Author Topic: Νικόλας η τρελονικόλας  (Read 12652 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
Απ: Νικόλας η τρελονικόλας
« Reply #120 on: June 20, 2007, 17:37:35 »
Νικόλας:Ρε σείς...που είναι οι μετοχές?Που είναι οι μετοχές ρε ντερβισάκι???Οι μετοχές είναι στα συρτάρια της ιντερκόμ του Σωκράτη Κόκκαλη.....
Δημοσιογράφος:Ιντρακόν Νικόλα....ιντρακόμ
Νικόλας:Εγώ θα τη λέω όπως θέλω υπάρχει κανά πρόβλημα?Οι μετοχές είναι στα συρτάρια της εταιρείας ιντερκόμ του Σωκράτη Κόκκαλη....

;D :prosk: :trelos:

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #121 on: June 20, 2007, 17:45:13 »
σκεφτομαι καμμια φορα αν ο κοκκαλης φυγει απο τον γαυρο τι θα κανει ο νικολας χωρις τον κοκκαλη
με τον οποιο ασχολειτε ολη την ωρα.............θα εχει προβλημα..... :)
μετα θα βγανει στην ερα σπορ και θα λεει....τη ειναι αυτοι οι γαυροι δεν μπορουν να σκισουν βρεγμενη εφημεριδα....προβατα....απο πισω ειναι ο κο-καλης....οι μετοχες που ειναι
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #122 on: June 21, 2007, 12:59:06 »
Meta tha tis parei h coca cola tis metoxes...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #123 on: June 21, 2007, 14:14:58 »
Kalo to humor kai o havales alla to na krazoume enan anthrwpo pou einai thrilos gia to lao tou PAOK einai adianoito kai mas prosvallei. Stin teliki an de mporoume na katalavoume ti ennoei mesa apo tis akraies theseis tou o Nikolas tote eimaste emeis oi provlimatikoi.

Pire aera o kwlos mas kai poulame kai eirwnia tromara mas.

Kai gia na min ksehniomaste: epeidi den eimaste thigatriki tou Kokkali isws fetos meta apo 10 hronia kataferoume na nikisoume ton osfp stin Toumpa.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #124 on: June 21, 2007, 16:22:39 »
Εγω δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έχει βάλει ΠΑΟΚ-όμετρο και υπολογίζει το ΠΑΟΚτσιδιλίκι του καθενός! Όσα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο νικόλας και κάθε νικόλας....είναι ίδια με αυτά που έχει προσφέρει και ο τελευταίος οπαδός - φίλαθλος του ΠΑΟΚ! Κανένας στον ΠΑΟΚ δεν είναι περισσότερο ΠΑΟΚΤΣΗΣ από τον άλλο...! ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..!!

Ο εν λόγω φίλαθλος, μπορεί στο παρελθόν να είχε πρωτοστατήσει στο οπαδικό κίνημα του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ αλλά τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Τουναντίον, όλοι οι εχθροί μας χαίρονται με τις ατάκες του και τα λαϊκίστικα παραληρήματά του!!

Πλέον, έχει μόνο μουσειακή αξία και αποτελεί πολύτιμη πηγή για τους σύχρονους ιστορικούς του ΠΑΟΚ.

Αυτοί που βγάζουν τον νικόλα στα ράδια της πόλης.....ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ για ακροαματικότητα....όπως για παράδειγμα η Ανίτα Πάνια..στα παρατράγουδα...βγάζει τους κατέληδες κ.λ.π.

manos4

• Guest
« Reply #125 on: June 21, 2007, 16:33:04 »
Εγω δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έχει βάλει ΠΑΟΚ-όμετρο και υπολογίζει το ΠΑΟΚτσιδιλίκι του καθενός! Όσα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο νικόλας και κάθε νικόλας....είναι ίδια με αυτά που έχει προσφέρει και ο τελευταίος οπαδός - φίλαθλος του ΠΑΟΚ! Κανένας στον ΠΑΟΚ δεν είναι περισσότερο ΠΑΟΚΤΣΗΣ από τον άλλο...! ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..!!

