Author Topic: www.supersport.gr Σχολιασμος - κριτικη  (Read 3967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: www.supersport.gr Σχολιασμος - κριτικη
« Reply #100 on: January 05, 2009, 14:03:51 »
Τον ακουσα και γω στο λιμπερο και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.
Ελεγε οτι ο ΠΑΟΚ ευνοειται και ανεφερε συνεχεια το ματς με Πανιωνιο. Σε σχολιο του δημοσιογραφου οτι αυτο ηταν ΕΝΑ παιχνιδι αναμεσα σε ΔΕΚΑΕΞΙ ειχε σαν αποτελεσμα να λεει συνεχεια ο Τσαρτας οτι ΚΑΙ ΧΘΕΣ ο ΠΑΟΚ ευνοηθηκε αφου το πρωτο γκολ ηταν οφσαιντ.Ειδα τη φαση 10 φορες και δεν υπαρχει ουτε υποψια οφσαιντ, τι ελεγε ο μαλακας μωρε?Εχει κανεις τη φαση?Επισης η λουλου ελεγε οτι επρεπε να φαει κοκκινη ο Μουσλιμοβιτς!
Στο τελος αρχισε βεβαια να τα μασαει γλειφοντας την πολυ καλη ομαδα του ΠΑΟΚ και λεγοντας οτι παρομοια εχει πει κατα καιρους και για αλλες ομαδες που ευνοουνται ή αδικουνται. Μαλιστα ειπε οτι ο ΠΑΟΚ φετος ευνοειται γιατι δεν εχει τις ιδιες σφαγες που μας ειχε συνηθισει να εχει τα προηγουμενα χρονια!!

Το κακο ειναι οτι καποιοι συνοπαδοι εχουν την ιδια αισθηση οτι ειμαστε ευνοημενοι διοτι δεν σφαζομαστε οσο ειχαμε συνηθισει! Ακρως ηττοπαθης και μοιρολατρικη νοοτροπια!

Προτεινω να γινει μια τραπεζα βιντεο με ολα τα παιχνιδια και τις φασεις του ΠΑΟΚ ωστε να τα τριβουμε στη μουρη του καθε μαλακα.Διοτι ψιθυροι, μπηχτες και σποντες εχουμε απο την αρχη του πρωταθληματος και οσο προχωραμε θα γινεται ακομα πιο εντονη πολεμικη προπαγανδα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #101 on: January 05, 2009, 14:14:35 »
«Να εξαλείψουμε το μαύρο σύννεφο της καχυποψίας»
[5 Ιαν 2009 1:55μμ]

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τηλεσχολιαστής, κ. Βασίλης Τσιάρτας φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Γεγονότα» του Libero 107,4 με αφορμή ορισμένα σχόλια που έκανε στην εκπομπή του για διαιτητική εύνοια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ο κ. Τσιάρτας ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δίκαια στην 2η θέση του πρωταθλήματος καθώς έχει δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, τόνισε ότι αυτό που επιθυμεί είναι να μην αδικείται ή να ευνοείται καμία ομάδα και ανέφερε ότι πρέπει να γίνει κάτι ώστε να εξαλειφθεί η καχυποψία του κόσμου ώστε να γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα μας

