Author Topic: Βάζελος: αυτή η σιχαμερή και αηδιαστικά κωλόφαρδη ομάδα  (Read 99844 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jmjyiannis

• Guest
Μου την έδωσε παρα πολύ στα νεύρα η νίκη και πρόκριση του βάζελου εκει μέσα γιατι θα μας σπάσουν τα αρ@@@$# μέχρι το 2100. Και έτσι προσπαθώ να βρίσκω λόγους να χαίρομαι. Πολλοι εδω μέσα λέτε οτι είναι πολύ καλό να έχει ο βάζελος συνέχεια παιχνίδια γιατι ως γνωστόν "δε μπορεις 3 καρπούζια στην ίδια μασχάλη". Και αυτό αυξάνει τις πιθανότητες για γκέλες. Σίγουρα....όμως...

κανένας δε λέει τα απίστευτα λεφτά που παίρνει πλέον ο βάζελος από αυτή την πρόκριση? όσο πιο πολύ θα προχωράει τόσο περισσότερο θα γεμίζονυ οι τσέπες του.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ε και? Πάρε εσύ πρωτάθλημα και θα βάλεις στις τσέπες σου τουλάχιστον 20 μύρια!!!! Ο βάζελος και να μην προκρινόταν δε θα είχε πρόβλημα μπάτζετ με τα πολυμετοχικά καρναβάλια που έχει στη διοίκηση. Αν χάσει όμως το του λου εκεί θα έχει τρελή μουρμούρα. Για να μην σου πω ότι παίζει να το διαλύσουν το μαγαζί και να μείνει πάλι ο χομπίστας ανηψιός...

Εμένα στα παπάρια μου τι κάνει ο βάζελος στην ευρώπη. Θέλω να πιστεύω ότι με την πρόκριση αυτή θα πάρουν τα μυαλά τους αέρα, θα νομίζουν ότι είναι η υπερομάδα που τους κερδίζει όλους για πλάκα, θα πάνε στον νιόνιο και θα κάνουν μία ωραία γκέλα. Και έτσι μετά το 2πλο μας στην Ξάνθη θα είμαστε πλέον και επίσημα πρώτοι.

Είμαστε αουτσάιντερ όπως είπε και ο Σάντος. Τρέμουν τα ποδαράκια τους στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το τσου λου και τα πακέτα... Ε ρε γλέντια
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
εγώ χάρηκα για την νίκη του βάζελου γιατί κάνει την νίκη μας  επί του βάζελου ακόμα ποιο μεγάλη

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
δεν είναι απόλυτο ότι οι αγώνες κυπέλλου θα πραγματοποιηθούν την ίδια βδομάδα και οι δύο

ειναι..λογο του κανονισμου του κυπελλου. Οι ημιτελικοι δεν μπορουν να γινουν σε διαφορετικες ημερομηνιες.

Offline sabbath

• Αλλαγή
ισως και εμεις αν ειχαμε περασει τα γιαννενα στο κυπελλο να μην ειχαμε την ιδια πορεια στο πρωταθλημα....ειναι μεσα στο μυαλο οτι εχεις δυο στοχους....

μετα τον αποκλεισμο καναμε 2 νικες και μια ισοπαλια που θα ηταν 100% νικη αν δεν μεναμε με 10....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

jmjyiannis

• Guest
εγώ χάρηκα για την νίκη του βάζελου γιατί κάνει την νίκη μας  επί του βάζελου ακόμα ποιο μεγάλη
και της καβαλας...  ;D

ive4

• Guest
πολύ χαρά. σε καλό να μας βγει..

Offline zouvalos

• Αλλαγή

ΑΝ ειναι δυνατον να σκεφτεσαι ετσι.... ΞΥΠΝΑ....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ....!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline nik

• Αποστολή
  • **
βουντου βουντου βουντου βουντου 2-1  :bwflag:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
Ετσι και πιασουν τα βουντου τι να σε πω!
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

northeagle_4

• Guest
Πρασινοι -κοκκινοι: Same Shit different colours

συνεταιρακια ο ΠΑΟΚ σας γαμαει.

Offline gagas

• Αλλαγή
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ρε γαμημενε Καραλη και σε εχω σε εκτιμηση παναθεμα σε

Κατα τα αλλα μια απο τα ιδια
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ....

Κι εχεις και τον πουτανας γιο, τον πουλημενο καριολοπουστα τον Καραλη να μας λεει οτι υπαρχει καθαρο πεναλντυ!! Σε λοβοτομημενους απευθυνεται ρε? Σε ταγκαλακια...? Γαμω το μουνι της μανας σου καριολη
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
ΜΙΑ ομαδα υπαρχει στο γηπεδο στο πρωτο ημιχρονο και χανει 1-0! Οι βαζελοι περα απο το πεναλτυ δεν εχουν κανει φαση. Τι σπρωξιμο ειναι αυτο ρε? Απο ο,τι φαινεται το πλανο ειναι να μη χασουν οι κοκκινοπρασινοι κοκκοι ουτε ενα βαθμο εκτος απο αυτους που (αναγκαστικα...) θα χασουν στο μεταξυ τους παιχνιδι.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
γαμω τα παντα σας να σαπισουν τα κοκαλα σας καριολια μουνια της λασπης πουτανογενηματα
ασταδιαλα  :a1316: :cwm23:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline savage republic

• Βασικός
Γελοίο πρωτάθλημα. Αστείες υποδομές. Καταστροφικοί διαιτητές. Το παράκαναν και πάλι. Καρκίνο σε όλους.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
όποτε χρειάζονται σφύριγμα...θα έρθει!
ΤΕΛΟΣ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Ρε γαμημενε Καραλη και σε εχω σε εκτιμηση παναθεμα σε

Κατα τα αλλα μια απο τα ιδια

ποιον αυτον? ουτε τα χανούμια δε τον εχουν σε εκτιμηση.
ενας μαλακας και μισός ειναι.
---
θα δουμε παρα πολλά ακόμα. φυσικά, ήδη έχουμε δει αρκετά, αλλά θα δούμε ακόμα περισσότερα.
Μη μας θολώνει η χθεσινή τριάρα και δεν το αναφέρουμε, το μήνυμα το πηραμε απο τον τριτσώνη για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, ασχετα αν δε του εκατσε το παιχνίδι για να φέρει εις περας την αποστολή του.
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ!!!
ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩς ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΤΙΤΛΟ.
ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ.

Offline sabbath

• Αλλαγή
ας κανουμε εμεις το καθηκον μας με 6νικες η εστω 5 νικες και 1χ και οτι γινει μαγκες....δεν προκειται να αφησουν ετσι τοσα μυρια....δυστυχως δεν εξαρταται μονο απο μας....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!