Author Topic: www.fcpaok.gr  (Read 8904 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: www.fcpaok.gr
« Reply #80 on: June 12, 2009, 09:01:19 »
1. Η εμπλοκη του Μπανε σε θεση προπονητικη ηταν παταγωδης αποτυχια. Αυτα που γραφει το αρθρο για Πανελουδη, Παπαδακη κλπ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Αλλο ειναι ο Παιχτης Πρελεβιτς ο οποιος ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

2. Απο ολα οσα ακουσα τον τελευταιο καιρο επιχειρηματικα ο Πρελεβιτς δεν παει καλα. Απο τοτε που ειχε τα μαγαζια με τα ρουχα ακουγα οτι δεν τα πηγαινει καλα με το μανατζμεντ επιχειρησεων.

3. Ακουγοντας και τον ιδιο στη συνενετυξη τυπου εγω προσωπικα εισεπραξα μια ασαφη και θολη προταση. Προσοχη: ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. Δεν εχω σαφη εικονα περι Γαλατσοπουλου ή Πατριδα κλπ. Μπορει η ιστορια να δειξει αν ηταν καλυτερη ή χειροτερη.

4. Ακουγοντας παλι τον Πρελεβιτς στη συνεντευξη ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

5.Ειμαι κατα του Κατσαρη και αυτο το ξερουν και οι πετρες. ΟΜΩΣ η επιτροπη για το μπασκετ που εκανε τις εισηγησεις ειναι "διακομματικη" και ειχε τη συνδρομη και της Συντονιστικης των Συνδεσμων.

6. Αφηνοντας στην ακρη τα υπολοιπα περι Ματζικ, Κατσαρη και αλλα για τα οποια δεν εχω γνωση, λυπαμαι που συμφωνω με το αρθρο στα σχετικα με την προταση Πρελεβιτς. Πραγματικα λυπαμαι....

7. Μακαρι να βγει το καρο απο τη λασπη, αλλα τιποτα δεν με κανει αισιοδοξο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #81 on: June 12, 2009, 10:06:49 »
Όλοι αυτοί που κατηγορούν τον Μπάνε για έλλειψη χρημάτων, ας μας δείξουν πόσα χρήματα έβαλαν οι υπόλοιποι; Στα λόγια βάζω κι εγώ 50.000. Να πάρτε κι από μένα.

Το βασικότερο απ' όλα όμως είναι το εξής: Γιατί δεν βάλανε αυτά τα χρήματα πέρυσι ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΡΟΣΟ ή φέτος ΠΡΙΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΝΕ;

Γιατί ρε τόσο μεγάλοι άπλες ΠΑΟΚτσήδες αφήνουν την ομάδα στο χείλος του γκρεμού; Γιατί;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #82 on: June 12, 2009, 11:17:57 »
χομο σαν προπονητης ο μπανε μπορει να ηταν αμπαλος αλλα οι παικτες που εφερνε για το μπατζετ που διαθεταμε ηταν καλοι,,καποιοι μαλιστα πηγαν και γαυρο  Wink

επισης για το θεμα παπαδακη ειναι λασπολογια να κατηγορουν τον μπανε στο θεμα αυτο.

ο ιδιος ο πανελουδης σε συνεντευξη του που τον ρωτησαν για την εμμονη του στον παπαδακη ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΠΑΝΕ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙς ειχε δηλωσει==> μαγαζι μου ειναι ο ΠΑΟΚ απο οπου θελω θα ψωνιζω.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #83 on: June 12, 2009, 11:56:02 »
1. Η εμπλοκη του Μπανε σε θεση προπονητικη ηταν παταγωδης αποτυχια. Αυτα που γραφει το αρθρο για Πανελουδη, Παπαδακη κλπ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Αλλο ειναι ο Παιχτης Πρελεβιτς ο οποιος ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

2. Απο ολα οσα ακουσα τον τελευταιο καιρο επιχειρηματικα ο Πρελεβιτς δεν παει καλα. Απο τοτε που ειχε τα μαγαζια με τα ρουχα ακουγα οτι δεν τα πηγαινει καλα με το μανατζμεντ επιχειρησεων.

