Author Topic: SEPT 2005 Πού πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ με τον Γούμενο κ η γνωμη σας για αυτον?  (Read 2140 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγω μαγκες συμφωνω με τον Δικεφαλο σε ενα πραγμα. Ξερουμε οτι για φετος βγαινει οικονομικα η χρονια. Αρα ξερουμε οτι του χρονου πρεπει να παμε ενα βημα παραπερα. Επισης θέλω ετσι ερασυτεχνικα έστω να πεταξω μια προταση σχετικα με το ιδιοκτησιακο καθεστώς της ομαδας. Αντι οι συνδεσμοι να κάνουν προτάσεις περι λαικής βάσης οι οποιες να μην κρυβομαστε δεν εχουν την υποστήριξη του μεγαλυτερου κομματιου του κοσμου του ΠΑΟΚ (των μη οργανωμένων) λόγο του φοβου πολυδιασπασης των αποφασεων της καινουργιας διοικησης, αλλα και λογο ίσως του προφιλ κάποιων συνδεσμιτών, γιατι να μη προτεινουν στην διοικηση την αγορά ενός κομματιού π.χ. 10% των μετοχών οι οποιες να δοθουν στον κοσμο του ΠΑΟΚ? Με αυτο τον τροπο καταρχας ο κοσμος του ΠΑΟΚ θα αρχισει να αποκταει μια διοικητική εμπειρία αλλα ταυτοχρονα θα μπορει να ασκει και έναν αρκετα καλυτερο έλεγχο στη διαχειριση της ομαδας απο την διοικηση.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Suicidal

• Βασικός
Μεγαλειώδης π.χ. ήταν ο αποκλεισμός της Αρσεναλ, τα δύο κύπελλα Ελλάδος ή η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα

8a se 8ymisw mia ALH8EIA--ataka apo tis polles pu eixe ksestomisei o koykoylas...

""O LAOS TOY P.A.O.K. DEN MPOREI ALLO FINALIST KAI UEFAKIA....

TRELENETAI!!!!""

DE LEW, AXEXASTES STIGMES oi nikes me gunners, gay kai skwliks (e! poso megalh na einai me ta aspondyla, tespa...) ALLA stigmes MONO!!!

megaleiwdhs!!! :14: ... varia lexh gia toso mikra epiteygmata, apo enan megalo syllogo

+gia na mhn xefevgw apo to 8ema, megaleiwdes mporeis na peis:
  • to fiasko loyka
  • to kukulwma ths ypo8eshs batman
  • to fiasko tu kokkinwpoy germanu servitoru kai genika to KOLPO "rixnw tis ey8ynes stus allus (aggelo, karagewrgiu) kai ka8arizw!!!"
  • thn proswpikh-oikonomikh kai dioikhtikh anyparxia se PAE kai KAE
  • thn eleysh turkwn mesa sto NAO
  • to fiasko mateus(...ta panta mateoths!!!)

!!!oso gia to pu pame me proedro to HGUMENO??!!!
me 8ymizei to taxi tu xarry klyn, to prwtagwnisth pu 8ellei na paei sto aerodromio, dipla tu ton trello me th vomva, enan asxeto panw sto kapo tu taxi na kanei windsurf, ton palikaro sth mprosta 8esh na strivei, na skei kai na moirazei oxtafylla se olus kai to TRELLOtypako dipla sto prwtagwnisth na dierwtate synexeia : MA PU PAME?!?!?!PU?!?!

p.s.:
Πάντως μεγάλος δε γίνεσαι με κανέναν αρχι@@.πρόεδρο, γίνεσαι μόνος σου με τη μεγαλειώδη συμπεριφορά όλων όσων προείπα, Παίκτες - Διοίκηση - Φίλαθλοι
symfwnw kai ep'ayxanw...

TREME KOUFALA NEKRO8AFTH

EPESTREPSE

O

FRIKOULO - SHPONGOULAS

! TRE-ME !