Ο κ. Βασίλης Τσιάρτας φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Γεγονότα» του Libero 107,4 και αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε στην τηλεοπτική εκπομπή του αναφορικά με την εύνοια της διαιτησίας στην ομάδα του ΠΑΟΚ, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις ενώ ο επίσημος ΠΑΟΚ έκανε παρέμβαση μέσω του υπευθύνου Τύπου της ΠΑΕ και καυτηρίασε όσα ειπώθηκαν, ειδικά τις αναφορές στο πρόσωπο του διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Γκαγκάτση.
Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Τσιάρτας ανέφερε τα εξής :
«Είναι μερικά πράγματα που δημιουργούν πολλά ερωτηματικά, έχω ξεκαθαρίσει πάντως ότι αυτό είναι άσχετο με το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ φέτος. Μάλιστα είχα την ευκαιρία να δω τον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι, στο φιλικό με την Ουντινέζε ως προσκεκλημένος του Θ. Ζαγοράκη και είχα πει ότι αν η ομάδα δείξει το ίδιο πρόσωπο στο πρωτάθλημα, θα έχει βλέψεις για ψηλά, όπως γίνεται. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ταυτότητα, έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πρόσωπο και καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια, είχαμε χρόνια να δούμε τέτοιο ΠΑΟΚ και δίκαια βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος»
Και συνέχισε λέγοντας :
«Υπάρχει όμως και ο παράγοντας διαιτησία, ο ΠΑΟΚ δεν έχει φέτος τις διαιτησίες που είχε τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι όπως φώναζε τότε γιατί αδικούταν, τώρα δεν μπορεί να δέχεται χωρίς σχόλιο ότι παίρνει κάποια σφυρίγματα. Για μένα όφειλε να το κάνει, ειδικά μετά την πρόσληψη του υιού Γκαγκάτση»
Ερωτηθείς για την αναφορά του στο πρόσωπο του κ. Γκαγκάτση, ο κ. Βασίλης Τσιάρτας ξεκαθάρισε την θέση του λέγοντας :
«Πολλοί λένε, έχουν γίνει και αρκετά σχόλια για αυτό, ότι η συγκεκριμένη πρόσληψη έπαιξε το ρόλο της σε αυτό που συμβαίνει φέτος. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν σαφώς αδικημένος ο ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα έπρεπε να καυτηριάσει το γεγονός ότι φέτος παίρνει σφυρίγματα. Ο στόχος μου πάντως δεν είναι τα πρόσωπα ή ποιος ευνοείται από την διαιτησία, αυτό που επιθυμώ είναι να είναι πρωταγωνιστές μόνο οι πδοσφαιριστές και κανένας άλλος. Εσάς δεν σας έχουν κάνει εντύπωση ορισμένες προσλήψεις που έγιναν από ομάδες τα τελευταία χρόνια; Για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι προσλήψεις από τις ομάδες; Η παράγκα δεν υπήρξε ποτέ; Και όμως όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν τιμωρήθηκε για αυτό, αυτό θέλω να καυτηριάσω και πιστεύω ότι και ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του και δεν δέχεται να γίνονται πράγματα για τα οποία κατηγορούσε άλλους τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύετε ότι είναι παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι κάτι υπάρχει πίσω από όλες αυτές τις προσλήψεις που κάνουν οι ομάδες; Είναι τόσο αγνός ο κόσμος που ζούμε;»
