Author Topic: Ασπρόμαυρες στιγμές, δηλώσεις απο επώνυμους ΠΑΟΚτσήδες και μη  (Read 4255 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
vale ton tsartsarh sthn lista,vgale ton vasilopoylo ki eisai komple ;)
O τσαρτσαρης ρε φιλε μας εκανε χειρονομιες στο παλατακι στο ημιχρονο οταν εμπαινε στην φισουνα.

Βεβαια βριζαμε την μανα του που επαιζε σε μα διαφημιση τοτε..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
koita den to lew tyxaia gia ayton.to kserw apo otan epaize sthn nhar hst...den htan kai poly gnwstos o tsartsarhs tote gia na einai moysantenio ayto poy lew
diavase omws prosektika ti grafw parakatw.einai oloi toys epaggelmaties.opote gia mena den paizei 8ema.kai malakia moy poy to anefera
8elontas na mpw sto klima toy topic se sxesh m'ayta poy diavasa
p.s otan vrizeis thn mana toy opoioydhpote to logiko einai na mhn skeftetai ti yposthrize pitsirikas ekeinh thn wra

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
o tsartsaris apo veroia den einai?

giannis80

• Guest
Δημήτρης Διαμαντίδης
Νίκος Ζήσης
Παναγιώτης Βασιλόπουλος
Σοφοκλής Σχορτσιανίτης

Το 1/3 της Εθνικής Ελλάδος είναι ΠΑΟΚτσήδες, ή αλλιώς πως θα μπορούσε να είναι σήμερα πεντάδα της ομάδας μπάσκετ(αν προσθέσει κανείς τον Peja στη μέση) άμα δεν κατρακυλούσαμε στη δίνη της αναξιοπρέπειας και της ανυποληψίας, που μας οδήγησαν οι εντεταλμένοι του διαβόλου...λέγε με και παρακράτος αθηνών και περιχώρων. Κρίμα. Φανταστείται ρε μάγγες την παραπάνω σύνθεση στα ασπρόμαυρα... Που θα ήμασταν τώρα και τι θα είχαμε πετύχει τα τελευταία χρόνια...
vale ton tsartsarh sthn lista,vgale ton vasilopoylo ki eisai komple ;)
Ο Ζήσης την χρονιά που πήραμε το Ευρομπάσκετ, σε συνέντευξή του στο Esquire, είχε δηλώσει πως από μικρός είναι ΠΑΟΚ και ότι τον έκανε ο αδερφός του. Το είχε δηλώσει και σε αθλητική της πόλης (δεν θυμάμαι σε ποιά) μετά από τον αγώνα με το χανούμι στην Πυλαία, την χρονιά που σκοτώθηκε ο αδερφός του, με αφορμή τη συλλυπητήρια ανθοδέσμη του κόσμου μας, πριν την έναρξη του ματς. Το απόκομμα το είχα κρατήσει αλλά το'χασα. Δεν τίθεται ζήτημα περί του τι ομάδα είναι το παιδί. Απλά κατά καιρούς είχε δηλώσει πως αγαπάει την μπασκετική αεκ, επειδή του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί σαν αθλητής.
nomizw pws to prwto mats meta ton 8anato toy aderfoy toy poy epaikse o zhshs htan sto palataki gia to kypelo PAOK-ksaderfh.
8ymamai poly kala thn skhnh me thn an8odesmh opws 8ymamai kai pws olo to ghpedo fwnaze "ZHSH ZEIS GIA PANTA PAOKTSHS"
kata t'alla oloi ma oloi aytoi poy postarame panw apo ola einai epaggelmaties.ki o salpiggidhs PAOKtshs leei oti einai...
gia h8opoioys tragoydistes ktl elaxistoi einai aytoi me syxnh paroysia sto ghpedo.opote asxolh8eite m'aytoys giati einai san ki emas.oi ypoloipoi...

Με τον Νίκο το Ζήση ήμουν συμπαίκτης, δεν χωράει αμφιβολία τι ομάδα είναι.Και άλλη να ήταν,θα τον είχα αλλάξει ιδέες (ήταν ο μικρότερος στην ομάδα κι εγώ ως μεγαλύτερος τον είχα από κοντά).

