Author Topic: "Mέλη" , Οπαδοί του gay στην βορειο ελλαδα(Ο Λαός του ΠΑΟΚ... Κάποια σχόλια (και οι Γαύροι από τον Πειραιά)  (Read 10718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
mpike enas simfititis mou sto site tou gayrou to episimo sto foroum kai tou lew pane des re ti grafoun gia ton paok...e tha pathete plaka sas lew..mas ipovathmizoun kai se kapia simia mas lene voulgarous,tourkous ktl.gamw tis manes tous re eilikrina tous oiktirw.tha mou peite prwti fora eine..alla ti na pw.vlepoun fadasmata oi anthropoi milame zoun allou mou fenete..aaa ki enas apo aftous anefere oti mpike se ena foroum paok,mallon afto alla efage ban,giati pige na adiparatethei...oust axristoi

trelammenos

• Guest
ela re sy mhn asxolise mazi tous twra tha tous mathoume tous gay ???
einai kati san ta skoulikia kai aytoi
grapstous sta arxidia sou mia pou exoume oloi oi PAOKTSIDES se antithesh me tous gay pou den exoun ...
ante mhn asxolise apla kai mhn ta blepeis ti grafoun

maik.paok

• Guest
afou to kserete pou ine breste ton tropo eki kato stin thessaloniki ke kante to kalokerino

nikaiwths3

• Guest
http://www.ultras7osfp.com/7/forum_viewtopic.php?6.29005.120#29889

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΩ

"ti theloun oi muges sta dika mas site? ante travixsou sto ÐÁÏÊ world na miliseis me tis mpougatses mpas kai ta vreite telika. pes tous oti to pc einai mpougatsa me othoni kai ase emas giati exoume rantevou na gamisoume tou votanikoy ton gay auti tin kiriaki. "

Το έγραψαν σε μένα.....
« Last Edit: April 06, 2005, 23:35:57 by nikaiwths3 »

bL-4-cK_religion

• Guest
file mou oi gauroi mia zwh ksilo trwne....kai opote erxontousan touba perimenan thn astynomia gia na tous paei mexri thn touba enw emeis asinodeutoi!!!!STHN ALAMANA fagane to ksilo ths arkoudas kai twra oloi taizoun thn idia karamela stous neoterous giati to rezili tous den perigrafetai....

kai oso gia thn alamana ti na sou pw....en pragma mono gia na krineis pios leei alitheia.....kai poios kanei propaganda!!!!!

to nosokomeio ths lamias eixe ekeinh thn mera yphrxan 73 i 72 nomizw eisagwges traumatiwn ......oi 53 htan peiraiwtes kai athinaoi
kai epeishs eginan konta stis 40 silipseis kai oloi htane boreioelladites
gia na mathenete kapoia pragmata file mou kai na mhn sas koroideuoun ekei katw oi plhrwmenoi opadoi kai dhmosiografoi!!!

Offline bane

• Αλλαγή
edit by chris=pistevo @bane evala to post su se topic poy tairaizei

θελω να πω κατι κατι με αφορμη την ηττα των γαβρων . γελαμε τωρα -και εγω μαζι- αλλα την προηγουμενη εβδομαδα που ημουνα σατην ξανθη (την πατριδα μου) εμαθα κατι που ακομη δαγκωνομαι .γιατι εχουν φυγει 100  χρονια μπροστα απο εμας και εμεις εκει ,μονο να βριζουμε.ακουστε.

ο γαβρος εχει κανει ερευνα αγορας στην βορειο ελλαδα για να δει τι κοσμο εχει. βρηκε τις 6-7 πολεις που εχει τον λιγοτερο κοσμο και μετα απο επιλογη (δεν ξερω πως εγινε αυτη) κατεληξε στην βεροια και στην δραμα .θα σας πω για την δραμα γιατι μου το ελεγε παιδικος μου φιλος απο εκει . πηγαν και χρηματοδοτησαν μια ομαδα ερασιτεχνικη (επς δραμας) με αντιτιμο να φορανε σε ολα τα παιχνιδια φανελες του γαβρου ,κανονικες φανελες και να κανουν διαφημγηση στον νομο. η ομαδα αυτη λεγεται φιλιππος . οσοι ειναι απο δραμα μπορει να ξερουν καλυτερα.η επς ειχε φοβο για επεισοδια καθε αγωνιστικη που επαληθευτηκαν στο τελος απο οπαδους μας (και καλα εκαναν) εως οτου η ομαδα αυτη αποβληθηκε για να συνεχιστει το πρωταθλημα κανονικα. φετος θελουν να μπουν παλι λενε.
τα τελευταια ποσως σας ενδιαφερουν αλλα εμενα μ'εκανε εντυπωση η οργανωση του γαβρου. βεβαια ο θειος τους βλεπει μονο σαν πελατες (μελη -μπουτικ)αλλα σημασια εχει οτι βλεπει μπροστα και κανει κινησεις στα μερη μας για να ανεβασει τα ποσοστα του λαου τους οταν εμεις με τα ψεματα προσπαθουμε να κρατησουμε αυτους που εχουμε. αυτο εμεις στην νοτιο ελλαδα δεν θα το δουμε ουτε σε 100 χρονια.
εσεις νομιζετε οτι οι γαβροι πινουν νερο στο ονομα του θειου. δεν ειναι ετσι . απλως τους εχει κανει πιο αδερφες απο οτι ειναι .πολλοι φοβουνται το μετα , αλλοι τον βριζουν γιατι πιο πολλα τρωει απο οτι βαζει . και εχουν δικιο. αλλα δεν τρωγωνται μεταξυ τους και εχουν μαζικοτητα. γι'αυτο και βαζει και 10 ευρω παραπανω . και ειναι ηρεμοι οι γαβροι με τα εγχωρια .
πιστευω οτι ειναι επικαιρο ,το εγραψα. η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει καθε φορα η τουμπα να ειναι γεματη ανεξαρτητα θεσης και διοικησης. γνωμη μου παντα , ειναι οτι οποιος και να ειαν ιπροεδρος θα φαει . και ο τζιγκερ τρωει και ο θειος τρωει το θεμα ειαν ιαν βαζεις 100 ευρω κανεις αποσβεση ,φαε και 10 αλλα αν βαζεις 10 δεν κανεις αποσβεση και σου τρωει ο αλλος και τα ρεστα με μαζικοτητα ομως θα ερθει να σε παρει και ενα ονομα επιχειρηματιας. και επειδη με ολα αυτα που γραφουμε κανουμε ενα κυκλο και γυρναμε παλι στη βαση που ειναι τι ; ο κοσμος μας . αν καταλαβουμε οτι εχουμε την δυναμη να παμε εμεις την ομαδα μας μπροστα θα κανουμε παπαδες. αλλα ειμαστε μιζεροι. συζηταμε τα αυτονοητα. αν θα ειμαστε 15.000 η 25.000 . 50.000 επρεπε να ειμαστε και να καναμε και παρτυ με τις μαλαματινες και με τις γιγαντοοθονες εξω απο την τουμπα οι υπολοιποι .υπαρχουν ανθρωποι που πινουν νερο στο ονμα του ΠΑΟΚ τουλαχιστον στην ξανθη οσο ειδα . γιατι ρε πουστη μου δεν ξυπναμε. γιατι ,γιατι ,γιατι
σορυ για το μακροσκελες κειμενο ,(τραβηξα και 2 μαλαματινες πριν απο λιγο και στην δουλεια μαλιστα) αλλα δεν ξερουμε τι εχουμε στα χερια μας
« Last Edit: September 15, 2005, 13:25:33 by chris »
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
M'aresei yiati den pineis KOURTAKH. Opos vevea kai h Georgiadhs einai kalh. Yia retsines panta etsi?

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
M'aresei yiati den pineis KOURTAKH. Opos vevea kai h Georgiadhs einai kalh. Yia retsines panta etsi?