Όταν του επισημάνθηκε ότι πολύς κόσμος θεώρησε πως με την τοποθέτηση του έκανε κακό στον ΠΑΟΚ, ο κ. Τσιάρτας τόνισε :
«Δεν ήθελα, ούτε θέλω φυσικά να κάνω κακό στον ΠΑΟΚ ή σε οποιαδήποτε ομάδα. Στην εκπομπή μου μιλάω και για την διαιτησία και έχω αναφερθεί και σε άλλες ομάδες όταν ευνοήθηκαν ή αδικήθηκαν. Πιστεύω ότι είναι λογικό να αναρωτιέται κανείς για προσλήψεις όπως του κ. Γκαγκάτση, του κ. Καζναφέρη ή του κ. Αγγελάκη παλαιότερα, ρωτήστε και τον κόσμο για να δείτε τι θα σας πει. Είναι φυσιολογικό να προσλαμβάνουν οι ομάδες παλιούς διαιτητές και όχι κάποιους παλιούς παίκτες, που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο; Αν ναι, τότε ζούμε σε έναν αγγελικό κόσμο, αυτό που έκανα εγώ ήταν να εντοπίσω και να καταδείξω αυτό το φαινόμενο γιατί μου δημιουργεί ερωτηματικά. Δεν ξέρω γιατί γίνονται αυτές οι προσλήψεις, αν έχουν στόχο την εύνοια από την διαιτησία ή κάτι άλλο, είναι πάντως ένα ερώτημα. Αυτό λέω εγώ και πιστεύω ότι ο απλός κόσμος συμφωνεί μαζί μου. Ένα άλλο ερώτημα είναι επίσης, τι μέτρα έχουν ληφθεί ώστε μην υπάρχει αυτή η καχυποψία από τον κόσμο; Νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάτι από όλους μας»
Και συμπλήρωσε τα εξής :
«Δεν υπονόησα ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 2η θέση λόγω της διαιτησίας, είναι εκεί ψηλά λόγω της καλής αγωνιστικής του κατάστασης. Σε ποσοστό 80% η θέση του ΠΑΟΚ οφείλεται στην εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο και σε ποσοστό 20% στο γεγονός ότι έχει καλύτερες διαιτησίες από άλλες χρονιές. Δεν παίζω το παιχνίδι κανενός, ούτε παίρνω γραμμή από το κανάλι. Έκανα αυτό το σχόλιο γιατί έχω πολλά ερωτηματικά για όσα συμβαίνουν, δεν θέλω να υποβιβάσω την πορεία του ΠΑΟΚ, στάθηκα πάντως σε ορισμένα σφυρίγματα υπέρ του»
Καταλήγοντας ο κ. Τσιάρτας, ολοκλήρωσε την άποψη του αναφέροντας τα εξής :
«Πρέπει να βγαίνουμε όλοι και να φωνάζουμε ώστε να γίνονται όλα τα παιχνίδια επί ίσοις όροις, με διαιτησία 50-50 και να κερδίζει ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Αυτό θέλω να πετύχω και για αυτό προβληματίζομαι και έχω ερωτηματικά. Εύχομαι όλες οι ομάδες να έχουν την πορεία που τους αξίζει και να μην έχουμε πάλι όσα γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Αν έχετε παρακολουθήσει τις εκπομπές μου, θα ξέρετε ότι έχω σχολιάσει την αντιμετώπιση που έχουν από την διαιτησία όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα. Δεν πιπιλάω καμία καραμέλα, απλά θλίβομαι γιατί η μέρα κρίσης για το ποδόσφαιρο μας είναι η Τρίτη και όχι η Κυριακή, έτσι δεν χρυσώνω το χάπι σε κανένα, λέω και τα καλά και τα στραβά. Δεν νομίζετε κι εσείς ότι η εύνοια που έχει κάποιες στιγμές ο ΠΑΟΚ, αδικεί τελικά την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο; Όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να μην αδικείται ή να ευνοείται καμία ομάδα, να μην υπάρχουν διαιτησίες που καθορίζουν αποτελέσματα και να μπορέσουμε τελικά να εξαλείψουμε το μαύρο σύννεφο της καχυποψίας από το ποδόσφαιρο μας, τότε θα δούμε σπουδαία πράγματα στο πρωτάθλημα, είμαι σίγουρος»