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=1348228

ΠΑΟΚάρα και στη Νεμπράσκα
Του ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Δεν είναι ούτε αστείο ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Στην Ομάχα των ΗΠΑ ζει ένας Ελληνας καθηγητής Πανεπιστημίου που είναι τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και στο αυτοκίνητό του οι πινακίδες γράφουν FC PAOK! Ο Νίκος Στεργίου ζει μόνιμα στην Αμερική εδώ και δύο δεκαετίες και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγοράζει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ, το οποίο όμως χρησιμοποιεί ελάχιστες φορές στην διάρκεια της χρονιάς. Με τη βοήθεια του υπεύθυνου του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ Γιώργου Τζέτζη τον βρήκαμε και μιλήσαμε μαζί του για το πάθος του για το "δικέφαλο". «Αγοράζω εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια. Ζω στις ΗΠΑ και έρχομαι στην Ελλάδα μόνο μια δυο φορές το χρόνο. Είχα μάλιστα την ευκαιρία να βρεθώ στο γήπεδο στο φιλικό με την Παρτιζάν, ενώ θα παρακολουθήσω διά ζώσης και τον αγώνα με την ΑΕΚ» λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει... «Το έχω φιλοσοφήσει. Το κάνω σαν φόρο τιμής προς τον ΠΑΟΚ. Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και έφυγα από την Ελλάδα πριν από 24 χρόνια για να κάνω το μεταπτυχιακό μου στην Αμερική. Δεν μπορώ να πω πως όταν έφυγα στο εξωτερικό ήμουν συνειδητά οπαδός κάποιας ομάδας. Μάλιστα για να πω την αλήθεια ο πατέρας μου με πήγαινε στα παιχνίδια του Αρη. Ακόμη και στα τμήματα υποδομής του Αρη είχα αγωνιστεί, αλλά τελικά δεν κόλλησα. Εφυγα λοιπόν από την Ελλάδα χωρίς να είμαι ένθερμος οπαδός ούτε του ΠΑΟΚ ούτε κάποιας άλλης ομάδας. Στην Αμερική όμως συνειδητοποιείς πολλά πράγματα. Οπως, για παράδειγμα, ότι είσαι διαφορετικός από τους υπόλοιπους, τους Μεξικάνους, τους Ισπανούς και όλους όσοι ζουν γύρω σου προερχόμενοι από ένα διαφορετικό ''μπαγκράουντ''. Σε τι διαφέρουμε εμείς οι Ελληνες από τους υπόλοιπους; Στη γλώσσα μας και τη θρησκεία. Το είχε πει κάποτε και ο Κίσινγκερ, ο Αμερικανός πολιτικός, ότι αν κάποιος θέλει να εξαλείψει τους Ελληνες θα πρέπει εκεί να τους διαβρώσει: στη γλώσσα και τη θρησκεία».

Ελληνας, ορθόδοξος χριστιανός και ΠΑΟΚ

Ο τρόπος που συνδέει τον ΠΑΟΚ με την Ελλάδα και την ορθοδοξία είναι μοναδικός. «Είμαι Ελληνας. Χριστιανός ορθόδοξος και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Αδημονώ να ταξιδέψω στην πόλη μου, να δω τους φίλους μου, να περπατήσω στην παραλία, στον Λευκό Πύργο. Τι είναι, λοιπόν, αυτό που χαρακτηρίζει τη Θεσσαλονίκη; Ο ΠΑΟΚ. Αν βρεθείς στη Ρόδο, την Κρήτη ή την Κέρκυρα και πεις ότι είμαι από τη Θεσσαλονίκη θα σου πουν ότι είσαι και ΠΑΟΚ. Αυτό το διαπίστωσα και εγώ προσωπικά, κάνοντας μια μικρή έρευνα. Μάλιστα βρέθηκα μια φορά στην Κρήτη και με σταμάτησε ένας τροχονόμος για να μου κόψει κλήση. Οταν λοιπόν του είπα ότι ζω στην Αμερική αλλά κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη, μου είπε: ''Μπλέξαμε μαζί σου. Πρέπει να σημειώσω μια διεύθυνση. Θα βάλω λοιπόν Τούμπα''. Καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει μεγάλη ταυτοποίηση ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ».

