Author Topic: Εφημερίδα ''ο φίλαθλος'' και ο ''αποδυτηριάκιας'' www.filathlos.gr  (Read 7155 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lastk_33

• Guest
Ε όχι ρε μάγκες αρκετά!
Φτάνει το δούλεμα από τους Καραγιαννίδηδες και από τους Πανούτσους!
Ξαφνικά μας συμπαθήσανε?
Αυτου του είδους οι κολακειες στον κόσμο μας εξυπηρετούν ένα σκοπό και μόνο.
Να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το πραγματικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ και από την μοναδική λύση που δεν
είναι άλλη από έναν αξιόπιστο επενδυτή.

Καυλώνουμε να μας κολακεύουνε οι χαμουτζήδες ε?
Το αποτέλεσμα?
Μας βάζουνε στην πρίζα να ζητιανεύουμε και να συντηρούμε την ομάδα στην μετριότητα
ενώ την ίδια στιγμή οι κωλοομάδες τους ευνοηθήκανε και ευνούνται καθημερινά από το κράτος.

Μας κάνουνε να νιώθουμε Ρομπέν των δασών και μεις καμαρώνουμε σαν γυφτικα σκεπάρνια
και αυτοί βολεύονται καθημερινά και για πάντα.

Φτάνει το δούλεμα.

Οχι άλλο στο μιζέρια με άλλοθι την τιμιότητα του ΠΑΟΚτση

northeagle_4

• Guest
den echo enstasis gia to pion ,to ithos ke tin anentimotita ton en logo dimosiografon ,pote den tous simbathisa alla ego stekome stin apopsi ke meta sto pios tin lei stin sigekrimeni periptosi !!!
  echo omos enstasi sto thema tou ependyti,mallon den echis katalavi oti den iparchi pros to paron ependytis ke kanis den vazi lefta gia ton PAOK opote to dillima ine na plirosi o kosmos i' na ginoume ke emis melos sto club ton omadon tou dimosiou ???ksero oti arketes fores mas petaksan kapia psichula ke "emis"(ta koproskyla tis pae) skipsame ke glyfame ke ta dachtila mas !!!
  i apopsi mou ine xekathari se afto to thema oso den vriskete ependytis ,kamia voithia teleia ke pavla !!!
telos  1) epidi meno stin athina teleftea chronia xero kala tin apopsi ton chamoutzidon gia ton PAOK ke den pianome koroido  ke
         2)afta gia ta opia vrizo tous allous (xechreoma,skandalodis chorigies,dorees gipedon-ektaseon, ktl ) den tha ta prosdoko o idios pote
            dioti ine ke aftos enas logos gia mena pou arosteno gia PAOK !!!

lastk_33

• Guest
Έχεις καταλάβει γιατί δεν αναλαμβάνει επενδυτής στον ΠΑΟΚ?
Γιατί κανείς δεν παίρνει το μαγαζί - γωνία?
Γιατί ο Αγγελόπουλος δεν πήρε τον ΠΑΟΚ΄?
Γιατί δεν πουλήσανε στο Σαββίδη?

Τα έχω γράψει χιλιάδες φορές...

Γιατί δεν αναλαμβάνει επενδυτής στον ΠΑΟΚ. ΓΙΑΤΙ?
Η ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ
Θα μου πεις το ΓΗΠΕΔΟ...

Όπως διάβασες σε άλλο τοπικ η Ρεαλ της Λαικης Βάσης αναγκάστηκε να πουλήσει και να παραχωρήσει
τις τεράστιες αθλητικές της εγκαταστάσεις για να ξεχρεώσει...

Ίσως τελικά μας αξίζει το δούλεμα που τρώμε από τους χαμουτζήδες...

