Author Topic: Βάζελος: αυτή η σιχαμερή και αηδιαστικά κωλόφαρδη ομάδα  (Read 100057 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
ÊáëÜ ôá ó÷üëéá óôï ôïðéê ôïõ ÆáãïñÜêç ðïõ ëÝíå îýðíá, êÜíå êÜôé, ðÜñå ðáñÜäåéãìá ôïõò âÜæåëïõò êôë áëëÜ êëáóéêÜ ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ âãÜæåé ôçí ïõñÜ ôïõ ðÜíôá áð Ýîù! Ìå üëá ôá ðáñáðÜíù ó÷åôéêÜ ìå ôï ðþò ðñÝðåé íá áíôéäñÜ óå äéêÜ ìáò ðáñüìïéá óêçíéêÜ ç ðáå óõìöùíþ. Åêôüò áðü áõôü üìùò, õðÜñ÷åé êáé ç åõèýíç ôïõ êüóìïõ. Ìçí ôï îå÷íÜìå áõôü. Ôéò ôåëåõôáßåò ìÝñåò ïé «öëþñïé» âÜæåëïé ðéóôåýù ðùò Ýêáíáí ôá áõôïíüçôá ãéá ôçí ïìÜäá ôïõò ìÝóù ôçò ôñïìïêñáôßáò. ÊÜôé ðïõ åìåßò ðïôÝ äåí Ý÷ïõìå êÜíåé êáé áò ìáò óöÜæïõí áíÜ äýï ðáé÷íßäéá. Óôï óõãêåêñéìÝíï èÝìá, áí óÝâåóáé ôïí åáõôü óïõ ùò ïðáäü, ðñÝðåé íá ôïõò ðåéò ìðñÜâï.

ÁõôÞ åßíáé ç Üðïøç ìïõ. Êáçìü ôï Ý÷ù ìåôÜ áðü ìßá óöáãÞ äéïéêçôéêÜ êáé êõñßùò ïðáäéêÜ íá êÜíïõìå Ýóôù ôá ìéóÜ áð üóá Ýêáíáí ïé âÜæåëïé…

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

ive4

• Guest
Εμείς έχουμε χαμηλά τη μπάλα ραμπιτ.
Και όταν λέω εμείς βάζω πρώτα τους ΟΠΑΔΟΥΣ.

Όταν αντιδράμε εμείς πιστεύεις ότι ενδιαφέρεται κανείς ; Σε λεν γραφικό, σε συλλαμβάνουν, σε λένε κάφρο. Τα ράδια της Αθήνας δεν διαβάζουν όχι μόνο τις ανακοινώσεις της Θ.4 αλλά ούτε τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ. Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι δε διαβάζουν ούτε όσα μηνύματα στείλαμε τα οποία ήταν αντίθετα με το κλίμα που καλλιεργούσαν για τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Η μπάλα ήταν αρκετά ψηλά με τις αντιδράσεις μας. Απλά αντί να παίρνουν κεφαλιά να τη διώχνουν έσκυβαν και η μπάλα έφευγε πλάγιο και πάμε για άλλα. Εδώ οι οπαδοί μας κηνυγούσαν έναν πρώην πρόεδρό μας, δηλαδή εσωτερικό θέμα του ΠΑΟΚ, και ακόμα τραβιούνται σε δικαστήρια. Φαντάζεσαι να φορτώναν σε ΠΑΟΚτσήδες και μία επίθεση στην ΕΠΟ ή στην ΕΡΤ;

Μήπως ακόμα δε ψάχνουν όσους χτύπησαν τον Σιδηρόπουλο, ενώ τους είδαν όλοι πρόσωπο με πρόσωπο και τους πήραν και τον αριθμό πινακίδας ; Μήπως ακόμα δε χάχνουν όσους χτύπησαν γυναικόπαιδα και ταξιθέτες στο θέατρο ;
Ενώ όταν πρόκειται για ΠΑΟΚτσήδες ενεργοποιούνται τα πάντα, εμφανίζονται μάρτυρες και βρίσκονται αμέσως οι ένοχοι ακόμα και για τα ξιλίκια στις ομάδες νέων.

Δε μπορεί δυστυχώς αυτό το σύστημα να αλλάξει ούτε σε 1 ούτε σε 10 χρόνια.
Και ο βάζελος κέρδισε μόνο εντυπώσεις. Το πρωτάθλημα γράφει Μαρινάκης, τα λεφτά του Τσάμπιονς Λίγκ θα πάνε στον γαύρο.

Offline toy

• Αλλαγή
Δε θα διαφωνήσω μαζί σου περσέα βασικά με κανέναν παραπάνω δε διαφωνώ, ωστόσο επειδή έχουμε ματσάκι σήμερα και μάλιστα σημαντικό ας επανέλθουμε εν ευθέτω και στο σωστό τόπικ. ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Δυστυχώς ναι, πρέπει να πούμε μπράβο στου βάζελους.

Επίσης δεν ανέφερα πουθενά ότι είναι εύκολο να πας να πετάς μολότοφ κλπ. Αλλά το να γίνει έστω μια συγκέντρωση ειρηνική δεν είναι δύσκολο. Αλλά ούτε αυτό δεν κάνουμε. Είχα αναφέρει παλαιότερα στο θέμα της θύρας 4

Και επειδή βγήκαμε εκτός θέματος, συμφωνό φυσικά σε ότι λες στην τελευταία παράγραφο. Από ζαγοράκη προκοπή δεν θα δούμε, τον ξέρουμε και μεχρί εκεί. Άλλος δεν υπάρχει ότι και να λέμε. Για αυτό και περιμένω κάτι από τους συνδέσμους και ιδιαίτερα από την Θύρα 4. Γιατί είναι το μόνο που μας έχει απομείνει ως όπλο, αν υπάρχει ακόμα και αυτό.

Εγώ ΠΑΟΚαρχης δεν είμαι, ούτε να οργανώσω μπορώ, ούτε τίποτα. Ένα τίποτα είμαι. Αλλά αν μου ζητηθεί κάτι θα είμαι εκεί. Εδώ μου ήρθε να πάω στην ερτ μαζί με τους βάζελους γιατί έχω ΒΑΡΕΘΕΙ να κάθομαι. Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος κλπ αλλά μου την σπάει αφάνταστα όταν σκάω κάθε χρόνο ένα χιλιάρικο για τον ΠΑΟΚ (έξοδα μετακίνησεις, διαρκείας κλπ) και άλλα "αδέρφια" που είναι κοντά φέρνουν την γκόμενα μαζί μέσα στην 4 ή πίνουν καφέ στην πλατεία. Όσες φορές την παίρνω μαζί μου Θεσσαλονίκη, ή την αφήνω σπίτι ή μια φορά που την πήρα μαζί την έντυσα ασπρόμαυρα και την πήγα στην 5. Και την έκανα και ΠΑΟΚ. Όχι να μου σκάνε μούρη με την γόβα στην 4 και να βγάζουν φωτογραφίες για το facebook. Τα έχουμε μαμήσει όλα.