Σε ό,τι αφορά τη θρησκεία; «Στον ΠΑΟΚ υπάρχει το σύμβολο της ορθοδοξίας ο δικέφαλος αετός. Υπάρχει βέβαια και στην ΑΕΚ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο οικουμενικός πατριάρχης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και ευλόγησε τον ΠΑΟΚ. Δεν το έχει κάνει για καμία άλλη ομάδα. Είδα στιγμιότυπα της εκδήλωσης για τα 80 χρόνια του ΠΑΟΚ και πραγματικά συγκινήθηκα. Σκέφτεσαι λοιπόν: Είμαι Ελληνας, ορθόδοξος και αγαπώ τη Θεσσαλονίκη. Αρα είμαι και οπαδός του ΠΑΟΚ. Υποστηρίζω την πόλη μου και τον ΠΑΟΚ και αγοράζω εισιτήριο διαρκείας, έστω και αν δεν μπορώ να βρεθώ στα παιχνίδια της ομάδας. Ο καθένας μας υποστηρίζει την ομάδα του όπως μπορεί ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτει. Εγώ με εισιτήρια διαρκείας. Μακάρι να μπορούσα να δώσω περισσότερα, να φέρω στην ομάδα τον Ρονάλντο ας πούμε!».

Για τον Νικόλαο Στεργίου είναι σημαντικός ο ΠΑΟΚ, αλλά είναι επίσης σημαντικό να το δηλώνει: «Δηλώνω με κάθε τρόπο ότι είμαι ΠΑΟΚ. Να φανταστείτε ότι το γράφουν και οι πινακίδες του αυτοκινήτου μου: PAOK FC. Παρακολουθώ τα παιχνίδια της ομάδα μέσω δορυφορικής τηλεόρασης. Τα εντός έδρας παιχνίδια τα βλέπω μέσω του ANT1 και κάποια από τα εκτός μέσω της ΕΡΤSAT. Υπάρχουν και κάποιες ιστοσελίδες στο Ιντερνετ όπου μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τηλεοπτικά κανάλια. Την προηγούμενη χρονιά είδα όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και μάλιστα τα περισσότερα ζωντανά. Μόνο ένα δύο μαγνητοσκοπημένα». Οσον αφορά την ενημέρωση για το συμβαίνει στην αγαπημένη του ομάδα; «Κυρίως μέσω του Ιντερνετ. Αφού να φανταστείτε ότι η αρχική μου σελίδα είναι το PAOK FC, η ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

WHO IS WHO
Ονομα: Νικόλαος
Επίθετο: Στεργίου
Επάγγελμα: Καθηγητής
Πανεπιστήμιο: Ομάχα
Πολιτεία: Νεμπράσκα
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Μάθημα: ΠΑΟΚ
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Ωραίος τύπος. Δε συμφωνώ με κάποια από τα λεγόμενά του, αλλά δε γαμείς...Παραμένει ωραίος ο τύπος. :joint:

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ! :devil:
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

biggeorge

• Guest
ayton ton eixe sinenteuksi sto paok magazine.....exei gelio o tupos...einai poli trelos PAOKtsis omos

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Niente incontri....Solo scontri

GeorgT

• Guest

«Πάντα στο πλευρό της ΠΑΟΚάρας»

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Δεν είχε ακόμα κλείσει τα 10 του χρόνια όταν για πρώτη φορά πήγε στο γήπεδο της Τούμπας για να δει τον ΠΑΟΚ σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η αγάπη για την ομάδα του «δικέφαλου» είναι μεγάλη.

Τόσο μεγάλη που για να βρεθεί στο πλευρό της ξεχνά όλα του τα προβλήματα. «Ο Θεός μού δίνει δύναμη και όποτε μπορώ πηγαίνω και βλέπω τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ» λέει ο ίδιος. Ο Ανδρέας Κατσαρός, 23 ετών, "αργυρός" παραολυμπιονίκης στους αγώνες του Πεκίνου, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, είναι ΠΑΟΚτσής «φόλα» και περιμένει με αγωνία το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Αρη : «Μακάρι να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε καλύτεροι» τόνισε μιλώντας στο «Goal».

