Author Topic: Βάζελος: αυτή η σιχαμερή και αηδιαστικά κωλόφαρδη ομάδα  (Read 101000 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αν ο cisse έπαιζε στον ΠΑΟΚ φέτος και τελείωνε με 20+ γκολ θα απαιτούσαμε όλοι μαζί να του δώσει χρυσό παπούτσι η FIFA (UEFA δε ξέρω ποιος άλλος) και αν δεν το έπαιρνε θα το θεωρούσαμε σκάνδαλο...

Offline dave

• Αλλαγή
εγω παλι προτιμω να συζηταω για αμερικανικες σειρες παρα το αν ειναι η δεν ειναι παιχτης ο σισε...

Offline savage republic

• Βασικός
Έχω Ίβιτς και στα παπάρια μου ο Σισέ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Νομιζα οτι ειμαι ο μοναδικος Ελληνας που αμφισβητει τον σισσε. Ευτυχως δεν ειμαι!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline blue_eyes

• Βασικός
ειναι και ο γεωργιου χομο.. γεγονος οτι ο σισε απο μπαλα κατω ειναι ψιλοκριαρι αλλα στο γκολ ειναι κιλερ

μπορει να βοηθησει μια ομαδα πολυ στο σκοραρισμα οταν του δημιουργουν οι αλλοι τις προυποθεσεις αλλα δεν μπορει να δημιουργησει αυτος τις ευκαιριες..για αυτο και στα δυσκολα ματς δεν φανηκε καθολου

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Αν κάποιος δικός μας for είχε βάλει τα goal του σίσε στο τυρί θα μιλούσαμε για κωλοφαρδία κι εμείς κι όλα τα "χαζοκαναλα".Τίποτα ιδιαίτερο,τον πάει απλά η μπάλα.Πείτε με κομπλεξικό αλλα με τι λίγη μπάλα που ξέρω αυτό βλέπω αυτό λέω.Και για να είμαι δίκαιος με τους λαγούς,το goal που μας έβαλε ο κατσουράνης στο οακα ήτανε από πιο ωραία goal που έχουμε φάει.Κοιμήθηκε λίγο και η difense μας βεβαια...

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
Nταξει ρε παιδια.Ειναι αναλογος ο καθενας τι ζηταει απο τον επιθετικο του.Σε εμας πχ ο Σισε δυσκολα να σκοραρε ετσι γτ παιζουμε ειδικα εκτος και ο Σαντος θελει απο τον επιθετικο να υποδεχετε την μπαλα να την σπαει και μετα να ξεχυνετε μπροστα για να σκοραρει.Ο Σισε ειναι καθαρος φορ,που απλα παστελωνει.Οπως ητανε και ο Μπλανκο στην Αεκ.Απλα αν σταματησουνε να σκοραρουνε,οπως ο ζορο,δεν προσφερουνε τιποτε αλλο στην ομαδα.
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
vodoo voodoo

Ενα ευκολο απογευμα εχει να αντιμετωπισει αυριο ο πρωτοπορος του πρωταθληματος παναθηναικος κοντρα στην καβαλα που τον τελευταιο καιρο δεν ειναι σε καλη κατασταση. Πολλα γκολ αναμενεται να πετυχει και ο πρωτος σκορερ τζιμπριλ σισσε, ο οποιος διανυει δαιμονιωδη φορμα και κυριως ειναι μακρια απο τους τραυματισμους που τοσο τον ταλαιπωρησαν στο παρελθον.
Ο δευτερος της βαθμολογιας ολυμπιακος με την συμπαρασταση των χιλιαδων οπαδων που θα κατακλυσουν το γηπεδο της Τριπολης ειρηνικα, αναμενεται ευκολα ή δυσκολα να φυγει απο την Τριπολη με τους 3 βαθμους της νικης...

voodoo voodoo

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
vodoo voodoo

και κυριως ειναι μακρια απο *** τραυματισμους *** ..................................και για κοντο και για κοντο πες  ;D

voodoo voodoo

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
0-0 imixrono

το βλέπει κανεις?να ετοιμαζόμαστε για βουτιες,κιτρινες,κλεισιμο τησ καβαλας στην περιοχη κτλ?
My Own WoRST ENeMy.....

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Ο ΣΜΟΛΑΡΕΚ....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
shhhhhhhhhhhhhhh
voodoo voodoo
shhhhhhhhhhhh
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
0-2. μαγκες μας βλεπω να χανουμε το πρωταθλημα για 1-2 βαθμους και να πεφτουμε ομαδικως μεσα στο θερμαικο απο την πικρα αλλα νταξει. θετικη σκεψη ολα γινονται.

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
0-2 XXXXXXXXXX

no greeklish
« Last Edit: February 14, 2010, 18:50:03 by Capricorn »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
Στον κοσμο αλλος κανενας

guest4

• Guest
φωτιά κι ατσάλι στην Τουμπα και χωρίς άγχος να πάρουμε χαλαρά τους καραγκούνηδες

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
λοιπον.
τα πραγματα ειναι απλα.
Η κερδιζεις στην Τουμπα και πας για πρωταθλημα.
Η δεν κερδιζεις και εισαι ρομπα.

ΠΑΟΚ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
χαχαχαχαχαχα....σισε...χαχαχαχαχαχα....παο λεει καλυτερη ομαδα(ετσι με ελεγαν χθες κατι βαζελια)....χαχαχαχαχαχα.......πολυμετοχικος...χαχαχαχαχα χα....καραγκουνης..χαχαχαχαχχαα
δεν μπορω να σταματησω χαχαχαχαχαχα με φτιξατε το απογευμα..χαχαχαχχαχαχα
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline petrov

• Αλλαγή

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΑΣ
ΠΑΟΚ παντου!!!