3. Ακουγοντας και τον ιδιο στη συνενετυξη τυπου εγω προσωπικα εισεπραξα μια ασαφη και θολη προταση. Προσοχη: ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. Δεν εχω σαφη εικονα περι Γαλατσοπουλου ή Πατριδα κλπ. Μπορει η ιστορια να δειξει αν ηταν καλυτερη ή χειροτερη.

4. Ακουγοντας παλι τον Πρελεβιτς στη συνεντευξη ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

5.Ειμαι κατα του Κατσαρη και αυτο το ξερουν και οι πετρες. ΟΜΩΣ η επιτροπη για το μπασκετ που εκανε τις εισηγησεις ειναι "διακομματικη" και ειχε τη συνδρομη και της Συντονιστικης των Συνδεσμων.

6. Αφηνοντας στην ακρη τα υπολοιπα περι Ματζικ, Κατσαρη και αλλα για τα οποια δεν εχω γνωση, λυπαμαι που συμφωνω με το αρθρο στα σχετικα με την προταση Πρελεβιτς. Πραγματικα λυπαμαι....

7. Μακαρι να βγει το καρο απο τη λασπη, αλλα τιποτα δεν με κανει αισιοδοξο

Homo το να παρουσιαζεις (οχι εσυ αλλα το αρθρακι) τοσο απαξιωτικα τον Μπανε για εμενα σημαινει οτι υπαρχει δολος ή προσωπικο (ή και ομαδικο) απωθημενο. Επιπλεον αυτη η στηριξη (πιο φανερη απο οποιαδηποτε αλλη οπαδικη φωνη) στον κατσαρη  με προτασεις του στυλ,

Υπευθυνος για μια ακομα χρονια (απορω γιατι;) ο ΑΣ και ο ανθρωπος-μπαλακι που μαθαμε ολοι να ριχνουμε τις ευθυνες για το παραμικρο που συμβαινει στο συλλογο.

λεει πολλα. Εγω βλεπω σιγα σιγα να δημιουργειται μια αγιοποιηση του Κατσαρη απο ορισμενους σε σημειο να αναφερονται πολλοι οτι ειναι ο σωτηρας μας και μας οδηγει. Και μιας και ο Μπανε αντιπαραταχθηκε πρεπει να φαει λασπη.

Δεν ξερω για την προταση του Μπανε. Λεφτα να φαει το αποκλειω.  Ποσα παραπανω λεφτα εχουνε τα Muppets που ειναι μπροστα τωρα? Αλλα οταν συμπεριφερεσαι ετσι στον μεγαλυτερο αθλητη που επαιξε στον συλλογο τοτε τι να πω...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Diego-4

• Guest
« Reply #84 on: June 12, 2009, 12:09:09 »
Δύο φυσικοί μαλώνουν !!!! Περιμένω με αγωνία την απάντηση του Homo ! ;D

YΓ Homo ρε φίλε , είσαι ***!

εγω δε σε εβρισα  ;D
 HOMOPAOKUS
« Last Edit: June 12, 2009, 13:06:00 by HOMO PAOKUS »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #85 on: June 12, 2009, 13:19:31 »
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο, αλλωστε δε ξερω αν το δικαιουμαι γιατι το μπασκετ ειναι πολυ μακρια απο μενα εδω και πολλα-πολλα χρονια. Ευχομαι να το ΣΩΣΕΤΕ. Εγω εκτος απο το διαρκειας δεν αντεχω να κανω τιποτα αλλο..........

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #86 on: June 12, 2009, 13:37:12 »
Ευχομαι να το ΣΩΣΕΤΕ.

Ελπιζω να μην ειναι ειρωνικο αυτο. Κουβεντα κανουμε. Υποτιθεται μεσα απο τον αντιλογο πλησιαζουμε στην αληθεια την οποια μπορει και να μην μαθουμε
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #87 on: June 12, 2009, 14:28:47 »
Φυσικα και ΔΕΝ ηταν ειρωνικο. Αναφερομουν σε οσους το πονανε ακομα και εχουν την δυναμη να το παλευουν. Εγω προσωπικα εχω ξεμεινει απο δυναμεις.Δυστυχως...

