kai 2 ekatomyria na parei ap to ouefa, ti tha protoplirosei? (mipos tis doseis poy exei stin boreioeladiki?)
afto na to ksanaleme kai na enhmeronume osous perisoterous PAOKtshdes mporoume.
to en logo ar8ro
www.thisispaok.com/ar8ra/d_ar8ra20050924doseis36.htm exei moirastei hdh apo emena me fototypies se 10des filarakia mu pu DEN mpainun sto internet.(enas apo aftous proedros syndesmu malista)
oute propaganda tu kana oute tipota.diabase to tu leo,krine thn epixhrimatologia tu ar8rou k perimeno thn apopsh su,tu eipa.
to palikari TARAKOUNH8HKE.to moirazei pleon sta melh tu syndesmu tu.
y.g.diabaze kai akouge mono skato-spor,skato-metro kai htan tu styl "skase chris!se agapo se ektimo ,alla den mporo allh mizeria".
afta mu elege prin-kai ego den ton milousa allo epi tu 8ematos gia na mh xalasoume k tis kardies mas.filos mu einai alloste.
y.g.2.to grafo afto gia na deikso oti KAI SYNDESMOI ..oxi oti EINAI yper tu gumenu..alla oti KAI SYNDESMOI fagan ton "papa" tu kalokairiou aftou.
DEN yparxei dhladh diaxorismos gia mena: "oi syndesmites einai oi ksypnioi..oi anorganotoi einai oi kymismenoi".alloste to eixa ksanagrapsei kai allou to skeptiko mu afto .
y.g.3.o proedros kai o syndesmos aftos..anhkei ston xoro ths EVRHTERHS dytikhs 8essalonikhs.pros ta dytika-dytika
Y.G.3.KAI MEGALO YSTEROGRAFO MALISTA: @shpongle palikare ena melos tu fan club "fanatikoi opadoi ton post tu @shpongle"

se xaireta me thn seira tu.