Welcome back man, welcome....
YG: Southampton re pouti mou ?  :10:
Ta leme sto IM bro......

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline arwstos

• Αλλαγή
Πού πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ με τον Γούμενο?

Στην απολυτη καταντια.
Στην μεταλλαξη του σωματειου, σε μεγαλυτερο βαθμο απ'οτι υπηρξε επι Μπατατουδη.

Εγω αισθανθηκα ΕΝΟΧΕΣ και ΤΥΨΕΙΣ απεναντι στον εαυτο μου στα παιχνιδια με αεκ και αιγαλεω για τα 30 ευρω που του εδωσα,
γιατι εν γνωση μου ενισχυσα αυτον τον ανθρωπο, αυτη την αρρωστημενη κατασταση, αυτη τη ντροπιαστικη κατασταση για το σωματειο που λεγεται ΠΑΟΚ.
δυστυχως, δε μπορω ομως να μη παω στο γηπεδο ειδικα οταν ειμαι Θεσσαλονικη.
θα το σκεφτομουν εφοσον υπηρχε καποια αποφαση σαν ομαδικη σταση αντιδρασης του κοσμου του ΠΑΟΚ. (ανοιγω μεγαλο θεμα το ξερω...)

με τη προκριση στους ομιλους ο Γουμενος κερδισε χρονο σιγουρα.
το θετικο πια ειναι οταν θα ερθει η μεγαλη κριση (μακαρι φυσικα να μη ερθει ποτε και οπως η Ελλαδα πηρε το Ευρω
 να παρουμε και εμεις τα παντα, να μη ξαναγινει ποτε προσφυγη εναντιον της παε ΠΑΟΚ και κανενα αλλο φιασκο)
θα ειμαστε πολυ πιο ετοιμοι ως λαος για να ετοιμασουμε τη διαδοχη κατασταση. (σε σχεση προηγουμενες περιπτωσεις)
θα υπαρχει η δυνατοτητα εγγραφης του κοσμου του ΠΑΟΚ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ απο οποιοδηποτε σημειο του πλανητη.
ισως, εχουμε την απλελευθερωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ απο τη διοικηση Κατσαρη, τη διοικηση καρκινο. ( το ισως παει στο χρονικο σημειο που θα επελθει η μεγαλη κριση, το τελος του Κατσαρη απο τον Α.Σ. ειναι σιγουρο για μενα).
με λιγα λογια θα ειμαστε πιο ετοιμοι ετσι ωστε ο επομενος προεδρος του ΠΑΟΚ να μην ειναι διορισμενος ή
  διορισμενος   ή  διορισμενος .
αλλα να ειναι εκλεγμενος, μετα απο καποια μεταβατικη κατασταση ισώς, καποιους κραδασμους στο ποδοσφαιρο του ΠΑΟΚ.
γιατι οπως λεει και ενας που δεχθηκε προσφατα "πεσιμο"
  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Diego-4

• Guest
Εγώ πιστεύω οτι μπορεί να φτάσει μέχρι το φεγγάρι  :cwm12: :headbang: :cwm23: :cwm14: :cwm22: :prosk: O0 :o >:( :o

Offline agraf

• Αλλαγή
Epeidi varethika na anikw stous "mizerous" kai "kompleksikous" kai apofasisa na perasw sto stratopedo twn aisiodokswn, kanw provlepsi:
pistevw oti me to ko. Goumeno proedro mporoume na htipisoume akoma kai tin ekti thesi (pisw apo Xanthi kai AEL, alla entaksi,, pws kanete etsi, aftes einai omades pou akoma den eimaste se thesi na tis htipisoume, i ipervasi thelei to hrono tis...).

chris

• Guest

kai 2 ekatomyria na parei ap to ouefa, ti tha protoplirosei? (mipos tis doseis poy exei stin boreioeladiki?)

afto na to ksanaleme kai na enhmeronume osous perisoterous PAOKtshdes mporoume.