northeagle_4

• Guest
  Αν θεωρεις την προταση Σαββιδη ως την πιο σοβαρη και πλεον ενδεδειγμενη για τον ΠΑΟΚ τοτε απλα υπαρχει χασμα αποψεων μεταξυ μας οποτε ας μην το κουραζουμαι και πολυ !!!
  Στο θεμα Αγγελοπουλου παλι κανεισ δεν εχει καταλαβει τι εγινε υπαρχουν 2 αποψεις η' φαγαμε τρελλο παπα απο Γουμενο η' δεν ηθελε να εμπλακει γιατι δεν ειχε τις ευλογιες της πολιτειας !!!
   Σοβαρη προταση εως τωρα για μενα απλα δεν υπηρξε !!!
 Αντε και ο ΑΣ θελει να φαει το γηπεδο οπως λες και δεν εχω λογο να το αμφισβητησω και για αυτον ον λογο δεν προχωραει με καποιον επενδυτη η δουλεια,εχω μια ερωτηση "πως θα το περασει ο Κατσαρης απο την στιγμη που ειναι ο πλεον αμφισβητουμενοσ κε υπο διωγμο με την πρωτη ευκαιρια ???"
 Οσο για την ΡΕΑΛ εχει δεκαδες χιλιαδες μελη,τρελλα εσοδα και ειναι ομαδα παγκοσμιας εμβελειας,ασε ποθ ανα πασα στιγμη κανει γηπεδο για πλακα μονη της οποτε αστοχη και ακαιρη η συγκριση.Αλλωστε για να ψηφισαν τα μελη υπερ τις πωλησης  κατι παραπανω θα ξεραν για την ομαδα τουσ απο μας.

lastk_33

• Guest
Βλέπεις τελικά πόσο εύκολα ξεφεύγουμε από το θέμα του τόπικ?
Το θέμα μας ήταν άλλο:
Τα γραπτά του Καραγιαννίδη.
Όσο για το Σαββίδη έχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Η ιστορία θα δείξει κατά πόσο
ήταν αξιόπιστος ή όχι.
Εαν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε στον κατάλληλο τοπικ το θέμα Σαββίδη και το θέμα γηπέδου.

Όσο για τη Ρεάλ, πώς είναι δυνατόν τα τρελά έσοδα να φτάσανε τα χρεή στα 400.000.000 εκ ευρώ δεν το γνωρίζω.
Προφανώς είχανε και τρελά έξοδα ή ακόμη και τρελή κακοδιαχείριση.
Δεν το πολυσκεφτήκανε και πολύ να δώσουν τις εγκαταστάσεις τους.

northeagle_4

• Guest
 Κρινε την Ρεαλ μετα την πωληση των εγκαταστασεων της,κρινε οτι εκει βαζουν υποψηφιοτητες 4-5 επενδυτες-διαχειρηστες  οι οποιοι καταθετουν προγραμμα και επιχειρηματικο πλανο οσο και αγωνιστικο,κρινε οτι με την ψηφο του κοσμου πουληθηκαν οι εγκαταστασεις οχι νταηλικι οπως θελουν να κανουν σε μας !!!
  Τελος επειδη πραγματι ξεφυγαμε αρκετα οπως ανεφερες θελω να σε ρωτησω αν θεωρεις εφικτο με τα λαμογια τις ΠΑΕ,ΑΣ και τον κοσμο διχασμενο-κοιμησμενο να αναλαβει σοβαρος επενδυτης αυτην την στιγμη αν δεν εχει εγγυησεις για 100% στηριξη απο κοσμο αλλα και πολιτεια !!!εγω σου ειπα βλεπω τι μπορει να γινει τωρα,ολοι θελουμε Αγγελοπουλο αλλα δεν υπαρχει αυτη η περιπτωση προς το παρον !!!
   και στο θεμα μας παλι !!!
 Τα γραπτα του Καραγιαννιδη που σε εχω πει οτι αντιπαθω ακραια,στην προκειμενη περιπτωση τα θεωρω σωστα οχι επειδη τα λεει αυτος και εσυ,ο Γιωργος ,η Μαρια να το εγραφε το ιδιο θα αντιδρουσα

lastk_33

• Guest
Κρινε την Ρεαλ μετα την πωληση των εγκαταστασεων της,κρινε οτι εκει βαζουν υποψηφιοτητες 4-5 επενδυτες-διαχειρηστες  οι οποιοι καταθετουν προγραμμα και επιχειρηματικο πλανο οσο και αγωνιστικο,κρινε οτι με την ψηφο του κοσμου πουληθηκαν οι εγκαταστασεις οχι νταηλικι οπως θελουν να κανουν σε μας !!!

Με την ίδια λογική και σύ θα έπρεπε να κρίνεις τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη μετά την παραχώρηση του γηπέδου
Γιατί δεν έγινε Γενική Συνέλευση με θέμα την πρόταση Σαββίδη ώστε να ψηφίσουν τα μέλη για το μέλλον της Τούμπας και όχι νταηλίκι
του Κατσαρή: δεν συζητάμε με σαββίδη?

