιο, λυπάμαι, αλλά δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Κουβέντα κάνουμε και δηλώνω με επιχειρήματα ότι συμφωνώ με το liako 100%. Το αστείο πάντως είναι ότι δε διαφωνούμε στο θέμα της απ-αξίας του ποδοσφαιριστή Γιασεμή.
Όσο για αυτό που λες για τον Γιασεμή δε βλέπω να αναιρεί κάτι από αυτά που σου λέω. Παίκτης που για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ σκουπίζει για καιρό πάγκο -ε, και για να σκουπίζει πάγκο μάλλον δε θα πολυτραβάει-, δύσκολα ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ. Και επειδή το θέμα το πήγες και στο παράδειγμα Ριβάλντο, ας ήταν και αυτός καλύτερος από άλλους στην ομάδα του για να προτιμηθεί από αυτούς και να ξεκινάει αυτός βασικός.
Τα αδικαιολόγητα δεν τα δικαιολογεί κανείς όσον αφορά τις έμμεσες αναφορές σου. Λάθη έγιναν πολλά τότε, πάρα πολλά. Απλά δεν είναι του παρόντος. Εμένα όμως, με εκνευρίζουν οι μετά Χριστόν προφήτες, και επαναλαμβάνω, οι αγνώμονες. Θέλω να είμαι αντικειμενικός - όσο μπορώ τουλάχιστον-, και θεωρώ απαράδεκτο να ισοπεδώνει κανείς τα πάντα... Μην παίρνεις προσωπικά το τελευταίο. Γενικά μιλάω...

τέλος πάντων, σου χαρίζω την απάντηση γιατί θα ξεφύγουμε από το θέμα και δεν γουστάρω να φάω ban...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #93 on: November 11, 2005, 16:52:58 »
Κατ' αρχάς δεν ξέρω πότε έγινε ανανέωση στον Γιασεμάκη. Υποθετώ, απ'αυτά που λες, ότι έγινε το καλοκαίρι που βγήκαμε 3οι.
Λοιπόν έκείνος ήταν ο πρώτος χρόνος που ο Σαλπιγγίδης είχε χρόνο συμμετοχής ενώ ο Γιασεμάκης είχε καθιερωθεί τρία χρόνια πριν.
Και σου λέω ότι σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά, αποδείχτηκε ότι έχεις δίκιο. Τότε ήσουν σίγουρος γι' αυτό;
Αυτό εννοώ "εκ των υστέρων". Γιατί φόρτωσες, δεν κατάλαβα.
Τωρά αν μου πεις ότι εσύ ήθελες να φύγει ο ένας εκ των δύο φορ σου, τη χρονιά που για πρώτη φορά έβγαινες 3ος και στα προκριματικά του CL, ε δεν θα σε πιστέψω.

imago

• Guest
« Reply #94 on: November 15, 2005, 10:59:58 »
Κατ' αρχάς δεν ξέρω πότε έγινε ανανέωση στον Γιασεμάκη. Υποθετώ, απ'αυτά που λες, ότι έγινε το καλοκαίρι που βγήκαμε 3οι.
Λοιπόν έκείνος ήταν ο πρώτος χρόνος που ο Σαλπιγγίδης είχε χρόνο συμμετοχής ενώ ο Γιασεμάκης είχε καθιερωθεί τρία χρόνια πριν.
Τωρά αν μου πεις ότι εσύ ήθελες να φύγει ο ένας εκ των δύο φορ σου, τη χρονιά που για πρώτη φορά έβγαινες 3ος και στα προκριματικά του CL, ε δεν θα σε πιστέψω.

πώς γίνεται να έχει καθιερωθεί ένας παίχτης, όταν το μισό γήπεδο τον βρίζει (και τον έβριζε δεν μπορεί να το αμφιβάλλεις) αυτό μόνο εσύ μπορείς να μας το εξηγήσεις.
Τη χρονιά που βγαίναμε τρίτοι, αλλά και το καλοκαίρι που ακολούθησε, το ζήτημα της επιθετικής αφλογιστίας, ειδικά με τις λεγόμενες κλειστές άμυνες, ήταν ο κύριος μοχλός πίεσης στα πλαίσια της γενικότερης απίτησης για μεταγραφές. Τότε ήταν που μέσα στις άλλες μαχαιριές δεχθήκαμε και το τετελεσμένο γεγονός της απίστευτα κοντόφθαλμης παράτασης της συνεργασίας με τον εν λόγω παίχτη.

Καλοκαίρι 2004, οποιαδήποτε λάθος εκτίμηση για την πραγματική αξία του κ. Γιασεμή ήταν ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ απαράδεκτη!!!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #95 on: November 15, 2005, 22:27:25 »
Ξανατονίζω ότι δεν υπερασπίζομαι τον Γιασεμάκη και είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πλέον πρέπει να φύγει.
Και επιστρέφω σ'αυτά που λες. Ποιο γήπεδο τον έβριζε και τι σημαίνει τελικά το βρίσμο;
Πόσους παίκτες βρίσαμε και αποδείχτηκε ότι κάναμε λάθος;
Γι'αυτό εγώ αλλιώς την εξετάζω την καθιέρωση.
Ένας παίκτης που είναι βασικός στην πιο επιτυχημένη σου χρονιά και σκοράρει αρκετά γκολ (θυμάσαι το ματς με αεκ και τα δυο μπαλάκια που γύρισαν το ματς;) έχει καθιερωθεί. Αυτή είναι η άποψη μου.
Αν εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να φωνάξει το όνομα του ρυθμικά όλη η Τούμπα για να τον θεωρήσεις καθιερωμένο, μάλλον διαφωνούμε.
Από την τελευταία σου πρόταση συμπεραίνω ότι εσύ υποστήριζες να φύγει ο Γιασεμάκης έκείνο το καλοκαίρι.
Προφανώς για να φέρει κάποιον διαπιστωμένα καλύτερο με το 1.5 εκατ. που υποστήριζε ότι είχε (και αποδείχτηκε ότι δεν είχε) ο Γούμενος...

giannis80

• Guest
« Reply #96 on: November 15, 2005, 22:57:28 »
Magkes,oson afora to simvoleo tou paikti,nomizo oti oloi exete lathos entiposi.O giasemakis,opos kai oloi oi paiktes tote(Koutsis,toxou,atmatzidis,markos,egkomitis ktl), ipegrapsan anaprosarmogi simvolewn me meiwsi apodoxwn.Oson afora ton giasemaki,eimai 100000% sigouros giati to thimame poli kala,oti eixa diavasei pos ipegrapse 20% meiosi apodoxwn (apo 220.000 sta 180.000 ton xrono) kai to opoio einai auto pou isxuei kai simera.Tora,to pos vgike to simperasma oti o giasemakis exei 300 xiliarika simvoleo,den ksero.

Takola

• Guest
« Reply #97 on: November 16, 2005, 00:31:07 »
Magkes,oson afora to simvoleo tou paikti,nomizo oti oloi exete lathos entiposi.O giasemakis,opos kai oloi oi paiktes tote(Koutsis,toxou,atmatzidis,markos,egkomitis ktl), ipegrapsan anaprosarmogi simvolewn me meiwsi apodoxwn.Oson afora ton giasemaki,eimai 100000% sigouros giati to thimame poli kala,oti eixa diavasei pos ipegrapse 20% meiosi apodoxwn (apo 220.000 sta 180.000 ton xrono) kai to opoio einai auto pou isxuei kai simera.Tora,to pos vgike to simperasma oti o giasemakis exei 300 xiliarika simvoleo,den ksero.
προβλεπονται πολλα μπονους ( λεπτα συμετοχης ,νικες , τελικη βαθμολογια , νικες σε ντερμπυ και ουεφα) γιαυτο λεμε οτι το συμβολαιο του φτανει τα 300 . και εν πασει περιπτωσει αμοιβεται υπερογκα για παιχτη που δεν προσφερει και σιγουρα  πολυ πεισσοτερο απο αλλους που θεωρουνται βασικοι.

giannis80

• Guest
« Reply #98 on: November 16, 2005, 00:59:39 »
E,ara simfona me ta lepta simetoxis,tis nikes sto protathlima ktl,ta bonus gia ton sigkekrimeno den einai ipsila.Episis simfono apolita oti kai ta 180 polla einai gia paixti pou den paizei.Apo tin alli,autin tin stigmi einai o monos katharoemos epithetikos meta tin triada salpi-miechel-xristodoulo, kai se periptosi pou leipoun kapoia stigmi oi 2 apo autous tous 3,autos tha mpei na paiksei.Opote,mexri na figei,einai paiktis tou PAOK kai etsi prepei na ton simperiferomaste.

imago

• Guest
« Reply #99 on: November 16, 2005, 10:49:22 »

Από την τελευταία σου πρόταση συμπεραίνω ότι εσύ υποστήριζες να φύγει ο Γιασεμάκης έκείνο το καλοκαίρι.
Προφανώς για να φέρει κάποιον διαπιστωμένα καλύτερο με το 1.5 εκατ. που υποστήριζε ότι είχε (και αποδείχτηκε ότι δεν είχε) ο Γούμενος...

μπορεί ο κ. Γούμενος όντως να μην είχε το 1,5 εκατ., το είχε μάλλον όμως κάποιος άλλος σωτήρας που φρόντισε ο εν λόγω παίχτης (που επιμένω πως μόνο λίγοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν ως καθιερωμένο, υπενθυμίζω το σλόγκαν της περιόδου περί Καραγιασεμούτσου) να πάρει ένα συμβόλαιο με αποτέλεσμα σήμερα η ΠΑΕ εάν θέλει να το λύσει να είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει το τρελό ποσό του 1ος εκατομμυρίου ευρώ (!) στον κ. Γιασεμή.
Τώρα εάν εσύ νομίζεις πως τα δικαίούται αυτός ο παίχτης (και οι συν αυτώ κονομήσαντες και λαμογήσαντες) αυτά τα λεφτά επειδή έβαλε κάποτε δύο γκολάκια με την ΑΕΚ (!) αυτό είναι δικό σου πρόβλημα!!!