Προχθές το τηλέφωνό του χτύπησε και ειδοποιήθηκε πως τον περιμένουν δύο προσκλήσεις για τον αγώνα: «Χάρηκα πολύ για την πρόσκληση. Ακόμα και αν δεν υπήρχαν αυτές οι προσκλήσεις, εγώ θα πήγαινα στο γήπεδο. Με πήρε τηλέφωνο κάποιος εκπρόσωπος της ΠΑΕ και μου είπε πως υπάρχουν για μένα δύο προσκλήσεις σε θέσεις VIP. Τους ευχαριστώ πολύ για την κίνηση αυτή.

Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω το παιχνίδι. Θα είμαι εκεί». Επειτα από αυτό το τηλεφώνημα τα ξέχασε όλα. Και την κούραση που υπάρχει μετά την υπερπροσπάθεια στους αγώνες, αλλά και την εξεταστική στο πανεπιστήμιο. «Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που γύρισα από το Πεκίνο και δεν έχω παρά ελάχιστο ελεύθερο χρόνο διότι ήρθα πάνω στην εξεταστική για τη σχολή.

Είμαι στο τρίτο έτος της Νομικής. Ελπίζω όλα να πάνε καλά». Ισως μέσα του να τον ενδιαφέρει πρώτα να πάει καλά ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι και μετά ο ίδιος στην εξεταστική. Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη του αγάπη. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο μιλά ο ίδιος για τον εαυτό του, καθώς ο ΠΑΟΚ μπαίνει πρώτος.

«Είμαι ΠΑΟΚ, αθλητής της κολύμβησης και φοιτητής στο τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Βασικά δεν είμαι ΠΑΟΚ, αλλά ΠΑΟΚάρα. Από μικρό παιδί υποστηρίζω την ομάδα και όποτε μπορώ πηγαίνω και βλέπω τα παιχνίδια» λέει με περίσσια περηφάνια. Φέτος δεν έχει ακόμα καταφέρει να δει το «δικέφαλο» σε παιχνίδι.

Ομως είχε δώσει το "παρών" στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ, στις αρχές του Ιούλη: «Δεν θα μπορούσα να λείψω από την πρώτη προπόνηση της ομάδας» λέει με χαρά και εξηγεί: «Οποτε μου δίνεται η δυνατότητα πηγαίνω στο γήπεδο. Το πρώτο μου παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πριν από περίπου δέκα χρόνια. Θυμάμαι ότι ο αγώνας είχε έρθει ισόπαλος και είχα στενοχωρηθεί που δεν κερδίσαμε.

Από τότε έχω πάει σε πολλά παιχνίδια. Μάλιστα έχω δει από κοντά τα περισσότερα ευρωπαϊκά, όπως εκείνο το παιχνίδι με τη Μακάμπι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τα παιχνίδια στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ». Από το φετινό ΠΑΟΚ περιμένει πολλά, όπως άλλωστε και κάθε οπαδός του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως φέτος η ομάδα θα πάει πολύ καλύτερα από πέρυσι.

Εχουμε πιο δυνατή ομάδα και ήδη ξεκινήσαμε πολύ καλά". Η τρέλα για τον ΠΑΟΚ δεν σταματά εδώ. «Φέτος θέλω να πάω ακόμα και στα εκτός έδρας. Αν μπορέσω και με βοηθήσει και η ΠΑΕ, θα ήθελα να δω τον ΠΑΟΚ και εκτός Θεσσαλονίκης» λέει. Στην πρώτη του συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς Αγώνες ο Ανδρέας Κατσαρός έφτασε στην κατάκτηση ενός μεταλλίου και πλέον βάζει πλώρη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει το 2010. «Ηταν μοναδική εμπειρία για όλους μας.

Σε κάθε αγώνισμα οι κερκίδες ήταν γεμάτες και αυτός ο κόσμος σού δίνει μεγάλη ώθηση. Ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό το μετάλλιο. Είχα στόχο να κάνω μια καλή εμφάνιση. Προσπαθήσαμε πολύ όλοι και τελικά αυτή η προσπάθεια ανταμείφθηκε». Ο επόμενός του στόχος είναι πλέον το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει το 2010. «Μακάρι να με έχει ο Θεός καλά μέχρι τότε και να δώσω και εκεί το ''παρών''». Μακάρι. Τέτοιοι Ανθρωποι, με άλφα κεφαλαίο, το αξίζουν.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1370212#