Τελος επειδη πραγματι ξεφυγαμε αρκετα οπως ανεφερες θελω να σε ρωτησω αν θεωρεις εφικτο με τα λαμογια τις ΠΑΕ,ΑΣ και τον κοσμο διχασμενο-κοιμησμενο να αναλαβει σοβαρος επενδυτης αυτην την στιγμη αν δεν εχει εγγυησεις για 100% στηριξη απο κοσμο αλλα και πολιτεια !!!εγω σου ειπα βλεπω τι μπορει να γινει τωρα,ολοι θελουμε Αγγελοπουλο αλλα δεν υπαρχει αυτη η περιπτωση προς το παρον !!!

Κατ' αρχήν ένας δυνατός επενδυτής θα έχει με το καλημέρα σας απεριόριστη στήριξη από τον κόσμο.
Η στήριξη από την πολιτεία θα είναι δεδομένη ούτως ή άλλως για τον απλούστατο λόγο ότι και η πολιτεία καταλαβαίνει
ότι η μόνη λύση για να απεμπλακεί από το πολιτικό κόστος του ΠΑΟΚ είναι ένας σοβαρός επενδυτής
Κατά συνέπεια το μόνο πρόβλημα είναι η χρόνια παραγοντοκρατία από κάθε είδους παοκαρχες στον ας στην παε και στους οπαδούς.
Αυτό το πρόβλημα εντόπισε ο σαββίδης αυτό το πρόβλημα εμποδίζει κάθε επενδυτή να αναλάβει.
Η ερώτηση που σου κάνω ευθέως είναι:
Εάν ο Αγγελόπουλος ζητήσει ΠΑΕ με παραχώρηση γηπέδου, θα το αποδεχτείς?
Ό,τι ακριβώς ζήτησε και ο Σαββίδης δηλαδή.

Τα γραπτα του Καραγιαννιδη που σε εχω πει οτι αντιπαθω ακραια,στην προκειμενη περιπτωση τα θεωρω σωστα οχι επειδη τα λεει αυτος και εσυ,ο Γιωργος ,η Μαρια να το εγραφε το ιδιο θα αντιδρουσα

Πάντα θεωρούμε σωστά τα καλά που μας λένε οι οποιοιδήποτε και λάθος τα κακά που μας λένε
Εγώ σου εξήγησα στο πρωτο μου ποστ για ποιό λόγο μας δουλεύει ο τύπος...

northeagle_4

• Guest
Κρινε την Ρεαλ μετα την πωληση των εγκαταστασεων της,κρινε οτι εκει βαζουν υποψηφιοτητες 4-5 επενδυτες-διαχειρηστες οι οποιοι καταθετουν προγραμμα και επιχειρηματικο πλανο οσο και αγωνιστικο,κρινε οτι με την ψηφο του κοσμου πουληθηκαν οι εγκαταστασεις οχι νταηλικι οπως θελουν να κανουν σε μας !!!

Με την ίδια λογική και σύ θα έπρεπε να κρίνεις τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη μετά την παραχώρηση του γηπέδου
Γιατί δεν έγινε Γενική Συνέλευση με θέμα την πρόταση Σαββίδη ώστε να ψηφίσουν τα μέλη για το μέλλον της Τούμπας και όχι νταηλίκι
του Κατσαρή: δεν συζητάμε με σαββίδη?

Αυτην την διαφορα θελω να σου τονισω απο την αρχη,ο προεδρος-επιχειρηματιας-διαχειρηστης της ΡΕΑΛ εκλεχθηκε απο τον κοσμο(μελη) ειχε καταθεσει προτασεις-πλανα, ο Σαββιδης τι ηταν ??? προσεχε δεν τον κρινω αν εχει λεφτα ,ειναι καλος επιχειρηματιας κτλ γιατι κανεις δεν ξερει αλλα ηρθε με το καλημερα ζητησε γηπεδο και φανηκε ασυνεπης τοθλαχιστον σε 2 περιπτωσεις και εκτεθηκε.Στα λογια ηταν καλοσ και εμενα με επεισε στην συνεντευξη αλλα ως εκει .....
   ο  Κατσαρης παραμενει εκει που ειναι με δικη μας ευθηνη πανω απο ολα,οποτε ....σκατα στα μουτρα μας παλι

Κατ' αρχήν ένας δυνατός επενδυτής θα έχει με το καλημέρα σας απεριόριστη στήριξη από τον κόσμο.
Η στήριξη από την πολιτεία θα είναι δεδομένη ούτως ή άλλως για τον απλούστατο λόγο ότι και η πολιτεία καταλαβαίνει
ότι η μόνη λύση για να απεμπλακεί από το πολιτικό κόστος του ΠΑΟΚ είναι ένας σοβαρός επενδυτής
Κατά συνέπεια το μόνο πρόβλημα είναι η χρόνια παραγοντοκρατία από κάθε είδους παοκαρχες στον ας στην παε και στους οπαδούς.
Αυτό το πρόβλημα εντόπισε ο σαββίδης αυτό το πρόβλημα εμποδίζει κάθε επενδυτή να αναλάβει.
Η ερώτηση που σου κάνω ευθέως είναι:
Εάν ο Αγγελόπουλος ζητήσει ΠΑΕ με παραχώρηση γηπέδου, θα το αποδεχτείς?
Ό,τι ακριβώς ζήτησε και ο Σαββίδης δηλαδή.
Ασφαλως και θα ειμαι θετικος σε Αγγελοπουλο και ιδια μεγεθη γιατι αυτοι οι ανθρωποι θελου να πρωταγωνιστοθν αλλα και να διαφυλλατουν την φημη τουσ οποτε μικρη πιθανοτητα λαμογιας !!!
  σιγουρα ενα τετοιο ονομα συσπειρωνει τον κοσμο κατα 99% αλλα η πολιτεια εινα αλλο καπελο,μην εισαι σιγουρος οτι θελουν αρχιδατο επενδυτη στον ΠΑΟΚ και οι αλλοι ποθ ειναι τοσα χρονια μπλεγμενοι μαζι τους πως θα αντιδρασουν ???οσο για τους παραγοντες οποισδηποτε ερθει και εχει μυαλο τουσ κανει αμεσως περα ,δεν θελει και πολυ μυαλο για να το αντιληφθει οποισδηποτε σοβαρος επενδυτης
  Την συγκριση Σαββιδη -Αγγελοπουλου την αφηνω να πεσει στο κενο...........

Πάντα θεωρούμε σωστά τα καλά που μας λένε οι οποιοιδήποτε και λάθος τα κακά που μας λένε
Εγώ σου εξήγησα στο πρωτο μου ποστ για ποιό λόγο μας δουλεύει ο τύπος...
  γιατι στεκεσαι στον τυπο??? με το περιεχομενο συμφωνεις ??? απο την αλλοι δεν το θεωρω και τοσο καλο να λεει οτι το μονο φως η μονη ελπιδα ειναι ο κοσμος....αυτο δειχνει την απαξιωση του ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικο χρηματηστηριο πανω απο ολα. αλλα ετσι ειναι η κατασταση,αν δεν βαλει ο κοσμο 10,20 100 εθρο στον ΠΑΟΚ bye bye τελειωσαμε για 5 χρονια τουλαχιστον και τοτε θα χτυπαμε το κεφαλακι μας γιατι περιμεναμε τον ΜΕΣΣΙΑ

lastk_33

• Guest
Κοίταξε, έχουμε διαφορά φιλοσοφίας ως προς το τρόπο με τον οποίο θα σταθεί και πάλι ο ΠΑΟΚ
στα πόδια του.
Εγώ απλά λέω ότι χάσαμε το τρένο...
Λαική Βάση κάνεις όταν η ομάδα εξυγιανθεί οικονομικά και έχει κέρδη.
Τότε κάνεις Λαική Βάση και απλά ψηφίζεις τον καταλληλότερο διαχειριστή-επενδυτή, δηλαδή τον
άνθρωπο που θα διαχειρίζεται τα κέρδη με τέτοιο τρόπο ώστε η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό
και καλες πορείες στην Ευρώπη.