Ο εν λόγω φίλαθλος, μπορεί στο παρελθόν να είχε πρωτοστατήσει στο οπαδικό κίνημα του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ αλλά τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Τουναντίον, όλοι οι εχθροί μας χαίρονται με τις ατάκες του και τα λαϊκίστικα παραληρήματά του!!

Πλέον, έχει μόνο μουσειακή αξία και αποτελεί πολύτιμη πηγή για τους σύχρονους ιστορικούς του ΠΑΟΚ.

Αυτοί που βγάζουν τον νικόλα στα ράδια της πόλης.....ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ για ακροαματικότητα....όπως για παράδειγμα η Ανίτα Πάνια..στα παρατράγουδα...βγάζει τους κατέληδες κ.λ.π.

ΣΩΣΤΑ ...........ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ........ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΜΑΤΣ
ΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.......?..........
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ............ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ .....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ
ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ .................ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ .......ΟΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ........

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #126 on: June 21, 2007, 17:40:42 »
Νομίζω ότι συγχέουμε εδώ το "ολοι ΠΑΟΚ είμαστε" με την έννοια της προσφοράς. Ασφαλώς και ΔΕΝ είναι ίδια η προσφορά όλων που δηλώνουν ΠΑΟΚ, για τον απλούστατο λόγο ότι διαφορετική υπήρξε η δράση ενός ανθρώπου που ζει στη Θεσσαλονίκη, πηγαίνει με φανέλα της μαντσεστερ Γιουναιτεντ στο προποτζήδικο και βλέπει το ματς την ώρα που χαζεύει και κανένα αποτέλεσμα απο την β' σουηδίας, και άλλο ας πούμε ενός ανθρώπου που σφράγισε οπαδικά μια δεκαετία. Μην λέμε και ότι θέλουμε. Φυσικά κανείς δεν απαγορεύει στον φίλο του πρώτου παραδείγματος να δηλώνει παοκτσής, αλλά μην ισοπεδώνουμε και τα πάντα.
Προσωπικά ο Νικόλας μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής ως προσωπικότητα και όπως είπε ο @agraf πιο πάνω, αυτά που λέει έχουνε ΝΟΗΜΑ όσο και να μην θέλουνε να το παραδεχτούν πολλοί. Όταν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ανεβαίνει και το παίζει σωτήρας-χορηγός, όταν ο κ. Κώστας Ορφανός μου βγαίνει σχολιαστής στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ως "παλαιμαχος των δύο ομάδων" και παράλληλα επιδιώκει να καθορίζει ευθέως ή πλαγίως τα διοικητικά της ΠΑΕ, όταν δέκα χρόνια σε έχει τρυπήσει την Τούμπα και έχει ξεφτελιστεί μια από τις μεγαλύτερες παραδόσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν η φανέλα του ΠΑΟΚ έφτασε λόγω της σύμβασης με τον ευεργέτη Γλου να έχει ενα δικέφαλο και τρια πούμα, συγγνώμη αλλά δε φταίει κανένας Νίκος.