Χαμηλά την μπάλα και πάμε παρακάτω. Λοιπόν αν δεν μπορούν ούτε οι σύνδεσμοι να κάνουν κάτι, μια χαρά είναι ο Ζαγοράκης, ταιριάζει στην φιλοσοφία του κόσμου μας. Απλά να ζητάμε και ένα προφυλακτικό για να μην κολλήσουμε τίποτα. Και αν δεν είναι αυτός ο ρόλος των φιλάθλων-συνδέσμων ας σταματήσουμε την καραμέλα τουλάχιστον για τον μεγάλο λαο του ΠΑΟΚ.

Το ξαναλέω, δεν είμαι τίποτα ούτε διεκδικώ κάτι. Ούτε μου αρέσει η κριτιτική σε άτομα που είμαι σίγουρος ότι έχουν δώσει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ και πολλά παραπάνω από μένα. Απλά είναι πρόσωπα σε ηγετικές θέσεις και μια καλοπροέρετη κρτική είναι οκ νομίζω.
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αλλά αν μου ζητηθεί κάτι θα είμαι εκεί. Εδώ μου ήρθε να πάω στην ερτ μαζί με τους βάζελους γιατί έχω ΒΑΡΕΘΕΙ να κάθομαι. Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος κλπ αλλά μου την σπάει αφάνταστα όταν σκάω κάθε χρόνο ένα χιλιάρικο για τον ΠΑΟΚ (έξοδα μετακίνησεις, διαρκείας κλπ) και άλλα "αδέρφια" που είναι κοντά φέρνουν την γκόμενα μαζί μέσα στην 4 ή πίνουν καφέ στην πλατεία. Όσες φορές την παίρνω μαζί μου Θεσσαλονίκη, ή την αφήνω σπίτι ή μια φορά που την πήρα μαζί την έντυσα ασπρόμαυρα και την πήγα στην 5. Και την έκανα και ΠΑΟΚ. Όχι να μου σκάνε μούρη με την γόβα στην 4 και να βγάζουν φωτογραφίες για το facebook. Τα έχουμε μαμήσει όλα.

Σε αυτα που λες ποιος φταιει? Ο μαρασμος του συνδεσμιακου κινηματος ή η διοικηση σου?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

CLUB LARISA

• Guest
Μπράβο στους γιεγιέδες που αντιδρούν, ακούσαμε κ αυτό. Αυτοί που έβγαζαν κουμπούρια κ απειλούσαν τους διατητές εν ωρα αγώνα. Αυτούς που περιέγραφαν ως μικροτραυματισμό τη μητέρα με τα κομένα δάχτυλα που ήπιε απο το αμίλητο νερό γτ την απείλησαν με αφανισμό. Την ομάδα των δοσίλογων που έπαιζαν με τους ταγματασφαλίτες φιλικά, τα πουστράκια που γέμισαν τα 80'ς κόσμο στην Βόρειο Ελλάδα με τις δηλώσεις ραγιαδισμού και δήθεν συμπάθειας στον Μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. ενω το μίσος τους είναι απύθμενο. Την ομάδα που έκλεψε παίκτη σου παραμονές τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στον οποίο συνετρίβεις. Τα μουνόσκυλα που σε τύλιξαν σαν παιδί με ειδικές αναγκες κ σ έστειλαν για σφαγή στην αγκαλιά του Σπάθα, την ομάδα με τους αδερφούς Κατσάμπα διοίκηση στην ΚΑΕ που έτρεχαν σαν καλλικάντζαροι με τα ζωνάρια τους να ναι διπλάσια απ το μπόι τους κ άρπαζαν τους διαιτητές απ το λαιμό, την ομάδα που πέρασε αβαβά κ ως παικταρά τον εν ενεργεία Αμερικάνο δολοφόνο που σκότωσε κόσμο σε τροχαίο κ δεν πέρασε ούτε καν αυτόφορο διαδικασία. Την ντροπή των οπαδών που σουλατσάραμε στις Κυψέλες κ ψάχναμε στην καρδιά του πυρήνα τους να τους κοπανήσουμε κ ακόμα έρχονται, την επίσημη ομάδα της ΕΠΟ κ της εθνικής των προσκυνημένων τους, την ομάδα του ασλανίδη, αυτούς λέμε μπράβο....
Εις ανώτερα

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
+1000 ρε κλαμπ
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline polman

• Αποστολή
  • **
@gkaz4

Δεν ξέρω φίλε μου,
Από την μια έχουμε την στάση των ουδετέρων-εχθρικών ΜΜΕ που ούγκανους μας ανεβάζουν, ούγκανους μας κατεβάζουν. Ξηρούς καρπούς τρώει ο άλλος στην κερκίδα και τρως τιμωρία. Τα εχουμε πει πολλές φορές ότι για μας ισχύει πάντα στο 100% ο αθλητικός νόμος. Αυτή η κατάσταση με την "ζουγκλα" της Τούμπας έχει εμποτιστεί πλέον σε πλατιά μερίδα του κόσμου για ότι πρέπει να γίνει η Τούμπα εκλησία. Και λίγο ως πολύ έχει γίνει. Μια κροτίδα είχε πέσει σε ευρωπαικό ματς (με βιγιαρεαλ ήταν? δεν θυμάμαι) και το κουβεντιάζαμε 2 βδομάδες. Ή ότι τα "επεισόδια" των οπαδών του ΠΑΟΚ βαζουν την ομάδα μέσα, που οκ κάνουν ζημιά αλλά ως ένα βαθμό. Το μόνο που δεν μας έχουν πει είναι ότι μπήκαμε μέσα από το europa leage.
Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι οι καταστάσεις φλωρεύσαν επικίνδυνα. Λίγο στην 4α κρατάμε ακόμα και αυτό σε σημαντικά ματς.
Η διοίκηση φυσικά και έχει επηρεάσει την κατάσταση μέσα στο γήπεδο με το χαμηλά την μπάλα. Από εκεί και πέρα όμως η μερική πτώση της κερκίδας υπάρχει ευθύνη των συνδέσμων.

club έχει χίλια δικια και μπράβο που τα αναφέρεις. αλλά "μπράβο" είπαμε για την αντίδραση τους στα χθεσινά. Φυσικά και δεν ξεγράφονται οι βρώμες τους
oooooooo PAOKara exo trela...

kostas4

• Guest
το θεμα ειναι οτι εσυ αν πηγαινες στην ερτ3 ή στο παραρτημα της επο στην θεσσαλονικη τοτε θα σε ελεγαν γραφικο και μακεδονομαχο ενω τους βαζελους μετα απο ολα αυτα που εχουνε κανει τοσα χρονια τους βγαλανε και αδικημενους.
επισης ο βαζελος κανει μια "διαμαρτυρια" και την παιζουν τα καναλια των αφεντικων του πρωτο θεμα ενω εμας αν μας εβαζαν θα μας εβαζαν για 3 δευτερολεπτα στο τελος του δελτιου.