Tha exeis kapoia xronakia na ertheis apo Thessaloniki mou fainetai Maestro, ti Kourtakh kai Gewrgiadh, edw mono MALAMATINA yparxei, oi alles yparxoun apla gia na einai... symplhrwmatikes  :lol: :lol: :lol: :spray:
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
θελω να πω κατι κατι με αφορμη την ηττα των γαβρων . γελαμε τωρα -και εγω μαζι- αλλα την προηγουμενη εβδομαδα που ημουνα σατην ξανθη (την πατριδα μου) εμαθα κατι που ακομη δαγκωνομαι .γιατι εχουν φυγει 100  χρονια μπροστα απο εμας και εμεις εκει ,μονο να βριζουμε.ακουστε.

ο γαβρος εχει κανει ερευνα αγορας στην βορειο ελλαδα για να δει τι κοσμο εχει. βρηκε τις 6-7 πολεις που εχει τον λιγοτερο κοσμο και μετα απο επιλογη (δεν ξερω πως εγινε αυτη) κατεληξε στην βεροια και στην δραμα .θα σας πω για την δραμα γιατι μου το ελεγε παιδικος μου φιλος απο εκει . πηγαν και χρηματοδοτησαν μια ομαδα ερασιτεχνικη (επς δραμας) με αντιτιμο να φορανε σε ολα τα παιχνιδια φανελες του γαβρου ,κανονικες φανελες και να κανουν διαφημγηση στον νομο. η ομαδα αυτη λεγεται φιλιππος . οσοι ειναι απο δραμα μπορει να ξερουν καλυτερα.η επς ειχε φοβο για επεισοδια καθε αγωνιστικη που επαληθευτηκαν στο τελος απο οπαδους μας (και καλα εκαναν) εως οτου η ομαδα αυτη αποβληθηκε για να συνεχιστει το πρωταθλημα κανονικα. φετος θελουν να μπουν παλι λενε.
τα τελευταια ποσως σας ενδιαφερουν αλλα εμενα μ'εκανε εντυπωση η οργανωση του γαβρου. βεβαια ο θειος τους βλεπει μονο σαν πελατες (μελη -μπουτικ)αλλα σημασια εχει οτι βλεπει μπροστα και κανει κινησεις στα μερη μας για να ανεβασει τα ποσοστα του λαου τους οταν εμεις με τα ψεματα προσπαθουμε να κρατησουμε αυτους που εχουμε. αυτο εμεις στην νοτιο ελλαδα δεν θα το δουμε ουτε σε 100 χρονια.
εσεις νομιζετε οτι οι γαβροι πινουν νερο στο ονομα του θειου. δεν ειναι ετσι . απλως τους εχει κανει πιο αδερφες απο οτι ειναι .πολλοι φοβουνται το μετα , αλλοι τον βριζουν γιατι πιο πολλα τρωει απο οτι βαζει . και εχουν δικιο. αλλα δεν τρωγωνται μεταξυ τους και εχουν μαζικοτητα. γι'αυτο και βαζει και 10 ευρω παραπανω . και ειναι ηρεμοι οι γαβροι με τα εγχωρια .
πιστευω οτι ειναι επικαιρο ,το εγραψα. η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει καθε φορα η τουμπα να ειναι γεματη ανεξαρτητα θεσης και διοικησης. γνωμη μου παντα , ειναι οτι οποιος και να ειαν ιπροεδρος θα φαει . και ο τζιγκερ τρωει και ο θειος τρωει το θεμα ειαν ιαν βαζεις 100 ευρω κανεις αποσβεση ,φαε και 10 αλλα αν βαζεις 10 δεν κανεις αποσβεση και σου τρωει ο αλλος και τα ρεστα με μαζικοτητα ομως θα ερθει να σε παρει και ενα ονομα επιχειρηματιας. και επειδη με ολα αυτα που γραφουμε κανουμε ενα κυκλο και γυρναμε παλι στη βαση που ειναι τι ; ο κοσμος μας . αν καταλαβουμε οτι εχουμε την δυναμη να παμε εμεις την ομαδα μας μπροστα θα κανουμε παπαδες. αλλα ειμαστε μιζεροι. συζηταμε τα αυτονοητα. αν θα ειμαστε 15.000 η 25.000 . 50.000 επρεπε να ειμαστε και να καναμε και παρτυ με τις μαλαματινες και με τις γιγαντοοθονες εξω απο την τουμπα οι υπολοιποι .υπαρχουν ανθρωποι που πινουν νερο στο ονμα του ΠΑΟΚ τουλαχιστον στην ξανθη οσο ειδα . γιατι ρε πουστη μου δεν ξυπναμε. γιατι ,γιατι ,γιατι
σορυ για το μακροσκελες κειμενο ,(τραβηξα και 2 μαλαματινες πριν απο λιγο και στην δουλεια μαλιστα) αλλα δεν ξερουμε τι εχουμε στα χερια μας

ΜΑΛΑΚΙΕΣ λέω εγώ... (και μη με παρεξήσεις, όχι για το post σου)....
Καθόμουν και σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, πώς είναι δυνατόν η Νάπολι, που είναι ομάδα θρησκεία και καμάρι για μια πόλη 4.000.000 να παίζει αυτή τη στιγμή Δ και Γ εθνική στην Ιταλία, γενικότερα να τρώει τη μια ντροπή μετά την άλλη, να μη νοιάζεται κανείς και να μην κάνει κανείς τίποτα... ΜΟΝΟ επί Μαραντόνα, όπου ακόμα ψάχνω τί είχε συμβεί στα διοικητικά τους και μπόρεσαν και φέρανε παιχταράδες τέτοιας αξίας...

Άλλο ακόμα τραγικότερο παράδειγμα η Newcastle, ομάδα των 50.000 εισητηρίων σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους (τι μαλακίες συζητήσεις καθόμαστε και κάνουμε αν ο ΠΑΟΚ θα έχει 10 ή 15.000 στο τάδε ματς τώρα...)... Αυτή η ομάδα έχει να πάρει πρωτάθλημα από τη δεκαετία του '20...

Τα ίδια και με τη Marseille

Και σκέφτομαι τελικά, καμιά φορά τη μοίρα μιάς ομάδας την καθορίζουν απλά οι ανύπαρκτες διοικήσεις, ή ακόμα χειρότερα η μοίρα της είναι προδιαγεγραμμένη με κάποιο μαγικό τρόπο, ευχή και κατάρα μαζί....

(admins, ας μεταφερθεί σε κατάλληλο thread, αν υπάρχει τέτοιο...)
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
χτες στην ερα σπορ¨-απο τα 81000 μελη του γαυρου ανανεωση εκαναν οι 47000.τα συμπερασματα δικα σας

drous

• Guest

Λόγω κακής συνεννόησης και απίστευτησ κίνησης, ιδίως λόγω έλευσης των λεωφορείων των Λαρισαίων, δεν μπόρεσα να πάω γήπεδο οπότε και αναγκάστιηκα να ψάξω κάπου να δω τον αγώνα.

Πήγα στο All Star πίσω από το Ιβανόφειο, όπου και έδειχνε τον αγώνα. Άλλα όταν ήρθε η ώρα του αγώνα Gay-ΑΕΚάκι το αλλάξανε γιατί λέει ήθελε να το δει περισσότερος κόσμος!!
Μετά απο μια χλιαρή διαμαρτυρία, την κάναμε επειδικτικά και οδεύσαμε προς Μελενίκου.

Η Μελενίκου και όλες οι καφετέριες στην Αρμενοπούλου, Ολύμπου κ.λ.π ήταν γεμάτες κόσμο και ΟΛΕΣ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΑΒΡΟΥ-ΑΕΚ...
ΟΛΕΣ

Τελικά βρήκαμε μια γωνιακή καφετέρια 10 τετραγωνικών μέτρων όπου και βλέπαμε εναλλάξ τα 3 παιχνίδια (γρια-ΠΑΟΚ-γάβρο)

Μάλλον δεν είναι ασπρόμαυρη όλη η πόλη... Ίσως και να είναι Αθηνοκρατούμενη!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
einai oi malakes oi foitites mwre kai oi magazatores pou theloun fysika na konimisoun..emeis ftaime pou den tous tin leme kai kanoume toumpeki

Offline maria-mtb

• Βασικός
einai oi malakes oi foitites mwre kai oi magazatores pou theloun fysika na konimisoun..emeis ftaime pou den tous tin leme kai kanoume toumpeki

oxi daskale! oxi na tous th leme...gualia karfia to magazi, shkwma ola ta trapezia, fapes ston katasthmatarxh k diwximo apo mesa meta xylikion tous vazeloxanoumogay! auto einai to swsto!