http://www.liberofm.gr/details.asp?id=5096

Κουλα ετοιμασου ερχεται η σειρα σου. :cwm23:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

GeorgT

• Guest
« Reply #102 on: January 05, 2009, 14:16:14 »
ναι αλλα εχθές το έδειξαν κ στην αλητικη κυριακη μας έκοψε καμιά 3-4 οφσαιτ κ κλασικά το πέναλτι στον Δαρλα (που ηταν χειρότερο π.χ του γαύρου το σαββατο) άλλα ο Πολατιαν είδε ΘΕΑΤΡΟ, αυτα γιατι δεν το σχολίασε ο κ. Τσιαρτας?

Η ημιμάθεια ειναι χειρότερη της αμάθειας κ. Τσιαρτα!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #103 on: January 05, 2009, 14:18:04 »
Iσα ρε που θα πειτε και Κυριο αυτην την λουλου.

edit. Δεν παει σε εσενα Georg
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

GeorgT

• Guest
« Reply #104 on: January 05, 2009, 14:20:21 »
(βγαίνει πιο ειρωνικά η φράση αν βάλεις το κύριε μπροστά!)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #105 on: January 05, 2009, 14:42:03 »
ρε παιδιά ο παλαίμαχος παίκτης της άεκ με τον δημοσιογράφο του συνδροπιτικού καραλή που αρθρογραφεί στην εφημερίδα ώρα για σπορ που πρόσκειται στην άεκ θυμήθηκαν πριν το ματς με το χανούμι ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται από τρην διατησία την στιγμή που η δική τους ομάδα επί 5 συνεχόμενες αγωνιστικές κατακρεουργεί λιβαδιά,σκουλίκι,όφη,τέλη και βάζελο??? επίσης θέλω να πω και γιαυτό το κωλοκάναλο το σουπερσπορ πού ήταν η γραμή  του οφσάιτστο γκολ του μπακαγιόκο στο ματς της γριάς??? στο τετ α τετ του μούσλι στην κρήτη? στο γκολ που φ'άγαμε στα σέρρας??? στο χθεσινό β΄ ημίχρονο που μας έκοψε 5 τετ α τετ???
ΠΑΟΚ γάμα την άεκ την πουτάνα και μαζί όλους τους τσαρτοκαραλήδες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #106 on: January 05, 2009, 14:45:21 »
πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ γαμάει.....αλλά εγώ θέλω την κυριακή να τους γαμήσουμε με 3 γκολ καθαρά οφσάιτ και 1 ψεύτικο πέναλντυ.......να τρελαθούνε οι καραγκιόζηδες
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #107 on: January 05, 2009, 17:03:08 »
δεν ειναι δυνατον τοσα χρονια και ειδικα περσι και φετος μ αυτα τα εσχη που εχει κανει ο gay-ρος να μην γινει κουβεντα εναντιον τους και να τους χαιδευουν τα αυτια οτι δηθεν ειναι ετη φωτος καλυτερος αγωνιστικα απο τις αλλες ομαδες και να μη βλεπουν τα δυο προσφατα κιολας καραγκιοζηλικια τους με τριπολη και θρασυβουλο.
δεν ειναι δυνατον να τα βαζουν με τον ΠΑΟΚ που τοσα χρονια τον κατασπαραζαν τα λαμογια και οι αλητες και δε διναν σημασια εστω για το καλο του ελληνικου πρωταθληματος.
που ησουν παλιοπουτανα τσιαρτα να μιλησεις οταν ο ΠΑΟΚ βουλιαζε και πραγματικα ειχε πεθανει πριν 3 χρονια??
                                                       ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #108 on: January 05, 2009, 17:10:32 »
πες πες κάτι θα μείνει...

Γκέμπελς ζείς..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Panagiotis4

• Guest
« Reply #109 on: January 05, 2009, 17:41:55 »
ρε παιδιά μην ασχολείστε με έναν αγράμματο ο οποίος(αληθεια είναι) μέχρι το λύκειο δεν μπορούσε να γράψει το ονομά του.Πονάει πολλούς ο δυνατός ΠΑΟΚ.Πρέπει να συνηθίσουμε τέτοιου είδους επιθέσεις,απο εδώ και πέρα θα είναι συχνές και πιο προκλητικές.Μην ασχολείστε όπως δεν ασχολείται η διοίκηση.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #110 on: January 05, 2009, 17:46:03 »
Φίλε η διοίκηση ασχολείθηκε κ με το παραπάνω μέσω του Κυριάκου κ απάντησε ΑΜΕΣΑ κατα την διάρκεια της εκπομπής. Τέτοιες μαλακίες δεν μπορεί να λέγονται δημόσια κ να μένουν αναπάντητες.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #111 on: January 05, 2009, 17:56:30 »
υπαρχει μηπως κανα βιντεακι να δουμε τη παρεμβαση του κυριακου?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #112 on: July 01, 2017, 17:10:50 »
Ο ΠΑΟΚ θα μιλήσει αρχικά με την Nova και θα επιδιώξει καλύτερο συμβόλαιο. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε εισέπραξε κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Στην Μικράς Ασίας θέλουν περισσότερα με ένα ποσό μιάμιση φορά πάνω από αυτό που εισέπραξε. Εάν δεν δεχθεί η Nova, ο ΠΑΟΚ έχει δύο ακόμη επιλογές. Η πρώτη με τον OTE TV και μία ακόμη με το κρατικό κανάλι, που ανεπίσημα έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

Το νου σας πσοι εχετε νοβα οτε κτλ μην κανετε ανανεωση ακομα κατι μεχρι να βγει επισημα που θα ειμαστε
Ξερω οτι παιζει καλη προσφορα απο τη νοβα, οχι τυχαια επειδη μαλλον χανει τα παντα