ΥΓ. Πάντως μην είσαι τόσο σίγουρος για την παραχώρηση του γηπέδου στον Αγγελόπουλο
για τον απλούστατο λόγο ότι η πρόταση:
Αγοράζω ΠΑΕ και θέλω γήπεδο για 40 χρόνια σημαίνει αυτομάτως σας γράφω στα αρχίδια μου λαμόγια του κερατά
που τρώγατε τις σάρκες του παοκ χρονια τωρα. Τραβάτε στο διάολο.
Αυτό δηλαδή που πρότεινε και ο Σαββίδης με πιο κομψό τρόπο...και πήρε τον πούλο ...έτσι νταηλίκι

northeagle_4

• Guest
Κοίταξε, έχουμε διαφορά φιλοσοφίας ως προς το τρόπο με τον οποίο θα σταθεί και πάλι ο ΠΑΟΚ
στα πόδια του.
Εγώ απλά λέω ότι χάσαμε το τρένο...
Λαική Βάση κάνεις όταν η ομάδα εξυγιανθεί οικονομικά και έχει κέρδη.
Τότε κάνεις Λαική Βάση και απλά ψηφίζεις τον καταλληλότερο διαχειριστή-επενδυτή, δηλαδή τον
άνθρωπο που θα διαχειρίζεται τα κέρδη με τέτοιο τρόπο ώστε η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό
και καλες πορείες στην Ευρώπη.

ΥΓ. Πάντως μην είσαι τόσο σίγουρος για την παραχώρηση του γηπέδου στον Αγγελόπουλο
για τον απλούστατο λόγο ότι η πρόταση:
Αγοράζω ΠΑΕ και θέλω γήπεδο για 40 χρόνια σημαίνει αυτομάτως σας γράφω στα αρχίδια μου λαμόγια του κερατά
που τρώγατε τις σάρκες του παοκ χρονια τωρα. Τραβάτε στο διάολο.
Αυτό δηλαδή που πρότεινε και ο Σαββίδης με πιο κομψό τρόπο...και πήρε τον πούλο ...έτσι νταηλίκι

φιλε συμφωνω απολυτα και οτι υπαρχει διαφορα φιλοσοφιας αλλα και για το οτι η Λαικη βαση τωρα ειναι ουτοπικη .Σαφως πρεπει να ξεχρεωηει πρωτα η ΠΑΕ για να μπορεσει να αποφερει καρπους μια τετοια προσπαθεια.Για μενα πρεπει να κινηθει η ομαδα προς τα εκει μεσα στα επομενα 2 χρονια στο μεσοδιαστημα τι ??? αυτη ειναι η διαφωνια μας κυριως
   Αν ο Σαββιδης ηθελε και ειχε μυαλο θα ειχε τον ΠΑΟΚ σημερα αλλα αυτος ζητουσε ακομα και να αλλαξει η νομοθεσια.......
Ποιος θα πει οχι στον Αγγελοπουλο και δεν θα φαει σουτια απο εδω ως την Κορεα ???ο κατσαρης ,γρηγοριαδης η' μετρουλακης πως τους λενε ???
  Οι λυσεις ποιες ειναι ΤΩΡΑ ??? αυτος ειναι ο προβληματισμος μου με την αντιθεση σου σε βοηθεια απο τον κοσμο μεσω διαρκεια,καταθεσεων,εγγραφων σε ΑΣ κυριως !!!

Offline bozik

• Αλλαγή
αδερφε  northeagle_4 αμα ο λαος του ΠΑΟΚ ηταν οργανωμενος και ειχαμε τωρα 30000 μελοι ενεργα που θα ηταν παντου οποτε τους καλουσαν,εκλεγαμε μια διοικηση σεβαστη που θα τη στηριζαμε ,οχι νταιλικι τα χρεοι θα πηγαιναν σε αυτους που τα δημιουργησανε ,αλλα μεχρι και νεα ΤΟΥΜΠΑ θα ζητουσαμε να μας χτησουνε και πολλα αλλα....αλλα διστυχος ειναι δυσκολο πραγμα να πιστουν ανθρωποι που εχουν μαθει απο αφεντες και βασιλιαδες και ουρανοκατεβατους επενδυτες.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

northeagle_4

• Guest
 Aκριβως φιλε bozik  και αυτο ειναι απο τα μεγαλυτερα προβληματα τελευταια στον ΠΑΟΚ !!! περιμενουμε αλλοι να λυσουν τα προβληματα του ΠΑΟΚ ,το γηπεδο δεν διαπραγματευεται με την θηλια στον λαιμο,εκβιαστηκα .