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Eimai FOLA Andreas Katsaros!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

GEIA SOU RE PALLIKARE! O PAOK PANO APO OLA

Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

BIANCONERO

• Guest
Απ: Ασπρόμαυρες στιγμές, δηλώσεις απο
« Reply #51 on: September 24, 2008, 20:22:57 »
Οτι και να πω ειναι λιγο για τετοια Ατομα....α, ρε ΠΑΟΚτσακι, αν τυχον με την τρελλα που κουβαλας μπαινεις τυχον κ εδω κ διαβαζεις....1000 μπραβο!

makptol

• Guest
διαβασατε στην εξεδρα του σαββατου 2 σελιδες για 4 τυφλα παιδια με διαρκειας στον ΠΑΟΚ εκπληκτικη συνεντευξη
.......μπραβο και στον Ανδρεα Κατσαρο το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ.............

BIANCONERO

• Guest
Απ: Ασπρόμαυρες στιγμές, δηλώσεις απο
« Reply #53 on: September 24, 2008, 20:50:14 »
Πως θα γινει να τη βρουμε κι εμεις αυτη τη συνεντευξη? Υπαρχει κ στο σαιτ τους?

makptol

• Guest
δεν το βρισκω στο σαιτ τους κριμα....

CLUB LARISA

• Guest
Diego, το φιλαράκι σου συνεχίζει να νοσεi:

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7713&pubid=2355364

«Ασπρόμαυρο» CD από τον Διονύση Μακρή

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τραγουδούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν το «Εμείς μαζί για μια ζωή», ένα σύνθημα που το έχουν κάνει βίωμα. Αυτό το σύνθημα έγινε πλέον και CD, το οποίο θα τεθεί στην κυκλοφορία τις προσεχείς ημέρες. Πρόκειται για μία δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Εμείς μαζί για μια ζωή», που είναι αφιερωμένη στον ΠΑΟΚ και το λαό του. Το CD αναμένεται να αφήσει εποχή, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που ένας καλλιτέχνης ερμηνεύει τραγούδια γραμμένα για τον ΠΑΟΚ, με πηγή έμπνευσης το δικέφαλο αετό και τα συνθήματα που τραγουδά η «ασπρόμαυρη» κερκίδα. Ερμηνευτής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από έναν τραγουδιστή που είναι άρρωστος ΠΑΟΚτσής. Ο λόγος για τον Διονύση Μακρή, ο οποίος όχι μόνο δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, αλλά την εκδηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Είναι χαρακτηριστικό πως δυο από τα τραγούδια θα έχουν ως ρεφρέν συνθήματα του ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να ξεσηκώσει τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς. Το CD περιλαμβάνει οκτώ τραγούδια, τη σύνθεση και το στίχο των οποίων υπογράφουν αντίστοιχα οι Παναγιώτης Παυλής και Αντώνης Μήτσικας. Τη δουλειά αυτή υπογράφει και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, καθώς στο CD υπάρχει και μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί για την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Το CD περιλαμβάνει και βιβλιαράκι στο οποίο καταγράφεται η ιστορία του ΠΑΟΚ και των οπαδών του.

Aν και την μουσική αυτή για να την αντέξω πρέπει να χω φάει καμια χούφτα, μπράβο στο παλικάρι που δεν μασάει ενώ βγάζει φράγκα στα Αθηνοτίρανα....Μετά την άρνηση να σηκώσει κούπα αλλόθρησκη, να σου κ αυτό.

makptol

• Guest
ειναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ και μπραβο του γιατι εχει κακαλα δεν λεει βασιλη καρρα οταν τον ρωτανε τι ομαδα ειναι οτι ειναι εθνικη ελλαδας........

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πηγα Καρρα που τραγουδαει με Μακρη στην Αθηνα και ο Μακρης ειπε τουλαχιστον 3 φορες να ζησει η Τουμπα. 

Offline corrupt

• Αλλαγή
Γείτονας το τσακαλάκι, ωραίος!

Ότι θα αγόραζα cd μπουζούκια δεν το περίμενα σ'αυτή τη ζωή...  :D

Photis

• Guest
Έλα ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ...... :headbang: :headbang: :prosk: :spray: :b191: :tsigaro: :smiliedisco1: :smiliedisco1: