Author Topic: Βάζελος: αυτή η σιχαμερή και αηδιαστικά κωλόφαρδη ομάδα  (Read 99918 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george4

• Αλλαγή

οπου και να πατε φαπες και ψηρισμα ειστε και χουλιγκανς τρομαρα σας
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη. 3-0 μόνο; Κλέψατε τη θέση δεύτερη σερί χρονιά απ' τον ΠΑΟΚ, πήγαμε και αποκλειστήκαμε, άντε να πάρει τώρα βαθμούς η Ελλάδα σας  :'( Αχ Γουέμπλεΰ μου  :'(  :'(
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/article/581625

«ÓðÜèá, óå âëÝðïõìå…»

ÁíáëõôéêÜ ç áíáêïßíùóç:

Ôï ðñïóå÷Ýò ðáé÷íßäé ôïõ Ðáíáèçíáúêïý ìå ôïí Áôñüìçôï ïñßóôçêå íá äéåõèýíåé ï Çëßáò ÓðÜèáò áðü ôïí óýíäåóìï ôïõ ÐåéñáéÜ.
Ðñéí áðü äõï ÷ñüíéá, óôï ðáé÷íßäé ËÜñéóáò – Ïëõìðéáêïý, êáôçãïñÞèçêå üôé äåí Ýäùóå ðÝíáëôé õðÝñ ôùí ãçðåäïý÷ùí. ÐÝñóé, ðáñÜ ôéò áêáôÜëëçëåò êáéñéêÝò óõíèÞêåò, åðÝìåéíå óôç äéåîáãùãÞ ôïõ áãþíá ÐÁÓ ÃéÜííéíá – Ðáíáèçíáúêüò. Óôïí ðåñóéíü ôåëéêü ÊõðÝëëïõ Ïëõìðéáêüò – Áôñüìçôïò, Ýðåéôá áðü ðáíèïìïëïãïýìåíç êáêÞ äéáéôçóßá, äÝ÷ôçêå öñáóôéêÞ åðßèåóç áðü ôïí ðñüåäñï ôçò ïìÜäáò ôïõ Ðåñéóôåñßïõ. ÈÝëïõìå íá ðéóôåýïõìå üôé áýñéï èá õðÜñîåé éóïíïìßá, üðùò êáé óå Üëëá ðáé÷íßäéá êáé äåí èá åðáíáëçöèïýí “öáéíüìåíá Óéäçñüðïõëïõ”.

:'( :'( :'( :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
κλαίνε και οι πέτρες

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Όταν χρησιμοποιούσε ο "σας γαμάει ο πατέρας" ανθρώπους της γαυροπαράγκας, καλά ήταν. Κλαψιάρηδες, κομπλεξικοί, αθηναιομάχοι, φτιάχτε ομάδα και μετά μιλήστε για Σπάθα.

Offline Català

• Αλλαγή
http://www.zougla.gr/greece/article/katepigousa-erevna-gia-stimeno-pexnidi

Κατεπείγουσα έρευνα για στημένο παιχνίδι

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών μπαίνουν ο δικηγόρος και Πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξανδρος Κούγιας και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γιος του Παύλου, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση ενδεχόμενου παράνομου στοιχήματος στη Μαλαισία ή σε άλλη χώρα.

Με κατεπείγον έγγραφο, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ζητεί να πραγματοποιηθεί έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του γνωστού δικηγόρου και του αθλητικού παράγοντα.

Η υπόθεση αφορά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός τον Μάρτιο του 2008, ο οποίος έληξε με σκορ 3-2.

Το σχετικό έγγραφο των εισαγγελικών αρχών, που δημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος», το οποίο συντάχθηκε προ δέκα ημερών, στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, και το οποίο υπογράφει ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Αριστοτέλης Κορέας, αναφέρει:

«Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την υπηρεσίας προς διακρίβωση μεταξύ άλλων της τέλεσης του εγκλήματος της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εάν τα κάτωθι αναφερόμενα πρόσωπα και συγκεκριμένα 1) ο Αλέξιος Κούγιας του Χρήστου μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκής και 2) ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος του Παύλου, μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός α) πραγματοποίησαν εμβάσματα προς την Μαλαισία ή έτερη χώρα του εξωτερικού κατά το χρονικό διάστημα από 15-2-2008 έως και 31-3-2008 και β) ποιό το ύψος αυτών. Λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα της έρευνας μας, παρακαλούμε όπως ικανοποιήσετε το σχετικό αίτημα μας, το αργότερο εντός 20 ημερών από της λήψεως της παρούσης».

Πριν από μερικούς μήνες, πρώην διαιτητής διατεινόταν ότι «γιός μεγαλαπαράγοντα ομάδας του μπάσκετ στοιχημάτισε σε ήττα του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο ματς, αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη με παράνομο στοίχημα στη Μαλαισία».

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει αποδεικτικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του πρώην διαιτητή.

