Author Topic: Βάζελος: αυτή η σιχαμερή και αηδιαστικά κωλόφαρδη ομάδα  (Read 100150 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Όπως είπε σήμερα και ένας φίλος μου γαύρος, φέτος, σύμφωνα με το κινέζικο ζωδιακό κύκλο, είναι η χρονιά του λαγού.

Εκτός κι αν γίνει του αετού.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ε ναι με το ετσι και το θελω...
τεσπα ας κοιταμε εμεις τι κανουμε...και να δω ποσα εισιτηρια θα μας δωσει ο πουστης ο πανθρακικος.

kostas4

• Guest
"Τις 25.005 έφτασαν οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2009-10 που διατέθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού επέδειξαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά με τη μαζική τους ανταπόκριση πόσο πολύ στηρίζουν την ομάδα και αναγνωρίζουν την προσπάθειά που γίνεται και μας υποχρεώνουν όλους να συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δικαιώσουμε με επιτυχίες την πίστη και τη στήριξή τους".
http://www.sport24.gr/html/ent/594/ent.315594.asp

αυτο για να καταλαβουνε μερικοι ποσο μεγαλο λαο εχουμε.με σισε,λετο,κατσουρανη,ζιλμπερτο σιλβα.προκριματικα cl...αυτος ειναι ο κοσμος σας φλωροι

MetroStar

• Guest
Όπως είπε σήμερα και ένας φίλος μου γαύρος, φέτος, σύμφωνα με το κινέζικο ζωδιακό κύκλο, είναι η χρονιά του λαγού.

Εκτός κι αν γίνει του αετού.

Toυ βοδιου ειναι ως τ ο Φλεβαρη και μετα του τίγρη. Παπαριές σε ειπε ο γαυρος.

Offline alexisv

• Αλλαγή
"Τις 25.005 έφτασαν οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2009-10 που διατέθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού επέδειξαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά με τη μαζική τους ανταπόκριση πόσο πολύ στηρίζουν την ομάδα και αναγνωρίζουν την προσπάθειά που γίνεται και μας υποχρεώνουν όλους να συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δικαιώσουμε με επιτυχίες την πίστη και τη στήριξή τους".
http://www.sport24.gr/html/ent/594/ent.315594.asp

αυτο για να καταλαβουνε μερικοι ποσο μεγαλο λαο εχουμε.με σισε,λετο,κατσουρανη,ζιλμπερτο σιλβα.προκριματικα cl...αυτος ειναι ο κοσμος σας φλωροι

Και σε πόλη με 5+ εκ. ανθρόπων...
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
και με εδρα το οακα. αληθεια εμεις με εδρα το αοκα ποσα θα διναμε? ;)

MetroStar

• Guest
Φέτος 35.000. Άμα είχαμε το υλικό του βάζελου και παίζαμε CL 50.000.

Offline scouser4

• Αλλαγή
εγώ πιστεύω 65,000 χαλαρά.. :P

Offline maria-mtb

• Βασικός
και σας λεει η μαμα σας τουρκος ειναι τουρκος ειναι ο μπαμπας σας!  :P :P

ive4

• Guest
3αρα και από την γάλατα - σαράι!
αφιερωμένο στην φετινή ευρωπαϊκή πορεία του βάζελου :

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
και σας λεει η μαμα σας τουρκος ειναι τουρκος ειναι ο μπαμπας σας!  :P :P
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Diego-4

• Guest
Περάσαν οι ανάπηροι που παίζαν μπάλα με τον κώλο ! Τώρα θα τα τρών στον κώλο !

Offline savage republic

• Βασικός
Καλά κάνουμε και χαιρόμαστε για την ανεπάρκεια και το ξεφτιλίκι των άλλων. Για τα δικά μας πότε θ' αρχίσουμε να χαιρόμαστε είναι το ζήτημα.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Δυστυχως το επιπεδο του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι πολυ χαμηλο. Υπαρχει και διαφορα ποιοτητας αλλα και διαφορα ταχυτητας. Εγω το ποδοσφαιρο που βλεπω το εχω χωρισει σε δυο εντελως διαφορετικα κομματια. Το ενα ειναι ο ΠΑΟΚ και οι ανταγωνιστες του στο ελληνικο πρωταθλημα. Αυτα τα βλεπω γιατι εχω καψουρα με τον ΠΑΟΚ. Μετα βλεπω το αγγλικο πρωταθλημα (μια και μενω Αγγλια) για να δω ποδοσφαιρο. Αποφευγω να τα συγκρινω και να τα βλεπω κολλητα γιατι με πιανει καταθλιψη.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
+ 1 Θέμη. Ακριβώς έτσι τα βλέπω και εγώ τα πράγματα. Μόνο που προσωπικά παρακολουθώ και άλλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
http://prezatv.blogspot.com/2009/09/blog-post_4740.html

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ,ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...

Με μεγάλη καθυστέρηση, το ΥΠΕΧΩΔΕ ανακοίνωσε τελικά την Παρασκευή την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.
Ο Δήμος Αθηναίων απέστειλε τις συμβολαιογραφικές πράξεις για 1.000 θέσεις στάθμευσης και τα αποδεικτικά καταβολής των αμοιβών των μελετητών και των μηχανικών.
Παράλληλα, το υπουργείο ανάβει το πράσινο φως για τη διπλή ανάπλαση της λεωφόρου Αλεξάνδρας, που προβλέπει χώρο πρασίνου και μουσείο της ομάδας εκεί που είναι σήμερα το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

ΑΝΤΕ...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΟ ΛΕΜΕ!!

At 5:10 μμ, Blogger ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

Στη "βράση" και στις ΕΚΛΟΓΕΣ "κολλαει το σίδερο"

Ενω με τις εκλογιές όλα ΠΑΓΩΝΟΥΝ, το γήπεδο του "πρέσβη" , και οι ψήφοι των οπαδών του ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΝ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

MetroStar

• Guest
Παιδιά η άδεια δε λέει τίποτα, εκρεμεί η απόφαση του ΣτΕ που λογικά θα είναι εναντίον του Βωβού. Οι εργασίες δεν θα ξεκινήσουν σε φουλ ρυθμούς μέχρι να βγει η απόφαση.

stelukos

• Guest
τα καταφεραν πριν πεσουν να βοηθησουν τον "αδικημένο" και αγαπημένο τους βαζελο

Offline spartiatis

• Αλλαγή
τελικά τελευταία γίνεται σηνήθεια όποτε τρώει μια πουτσα ο βαζελος τα δημοσιευματα της επόμενης μερας να ασχολούνται με το γηπεδο του βοτανικου. Δηλαδή και να υπάρχει η πληροφορία λες και τη κρατάνε να βγεί με την επόμενη πουτσα που θα έρθει.

DimNaoussa

• Guest
Σε ολες τις εφημεριδες της Ναουσας καταγγελει 31χρονος φιλαθλος του βαζελου οτι του επιτεθηκαν οπαδοι και του πηραν πανο και μπλουζα...δεν ξερω ποιας ομαδας ηταν διοτι δεν αναφερουν τα αρθρα..