Author Topic: Βάζελος: αυτή η σιχαμερή και αηδιαστικά κωλόφαρδη ομάδα  (Read 100032 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **

Offline bozik

• Αλλαγή
FC Barcelona: Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δαλούκας
Η συχνή αναφορά του ελληνικού Τύπου στο όνομα του διαιτητή του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός, Γιώργου Δαλούκα, φαίνεται πως προκάλεσε σύγχυση μέχρι και στις τάξεις της Μπαρτσελόνα.

Η επίσημη ιστοσελίδα της καταλανικής ομάδας, προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, σε αναφορά της στον αγώνα του τριφυλλιού με τον Άρη, αποκαλεί τον Έλληνα ρέφερι, τεχνικό των πρασίνων.

Συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η ομάδα του Γιώργου Δαλούκα, επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Άρη Θεσσαλονίκης, ομάδα του πρώην τεχνικού της Μαγιόρκα και της Βαλένθια, Έκτορ Ραούλ Κούπερ".

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Panathinaikos_Barcelona/288161.html
« Last Edit: September 14, 2010, 00:49:59 by tsakalaki »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

ive4

• Guest
τρέχα τώρα ΠΑΟΚ να καλύψεις το +3 του βάζελου...

ive4

• Guest
ταρίφα έχουν την 5άρα στη Βαρκελόνη οι Σπανάθες.

http://www.youtube.com/watch?v=kfKimUnl7TY&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

στα 6 θα παίξουμε και klarino - version του ύμνου.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Κλαιν..Τα 5 τιμητικα ειναι εκει μεσα για ομαδα τετοιου επιπεδου..
Αμα δεν ειχαν κολοφαρδια θα ετρωγαν 10
ΠΑΟΚ G4Α

Offline 8emhs

• Αλλαγή
"Οριακο" λενε για το (πεντακαθαρο) πεναλτι στο ΜΕΓΚΑ. Θα μας τρελανουν εντελως ρε πουστη μου!

Παντως τι μπαλαρα παιζει η Μπαρτσα ρε! Παναγία μου! Ιδιως με ελληνικες ομαδες (που ειναι στανταρ 2 ταχυτητες κατω) φαινεται διαστημικη  ::)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ζω για την στιγμη που θα σε ξεφτιλισω εκει μεσα ομαδα του πασατεμπου και του φρου φρου και αρωματος.. γαμω το τσιρκο σας και τις ακριβες παραστασεις σας!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Μπουμσονγκ, Λέτο, Μαρίνος για Β τοπικό χθες... να κρατήσει σε DVD την εμφάνιση ο Λέτο να πάρει μεταγραφή!

τρελά κωλόφαρδος ο ζέλας. έκανε και fair play η Barca γιατί έβλεπα 10-1.

ωραίος ο Γκοβού πάντως.

Offline Geo

• Αλλαγή
ΦΑΠΑ 5άστερη!  :D
Απόλαυση οι εκπομπές της έρα, με τα αφιερώματα στα ινδικά παγώνια  ;D

Offline T.manos4

• Αλλαγή
στελνω μυνημα κατα στο 80λ περιπου σε φιλο μου βαζελο
''φιλε το προσεξες οτι κουρευαν το μισο γηπεδο  στο δευτερο ημιχρονο?''

ενταξει δεν παιζετε η μπαρτσα αλλα κι εσυ να μην περασεις το κεντρο στο δευτερο λεει πολλα
ο καυμενος ο τερμας τοση μοναξια δεν πρεπει να ξαναειχε ποτε
μεσι και μαλακιες  :D κανε το γκολ αγορι μου τι ειναι αυτα τα ξεψυχα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Matador

• Αλλαγή
Γαμω την Μπαρτσα σας και ολη την Καταλονια μαλακες που δεν τους ριξατε 10 γκολ. Ρεμαλια που κατεβασατε ταχυτητα και κανατε προπονηση.
Ας τα διαολα, λιμα ε λιμα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

ive4

• Guest
<<Εκεί που τα έχω αρπάξει>>. Νέο βιβλίο με συγγραφέα τον Μένιο Σακελλαρόπουλο που θυμάται τις 5άρες του ευρω πέου πανατινάικος.

Offline gagas

• Αλλαγή
Επεισόδια στην Καβάλα - Kαρεκλοπόλεμος και δακρυγόνα
Μετά το τέλος του αγώνα Καβάλα - Παναθηναϊκός οπαδοί των "πράσινων" συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις έξω από το "Ανθή Καραγιάννη".
Η εκδρομή των φίλων του Παναθηναϊκού στην Καβάλα δεν είχε καλό τέλος. Μετά την ισοπαλία 2-2 κόντρα στην τοπική ομάδα και ενώ οι παίκτες είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο, ξεκίνησε καρεκλοπόλεμος με τις αστυνομικές δυνάμεις. Τα ΜΑΤ για να διαλύσουν τους περίπου 3500 οπαδούς του Παναθηναϊκού, έριξαν δακρυγόνα κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνιχτική. Ευτυχώς μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν. Στο γήπεδο πάντως υπάρχουν πολλές υλικές ζημιές.
http://www.newsit.gr/

να μην ξεχασετε αυριο ΠΑΟΚτσακια μου να παιξετε στον οπαπ
περιμενω δηλωση του μαλακα μπαταξη

bagos1

• Guest
εγω παλι θα ελεγα αυριο ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες να κρυφτουν σπιτια τους διοτι κινδυνευουνε με συληψη για τα νεα επισοδεια της καβαλας :tikitaka:

Offline t.b

• Αλλαγή
Μπιτσαξή, θα πεις κάτι για τις εντελώς περίεργες αναταραχές σε κύκλους οπαδών του παο;

Offline savage republic

• Βασικός
Και ως γνωστόν, οι ΠΑΟΚτσήδες που είναι ήδη μέσα πάλι θα την πληρώσουν, έτσι και γίνει θέμα για τα ατιμώρητα επισόδεια των βάζελων χτες ή των γαύρων σήμερα.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/article/293797

«Μπλόκο» σε ΠΑΟ από ΓΓΑ!

Την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος μετά τα επεισόδια που έγιναν στην Καβάλα, εισηγείται -εμμέσως πλην σαφώς- ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής με επιστολή προς την αστυνομία, ενώ ζητεί από τον ΟΠΑΠ να ενεργοποιήσει τις ρήτρες βίας εις βάρος του "τριφυλλιού". "Οι μετακινήσεις των οπαδών του ΠΑΟ εγκυμονούν κινδύνους", τονίζει ο κ. Μπιτσαξής!
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
δηλαδη δεν θα δουμε βαζελους στο παγκρητιο??
με τους αλλους που σπασανε τις σερρες τι θα γινει???

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Καλα,οποιος πιστευει οτι δεν θα'χει βαζελους στο παγκρητιο ειναι απο αλλο πλανητη...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
bergkamp δεν έχει σχέση αυτό... θα ανοίξει κανονικά θύρες ο εργοτέλης όπως κάνει με όλες τις ομάδες ειδικά αυτές που έχουν κόσμο για να βγάλει κανα φράγκο. απλά αν γίνει κάτι υπόλογος θα είναι ο τέλης...