to en logo ar8ro www.thisispaok.com/ar8ra/d_ar8ra20050924doseis36.htm
exei moirastei hdh apo emena me fototypies se 10des filarakia mu pu DEN mpainun sto internet.(enas apo aftous proedros syndesmu malista)

oute propaganda tu kana oute tipota.diabase to tu leo,krine thn epixhrimatologia tu ar8rou k perimeno thn apopsh su,tu eipa.
to palikari TARAKOUNH8HKE.to moirazei pleon sta melh tu syndesmu tu.

y.g.diabaze kai akouge mono skato-spor,skato-metro kai htan tu styl "skase chris!se agapo se ektimo ,alla den mporo allh mizeria".
afta mu elege prin-kai ego den ton milousa allo epi tu 8ematos gia na mh xalasoume k tis kardies mas.filos mu einai alloste.

y.g.2.to grafo afto gia na deikso oti KAI SYNDESMOI ..oxi oti EINAI yper tu gumenu..alla oti KAI SYNDESMOI fagan ton "papa" tu kalokairiou aftou.
DEN yparxei dhladh diaxorismos gia mena: "oi syndesmites einai oi ksypnioi..oi anorganotoi einai oi kymismenoi".alloste to eixa ksanagrapsei kai allou to skeptiko mu afto .

y.g.3.o proedros kai o syndesmos aftos..anhkei ston xoro ths EVRHTERHS dytikhs 8essalonikhs.pros ta dytika-dytika

Y.G.3.KAI MEGALO YSTEROGRAFO MALISTA: @shpongle palikare ena melos tu fan club "fanatikoi opadoi ton post tu @shpongle" :headbang:
                                                                se xaireta me thn seira tu.
« Last Edit: October 07, 2005, 09:33:36 by chris »

sizar

• Guest
Ωρες ώρες έχω την, ελπίζω λανθασμένη, εντύπωση ότι όχι μόνο δεν πιστεύετε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, ΑΚΟΜΗ και με το Γούμενο, αλλά ότι δεν το θέλετε. Είτε το θέλει ο Γούμενος είτε όχι, ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να είναι ψηλά, με στόχο το ακόμη ψηλότερα. Δεν ζαλιζόμαστε εύκολα εμείς.

Offline agraf

• Αλλαγή
Ωρες ώρες έχω την, ελπίζω λανθασμένη, εντύπωση ότι όχι μόνο δεν πιστεύετε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, ΑΚΟΜΗ και με το Γούμενο, αλλά ότι δεν το θέλετε. Είτε το θέλει ο Γούμενος είτε όχι, ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να είναι ψηλά, με στόχο το ακόμη ψηλότερα. Δεν ζαλιζόμαστε εύκολα εμείς.

Sizar, oloi tin proodo tou PAOK theloume. Dilimmata tou ipou: "An agapas ton PAOK stirizeis ti dioikisi panta" einai nero sto milo tou kathe epiteidiou (proedrou, manager, dimosiografou ktl). Allo i diaforetiki gnwmi, allo o dihasmos. Oloi sto idio kazani vrazoume. Tha sou ferw ena allo paradeigma: Otan enas Germanos enantiwnotan kata tou kathestwtos tou Hitler, haraktirizotan ethnikos meiwdotis (opws kai egine me pollous). Twra pou kseroume tin ekseliksi tis istorias, pisteveis oti eihe dikio i adiko na enatiwthei ston diktatora?

tekk

• Guest
 chris se genikes grammes to arthro mas leei oti o proedros thelei na araxei ston paok mexri na exwflysei tis doseis tou! Kalh magkia, xrwstaw kati doseis gia ena laptop, tha kanw protash sto skorda na agorasw ton aroulh.  :spray:

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Sizar, oloi tin proodo tou PAOK theloume. Dilimmata tou ipou: "An agapas ton PAOK stirizeis ti dioikisi panta" einai nero sto milo tou kathe epiteidiou (proedrou, manager, dimosiografou ktl). Allo i diaforetiki gnwmi, allo o dihasmos. Oloi sto idio kazani vrazoume. Tha sou ferw ena allo paradeigma: Otan enas Germanos enantiwnotan kata tou kathestwtos tou Hitler, haraktirizotan ethnikos meiwdotis (opws kai egine me pollous). Twra pou kseroume tin ekseliksi tis istorias, pisteveis oti eihe dikio i adiko na enatiwthei ston diktatora?