το θεμα ειναι να μπορουμε να ελεγχουμε και εμεις μερικες καταστασεις καιποια στιγμη.

Offline skorpios4

• Κερκίδα
  • *
Καλά μην εξυμνείτε τόσο πολύ τους βάζελους ... , μιλάμε για το Νο2 της ιεραρχίας στα μέσα την βρωμιά και την δυσωδία της χώρας άμα δεν μπορεί να το πετύχει αυτό το νούμερο 2 που είναι όχι μόνο δίπλα (στην ίδια πόλη) αλλά και μέσα στα κέντρα αποφάσεων μμε ,πανελλήνιας εμβέλειας, συμβούλια επο,διαιτητές κλπ κλπ και που όταν ο χαλίφης (γαύρος) κοιμάται γίνεται χαλίφης στη θέση του χαλίφη κάνοντας τα ίδια... τότε θα είχαμε μονοκρατορία  στη χώρα και όχι δίπολο να εναλλάσσεται. Να σας θυμίσω και εμείς με τον Παπαπέτρου είχαμε αντιδράσει δυναμικά με συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις σε μάλγαρα και φιλμνετ και καταφέραμε να μην μηδενιστούμε σε ματς που διακόπηκε στην ουσία (βασικά ένα κοκαλάκι μας πέταξαν και εμείς το δεχτήκαμε...) . Η κοινή γνώμη ως γραφικού όμως τότε μας αντιμετώπισε γιατί έχουν καταφέρει να μας περάσουν αυτή τη ρετσινιά με την προπαγάνδα τους και εντέλει φτάσαμε στο σημείο να μην αντιδράμε από την ανοσία που έχουμε πάθει από τις αδικίες... και από το ότι οι αντιδράσεις μας πέφτουν ουσιαστικά στο κενό γιατί απλά δεν ήμασταν ούτε θα δικτυωθούμε ποτέ όπως οι κοκκινοπράσινοι . Και στην τελική όταν φέτος για ένα προημιτελικό στο κυπελάκι ο άλλος κινητοποιεί το σύμπαν δείχνει αν σε υπολογίζει κάποιος ή όχι...
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟ.....

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Γιατι το βλεπεις οπαδικα ρε club? περα απ τη συγκεντρωση στο ραδιομεγαρο ολα τα υπολοιπα ειναι κινήσεις καθαρά διοικητικές (ακόμα και τα γκαζάκια και όλα). δεν τους λέει κανένας μπράβο που θέλουν να ξεβρωμίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και καλά ήμαρτον αφελείς δεν είμαστε
τους ζηλεύουμε πιστεύω οι περισσότεροι ως προς το τι κανουν για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους. επίθεση σε όλα τα μέτωπα. καμία σχέση ούτε με οπαδικά ούτε τπτ. εδώ τον μαρινάκη βάλαν να ζητήσει συγνώμη δεν γίνεται να μην τους παραδεχτείς εκ του αποτελέσματος. μακάρι να πετύχαινε το 10% η δική μας ΠΑΕ σε 3 χρόνια σε θέμα προστασίας του ΠΑΟΚ από αυτά που πέτυχε ο βάζελος σε 1 μέρα.
και δεν μιλάω μόνο για την ΠΑΕ σαν 5-10 φυσικά πρόσωπα, μιλάω για όλο τον μηχανισμό του ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα η μόνη απόλυτα οργανωμένη και μεθοδική κίνηση από όλο τον μηχανισμό ΠΑΟΚ σε 3 χρόνια ζαγοράκη είναι να φέρει τον σαλπιγγίδη.
για μένα η μεγάλη ευκαιρία να προασπίσουμε δια παντός τα συμφέροντά μας χάθηκε όταν ακόμα είχαμε την πλήρη υποστήριξη στον ζαγοράκη και το revolution δεν το αντιμετωπίζαμε με γέλια. αλλά αυτός επέλεξε χαμηλά τη μπάλα και γκαγκάτση. τώρα θα είναι διπλάσια η δυσκολία για να γίνει κάτι τέτοιο.
σίγουρα πάντως αν απλά λεω εγώ είχε προβλήματα ο κάθε διαιτητής επόπτης παρατηρητής που έβλαπτε τον ΠΑΟΚ θα είμασταν καλύτερα (και αυτά είναι κινήσεις διοικητικές ξαναλέω, οχι οπαδικές-συνδεσμιακές).
και οι απόψεις του homo για τις ανακοινώσεις σωστές.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
άντε πάλι αχταρμάς.
βάλτα να τα αρμέξουμε είμαστε τελικά...

Offline james4

• Αποστολή
  • **
το θεμα ειναι οτι εσυ αν πηγαινες στην ερτ3 ή στο παραρτημα της επο στην θεσσαλονικη τοτε θα σε ελεγαν γραφικο και μακεδονομαχο ενω τους βαζελους μετα απο ολα αυτα που εχουνε κανει τοσα χρονια τους βγαλανε και αδικημενους.
επισης ο βαζελος κανει μια "διαμαρτυρια" και την παιζουν τα καναλια των αφεντικων του πρωτο θεμα ενω εμας αν μας εβαζαν θα μας εβαζαν για 3 δευτερολεπτα στο τελος του δελτιου.

το θεμα ειναι να μπορουμε να ελεγχουμε και εμεις μερικες καταστασεις καιποια στιγμη.

