Βασικά ξέρω οτι δε "παιζει" σε καμια περίπτωση η UEAF να κόψει το βάζελο από την Ευρώπη λόγω του φακέλου του. Όμως σκέφτομαι οτι έτσι και γίνει τελικά αυτό και δω τον Ατρόμητο προκριματικα CH.L δε ξέρω αν θα είμαι ο μόνος που δε θα το αντέξει.
Στο στόχαστρο της ΟΥΕΦΑ η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού
---------------------------------
Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα προκειμένου να ασχοληθεί με την υπόθεση των αδειοδοτήσεων από την ΕΠΟ και ειδικά με την περίπτωση του Παναθηναϊκού, που σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, θεωρείται σκανδαλώδης...
Οι απεσταλμένοι της ΟΥΕΦΑ, που προφανώς έγιναν δέκτες αυτών των πληροφοριών, φέρονται να έχουν ζητήσει να δουν τον φάκελο του Παναθηναϊκού κι εφόσον διαπιστώσουν ότι κακώς αδειοδοτήθηκε, τότε οι πράσινοι κινδυνεύουν να αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (σ΄ αυτή την περίπτωση, πηγαίνει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ατρόμητος), ενώ με κυρώσεις θα απειληθεί και η ΕΠΟ...
Σύμφωνα με δημοσίευμα του
www.sentragoal.gr, "από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως η ΟΥΕΦΑ βρίσκεται εδώ και κάποια 24ωρα στην Αθήνα, προκειμένου να εξετάσει όλους τους φακέλους των ομάδων που έχουν λάβει ήδη αδειοδότηση και όχι μόνο τον δίκο τους. Παράλληλα, λένε πως ο φάκελος δεν έχει ελλείψεις απλά ήταν εκπρόθεσμος".
Ενολίγοις, ο Παναθηναϊκός παραδέχεται ότι ήταν εκπρόθεσμος, οπότε με βάση το γράμμα του κανονισμού, δεν θα έπρεπε να του δοθεί άδεια από την ΕΠΟ.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=19157&t=1