Ο κ. Κούγιας αρνήθηκε κάθε ανάμιξή του στην υπόθεση λέγοντας: «ουδέποτε έχω παίξει στοίχημα και πιθανόν η κακοβουλη ανάμιξη του ονόματος μου έγινε γιατί είμαι νομικός σύμβουλος του κ. Γιαννακόπουλου»

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
σημερα παιζουν με τα φασισταρια της λατσιο
προσωπικα θεωρω οτι μερος της ευθυνης για τα επεισοδια με τη ραμπιτ εχουν οι βαζελοι
ο μισος μου εαυτος λεει οτι σημερα θα μπορουσα να τους το ανταποδωσω, ο αλλος μισος οτι ειμαι πολυ περηφανος για να ασχοληθω

δε ξεχνω οτι μαλακιστηκε η διοικηση μου τοτε και δεν ειμαι σιγουρος οτι ο νεος προεδρας καταλαβε τι παιχτηκε τοτες
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Ένταση στο ΟΑΚΑ

Μικροσυμπλοκές και δακρυγόνα στο ΟΑΚΑ κατά την άφιξη των οπαδών της Λάτσιο για τη βραδινή (20:00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.
Επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου έλαβαν χώρα περίπου στις 17:30 κατά την άφιξη των πρώτων πούλμαν με οπαδούς της Λάτσιο.

Συγκεκριμένα, οπαδοί -προφανώς του Παναθηναϊκού- βρέθηκαν εκεί και δημιουργήθηκε ένταση, με τις αστυνομικές δυνάμεις που συνόδευσαν τους Ιταλούς να χρησιμοποιούν δακρυγόνα και κροτίδες κρούτου-λάμψης για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Ακολούθησαν μικροσυμπλοκές, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα ηρέμησαν όταν οι οπαδοί της Λάτσιο μπήκαν στο γήπεδο και πήραν θέση στις εξέδρες.
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/EuropaLeague/panathinaikos/entash-sto-oaka.1983550.html
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Κάτι ακούστηκε θα σκάγανε χρυσαυγίτες με τους λατσιάλι και από την άλλη θα βρεθούνε αναρχίκοι...
Έλα ας γαμήσουμε ακόμα ένα τόπικ :P
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

minmin

• Guest
ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ

Offline Euthemes

• Αλλαγή

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

ÐÁÏÊôóÞäåò ðÞñáí ôçí êÜëðç ôçò «ÐáíáèçíáúêÞò Óõììá÷ßáò»!

Áðßèáíï ôï åêëïãéêü ñåðïñôÜæ ôçò «ÐáíáèçíáúêÞò Óõììá÷ßáò» ìå ôï ðåñéóôáôéêü ðïõ óçìåéþèçêå
óôçí Èåóóáëïíßêç ëßãá ëåðôÜ ìåôÜ ôï Üíïéãìá ôïõ åêëïãéêïý êÝíôñïõ íá åßíáé áðü ôá… Üãñáöá! ÓõãêåêñéìÝíá, ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ åéóÝâáëáí óôï êÝíôñï, ðÞñáí ôçí êÜëðç êáé Ýöõãáí, ìå áðïôÝëåóìá ç äéáäéêáóßá åêëïãÞò íá ìáôáéùèåß!

Ïóïí áöïñÜ óôçí ðñïóÝëåõóç ïðáäþí-ìåëþí íá øçößóïõí êáé íá áíáäåßîïõí ôï 9ìåëÝò ÄÓ, ïé ðñïóäïêßåò äéáøåýóôçáí ïéêôñÜ, êáèþò áðü ôá 3.557 ìÝëç ðïõ åß÷áí äéêáßùìá øÞöïõ, ðñïóÞëèáí ìüëéò 857 óôçí ÁèÞíá êáé 130 óôçí åðáñ÷ßá. Ôá áðïôåëÝóìáôá, èá ãßíïõí ãíùóôÜ ôçí ÐÝìðôç 22 Íïåìâñßïõ.

http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=76752:paoktsides-piran-thn-kalph-ths-panathhnaikis-summaxias&catid=52:-sports-seleo&Itemid=73

:thumbok:
Åõôõ÷þò õðÜñ÷åé áêüìá ËÁÏÓ ðïõ íéþèåé..

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
τους ευχαριστω που κρατανε τα προσχηματα.
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
όπως κ με γάυρο παλιότερα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Και άλλοι οπαδοί αθηναϊκής ομάδας σήμερα ψαχνόντουσαν....

Offline savage republic

• Βασικός

Offline Català

• Αλλαγή
http://www.dailymotion.com/video/xvol23_yyyyyyyy-yyyyyyyyyyyyyy-yyyyyyyy-yyy-yyy-yyy-yyyyyyyyyyyy_sport#.UMJM1FfhdQF (Embedding disabled, limit reached)

:a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006:

Πάρτε του κανα γλειφιτζούρι του μούλου να μην κλαίει ρε, και πείτε του να κλείσει κανά κουμπί, φαίνεται το σουτιέν του.
ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΕ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΟΥΝΑΚΙ
Πολύ κλάμα ρε βαζέλες παντού, ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ λέμε...

παύλο θεέ πάρε την παε, το πιο διαχρονικό ανέκδοτο

Έχω λύση πάντως: ας φέρουν πρόεδρο τον νικόλα τον πατέρα με τον βγενόπουλο, να πραγματοποιηθεί το δεύτερο ανέκδοτο "όλοι μαζί πιο δυνατοί από τον αμπράμοβιτς".
Και ο σπάθας να πάρει τη θέση του αλβέρτη ως παράγοντας

amafoule

• Guest