πολυ σωστα αδελφε οπως σωστος ειναι και ο σκορπιος 4

CLUB LARISA

• Guest
Γιατι το βλεπεις οπαδικα ρε club? περα απ τη συγκεντρωση στο ραδιομεγαρο ολα τα υπολοιπα ειναι κινήσεις καθαρά διοικητικές (ακόμα και τα γκαζάκια και όλα). δεν τους λέει κανένας μπράβο που θέλουν να ξεβρωμίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και καλά ήμαρτον αφελείς δεν είμαστε
τους ζηλεύουμε πιστεύω οι περισσότεροι ως προς το τι κανουν για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους. επίθεση σε όλα τα μέτωπα. καμία σχέση ούτε με οπαδικά ούτε τπτ. εδώ τον μαρινάκη βάλαν να ζητήσει συγνώμη δεν γίνεται να μην τους παραδεχτείς εκ του αποτελέσματος. μακάρι να πετύχαινε το 10% η δική μας ΠΑΕ σε 3 χρόνια σε θέμα προστασίας του ΠΑΟΚ από αυτά που πέτυχε ο βάζελος σε 1 μέρα.
και δεν μιλάω μόνο για την ΠΑΕ σαν 5-10 φυσικά πρόσωπα, μιλάω για όλο τον μηχανισμό του ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα η μόνη απόλυτα οργανωμένη και μεθοδική κίνηση από όλο τον μηχανισμό ΠΑΟΚ σε 3 χρόνια ζαγοράκη είναι να φέρει τον σαλπιγγίδη.
για μένα η μεγάλη ευκαιρία να προασπίσουμε δια παντός τα συμφέροντά μας χάθηκε όταν ακόμα είχαμε την πλήρη υποστήριξη στον ζαγοράκη και το revolution δεν το αντιμετωπίζαμε με γέλια. αλλά αυτός επέλεξε χαμηλά τη μπάλα και γκαγκάτση. τώρα θα είναι διπλάσια η δυσκολία για να γίνει κάτι τέτοιο.
σίγουρα πάντως αν απλά λεω εγώ είχε προβλήματα ο κάθε διαιτητής επόπτης παρατηρητής που έβλαπτε τον ΠΑΟΚ θα είμασταν καλύτερα (και αυτά είναι κινήσεις διοικητικές ξαναλέω, οχι οπαδικές-συνδεσμιακές).
και οι απόψεις του homo για τις ανακοινώσεις σωστές.

To βλέπω οπαδικά ναι, γτ τους σιχαίνομαι. Ειναι πουτανοσπέρματα πουτανοράτσας κ επειδή όπως κ συ, τους τρώω στην μαπα εδω που δυστυχώς ζούμε, δεν αντέχω. Τώρα να μιλήσουμε ομως κ επι της ουσίας.

Κανένα συμφέρον δεν εξυπηρετούν οι βάζελοι κ καμία διοικητική ντιρεκτίβα δεν ακολουθούν αντιδρώντας όπως τα ζούμε . Την διαιτητική ασυλία στα πλαιυ ωχ ούτως η άλλως κ πριν το μεταξύ τους ματς την είχαν. Τις εντυπώσεις δεν τις κερδίζουν αυτοί, τις έχανε ο αγράμματος χοντρός, ώσπου του τράβηξε τ αυτάκι ο χοχοχο κ αναδιπλώθηκε γτ χάνει κομάτι του κόσμου του. Εξ ου κ τα "συγνώμη".
Το να ναι σχετικά μικρής κλίμακας επεισόδια (γτ σαφως εχουμε δει τρισχειρότερα) 1ο θέμα στα κουτιά αδερφέ, δεν είναι απόρροια των κινήσεων των λαγών ούτε της ανύπαρκτης διοίκησής τους, (που ούτε στ αποδυτήρια δεν κατέβηκε το Σάββατο, εκεί που ντεμεκ κοπανούσαν τους δικούς τους, όπως ντεμέκ έφαγαν ξύλο στο χορτάρι μετά το τέλος, το δες πουθενά σε στιγμιότυπο ή σε φωτό?). Είναι καθαρά πολιτική επιλογή, για να αποπροσανατολιστεί ο λαουτζίκος απο τα νέγρικα καυλιά που έρχονται κ απο τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα . Αφορμή στάθηκε το συμβάν, αν δεν υπήρχε αυτό, όλο κ καμια "γιάφκα" θα ανακάλυπταν εν όψει της γενικής απεργίας αύριο, όλο και κανα "τρομοκράτη" θα διόριζαν για να τον ψέξουν, όπως ψέγουν τώρα τους "αλήτες των γηπέδων". Αφορμή επίσης ολα αυτά είναι, για αυτά που έρχονται και την ακόμα μεγαλύτερη ποινικοποίηση της οπαδικής ιδιότητας (ναι ξέρω βλέπω φαντάσματα) η οποία σκεφτείτε εσείς ποιόν θα πλήξει  φωτογραφικά απο όλους τους υπόλοιπους. Χθες λοιπόν, ο καυλιάρης Κος τιποτου-μυρωδιάς υπουργος πολιτισμού του Σουηδού δήλωσε στη Μ(Β)ουρλή των ελλήνων  "όσο θα απαντάνε με βία στα γήπεδα, τοσο θα προχωράμε νομοθετικά στο σφίξιμο του κλοιού"......Παρασυρόμαστε απο τις κουταμάρες των ΑΡΔ. Ο λαγός σφάχτηκε διαιτητικά (κ μόνο, γτ το  κοπάνημα το κατασκεύασαν ) , ο gay έχασε τις εντυπώσεις, στο λαό πουλάνε φούμαρα κ μεταξωτές κορδέλες.....

Για τη διοίκησή σου που λες, συμφωνώ. Αυτό είναι ενα άλλο κομάτι όμως κ η άποψη μου είναι οτι ουδέποτε δεν θα μπορουσες να κάνεις διοικητικα ο,τι ζητάμε κ απαιτούμε ΟΡΘΩΣ απ αυτήν. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχες διοικηση τέτοια κ κατα τη γνώμη μου, ζητάς απο ανθρώπους που αποδεδειγμένα δεν υπερασπίστηκαν τα συμφέροντα του Συλλόγου όταν τους έκλεψαν ενα ολάκερο πρωτάθλημα πέρσυ, να δράσουν τώρα? Κ επαναλαμβάνω δεν ειναι ο ζαγοράκης ad hoc. Πάντα τέτοιους είχες, αν εξαιρέσεις μια περίοδο Παντελάκη που τα βαλε με τα τανκς κ έδειξε άντερα. Δυστυχώς φίλε, ζητάς απο ανθρώπους να κάνουν κάτι που δεν το χουν, να υπερπηδήσουν περιορισμένες ικανότητες, να υπερβάλλουν εαυτούς. Δε γίνεται. Είναι αδύνατο κ μη εφαρμοστέο.
Για τα δικά μας οπαδικά  σφάλματα να το συζητήσουμε κ να συμφωνήσω σε πολλά για την ατολμία μας , αλλά να σκεφτούμε λίγο κ αυτό που άκουσα πρόσφατα στο LBC κξ είναι τόσο εύστοχο όso κ επίκαιρο, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, μοπλονότι είναι η πραγματικότητα .

