Χθες μιλαγα με βαζελους γνωστους μου και ΟΛΟΙ μου ειπαν χιλιες φορες να το παρει ο γαυρος παρα εμεις.Μαλον τρεμουν τις συνεπειες του να παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα ειδικα στην κατασταση που βρισκονται τωρα.ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΓΙΝΑΤΕ.
Πού τους βρήκες αυτούς τους βάζελους ρε φίλε, θα μας τρελάνεις; Εδώ σου λέει ο άλλος πάει γήπεδο και μόνιμο θέμα συζήτησης είναι μπας και μπορέσει ο ΠΑΟΚ λόγω Ιβάν να σπάσει το κατεστημένο του γαύρου, μη λέμε ό,τι μαλακία μας κατέβει πια στο κεφάλι.
Bozik αυτό που λες παίζει χρόνια, είμαστε η ομάδα που έχει γαμήσει τον κόκκινο πούστη πιο πολλές φορές από οποιονδήποτε άλλο. Ύπο άλλες συνθήκες θα το θεωρούσα μίζερο και αντι-γαύρικο (που το σιχαίνομαι), αλλά αν σκεφτεί κανείς μόνο το σερί της παράγκας και πόσα χρόνια επί Κόκκαλη δεν κέρδιζες στο πρωτάθλημα, είναι αξιοσημείτωτο τουλάχιστον.
North, έχεις άδικο, εδώ και καιρό οι βαζέλες είναι οι πιο "καθαροί" από αυτή τη φάση, είναι αντικειμενική πραγματικότητα. Δεν ξέρω ποιον εννοείς κεφάλι τους, υποψιάζομαι έναν που ήταν παλιά τα πάντα, αλλά τώρα τίποτα. Σωστός για τη μόδα κτλ, αλλά η κατάσταση αυτή είναι τώρα.
Η ζέλα παραμένει μια πουτάνα ομάδα βέβαια, τουλάχιστον ισάξια στην πουστιά με τις άλλες δύο του ποκ.