Κανένας δεν έθεσε ποτέ τέτοιο δίλλημα. Πόλεμο πάντα στη διοίκηση (ή μαλλον αντιπολίτευση) πάντα πρέπει να κάνουμε, αλλά όταν έχουμε κάτι να πούμε. Όχι αντιπολίτευση με σενάρια πχ του στυλ "εγώ θα μειώσω την ανεργία" και όταν ρωτάει η κυβέρνηση "πως" η απάντηση να είναι "εγώ θα μειώσω την ανεργία γιατί έτσι είναι κι άμα γουστάρετε ανημέρωτα-φυτά"...

Επίσης θυμίζω πως το δίλλημα όχι και τόσο παλιά ήταν "όποιος είναι ΠΑΟΚ είναι μαζί μου, οι υπόλοιποι να πάνε απέναντι".

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline agraf

• Αλλαγή
Πόλεμο πάντα στη διοίκηση (ή μαλλον αντιπολίτευση) πάντα πρέπει να κάνουμε, αλλά όταν έχουμε κάτι να πούμε.

Επίσης θυμίζω πως το δίλλημα όχι και τόσο παλιά ήταν "όποιος είναι ΠΑΟΚ είναι μαζί μου, οι υπόλοιποι να πάνε απέναντι".

edit by chris=@agraf pane koita stis anakoinoseis pos kanoume quote 8) gia na kseroun kai osoi se diabazoun se POION apantas

Nomizw oti aftoi pou askoun kritiki sti simerini dioikisi to kanoun me seira epiheirimatwn kai parathesi atrantahtwn gegonotwn (metagrafiko vaterlo, proheirotita kai adiafaneia hwris proigoumeno, agwnistiki katarakwsi tis omadas klp). Simfwnw oti den leipoun oi ipervoles kai ta lathi alla gia elleipsi epiheirimatwn den mporei na katigorithei afto to kammati twn PAOKtsidwn. Malista katathetoun kai protasi (=laiki vasi).

Oson afora to sholio tou Anastasiadi me vriskeis apolita simfwno. Arketa kalos proponitis, agnos alla nootropiaka anikei (kata ti gnwmimou) sta fasistoeidi heiristou eidous. Allwste afto lew: ohi se hontroeideis diahwrismous, ohi se aforismous.
« Last Edit: October 07, 2005, 16:52:39 by chris »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
επικροτώ μαζί με σένα λοιπόν την αντιπολίτευση με νόημα.

:05a:

Offline liakos

• Αποστολή
  • **

τώρα αυτό γιατί αισθάνθηκες την ανάγκη να το θυμίσεις και να παραπέμψεις στον Αναστασιάδη στο τόπικ αυτό;
Εκτός αν θεωρείς ότι πρέπει να δώσουμε κι άλλη περίοδο χάριτος στο Γούμενο γιατί τον πρώτο χρόνο του χαλούσε τη δουλειά ο Αναστασιάδης.

Και μια και ο τίτλος του τόπικ: εσύ Γιάννη που πιστεύεις μπορεί να σε πάει ο Γούμενος;
Ή αλλιώς πάνω από εδώ που είσαι, μπορεί; Αν ναι, πόσα χρόνια μεταξύ θέσεων 4-5-6-7 θα σε πείσουν ότι  δεν μπορεί;
Αν όχι, συμβιβάζεσαι μ'αυτόν μέχρι να βρούμε κάποιον που είναι σίγουρα καλύτερος; Η επιθυμείς να φύγει τώρα και ανησυχείς αγότερα για την καλύτερη δυνατή λύση;

Η δική μου απάντηση προφανής

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Το δίλημμα το θύμισα γιατί είναι καταστροφικό. Για αυτό. Και με τέτοιου είδους διλήμματα όχι με τον Γούμενο, αλλά ούτε και με τον Κόκκαλη ή εσένα κι εμένα που είμαστε "άρρωστοι ΠΑΟΚτσήδες" δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάει ψηλά. Γι αυτόν το λόγο το θύμισα.

Τέλος, εγώ πιστεύω ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Τίποτα σχετικό με το τόπικ και με το παρόν του ΠΑΟΚ έχεις να προσθέσεις ρε Γιάννη;
Ο άνθρωπος αποτελεί παρελθόν εδώ και ένα χρόνο και εσύ πετάς σπόντες εναντίον του σε κάθε ευκαιρία.
Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος για τον ΠΑΟΚ. Τελείωσε

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Με ρώτησες κάτι και σε απάντησα.
Τί σπόντα πέταξα.
Επειδή είπα ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά;
Αφού το πιστεύω.

Και αυτά που γράφω είναι ΣΧΕΤΙΚΟΤΑΤΑ με το τόπικ. Σε είπα ξεκάθαρα ότι με διλήμματα τέτοιου τύπου ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να πάει ψηλά με κανέναν, όχι μόνο με τον Γούμενο.

Συνεπώς πιστεύω ότι φέτος μπορεί να πάει καλύτερα από πέρυσι γιατί τέτοιου είδους διλήμματα δεν υπάρχουν - thank god - πια. Και ήδη - τουλάχιστον αγωνιστικά - έχει πάει.

Για τα υπόλοιπα μέντιουμ δεν είμαι...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Τουλάχιστον υπάρχει έστω και ένας αισιόδοξος ΠΑΟΚτσής.
Οπότε, για να μην μιλαμε με μισόλογα, ουσιαστικά λες ότι το πρόβλημα ήταν ο Αναστασιάδης που έθετε τέτοια διλήμματα και τώρα λύθηκε το πρόβλημα και πάει καλά (ή τέλος πάντων καλύτερα) η ομάδα.
Δεκτή ως άποψη. Είμαι κάθετα αντίθετος βέβαια.
Μένει να αποδειχθεί στην πράξη (αποτελέσματα) ποιος έχει δίκιο. Πάντως μέχρι στιγμής βαθμολογικά δεν πάμε καλύτερα. Και δεν μιλάω καν για πρόπερσι.
Θα μου πεις "περάσαμε στην Ευρώπη'. Πάλι δεκτόν. Εξαρτάται τι θεωρεί κάποιος πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της αξίας της ομάδας.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ένα από τα πολλά προβλήματα του ΠΑΟΚ λύθηκε όντως και ελπίζω για πάντα.
Όχι "το πρόβλημα".

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Αυτό λέω.
Άρα βλέπεις σημάδια βελτίωσης και άρα είσαι αισιόδοξος.
Μένει να δούμε ποιος έχει δίκιο.
Μακάρι να χεις εσύ.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Και μια και ο τίτλος του τόπικ: εσύ Γιάννη που πιστεύεις μπορεί να σε πάει ο Γούμενος;
Ή αλλιώς πάνω από εδώ που είσαι, μπορεί; Αν ναι, πόσα χρόνια μεταξύ θέσεων 4-5-6-7 θα σε πείσουν ότι  δεν μπορεί;
Αν όχι, συμβιβάζεσαι μ'αυτόν μέχρι να βρούμε κάποιον που είναι σίγουρα καλύτερος; Η επιθυμείς να φύγει τώρα και ανησυχείς αγότερα για την καλύτερη δυνατή λύση;

Γιάννη μπορείς να μου απαντήσεις και σ'αυτό;