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ / ΕΚΑΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ Κ ΠΟΣΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ο ΠΑΟΚτσης τους ενοχλεί, κανείς άλλος. Ο ΠΑΟΚτσής μόνο μπορεί να ισοπεδώσει τη χώρα, γι αυτό στοχοποιείται παρόλο που προσχηματικά σε άλλον επιτίθενται. Τι θα του κάνουν του γαύρου δλδ? Θα του κλάσουν μια μάντρα. Είδες στα επίσημα ποιος δήλωσε παρόν στα φυτά του Πειραιά? εν δυνάμει πρωθυπουργοί, υπουργοί, διευθυντάδες κ δε συμμαζεύεται.....Τα κάγκελα ασπρόμαυρα θα τα βάφουν για πάντα, το αγκάθι εμείς είμασταν κ θα μαστε
« Last Edit: February 22, 2011, 16:27:56 by CLUB »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αντιδραση λεμε? Παλι δεν ειμαι ο καταλληλος να μιλησω για τσιμεντο στα ποδια στον πατο μιας λιμνης, και να ημουν αυτο δεν θα το εκανα εδω μεσα. Μην βιαστει ομως καποιος να πει οτι αυτο δεν πιανει, δε λεει τιποτα. Ας κανει ΟΤΙ μπορει ο καθενας και μετα βλεπουμε...
Εισαι φοιτητης ή ανεργος η τελος παντων εχεις ελευθερο χρονο. Βρες 3-4 φιλαρακια, θα χρειαστεις λιγο google, λιγο youtube και πολυ paokworld forum. Και καμποσο χρονο και κοπο. Κανονιστε αρχικα ποιος θα θα ψαξει που.

Τι λεει η ΕΡΤ? Θα κανει ΕΔΕ? Ψαξε ο ενας το τοπικ για την ΕΡΤ, μια ιστορικη αναδρομη, δες και ολα για Αθλητικη Κυριακη, Βαρουχες κλπ. Δες και γραψε ποιοι ηταν οι μονιμοι καλεσμενοι, πως αντιμετωπιζανταν γαυροβαζελοι δημοσιογραφικα, πως κατανεμονταν ο τηλεοπτικος χρονος δες τι προπαγαναδα και παπαρολογια τρωγαμε και τρωμε στην μαπα τοσα χρονια. Διαλεξε και και θυμησε μας χτυπητες περιπτωσεις οπως ας πουμε την ανακοινση του εκπροσωπου του ΠΑΟΚ 2 η ωρα τα μεσανυχτα.
Ο αλλος να πιασει τις συμφωνιες για τα τηλεοπτικα με τα εκατομμυρια ευρω σε γαυροβαζελο και παλιοτερα σε σκουληκι. Να αναλυσει την αναταποδοτικοτητα σε σχεση με τη χορηγεια του κρατικου καναλιου. Να ψαξει και τα αλλα κλασσικα σκανδαλα με τους μισθους μαμουθ.
Ο αλλος να βρει σε youtube αναλογα σκηνικα, πχ Λυριτζη Οικονομου.
Μαζευεστε και οι 3 με οτι συγκεντρωσατε, πηγες οπωσδηποτε, καντε μια αρθραρα για την κεντρικη με γλωσσα που να μπορει να αναπαραχθει. Δεν χρειαζεται να εισαι ουτε Καβαφης ουτε Κοελιο. Δε χρειαζεται να λες ψεμματα ή υπερβολες. Απλα την αληθεια και τη συνδεση των γεγονοτων. Μετα ζητας βοηθεια απο εδω μεσα να το ριξουμε και σε facebook, blogs, sites αλλα και σε αθλητικες εφημεριδες κλπ. Σε λιγες μερες το εχουν διαβασει χιλιαδες. Ξεφτυλισες με ενα σμπαρο 3 τριγωνια: ΕΡΤ, γαυρο και βαζελο.

Θα μου πει κανεις ε και τι εγινε?
Ο πολεμος ειναι και σε επιπεδο προπαγανδας πλεον, δεν κερδισες κανενα πολεμο, αλλα κερδισες μια μικρη μαχη. Και ετοιμαζεσαι για την επομενη. Εχει πολυ ψωμι. Κανε ενα σχετικο αρθρο για Μπιτσαξη ΟΠΑΠ ρητρες βιες και εργα στην Τουμπα. Πανευκολο. Θες κι αλλο? Ψαξε τις αποφασεις αθλητικων δικαστων φετος. Ορεξη να εχεις και δεν ειναι δυσκολο. Θα δεις οτι πετυχες και ταυτοχρονα εκανες ενα μερος του καθηκοντος σου προς τον ΠΑΟΚ, προσφερες και συ κατι.

Για μαχες σε αλλο επιπεδο ειπα απο την αρχη οτι δεν μιλαω.,

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ / ΕΚΑΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ Κ ΠΟΣΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ.
στο τελευταιο του CLUB
www.paokfansinprison.blogspot.com αν και νομιζω εχεικαιρο να ανανεωθει

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline petrov

• Αλλαγή
Να πούμε και κάτι που είναι νομίζω σημαντικό:
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΦΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
 ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙΣ ΕΣΥ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
άντε πάλι αχταρμάς.
βάλτα να τα αρμέξουμε είμαστε τελικά...

και σκεψου οτι δεν εγραψα τιποτα  :'( :'( :'( :'(

Offline babis36

• Αλλαγή
 ìåãÜëïò çôôçìÝíïò ôïõ íôÝñìðé åßíáé ï ÐïäïóöáéñéóôÞò. Äéüôé Ýäùóå üëá ôá äéêáéþìáôá ãéá íá ôåëåéþíåé «ìéá êáé êáëÞ» ôï êëéóÝ äåêáåôéþí, áõôü ðïõ ï Áíôþíçò ÁíôùíéÜäçò ìåôÜ êüðùí êáé âáóÜíùí êáèéÝñùóå íá áíáðáñÜãåôáé óå êÜèå åõêáéñßá, «ïé ðïäïóöáéñéóôÝò åßíáé ïé ôåëåõôáßïé ðïõ öôáßíå». ËõðÜìáé, ç êáñáìåëßôóá Ýëéùóå.

Äéåõêñéíßæù. Äåí áíáöÝñïìáé (ìüíïí) óôïí Ôïñïóßäç. Ï Ôïñïóßäçò, íáé, ðñïöáíþò Ýðáéîå óáí áñ÷çãüò ôçò Èýñáò 7 (ðïõ äåí åßíáé), äåí Ýðáéîå ùò áñ÷çãüò ôïõ Ïëõìðéáêïý (ðïõ åßíáé), Ýöôáéîå. Êáé, åêôüò áðü ôï üôé èá ðëçñþóåé ü,ôé åßíáé íá ðëçñþóåé, ôï êõñéüôåñï. Ìßá þñá, ìéÜìéóç, äýï, ìåôÜ ôç ëÞîç ôïõ ðáé÷íéäéïý åß÷å áíáêôÞóåé ôçí ðëÞñç óõíåßäçóÞ ôïõ. Ôá óýãêáëÜ ôïõ. ÓõíÞëèå êáé êáôÜëáâå. Êáé ç ôýøç ôïí óôïß÷åéùóå.

Óçìáßíåé ðùò êÜôé Ý÷åé, ìÝóá ôïõ. Ôá sms (êÜðùò óáí «ñå ìáëÜêåò, ÷ßëéá óõããíþìç, Ý÷áóá ôï ìõáëü ìïõ, äåí Þîåñá ôé Ýêáíá») ðñüëáâáí êáé âñÞêáí ôïõò Åëëçíåò äéåèíåßò ôïõ Ðáíáèçíáúêïý «êáè’ ïäüí» ðñïò ôçí Ðáéáíßá. Êáé... ôï êõñéüôáôï. Äåí åß÷å êáìßá äéÜèåóç êáé, êáëÞ þñá üðùò êé ï ÂáëâÝñäå, äåí ðÞãå óôá ìðïõæïýêéá! Çîåñå. Äåí êÜçêå ï åãêÝöáëüò ôïõ. Áêïëïýèçóå ç äÞëùóç, ôçí ÊõñéáêÞ. Íá ôï «âãÜëåé» áðü ðÜíù ôïõ. Êáé ç «áíá÷þñçóç» ãéá ôï ÷ùñéü. Ôï ôåëéêü ìÝñïò, ãéá íá Ýñ÷åôáé êáíåßò óôá ßóá ôïõ. Ïðùò èá âåâáßùíå êé Ýíáò ÐáñáóêåõÜò Áíôæáò...

Ï Ôïñïóßäçò Ýóöáëå, áëëÜ åßíáé ðïëý ìéêñüôåñï èÝìá áðü ôï ìåßæïí èÝìá üôé ï ÐïäïóöáéñéóôÞò åß÷å ôçí áðüëõôç ìç-óõíåßäçóç íá ãëåíôÞóåé ìßá «ôÝôïéá» íßêç óôï íõ÷ôïìÜãáæï. ÐïäïóöáéñéóôÝò Þôáí áõôïß ðïõ åßäå ï êüóìïò ôç ÄåõôÝñá óôá öùôïñåðïñôÜæ, ðñþôçò ãñáììÞò ìÜëéóôá, äåí Þôáí áãñïôïêôçíïôñüöïé. ÕðÞñîå ðïäïóöáéñéóôÞò ðïõ äÞëùóå ìåôÜ ôï ìáôò åí øõ÷ñþ, ü÷é åí èåñìþ, ðùò Þôáí «ìßá íßêç ôéìÞò»! Êáôáëáâáßíåôå;

Êáé äåí åßíáé ïé ôùñéíïß, ìüíïí. ÄéÜâáóá ìéá óõíÝíôåõîç ôïõ Ôæüñôæåâéôò ìåóïâäüìáäá, ðñéí ôïí áãþíá, ôïõ Ôæüñôæåâéôò ðïõ Ý÷åé ðáßîåé óå åßêïóé-ôüóá íôÝñìðé êáé Ý÷åé äéáðñÝøåé óå ðïëëÜ áðü áõôÜ, íá îå÷ùñßæåé ùò êïñõöáßá óôéãìÞ ever... ôç Ñéæïýðïëç. Êïñüíá óôï êåöÜëé ôïõ! ÁíôéëáìâÜíåóèå; Å÷ù ôçí õðïøßá äå, üôé êáé óôïí ðñüåäñï ôïõ ÐÓÁÐ åÜí õðïâáëëüôáí ç áõôÞ åñþôçóç, êáé åêåßíïò ôï êëÝïò ôçò Ñéæïýðïëçò èá áðáíôïýóå.

Ï ÐïäïóöáéñéóôÞò, åöÝôïò, «åßðå ðïëëÜ» ðñéí. Óôçí áöåôçñßá ôçò óåæüí. Ãéá ôç óùìáôéêÞ áêåñáéüôçôÜ ôïõ, óôï ãÞðåäï. Ôç ìçäåíéêÞ áíï÷Þ, óå áõôü. ÐÝôõ÷å íá âÜëåé óôï ðáé÷íßäé, áêüìç êáé ôïí Ðñüåäñï ôçò Äçìïêñáôßáò. ÁëëÜ ôï ðéï ðïëý ðïõ óôçí ðñÜîç Ýêáíå, Þôáí... ü,ôé êáé ï ÄéáéôçôÞò. Ìßá äåêÜëåðôç-äåêáðåíôÜëåðôç «äéáìáñôõñßá», äõï-ôñåéò áíáêïéíþóåéò, ôÝëïò.
Áðü ôïí Ýíáí Âåæõñßäç ðïõ ôïõ åðéôÝèçêå ï Ýíáò «ðåéñáãìÝíïò» óôá ÃéÜííåíá, óôïí ÐåéñáéÜ öôÜóáìå óôïõò Ýîé Åëëçíåò äéåèíåßò ôïõ Ðáíáèçíáúêïý. ÁëëÜ ï ÐÓÁÐ «áðïõóéÜæåé». Áí ï ðñüåäñüò ôïõ Ý÷åé êïñüíá óôï êåöÜëé ôç Ñéæïýðïëç, êáé ï áìÝóùò ðñïçãïýìåíïò ðñüåäñüò ôïõ Þôáí «óôá ìðïõæïýêéá» ôï Óáââáôüâñáäï, ç áðïõóßá äåí åßíáé ðáñÜîåíç.