Ουτε φυσικα υπαρχει κανενα θεμα για το διαλογο και αντιλογο, αυτο ελειπε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
« Reply #88 on: June 12, 2009, 16:11:37 »
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #89 on: June 12, 2009, 17:38:24 »
 :cwm22: :emetos: :smack: :smack:

τραλαλα τραλαλα θανασακη πουσταρα
αντε παρε τα σκυλια σου και ξανα στο λακκωμα :daxtylo:

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #90 on: June 13, 2009, 03:37:48 »
εμείς τον ψηφίσαμε φίλε!
με την στήριξή μας ή την αποχή μας, πάντως φέρουμε ευθύνη.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #91 on: June 13, 2009, 06:35:26 »
Αει στα ***********... ειστε και ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ....

Καλα αληθευει οτι ο Πρελεβιτς οσο επαιζε μπασκετ στον ΠΑΟΚ πληρωνοταν??

Ενα σοβαρο λογο περιμενω να ακουσω γιατι το σβησατε.... σιγα μην τους βρισω και κυριλε για την αισθητικη του site...σιχαματα ειναι και καραγκιοζηδες....

Μπανε μας χρωστας ρε δεν σε χρωσταμε... δεν το ξερες?

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.....

Kάνε την κριτική σου,πές αυτό που θές χωρίς να τους βρίζεις. Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να βρείς λόγια κ εκφράσεις που να τους "πληγώνουν" κ να τους χαρακτηρίζουν καλύτερα από βρισιές
« Last Edit: June 13, 2009, 12:11:22 by Capricorn »

bagos1

• Guest
« Reply #92 on: October 14, 2009, 12:38:21 »
Ατυχεστατο αυτο που γραφουνε στημερα στο site για τα επισοδεια με τον Αλεξανδριδη, οπου παρουσιαζουνε τον ζαγορακη να εχει παραιτηθεί για τα επισοδεια στο Ν.Ρυσιο και καλουνε τον προεδρο της καμπιας να κανει το ιδιο

stelukos

• Guest
« Reply #93 on: October 14, 2009, 14:59:43 »
στο μυαλο μου εισαι βαγκο

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #94 on: February 09, 2010, 23:27:07 »
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ, από εκεί και πέρα αν ακούσετε να πωλείται παίχτης του ΠΑΟΚ δεν θα έχετε κανένα απολύτος δικαίωμα να μιλήσετε...

Το ταμείο είναι μείον 2 εκατομμύρια... κάπως πρέπει να βρεθούνε. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

http://www.fcpaok.gr/

ρε αυτοί στα σοβαρά τα λένε αυτά η τους ξεφεύγουν;;; :trelos:

northeagle_4

• Guest
« Reply #95 on: February 09, 2010, 23:42:59 »
Ρε δεν τους γαμας τους μαλακες...αντε πιξαμε στους εξυπνους και μυαλοπωληδες.....

legones

• Guest
« Reply #96 on: February 10, 2010, 02:32:20 »
Γιατί ρε παιδιά λένε κάτι παράλογο;;;;;
φαντάσου πως είναι Ιούλης και θες λεφτά πάλι... πως νομίζετε θα γίνει η δουλειά;;;;
Με τα 300χιλιαρικα της ΑΜΚ που "καταφέραμε" να μαζέψουμε...

Είτε θα έχει τσιμπημένα διαρκείας, είτε θα πουλήσεις παίκτη...
Θέμα λογικής είναι...

Jordan-4

• Guest
« Reply #97 on: February 10, 2010, 02:50:12 »
Ρε δεν τους γαμας τους μαλακες...αντε πιξαμε στους εξυπνους και μυαλοπωληδες

MetroStar

• Guest
« Reply #98 on: February 10, 2010, 02:51:30 »
Σωστά τα λένε. Εφόσον στον ΠΑΟΚ θέλουμε να λέμε ότι επενδυτής είναι ο λαός, πρέπει και να πληρώσουμε και να γίνει άμεσα εταιρία λαικής βάσης.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #99 on: February 10, 2010, 07:48:04 »
ναί ναί, δώσε κόσμε και σώσε....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo