Author Topic: Βάζελος: αυτή η σιχαμερή και αηδιαστικά κωλόφαρδη ομάδα  (Read 101798 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest

Μην αρχίζεις την μουρμούρα.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
μεγαλυτερε looser ολων των εποχων,αχρηστε με ποιον νομιζεις οτι πας να τα βαλεις ρε....?ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ,Η ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ!!!!
       ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΛΕΦΤΑ ΣΟΥ!!!!!!ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ!!!2-1!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αυτό δεν είναι τσούξιμο στην κωλοτρυπίδα, ολική ρίξη παχέως εντέρου είναι...

Offline maria-mtb

• Βασικός
Καμια δηλωση cisse ειχαμε?

ive4

• Guest
Καλά η αντίδραση του Σισσέ στο δεύτερο γκολ ήταν όλα τα λεφτά! Αν την έχει κάποιος να την ανεβάσει. Πονάει!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Γκαβλα οπως δαγκωνει το χειλακι! χαχαχα
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline maria-mtb

• Βασικός
ναι γενικα ενα βιντεακι με the best επειβαλλεται να γινει.

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Μαρια o Cisse πηγε να μαλωσει με εναν δικο μας οπαδο ακουσα .Αληθευει? τι ειπανε? (σορρυ αν τυχον εχει αναφερθει ξανα.Βαριομουν να τα διαβαζω)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πάρτε τα αρχίδια μας στο στόμα σας, γαμώ τα λεφτά σας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εγω παντως σημερα στην δουλεια που πηγα,εχουμε ενα πουστροβαζελο και απλα του εδωσα να καταλαβει τι σημαινει να εισαι ΠΑΟΚ και τι σημαινει να εισαι βαζελος...

[IMG=http://img709.imageshack.us/img709/5315/dsc00180u.jpg][/IMG]

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μαρια o Cisse πηγε να μαλωσει με εναν δικο μας οπαδο ακουσα .Αληθευει? τι ειπανε? (σορρυ αν τυχον εχει αναφερθει ξανα.Βαριομουν να τα διαβαζω)

Καποιοι βριζανε τον Σαλπιγγιδη.. και κατεβηκε να καθαρισει ο Σισε... μπρρρ... εγινε και ο μπραβος του κοντου τωρα..

Offline maria-mtb

• Βασικός
χαχα. ενταξει δεν εννοουσα αυτο. λεω μηπως ειπε κατι για την ατμοσφαιρα. μαζι του προσωπικα δεν εχω κατι. κ εξαιρετικος παιχτης ειναι και δεν προκαλεσε. ειπα μηπως γουσταρε τουμπα και του χρονου θελησει να αλλαξει στρατοπεδο. χαχαχα
μπραβος του κοντου λεει. χαχαχαχα πολυ καλο.

Offline maria-mtb

• Βασικός
roma γαμα την πρασινη πουτανα.-

giannis80

• Guest
Eimai fanatikos ipostiriktis twn gaurovazelwn autin tin epoxi stin europi.Thelo na ftasoun teliko kai oi 2 an ginete (ki ekei na fane tin poutsa) kai na paizoun sinexeia mexri ton maio, tetarti-kiriaki. Tha panigiriso prokrisi tou vazelou me roma,o logos profanis.Ton kinigame kai theloume na xasei vathmous.Exei europi, gianena kipelo, an sinexisei kai europi olo kai kanadio gkeles sto protathlima tha kanei.

Callahan

• Guest

ive4

• Guest
1. Άντε για τον γαύρο να δεχτούμε την σκέψη σου, αλλά πρέπει να υπολογίσεις και την κωλοφαρδία του βάζελου!!!
2. Μια φορά πήγαν τελικό το 1971 και μας τα πρήζουν ακόμα, έλεος!
3. Γάμα το καλύτερα!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Άμα πάνε σε τελικό και εν τέλει πάρουμε εμείς πρωτάθλημα...εεε τότε καταλαβαίνεις..όσο να 'ναι πάει σε δεύτερη μοίρα ..;)
ΑΡχίΔια

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εγω απο τη πλευρα μου θα ελέγα να πανε να γα..θουν να φανε ενα ταλιρο σημερα και να πανε στο διαολο

Offline savage republic

• Βασικός
Μία ξεφτίλα αλά Γιούβε-γαύρος, δεν μας χαλάει επίσης.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
3-2 το ματσακι σημερα και μιση ωρα παραταση οπου εκει θα παει 6-2... και σε 2 μερες να σερνονται στην Νεα Σμυρνη :D