Ï ÐÓÁÐ åðéôåëåß ôï áöáíÝò ìåí, óçìáíôéêü äå, Ýñãï íá óôçñßæåé Üóçìïõò ðïäïóöáéñéóôÝò «ôùí 592 åõñþ» (êáé ïé äéêçãüñïé íá ôñþíå ãé’ áõôü, êáìéÜ öïñÜ, îýëï ìÝñá ìåóçìÝñé...) êüíôñá óôïí õðüêïóìï êáé óôï ðåæïäñüìéï ðïõ óõ÷íÜ, óôç äïõëåéÜ ôïõò, Ý÷ïõí íá áíôéìåôùðßóïõí. ÁëëÜ, ìÝ÷ñé åêåß. Ãéá ðéï ðÜíù, äåí êÜíåé íá ìéëÜìå. Ïóï ðéï øçëÜ ðáßæåôáé ôï äéáêýâåõìá, ôüóï ðéï «ëßãïé» áðïäåéêíýïíôáé áðü ôç æùÞ. Ïðùò êáé ïé top ìðáóêåôìðïëßóôåò, åßäáìå ðñï êáéñïý, Üëëùóôå...

Èåïýóåò

Ç óåéñÜ ôùí (ôåëåõôáßùí) ãåãïíüôùí Ý÷åé, ðÜíù-êÜôù, ùò åîÞò. Ðáíáèçíáúêüò - ÊáâÜëá, ðáßñíåé (ìåôñéïðáèÝóôáôç, Ýùò äéáêñéôéêÞ, áëëÜ ðÜíôùò) èÝóç ï ó÷ïëéáóôÞò ãéá ôç âïõôéÜ-ðÝíáëôé ôïõ Íßíç, ï Ãéþñãïò ÂáñäéíïãéÜííçò ôï áêïýåé êáé ìðïõêÜñåé óôï ìðïõè ôïõ Óôáäßïõ, åðéâÜëëåé óôïí ó÷ïëéáóìü äéáêïðÞ ïëßãùí ëåðôþí, åÜí äåí áðïèåþíåôáé ðÜíôùò åíèáññýíåôáé îåêÜèáñá áðü ôïí ðåñßãõñï üôé «êáëÜ Ýêáíå», ðåñíÜ ôçí Üðïøç üôé «áõôü ãåííÜ âßá», íá ó÷ïëéÜæïíôáé ïé öÜóåéò óå real time, êáé... åëðßæåé «íá ìç ÷ñåéáóôåß íá ôï îáíáêÜíù». Ìéá ÷áñÜ.

Êáé ïé óõíÞãïñïé Ýðåéôá, óôçí åêäßêáóç, áíÝäåéîáí ôï áðïôåëåóìáôéêüí ôïõ äéáâÞìáôïò. Åßäáôå, êýñéå ðñüåäñå; Åðåôåý÷èç, äé' áõôïý, ç óõììüñöùóéò!

Íá, Ðáíéþíéïò - Ðáíáèçíáúêüò ìåôÜ, óôç âïõôéÜ-ðÝíáëôé ôïõ ËÝôï ìðñïóôÜ óôïí Êïõìüñôæé áíáöÝñèçêáí ìüíï ôá ïíüìáôá ôùí åìðëåêüìåíùí ðïäïóöáéñéóôþí. Ïõäåßò ó÷ïëéáóìüò. Åâáëáí ìõáëü. Ïðüôå, äåí ãåííÞèçêå... âßá. ÈáõìÜóéá.

Ïëõìðéáêüò - Ðáíáèçíáúêüò, Þìïõí óôï ãÞðåäï, äåí Ý÷ù éäÝá ôé åßðáí ïé ó÷ïëéáóôÝò, ïýôå èÝëçóá åí óõíå÷åßá íá ìÜèù, ãéá íá åßìáé áðïëýôùò åéëéêñéíÞò äåí ìå åíäéÝöåñå êéüëáò, ðáãßùò èåùñþ ìåßæïí ôï ôé ãßíåôáé óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï, êáé åíôåëþò äåõôåñåýïí ôï ôé ëÝìå åìåßò üôé ãßíåôáé óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï. Ç ìïìöÞ ùóôüóï, áðü üóá åê ôùí óõìöñáæïìÝíùí êáôÜëáâá, Þôáí üôé «äåí ôá åßðáí êáëÜ». Äåí ðÞñáí êáèáñÞ èÝóç! Äåí èá ôóßñéîáí, ìÜëëïí, «üóï Ýðñåðå» üôé ôï ãêïë ôïõ ÊáôóïõñÜíç åßíáé êáíïíéêü.

Ôçí åðïìÝíç, óáí èåïýóåò óå äéáäÞëùóç êáôÜ ôùí Éå÷ùâÜäùí, ïé «êáëÜ ôïõò Ýêáíå ï ÊáðåôÜíéïò» ïðáäïß óõíÝññåõóáí Ýîù áðü ôçí ÅÑÔ. Ìå ôï êñéôÞñéï ôïõ crowd management, ç ÅÑÔ ôï äéá÷åéñßóôçêå óùóôÜ. ÊáôÝóôåéëå ôç öùôéÜ, äåí ôç öïýíôùóå, êáé áõôü åßíáé ôï ðñþôï ðïõ, óå ôÝôïéïõ åßäïõò êáôáóôÜóåéò, Ý÷åé óçìáóßá. Äéüôé, ðñÜãìáôé, ç ëïãéêÞ áíôßäñáóç «äåí Þôáí» ãéá åêåßíç ôç óôéãìÞ.

Ç ëïãéêÞ áðÜíôçóç åßíáé íá êáôáëÞîïõí ôé èÝëïõí êáé íá öôéÜîïõí ìßá, êáôÜ Âáìâáêïýëá, ôñéìåëÞ åðéôñïðÞ áðü ðÝíôå-Ýîé Üôïìá ãéá íá ôï ðïõí. ËÝåé Þ äåí ëÝåé ï äçìïóéïãñÜöïò ôçí ÜðïøÞ ôïõ;

http://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?cid=92&aid=99371

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ÌÝ÷ñé ôçí UEFA êáé FIFA èá öôÜóåé ï Ðáíáèçíáúêüò
Óôá Üêñá åßíáé áðïöáóéóìÝíïé íá  öôÜóïõí ôá ðñÜãìáôá ïé Üíèñùðïé ôïõ Ðáíáèçíáúêïý, ìåôÜ ôá üóá óõíÝâçóáí óôï ÊáñáúóêÜêç.