Και αφήστε τώρα το τι βλέπουνε αρειανοί και γαύροι. Ούτε με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητο και επαναστάτη. Όχι να στρουθοκαμηλίζω και να φεύγουμε κάθε χρονιά απο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με σκυμμένο κεφάλι. Ούτε να είναι ο πρόεδρός μου σε σκοτεινά δωματιακια με τον ΒΙΚΤΩΡΑ όπως μαθεύτηκε και λίαν προσφάτως.
Ο Νικόλας έχει έναν ξεχωριστό τρόπο να εκφράζεται και αυτό είναι γνωστό. Το να παίρνεις κυριολεκτικά όλα όσα λέει δεν σε οδηγεί πουθενά.
Απολαυστικός είναι π.χ. όταν λέει αποδόσεις για παιχνίδια, και λεει: "........το παιχνίδι αυτό του Ηρακλή να πουμε με τον ΠΑΟΚ ήτανε ενα με ογδοντα το αχο, δυο μοναδεχ το χι και πεντε με εκχι το διπλό".  Ή όταν λέει για συναντήσεις που γίνονται, π.χ. "Ήτανε χτο κότερο του Κόκκαλη ο Σαλονίκης, ο Γκαγκάτσης, ο Γλου, ο Βεζυρτζήχ και ο κοκκινοτρίχηχ".  Αυτά εντάξει στα πλαίσια του χιούμορ, τα ακούμε και γίνεται ο σχετικός χαβαλές.
Το να γατζωνόμαστε τώρα σε αυτά τα επιμέρους και να τον κράζουμε υποβιβάζει το δικό μας επίπεδο και όχι του Νικόλα. Απλώς να σκεφτούμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, εαν η κεντρική ιδέα αυτών που λέει απέχει πολύ από την πραγματικοτητα.
Παιδιά κακά τα ψέμματα, ο Κόκκαλης έχει λάβει εδώ και πολλά χρόνια το χρίσμα από τον Αμερικάνο να εκπροσωπεί τα συμφέροντά του στην ανατολική ευρώπη, και έχει επηρεάσει πολλούς παράγοντες, όχι μόνο για την μπάλα που συζητάμε τώρα αλλά και πολιτικούς φορείς. Οι μετοχές δεν είναι ανάγκη να βρίσκονται "στα συρτάρια του" για να σε έχει υπό. Όλο το σύστημα για την πάρτη του δουλεύει. Απλώς και μεις σαν υποστηρικτές της ιδέας του ΠΑΟΚ που υποτίθεται πως είμαστε, νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν πρόεδρο που να ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ στη λαίλαπα Κόκκαλη και όχι να προσπαθεί να πάει με τα νερά του σάπιου συστήματος του οποίου ηγείται.
Επίσης, επειδή είναι πολύ εύκολη η επίθεση στον Νικόλα λόγω της έκθεσής του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, θα επαναφέρω το ερώτημα το οποίο είχα κάνει και παλαιότερα, αλλά δεν έλαβα απάντηση από κάποιον: τον Μάκη Μανάβη, που δεν υπήρχε ούτε ένας από σας που κράζετε τον Νίκο που να μην τον παραδέχεται ως ΗΓΕΤΗ, τον ρωτήσατε επί του θέματος; Τον έχετε ακούσει ποτέ να τοποθετείται πάνω σ'αυτό;

