Author Topic: Βάζελος: αυτή η σιχαμερή και αηδιαστικά κωλόφαρδη ομάδα  (Read 100126 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Δεν υπάρχει θέμα σαλπιγγίδη

Offline JOKER-4

• Αλλαγή

thomas

• Guest
Υπάρχει η σιωπηρή πλειοψηφία που δεν αρέσκεται στις κραυγές και στην εκτόξευση λάσπης και η μειοψηφία που έχει την ψευδαίσθηση πλειοψηφίας επειδή δεν βρίσκει απόκριση στην ακατάσχετη λασπολογία, κατασυκοφάντηση και διαστρέβλωση της ιστορίας.Αν θεωρείται ότι έτσι ο ΠΑΟΚ μας θα γίνει μεγάλος με ανόητος ξεπερασμένους συναισθηματισμούς δυστυχώς είστε μέρος της παρακμής του παρελθόντος.Ελπίζω σύντομα να αλλάξετε νοοτροπία.Καληνύχτα.

northeagle_4

• Guest
Κοψε τις προσβολες και τους χαρακτηρισμους,ψευτες και συκοφαντες να πεις τους φιλους σου.Κανονικα θα επρεπε να φας σβησιμο αλλα καλο ειναι να δουνε και αλλοι τις "αποψεις" σου.
  Καληνυχτα και στο καλο ...............

kostas4

• Guest
οι μονιμοι 5-6000 εκεινο τον καιρο στην Τουμπα και ακομα λιγοτεροι στους αγωνες που δωσαμε στους δρομους εχουν καθε δικαιωμα να μιλανε.οι υπολοιποι που ξαφνικα βλεπουν το καλο της ομαδας και τον επαγγελματισμο ας το βουλωσουν.γιατι οταν η ομαδα πεθαινε αυτοι τον ΠΑΟΚ τον γραφαν στα @@ τους ενω τωρα ξαφνικα εγιναν ΠΑΟΚαρχες και εμεις ειμαστε οι κολλημενοι.
ο κοντοπουτανος δεν προκειται να πατησει το ποδι του ουτε γυρω απο την Τουμπα και αυτο να το καταλαβουν καλα ολοι.εγω τετοια ξεφτιλα δεν την ανεχομαι.πληρωσα απο το πορτοφολι μου για αυτη τη πουτανα και μαυρισε η ψυχη μου.

Offline dave

• Αλλαγή
φιλε δεν ειναι καθολου καθαρο το ποστ σου. η υποθεση σαλπιγγιδη ειναι θεμα 'διαστρεβλωσης της αληθειας' η 'ανοητου ξεπερασμενου συναισθηματισμου'? δλδ δεν εκανε μαλακια ο κοντος και εχει διαστρεβλωθει η αληθεια η εκανε μαλακια αλλα πρεπει να συγχωρηθει 'για να γινει ο ΠΑΟΚ μεγαλος' οπως λες?? εχεις αποφασισει??

Offline t.b

• Αλλαγή
Υπάρχει η σιωπηρή πλειοψηφία που δεν αρέσκεται στις κραυγές και στην εκτόξευση λάσπης και η μειοψηφία που έχει την ψευδαίσθηση πλειοψηφίας επειδή δεν βρίσκει απόκριση στην ακατάσχετη λασπολογία, κατασυκοφάντηση και διαστρέβλωση της ιστορίας.Αν θεωρείται ότι έτσι ο ΠΑΟΚ μας θα γίνει μεγάλος με ανόητος ξεπερασμένους συναισθηματισμούς δυστυχώς είστε μέρος της παρακμής του παρελθόντος.Ελπίζω σύντομα να αλλάξετε νοοτροπία.Καληνύχτα.

Και επειδή είμαι μέρος της παρακμής και σε ευχαριστώ αδερφέ που μου το θυμίσες (αλλά έτσι και αλλιώς είμαι γιατί έψηνα σαν μαλάκας σουβλάκια στην Νεάπολη για να μαζέψουμε τα φράγκα του) ένα έχω να πω...

ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ-ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΦΤΑ
ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΩΣΙΒΙΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
δεν υπαρχει θεμα σαλπιγιδη αυτοι που τον θελουν πισω γιατι ταχα τωρα σκεφτηκαν το αγωνιστικο κ τον επαγγελματισμο να αλλαξουν πλευρο, με τα ιδια λεφτα φερνεις πολυ καλυτερο, δημητρακη πρωταθλημα με τον βαζελο ηθελες ε ? ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
αδερφε thomas ειναι το λιγοτερο αδικο να λες για διαστρεβλωση της αλήθειας. Επίσης είναι το λιγότερο προσβλητικό αυτό να το διαβάζουν άτομα απο τα οποία ο σαλπιγγίδης έφαγε χρήματα.
καταννοώ την αγωνία σου να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ μας πολύ μεγάλους παίχτες, και την ίδια αγωνία έχω και εγω. Αλλά τους πολύ μεγάλους αυτούς παίχτες δε θα τους βρεις στο πρόσωπο του σαλπιγγίδη. να στο πω στα ίσια, ως ποδοσφαιριστής, είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ και αυτό ποθ επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. ως ποδοσφαιριστής ειναι πολύ λίγος.
ως ανθρωπος, είναι σκατοψυχος, αλλά αυτό δε σε ενδιαφέρει και δικαίωμα σου. επειδή όμως στέκεσαι καθαρά στη ποδοσφαιρική αξία αυτου του παίκτη, σου επαναλαμβάνω πως είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ.
Τελος, για να μην περιμένεις αδικα,
στη Τουμπα δε πρόκειται να ξαναπατήσει!!!
---

μη μικραίνετε το ΠΑΟΚ με τη μουνοτριχα αυτη που λεγεται σαλπιγγίδης  .... τελείωσε το θεμα του. ο ίδος το τελειωσε εξάλλου στο αεροδρόμιο.
ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
ρε ποιον να παρουμε πισω? αυτον που δεν μπορει ουτε μικρα παιδια να ξεγελασει?  :P :P :P :P :P :P

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τελος το θεμα με τον ανυπαρκτιδη...

Ουτε τον Βρυζα με τον Κονσεισαο τους εχω για μαλακες να μην μπορουνε να βρουνε παιχτη με τα λεφτα του κοντοπουτανου.. αλλα και τον ιδιο οσο μαλακα και αν τον θεωρω δεν τον εχω για τετοιο νουμερο να θελει να γυρισει!(ισως μονο να το κανει για να ριξει γεφυρες για μελλοντικη μονιμη εγκατασταση του στην πολη με την γυναικα του.. μιας και εδω και 3 χρονια η Θεσσαλονικη ειναι αφιλοξενη πολη για αυτον!)

Μην ασχολειστε.. αφηστε τον στην μιζερια του.. για καμια Μποχουμ η καμια Πορτσμουθ καλος ειναι να παλευει για παραμονη.. στην Θεσσαλονικη θα κανει πολλα χρονια ακομα να ξαναγυρισει.. αν γυρισει ποτε!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ελα ρε αρκετα με αυτο το θεμα κοντοπουτανου...Πεταξε τωρα κατι ο thomas ψαρωσαμε ολοι μας,μας τσιτωσε ολους και αυτος πηγε για νανι....Και μονο που μιλαμε γι αυτον αξια του δινουμε...

Δεν υπαρχει θεμα κοντοπουτανου...

Και στην τελικη για καποιους που θελουν να γυρισει  στον ΠΑΟΚ ενα θα τους πω..

ΠΑΟΚ εισαι γιατι εκτος απο την ασπρομαυρη φανελα,εκτος απο την μεγαλη ιστορια που εχει,ΠΑΟΚ εισαι γιατι εκει που φτυνεις δεν γλειφεις...Και ας ειμαι και τελευταιος στην βαθμολογια...

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Δυστυχως υπαρχει θεμα κοντοπουτανου.Και καλο θα ηταν για την υπερασπιση της ιδεολογιας μας να μην αφησουμε τα πραγματα στην τυχη τους!Ας κανονισουν οι "απο πανω" να καλυψουν την συγκεκριμενη θεση με αλλον ποδοσφαιριστη....
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline corrupt

• Αλλαγή
οι μονιμοι 5-6000 εκεινο τον καιρο στην Τουμπα και ακομα λιγοτεροι στους αγωνες που δωσαμε στους δρομους εχουν καθε δικαιωμα να μιλανε.οι υπολοιποι που ξαφνικα βλεπουν το καλο της ομαδας και τον επαγγελματισμο ας το βουλωσουν.γιατι οταν η ομαδα πεθαινε αυτοι τον ΠΑΟΚ τον γραφαν στα @@ τους ενω τωρα ξαφνικα εγιναν ΠΑΟΚαρχες και εμεις ειμαστε οι κολλημενοι.
ο κοντοπουτανος δεν προκειται να πατησει το ποδι του ουτε γυρω απο την Τουμπα και αυτο να το καταλαβουν καλα ολοι.εγω τετοια ξεφτιλα δεν την ανεχομαι.πληρωσα απο το πορτοφολι μου για αυτη τη πουτανα και μαυρισε η ψυχη μου.

Πολύ σωστά αδερφέ, όλα τα είπες. :thumbok:

Ένας-ακόμα-κολλημένος-και-μίζερος-κομπλεξικός-της-μειοψηφίας-που-δεν-ανήκει-στην-πλειοψηφία-του-ζαγόρα-και-του-βασιλόπουλου.

:P

apaoki13

• Guest
Για να σας μπριζώσω:

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ GROUP ΣΤΟ FACEBOOK

που ζητάνε την επιστροφή του.   :tikitaka:

Βασικά είμαστε αυτό που λένε: Δουλειά δεν είχε ο διάολος γαμούσε τα παιδιά του. Στα τόσα ζόρια η έγνοια μας είναι τι θα γίνει με τον κοντοπούτανο. Λες και με τα λεφτά που θα δίναμε για τον κεφάλα δεν μπορούμε να πάρουμε καλύτερο επιθετικό.

Ρε μάγκες επειδή ξέρετε/μέ όλο κι όλο 10 παίχτες δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι παραέξω που να κάνουν την δουλειά. Σκεφτείτε μόνο πόση ζημιά θα γίνει στην συσπείρωση του κόσμου με την επιστροφή του. Τίποτα άλλο.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Το θέμα είναι άλλο. Ο Βρύζας δε νομίζω να μη διατηρεί καλές σχέσεις με τον κοντό και πιστεύω ότι αντιμετωπίζοντας την κατάσταση διαφορετικά από εμάς θα τον ήθελε στην ομάδα με πολύ λιγότερα ασφαλώς χρήματα. Για άλλη μια φορά ακούγεται το όνομά του και κανείς δεν ξέρει τίνος εντολή είναι να δοθούν στη δημοσιότητα τέτοια σενάρια. Μην είναι της διοίκησης για να σφυγμομετρήσει πάλι τον λαό; Μην είναι των πρώην δημοσιογράφων-νταβατζήδων της πόλης που έφαγαν κι έσκασαν παλαιότερα, κι ακόμα προσπαθούν να επιβάλλουν το νταβατζηλήκι τους-συμφέρον τους; Μην είναι όντως επιθυμία του κοντού και έχει βάλει λυτούς και δεμένους να δημιουργούν συνέχεια κλίμα; Προφανώς κάποιοι ξέρουν καλά τι συμβαίνει. Ωστόσο, θεωρώ ότι η διοίκηση, όσο και να τον θέλει (αν κάνω λάθος διορθώστε με), δεν τολμά προς το παρόν να τον φέρει, ακόμα και οικονομικά να τα βρίσκανε. Οι λόγοι προφανείς: χορηγός είναι ο λαός, κι αν γίνει τέτοιο λάθος, ουαί κι αλίμονο στη διοίκηση
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Για να σας μπριζώσω:

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ GROUP ΣΤΟ FACEBOOK

που ζητάνε την επιστροφή του.   :tikitaka:

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ...

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
.... Οι λόγοι προφανείς: χορηγός είναι ο λαός, κι αν γίνει τέτοιο λάθος, ουαί κι αλίμονο στη διοίκηση

P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

CLUB LARISA

• Guest
Λοιπόν εγώ να το θέσω αλλιώς το θέμα κ να τοποθετηθώ όπως το λέει η καρδιά μου. Στο θέμα με την κακάσχημη κοντή πουτάνα - Γιουσουφάκι του Βορά εγώ το λέω στο extreme κ βασικά δεν θα απολογηθώ κιόλας.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Κ ΣΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ (έστω για διακοπές) ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΤΙΑ Κ ΧΛΕΠΕΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ Κ ΝΤΑΗΛΙΚΙ. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΔΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΩ, ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Κ ΘΥΜΑΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ

ΝΤΑΗΛΙΚΙ.
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
στον πειραια να πας!  :P  να κανεις κ φοβερο ντουετο με τον ψηλο! αντε κ δημαρχος σου ευχομαστε!