Ôï «ôñéöýëëé» ìÜæåøå ôá óôïé÷åßá ìå üëá üóá Ýãéíáí ðñéí, êáôÜ ôç äéÜñêåéá êáé ìåôÜ ôï ôÝëïò ôïõ áãþíá êáé æçôÜ áðü ôçí ÅÐÏ íá ðñïùèÞóåé ôïí öÜêåëï óå UEFA êáé FIFA. ×áñáêôçñéóôéêü åßíáé üôé ï öÜêåëïò ôùí óôïé÷åßùí åßíáé Þäç ìåôáöñáóìÝíïò êáé óôá áããëéêÜ.

Ç èåìáôïëïãßá ôïõ «ðñÜóéíïõ» öáêÝëïõ ÷ùñßæåôáé óå 7 åíüôçôåò. Áíáëõôéêüôåñá üðùò ôçí ðáñïõóéÜæåé ç åöçìåñßäá Goal:
-Åíüôçôá 1ç: Ôï ìáôò: Ìßá åéêüíá óõíïëéêÜ ãéá ôï ðáé÷íßäé

-Åíüôçôá 2ç:

ÄéáéôçôÝò êáé âïçèïß:

Ïé «ðñÜóéíïé» óôÝêïíôáé óå üëåò ôéò öÜóåéò «öùôéÜ» ðïõ Ýêñéíáí ôï íôÝñìðé êáé óôçí åí ãÝíåé åéêüíá ôçò äéáéôçóßáò ðïõ ôá «ìïýóêåøå» ôüóï áãùíéóôéêÜ (êáíÝíá ïöóÜéíô óôï ãêïë ôïõ ÊáôóïõñÜíç, ïöóÜéíô óôï ãêïë ôïõ Ôæéìðïýñ, ðÝíáëôé ðïõ äåí äüèçêå óôï ÷Ýñé ôïõ Ôïñïóßäç), üóï óôïí ðåéèáñ÷éêü Ýëåã÷ï (êëùôóéÝò Ôïñïóßäç óôïí ËÝôï, öÜïõë ôïõ ÁâñáÜì óôïí Íßíç óôç öÜóç ðïõ äüèçêå áíÜðïäá).

ÅðéðëÝïí, óôïí Ðáíáèçíáúêü óôÝêïíôáé óôï üôé ï Êáëüðïõëïò äåí áíÝöåñå ôßðïôá ãéá ôá åðåéóüäéá óôï öýëëï áãþíïò, åíþ õðÜñ÷åé îå÷ùñéóôÞ ðïëõóÝëéäç áíáöïñÜ óôá ñáôóéóôéêÜ óõíèÞìáôá ðïõ äåí óçìåéþèçêáí. ÌÜëéóôá, ïé «ðñÜóéíïé» áíÝöåñáí ðùò ï ßäéïò äéáéôçôÞò äåí åß÷å óçìåéþóåé ôï ðáñáìéêñü, óå áíôßóôïé÷ï ðåñéóôáôéêü ôïõ áãþíá ìå ôçí ÎÜíèç ôçí 16ç áãùíéóôéêÞ.

-Åíüôçôá 3ç:

Ôá ñáôóéóôéêÜ óõíèÞìáôá, üðùò ôï «äåí èá ãßíåéò Åëëçíáò ðïôÝ» ðñïò ôïí Íßíç êáé ïé ñáôóéóôéêÝò êñáõãÝò ðñïò ôïõò ÓéóÝ (êõñßùò), ÊáíôÝ, ÆéëìðÝñôï.

-Åíüôçôá 4ç:

¼ëá üóá Ýãéíáí áðü ñßøåéò âåããáëéêþí, êñïôßäåò êáé óôõëü óôá êüñíåñ êëð.

-Åíüôçôá 5ç:

Ç åéóâïëÞ ôùí ïðáäþí êáé ôá åðåéóüäéá êáé üëá üóá Ýãéíáí óôç öõóïýíá. Áðü ôï îýëï óôïõò ðáßêôåò, ìÝ÷ñé ôç ìïëüôïö ðïõ Ýóêáóå ìÝóá óôï ãÞðåäï.

-Åíüôçôá 6ç:

Ïé äçëþóåéò ôïõ ÆéëìðÝñôï êáé ôïõ ÓéóÝ ðïõ Ýêáíáí óôç ìåéêôÞ æþíç êáé ðåñéÝãñáøáí ôá ñáôóéóôéêÜ óõíèÞìáôá êáé ôçí åéóâïëÞ.

-Åíüôçôá 7ç:

Ðáñïõóßáóç ìå Þ÷ï êáé åéêüíá ôï «óå ã... óÞìåñá»ôïõ ÌáñéíÜêç óôïí ÓéóÝ ìåôÜ ôï ìáôò óôá áðïäõôÞñéá óôï öñáóôéêü åðåéóüäéï ðïõ åß÷áí ïé äõï ôïõò, ìå ôçí õðïóçìåßùóç ðùò åêôüò áðü ðñüåäñïò ôïõ Ïëõìðéáêïý åßíáé êáé ðñüåäñïò ôçò Superleague.

Óôïí Ðáíáèçíáúêü êáôáíïïýí âåâáßùò ðùò óôï ðåéèáñ÷éêü êïììÜôé ç UEFA êáé ç FIFA äåí ìðïñïýí íá êÜíïõí ôßðïôá, êáèþò èá ðáñáðÝìøïõí ôçí üëç õðüèåóç óôçí ÅÐÏ êáé ôá ðåéèáñ÷éêÜ ôçò üñãáíá.

Åíôïýôïéò, èåùñïýí ðùò ïé áîéùìáôïý÷ïé ôçò UEFA êáé ôçò FIFA, èá æçôÞóïõí ôçí êáñáôüìçóç ôïõ Êáëüðïõëïõ, ï ïðïßïò åßíáé äéåèíÞò ñÝöåñé. Éäßùò ãéá ôï ñáôóéóôéêü óêÝëïò, üðïõ áìöüôåñåò åßíáé áìåßëéêôåò ðÜíù ó’ áõôü ôï èÝìá. ÅðéðëÝïí, èåùñïýí ðùò ìðïñåß íá áóêçèåß ó÷åôéêÞ ðßåóç óôçí ÅÐÏ ãéá ôéò áðïöÜóåéò, óå ðåñßðôùóç ðïõ äéáðéóôþóïõí ôï ìÝãåèïò ôùí «åãêëçìÜôùí» ðïõ Ýãéíáí.

http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/130943/o-prasinos-fakelos/
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