Offline ozric

• Αποστολή
  • **

oxi daskale! oxi na tous th leme...gualia karfia to magazi, shkwma ola ta trapezia, fapes ston katasthmatarxh k diwximo apo mesa meta xylikion tous vazeloxanoumogay! auto einai to swsto!

Η μεγαλυτερη γαυροφωλια στις εν λογω καφετεριες ειναι ο *Μακης* αρμενοπουλου με μελενικου γωνια.Γυρω αστα 3 λεπτα απο την καμαρα.Οσοι ειστε θεσσαλονικη ξερετε τι πρεπει να κανετε.

Και για να μην λετε οτι σας λεω μαλακιες και ειμαι βαλτος πηγαιντε πρωτα μαι απλη βολτα απο εκει και μετα πειτε μου...
No Gods,No Masters

chris

• Guest

Η μεγαλυτερη γαυροφωλια στις εν λογω καφετεριες ειναι ο *Μακης* αρμενοπουλου με μελενικου γωνια.Γυρω αστα 3 λεπτα απο την καμαρα.Οσοι ειστε θεσσαλονικη ξερετε τι πρεπει να κανετε.

Και για να μην λετε οτι σας λεω μαλακιες και ειμαι βαλτος πηγαιντε πρωτα μαι απλη βολτα απο εκει και μετα πειτε μου...

gia osous 8ymountai TI eixe ginei otan prin 2-3 xronia sthn en logo cafeteria ...epaize to mats...gay-leverkuzen 5-2
osoi htan 8essalonikh..to kanan :headbang: to kanan :laugh:

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **

De 3erw an einai h idia, alla prox8es ekana mia volta stis kafeteries ths Melenikou kai ths kamaras kai se mia eixe kremasmeno ena kokkino kaskol panw apo to bar.
Ka8isame ekei epeidh htan pita stis gomenes mesa, piasame kouventa gia ligo me th servitora (trello mwro) kai mas eipe pws ekei einai kuriws steki A8hnaiwn kai mazeuontai na vlepoun agwnes.
H kafeteria auth einai arketa 'trendy' me mple eisodo kai portokali kanapedes.

Egw ekei 8a paw pantws na dw to gay-PAOK. E, re glentia etsi kai valoume kanena goal. E, re glentia.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

PAOK_VOLOS

• Guest

Όσον αφορά τα εγκαίνια το Σάββατο το πρωί έγινε ο αγιασμός και ο Σάκης Μουστακίδης απηύθυνε χαιρετισμό στους γονείς, τα παιδιά και όλους τους παρευρισκόμενους, όπως και ο Δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης ο οποίος αφού καλωσόρισε τον Ολυμπιακό στην πόλη, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «άργησε ο Ολυμπιακός να έρθει στην ποδοσφαιρομάνα Δράμα και τη Μακεδονία. Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε, εκπροσωπώντας τον Νομάρχη, ο Αντινομάρχης Δράμας Χρήστος Βασιλειάδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ, Θεόδωρος Φωτίου.
www.gay-ros.gr

:13:  :13:  :13:  :13:  :13:  :13:  :13:  :13:  :13:   :13:  :13:  :13:
Esy PAOK akoma pipilas thn karamela tou katesthmenou.Otan tha ksipnhsoume tha einai poli arga...

sogal

• Guest
Kai meta leme ti ftaiei poy vlepoyme paidakia me kokkines faneles sth Boreia Ellada.

miltos-4-

• Guest