1. Η εμπλοκη του Μπανε σε θεση προπονητικη ηταν παταγωδης αποτυχια. Αυτα που γραφει το αρθρο για Πανελουδη, Παπαδακη κλπ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Αλλο ειναι ο Παιχτης Πρελεβιτς ο οποιος ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
2. Απο ολα οσα ακουσα τον τελευταιο καιρο επιχειρηματικα ο Πρελεβιτς δεν παει καλα. Απο τοτε που ειχε τα μαγαζια με τα ρουχα ακουγα οτι δεν τα πηγαινει καλα με το μανατζμεντ επιχειρησεων.
3. Ακουγοντας και τον ιδιο στη συνενετυξη τυπου εγω προσωπικα εισεπραξα μια ασαφη και θολη προταση. Προσοχη: ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. Δεν εχω σαφη εικονα περι Γαλατσοπουλου ή Πατριδα κλπ. Μπορει η ιστορια να δειξει αν ηταν καλυτερη ή χειροτερη.
4. Ακουγοντας παλι τον Πρελεβιτς στη συνεντευξη ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
5.Ειμαι κατα του Κατσαρη και αυτο το ξερουν και οι πετρες. ΟΜΩΣ η επιτροπη για το μπασκετ που εκανε τις εισηγησεις ειναι "διακομματικη" και ειχε τη συνδρομη και της Συντονιστικης των Συνδεσμων.
6. Αφηνοντας στην ακρη τα υπολοιπα περι Ματζικ, Κατσαρη και αλλα για τα οποια δεν εχω γνωση, λυπαμαι που συμφωνω με το αρθρο στα σχετικα με την προταση Πρελεβιτς. Πραγματικα λυπαμαι....
7. Μακαρι να βγει το καρο απο τη λασπη, αλλα τιποτα δεν με κανει αισιοδοξο