θελω να πω κατι κατι με αφορμη την ηττα των γαβρων . γελαμε τωρα -και εγω μαζι- αλλα την προηγουμενη εβδομαδα που ημουνα σατην ξανθη (την πατριδα μου) εμαθα κατι που ακομη δαγκωνομαι .γιατι εχουν φυγει 100 χρονια μπροστα απο εμας και εμεις εκει ,μονο να βριζουμε.ακουστε.
ο γαβρος εχει κανει ερευνα αγορας στην βορειο ελλαδα για να δει τι κοσμο εχει. βρηκε τις 6-7 πολεις που εχει τον λιγοτερο κοσμο και μετα απο επιλογη (δεν ξερω πως εγινε αυτη) κατεληξε στην βεροια και στην δραμα .θα σας πω για την δραμα γιατι μου το ελεγε παιδικος μου φιλος απο εκει . πηγαν και χρηματοδοτησαν μια ομαδα ερασιτεχνικη (επς δραμας) με αντιτιμο να φορανε σε ολα τα παιχνιδια φανελες του γαβρου ,κανονικες φανελες και να κανουν διαφημγηση στον νομο. η ομαδα αυτη λεγεται φιλιππος . οσοι ειναι απο δραμα μπορει να ξερουν καλυτερα.η επς ειχε φοβο για επεισοδια καθε αγωνιστικη που επαληθευτηκαν στο τελος απο οπαδους μας (και καλα εκαναν) εως οτου η ομαδα αυτη αποβληθηκε για να συνεχιστει το πρωταθλημα κανονικα. φετος θελουν να μπουν παλι λενε.
τα τελευταια ποσως σας ενδιαφερουν αλλα εμενα μ'εκανε εντυπωση η οργανωση του γαβρου. βεβαια ο θειος τους βλεπει μονο σαν πελατες (μελη -μπουτικ)αλλα σημασια εχει οτι βλεπει μπροστα και κανει κινησεις στα μερη μας για να ανεβασει τα ποσοστα του λαου τους οταν εμεις με τα ψεματα προσπαθουμε να κρατησουμε αυτους που εχουμε. αυτο εμεις στην νοτιο ελλαδα δεν θα το δουμε ουτε σε 100 χρονια.
εσεις νομιζετε οτι οι γαβροι πινουν νερο στο ονομα του θειου. δεν ειναι ετσι . απλως τους εχει κανει πιο αδερφες απο οτι ειναι .πολλοι φοβουνται το μετα , αλλοι τον βριζουν γιατι πιο πολλα τρωει απο οτι βαζει . και εχουν δικιο. αλλα δεν τρωγωνται μεταξυ τους και εχουν μαζικοτητα. γι'αυτο και βαζει και 10 ευρω παραπανω . και ειναι ηρεμοι οι γαβροι με τα εγχωρια .
πιστευω οτι ειναι επικαιρο ,το εγραψα. η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει καθε φορα η τουμπα να ειναι γεματη ανεξαρτητα θεσης και διοικησης. γνωμη μου παντα , ειναι οτι οποιος και να ειαν ιπροεδρος θα φαει . και ο τζιγκερ τρωει και ο θειος τρωει το θεμα ειαν ιαν βαζεις 100 ευρω κανεις αποσβεση ,φαε και 10 αλλα αν βαζεις 10 δεν κανεις αποσβεση και σου τρωει ο αλλος και τα ρεστα με μαζικοτητα ομως θα ερθει να σε παρει και ενα ονομα επιχειρηματιας. και επειδη με ολα αυτα που γραφουμε κανουμε ενα κυκλο και γυρναμε παλι στη βαση που ειναι τι ; ο κοσμος μας . αν καταλαβουμε οτι εχουμε την δυναμη να παμε εμεις την ομαδα μας μπροστα θα κανουμε παπαδες. αλλα ειμαστε μιζεροι. συζηταμε τα αυτονοητα. αν θα ειμαστε 15.000 η 25.000 . 50.000 επρεπε να ειμαστε και να καναμε και παρτυ με τις μαλαματινες και με τις γιγαντοοθονες εξω απο την τουμπα οι υπολοιποι .υπαρχουν ανθρωποι που πινουν νερο στο ονμα του ΠΑΟΚ τουλαχιστον στην ξανθη οσο ειδα . γιατι ρε πουστη μου δεν ξυπναμε. γιατι ,γιατι ,γιατι
σορυ για το μακροσκελες κειμενο ,(τραβηξα και 2 μαλαματινες πριν απο λιγο και στην δουλεια μαλιστα) αλλα δεν ξερουμε τι εχουμε στα χερια μας
ΜΑΛΑΚΙΕΣ λέω εγώ... (και μη με παρεξήσεις, όχι για το post σου)....
Καθόμουν και σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, πώς είναι δυνατόν η Νάπολι, που είναι ομάδα θρησκεία και καμάρι για μια πόλη 4.000.000 να παίζει αυτή τη στιγμή Δ και Γ εθνική στην Ιταλία, γενικότερα να τρώει τη μια ντροπή μετά την άλλη, να μη νοιάζεται κανείς και να μην κάνει κανείς τίποτα... ΜΟΝΟ επί Μαραντόνα, όπου ακόμα ψάχνω τί είχε συμβεί στα διοικητικά τους και μπόρεσαν και φέρανε παιχταράδες τέτοιας αξίας...
Άλλο ακόμα τραγικότερο παράδειγμα η Newcastle, ομάδα των 50.000 εισητηρίων σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους (τι μαλακίες συζητήσεις καθόμαστε και κάνουμε αν ο ΠΑΟΚ θα έχει 10 ή 15.000 στο τάδε ματς τώρα...)... Αυτή η ομάδα έχει να πάρει πρωτάθλημα από τη δεκαετία του '20...
Τα ίδια και με τη Marseille
Και σκέφτομαι τελικά, καμιά φορά τη μοίρα μιάς ομάδας την καθορίζουν απλά οι ανύπαρκτες διοικήσεις, ή ακόμα χειρότερα η μοίρα της είναι προδιαγεγραμμένη με κάποιο μαγικό τρόπο, ευχή και κατάρα μαζί....
(admins, ας μεταφερθεί σε κατάλληλο thread, αν υπάρχει τέτοιο...)