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #127 on: June 25, 2007, 16:05:19 »
Βάλτε αντί για το όνομα "Κόκκαλης" το όνομα "Βίκτωρας Μητρόπουλος" ή τη έννοια "Κράτος" και βγαίνει νόημα σε όλα όσα λέει ο Νίκος.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Photis

• Guest
« Reply #128 on: June 25, 2007, 16:08:21 »
Re sis o Nikolas pire diarkeias?????? ;D :tsigaro: :biggrin:

Diego-4

• Guest
« Reply #129 on: June 25, 2007, 16:29:59 »
Νομίζω ότι συγχέουμε εδώ το "ολοι ΠΑΟΚ είμαστε" με την έννοια της προσφοράς. Ασφαλώς και ΔΕΝ είναι ίδια η προσφορά όλων που δηλώνουν ΠΑΟΚ, για τον απλούστατο λόγο ότι διαφορετική υπήρξε η δράση ενός ανθρώπου που ζει στη Θεσσαλονίκη, πηγαίνει με φανέλα της μαντσεστερ Γιουναιτεντ στο προποτζήδικο και βλέπει το ματς την ώρα που χαζεύει και κανένα αποτέλεσμα απο την β' σουηδίας, και άλλο ας πούμε ενός ανθρώπου που σφράγισε οπαδικά μια δεκαετία. Μην λέμε και ότι θέλουμε. Φυσικά κανείς δεν απαγορεύει στον φίλο του πρώτου παραδείγματος να δηλώνει παοκτσής, αλλά μην ισοπεδώνουμε και τα πάντα.
Προσωπικά ο Νικόλας μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής ως προσωπικότητα και όπως είπε ο @agraf πιο πάνω, αυτά που λέει έχουνε ΝΟΗΜΑ όσο και να μην θέλουνε να το παραδεχτούν πολλοί. Όταν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ανεβαίνει και το παίζει σωτήρας-χορηγός, όταν ο κ. Κώστας Ορφανός μου βγαίνει σχολιαστής στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ως "παλαιμαχος των δύο ομάδων" και παράλληλα επιδιώκει να καθορίζει ευθέως ή πλαγίως τα διοικητικά της ΠΑΕ, όταν δέκα χρόνια σε έχει τρυπήσει την Τούμπα και έχει ξεφτελιστεί μια από τις μεγαλύτερες παραδόσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν η φανέλα του ΠΑΟΚ έφτασε λόγω της σύμβασης με τον ευεργέτη Γλου να έχει ενα δικέφαλο και τρια πούμα, συγγνώμη αλλά δε φταίει κανένας Νίκος.
Και αφήστε τώρα το τι βλέπουνε αρειανοί και γαύροι. Ούτε με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητο και επαναστάτη. Όχι να στρουθοκαμηλίζω και να φεύγουμε κάθε χρονιά απο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με σκυμμένο κεφάλι. Ούτε να είναι ο πρόεδρός μου σε σκοτεινά δωματιακια με τον ΒΙΚΤΩΡΑ όπως μαθεύτηκε και λίαν προσφάτως.
Ο Νικόλας έχει έναν ξεχωριστό τρόπο να εκφράζεται και αυτό είναι γνωστό. Το να παίρνεις κυριολεκτικά όλα όσα λέει δεν σε οδηγεί πουθενά.
Απολαυστικός είναι π.χ. όταν λέει αποδόσεις για παιχνίδια, και λεει: "........το παιχνίδι αυτό του Ηρακλή να πουμε με τον ΠΑΟΚ ήτανε ενα με ογδοντα το αχο, δυο μοναδεχ το χι και πεντε με εκχι το διπλό".  Ή όταν λέει για συναντήσεις που γίνονται, π.χ. "Ήτανε χτο κότερο του Κόκκαλη ο Σαλονίκης, ο Γκαγκάτσης, ο Γλου, ο Βεζυρτζήχ και ο κοκκινοτρίχηχ".  Αυτά εντάξει στα πλαίσια του χιούμορ, τα ακούμε και γίνεται ο σχετικός χαβαλές.
Το να γατζωνόμαστε τώρα σε αυτά τα επιμέρους και να τον κράζουμε υποβιβάζει το δικό μας επίπεδο και όχι του Νικόλα. Απλώς να σκεφτούμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, εαν η κεντρική ιδέα αυτών που λέει απέχει πολύ από την πραγματικοτητα.
Παιδιά κακά τα ψέμματα, ο Κόκκαλης έχει λάβει εδώ και πολλά χρόνια το χρίσμα από τον Αμερικάνο να εκπροσωπεί τα συμφέροντά του στην ανατολική ευρώπη, και έχει επηρεάσει πολλούς παράγοντες, όχι μόνο για την μπάλα που συζητάμε τώρα αλλά και πολιτικούς φορείς. Οι μετοχές δεν είναι ανάγκη να βρίσκονται "στα συρτάρια του" για να σε έχει υπό. Όλο το σύστημα για την πάρτη του δουλεύει. Απλώς και μεις σαν υποστηρικτές της ιδέας του ΠΑΟΚ που υποτίθεται πως είμαστε, νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν πρόεδρο που να ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ στη λαίλαπα Κόκκαλη και όχι να προσπαθεί να πάει με τα νερά του σάπιου συστήματος του οποίου ηγείται.
Επίσης, επειδή είναι πολύ εύκολη η επίθεση στον Νικόλα λόγω της έκθεσής του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, θα επαναφέρω το ερώτημα το οποίο είχα κάνει και παλαιότερα, αλλά δεν έλαβα απάντηση από κάποιον: τον Μάκη Μανάβη, που δεν υπήρχε ούτε ένας από σας που κράζετε τον Νίκο που να μην τον παραδέχεται ως ΗΓΕΤΗ, τον ρωτήσατε επί του θέματος; Τον έχετε ακούσει ποτέ να τοποθετείται πάνω σ'αυτό;