aetopoulo

• Guest
αδερφε  northeagle_4 αμα ο λαος του ΠΑΟΚ ηταν οργανωμενος και ειχαμε τωρα 30000 μελοι ενεργα που θα ηταν παντου οποτε τους καλουσαν,εκλεγαμε μια διοικηση σεβαστη που θα τη στηριζαμε ,οχι νταιλικι τα χρεοι θα πηγαιναν σε αυτους που τα δημιουργησανε ,αλλα μεχρι και νεα ΤΟΥΜΠΑ θα ζητουσαμε να μας χτησουνε και πολλα αλλα....αλλα διστυχος ειναι δυσκολο πραγμα να πιστουν ανθρωποι που εχουν μαθει απο αφεντες και βασιλιαδες και ουρανοκατεβατους επενδυτες.

Pia einai auti i dioikisi pou tha tin psifizes me kleista matia ?
Pia-Pioi einai autoi pou kata tin gnomi sou tha mporousan na se peisoun na ftaseis ta 30.000 Meli ?
Autoi pou uparxoun kai autoi pou thelisan na ginoun dioikisi pantos den einai gia auto exeis oute 2.000 Meli.Den uparxei o anthropos pou tha se peisi na gineis melos.
o kokkalis eftiakse omada-gipedo-organothike peire protathlimata opos ta peire kai ekane kalesma ston kosmo.
An se kalesi leo paradeigma o aggelopoulos kai sou pei PAOKSI grapsou ston AS kai psifise enan ek ton Katsari-Zourari-Isaiadi
tha grafosoun ?Nai tha grafosoun giati tha eixes empistosuni oxi se autous alla ston aggelopoulo.
ean o aggelopoulos elege ftiaxnoume kainourgio gipedo tha stiname ksi kolo na mas to ftiaksi, o savvidis pou to eipe eimaste misoi uper kai misoi kata, tora pou sou parousiasan
sxedia gia kainourgia toumpa oi parapano den eida pouthena na diamartirete kapios, na fonazi kato ta xeria apo tin TOYMPA, kato ta xeria apo to spiti mas.
Diladi oi parapano einai anthropoi empistosunís ? tote giati den paei na graftei o kosmos ?
Giati den uparxei antapokrisi apo ton kosmo tou PAOK auti tin pio duskoli stigmi tis istorias mas ?1000 diarkeias einai o LAOS tou PAOK ?
2000 Meli einai o Laos tou PAOK ? 40.000 sms einai o LAOS tou PAOK ?
Ean eixe igithi autis tis prospathias o ZAGORAKIS evgene kai elege voithiste egw eimai mprosta, pou tha itan auta ta noumera simera ?

Eos otou erthei autos o anthropos pou tha sou dosi to kinitro kai sou empneusi empistosuni, emeis edo naxame nalegame

Offline bozik

• Αλλαγή
αδερφε το κακο ειναι ακριβως αυτο,οτι ολοι ψαχνουνε τους τσομπανιδες.Τη σου λεει ο αλλος,γινε μελος της ομαδας που αγαπας ,ελα πιο κοντα της ,διωξε αυτους που νομιζεις οτι κανουν κακο σε αυτο που αγαπας και ελα εσυ...τη θελει ο κοσμος να τον παρουν απο το χερι ,και να τον κανουν μελος με αυτο που υποτιθεται οτι λατρευει και σφαζεται.Ξερεις εγω που καταλιγω, οτι σε πολλη λιγους θα ληψει ο ΠΑΟΚ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ η πιο πολλη τον βλεπουν για διασκεδαση....δεν τον πονανε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

aetopoulo

• Guest
file mou auto akrivos sou leo to kalesma to kanoun autoi pou o kosmos tous varethike-sixathike-kourastike pleon apo autous.
o kosmos den psaxnei tsompani psaxnei enan anthropo pou mporei na ton empisteuti tufla.ean grafteis tora exeis na antimetopisis ta idia prosopa kai prepei na ekleksis anamesa se auta ta prosopa.me kapion koinis apodoxis ta noumera tha itan diaforetika.
O PAOK einai IDEA giaolous mas pisteuo kai tha mas eleipe olous to idio. eimai tis apopsis pos oloi theloun na voithisoun oso mporoun
alla oi perisoteroi einai aidiasmenoi apo oli auti tin katastasi, kai min thelontas na vlepei allo auta ta idia kai ta idia prosopa apexei.
den mporo na dexto pos uparxei ����ôó�äåò pou vlepei tin omada mono san diaskedasi. mou einai adunato na to fantasto.

lastk_33

• Guest
.Ξερεις εγω που καταλιγω, οτι σε πολλη λιγους θα ληψει ο ΠΑΟΚ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ η πιο πολλη τον βλεπουν για διασκεδαση....δεν τον πονανε

Συγνώμη που θα σου το πω αλλά είπες μεγάλη μαλακία...