..Πέρσι στη κατάληψη είχε σκάσει μύτι ένα απογευμα ο Μάκης ο Μανάβης και την πείγαμε την συζητηση στον τρελοΝίκο...Είπε με λίγα λόγια αυτά που λές και εσύ αδελφέ...Ο Νικόλας έχει σε πολλά δικαιο , λέει πολλές αλήθειες αλλα "χάνει" απο τον τρόπο που τις εκφράζει και τις διατυπώνει..

Diego-4

• Guest
« Reply #130 on: June 25, 2007, 16:42:32 »

..Πέρσι στη κατάληψη είχε σκάσει μύτη ένα απογευμα ο Μάκης ο Μανάβης και την πείγαμε την συζητηση στον τρελοΝίκο...Είπε με λίγα λόγια αυτά που λές και εσύ αδελφέ...Ο Νικόλας έχει σε πολλά δικαιο , λέει πολλές αλήθειες αλλα "χάνει" απο τον τρόπο που τις εκφράζει και τις διατυπώνει..

BLaCK-WHiTe

• Guest
« Reply #131 on: October 20, 2007, 02:32:22 »
 Aytos akomh PAOKtsis theorhtai ?

trelos4

• Guest
« Reply #132 on: December 14, 2007, 03:15:10 »
ΠΕΤΥΧΑ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ;D
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΟΣ....ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΛΩΝΕΤΕ....ΟΠΟΙΣ ΕΧΕΙ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ,Η ΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ P.M. :-\

edit: tsakalaki

Μη γράφεις μόνο με κεφαλαία.
« Last Edit: December 14, 2007, 09:30:43 by tsakalaki »

che gevara

• Guest
« Reply #133 on: January 23, 2008, 00:48:23 »
O Nikolas lei poles alithies distixos, mas kani o osfp oti theli edo ke xronia, mas evale antiproedro ton glou, ke esis as lete ta dika sas, pola apo afta pou lete gia nikola ta lene i olimpiaki, diladi oti ola kala ke orea den trexi tpt dikea ke orea nikane stin touba, distixos bikame sto arma tou  osfp
as elpisoume oti me tin nea dikisi tha alakoun ke afta

telos panton opios kseri kales istories gia nikola as pi, poli gia radia milame

edit Millwall-4

Êïßôá ï ïóöð ìðïñåß ðñïóùðéêÜ íá óå êÜíåé üôé èÝëåéò – üôé ðïèåßò  åäþ êáé ÷ñïíéÜ… Ìðïñåß åóý íá Ý÷åéò åñãïäüôç ôïí Ëïýâáñç , íá Ý÷åéò ìðåé óå Üñìá, óå ÔÏÌÁ, óå íáñêáëéåõôéêü áêüìá êáé óå öñåãÜôá… ¸÷åé áêïõóôåß åðßóçò ðùò ï Êüêêáëçò åßíáé âáóéêüò ÷ñçìáôïäüôçò ôïõ ÖéíôÝë ÊÜóôñï…

ÐÝñá áðü üëá áõôÜ üìùò , êáëü èá Þôáí íá ìçí ìðëÝêåéò ôï forum ìå ôéò ðñïóùðéêÝò öáíôáóéþóåéò – öéëïäïîßåò óïõ.

Óïõ ãñÜöù 2 ðñü÷åéñåò éóôïñßåò ðïõ èõìÞèçêá…

Ìéá ÷ñïíéÜ ï Íéêüëáò ìðÞêå ìüíïò ôïõ ìÝóá óôçí 7 êñáôþíôáò Ýíá ôéñìðïõóüí êáé Ýíáí íõ÷ïêüðôç. ÌÝóá óå 5 ëåðôÜ îåêïßëéáóå 10 ãáýñïõò êáé Ýêïøå êáé ôá íý÷éá ôïõ.   

Ëßãá ÷ñüíéá ìåôÜ ï Íéêüëáò Ýêáíå íôïõ ìüíïò ôïõ óôïí Èïõðåñ3 êñáôþíôáò 2 ìðáôïíÝôåò. ÊáôÜ ôçí äéÜñêåéá ôçò óõìðëïêÞò ôïõ Ýóðáóå ç ìßá áëëÜ åß÷å Þäç ðñïëÜâåé íá áðïêåöáëßóåé 6 åñðåôÜ ìå ôçí Üëëç…
« Last Edit: January 23, 2008, 03:35:45 by MILLWALL-4 »

rounos

• Guest
« Reply #134 on: January 23, 2008, 01:28:18 »
Αυτα τωρα εσενα ποιος στα ειπε? Θα με τρελανεις......αντιπροεδρος λεει ο γλου.Οχι μεγαλομετοχος ειναι,γαμω,μην αρχισω  :cwm23: :cwm23: ΚΟΦΤΟΝ....

Scorpion4

• Guest
« Reply #135 on: January 23, 2008, 01:30:55 »
O Nikolas lei poles alithies distixos, mas kani o osfp oti theli edo ke xronia, mas evale antiproedro ton glou, ke esis as lete ta dika sas, pola apo afta pou lete gia nikola ta lene i olimpiaki, diladi oti ola kala ke orea den trexi tpt dikea ke orea nikane stin touba, distixos bikame sto arma tou  osfp
as elpisoume oti me tin nea dikisi tha alakoun ke afta

telos panton opios kseri kales istories gia nikola as pi, poli gia radia milame

To nou sou.....

manos4

• Guest
« Reply #136 on: January 23, 2008, 02:14:40 »
ο γλου αντιπροεδρος ...........?
καλα τι πινεις και δεν μας δινεις.......... ;D
για τον ζαγορακη εχεις να πεις τιποτα ειναι και αυτος τρυπημενος πρακτορας του κοκκαλη................ ;D
τελικα εμαθες ποσα ποια μελη εχει ο σ.φ βεροιας ........RE PAOKVEROIA ενημερωσε το παιδι και πες του οτι
ο γλου δεν ειναι αντιπροεδρος της ΠΑΕ ............ΚΡΥΦΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ................ :a1006: :a1006:

manos4

• Guest
« Reply #137 on: January 23, 2008, 02:24:55 »
ρε che gevara μηπως εισαι ...............campeon...................?
θελω να ποσταρεις στο θεμα με τα σκουληκια ...........να πεις φτου σκορδα................
και για ξεκαρφωμα παρε και μια μπλουζα paokworld τοτε θα πιστεψω οτι worm............ ;D
τι μαλακιες ειναι αυτες με τον γλου αυτο δεν το λεει κανενας πραγματικος ΠΑΟΚΤΣΗΣ................

che gevara

• Guest
« Reply #138 on: January 24, 2008, 00:38:56 »
koularete pedakia, ekana lathos enoousa oti itan antiproedros tou osfp, kalitera etsi, afou olo afto pou egrapsa to pio epokidnino itan afto to ean ine ke se pio posto ston P.A.O.K. oxi ean o osfp ke i xanthi kathe xrono dinoun to protathlima ston osfp, telos panton pistevo tosa xronia oli kseroun ti itan i P.A.O.K. gia ton osfp, ke ti egine, pistevo me tin nea dikisi ke prospathia alaksan afta eftixos

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #139 on: January 24, 2008, 00:59:51 »
ο γλου εκτός απο χορηγός δεν έχει καμιά άλλη σχέση. Είναι ανακατεμένος και στις άλλες ομάδες που ντύνει; καλό είναι να ξέρουμε.
Αυτά περι αρμάτων αν εσύ τα πιστεύεις καλώς αλλά είσαι το 1% του κόσμου μας, για να μη πω λιγότερο,εμείς που πονάμε και τρέχουμε για την ομάδα έχουμε άλλη γνώμη, τέλος εδώ γιατί είμαστε εκτός θέματος
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