Κατ' αρχήν το μόνο που δεν κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να σου προσφέρει διασκέδαση.
Να σου βγάζει την ψυχή και τ' άντερα ναι! Για ποια διασκέδαση μιλάς?
Εαν θέλεις να πούμε αλήθειες εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι πάρα πολλοί ικανοποιούν την ματαιοδοξία τους
χρησιμοποιώντας τον ΠΑΟΚ.
Και ξές γιατί?
Γιατί βάζουν τον εαυτό τους πάνω από τον ΠΑΟΚ!
Εαν θέλεις να το αναλύσουμε, εδώ είμαι.

Offline bozik

• Αλλαγή
αδερφε γι αυτο ειμαστε τα ιδια ατομα παντου,γιατι αυτη τη στηγμη δεν προσφερει διασκεδαση,ειναι κακο να παραδεχτουμε οτι οι πιο πολλοι ειναι πανιγηρτζιδες,σου φενετε παραξενο :-\              ο κοσμος βαρεθηκε και επαψε να ειναι επαναστατης και οτι του ριχνουν το τρωει αμεσως γιατι δεν τον νοιαζει αν κανει λαθος αργοτερα ,δεν θα εχει τυψεις με τον εαυτο του,να λεει τη μαλακια εκανα και στηρηξα μια κολοκατασταση ,το περναει μπαι λεει δεν γαμεις ,δεν ψαχνεται να ενημερωθει για τα του ΠΑΟΚ απλα ακουει αυτο που θελει να ακουσει,αυτο που του αρεσει να ακουσει και ας ειναι και ψεμα  , δεν τη ψαχνει (αυτους αλλοι τους καναπεδακηδες και αλλοι φυτα) καπου εκει το χασαμε το παιχνιδι...μειναμε λιγοι να τους παλευουμε και τα λαμογια ειναι παρα πολλα .πιο πολλα και απο εμας :-\και ξερεις τη κανουν πια ειναι η τακτικη τους και εμας που μειναμε να μας χωριζουν τα δυο και στα τρια κομματια .....χαρακτηρηστικο παραδειγμα δηλωση πετρουλακη σημερα,εσεις απο την 4 γιατι με κραζετε ,επειδη εγραψα για ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑΠΟΛΗ και αβανταρω απο εκει .οτι ναναι μας μπερδευει και εμας απο Νεαπολη στην κοντρα του

Offline toy

• Αλλαγή
Αποδυτηριάκιας / Μέσα και έξω από τα αποδυτήρια

"Αν δηλαδή ήμουν εγώ υποψήφιος αγοραστής του ΠΑΟΚ και μου λέγανε "γιατί θέλετε να πάρετε την ομάδα;" μία κουβέντα θα έλεγα. Βαριά κουβέντα όμως. "Για να πηδήξω την Ελλάδα. Γι αυτό θέλω να αγοράσω τον ΠΑΟΚ". "

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ
2001 τελικός Ν.Φιλαδέλφεια
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

apostolos

• Guest
Etsi einai, h dynamikh aytou tou swmateiou einai kati to asullhpto, xronia oloklhra tremoun katw mhn ginei kamia stravh kai kanas pragmatika arxidatos pei ayto pou leei o apoduthriakias epanw kai prospathoun stelnontas ola ta skata edw pera na apofugoun to kako. Omws mia tou klefth duo tou klefth pou tha pate den tha glutwsete.....

p@oki-92

• Guest
Etsi einai, h dynamikh aytou tou swmateiou einai kati to asullhpto, xronia oloklhra tremoun katw mhn ginei kamia stravh kai kanas pragmatika arxidatos pei ayto pou leei o apoduthriakias epanw kai prospathoun stelnontas ola ta skata edw pera na apofugoun to kako. Omws mia tou klefth duo tou klefth pou tha pate den tha glutwsete.....
kapote file aposole itan afta,kapote.xesmenous mas exoun tora... :worried: