Ο ΣΤΟΧΟΣ του ΠΑΟΚ είναι να γίνει μεγάλη ομάδα.
Η μεγαλύτερη παπαριά που ειπώθηκε τα τελευταία χρόνια για τον ΠΑΟΚ.
Ναι, ξέρω γιατί ειπώθηκε και κατάλαβα και το υπόλοιπο άρθρο. Αλλά η παραριά δεν παύει να είναι παπαριά.
Τον ΠΑΟΚ τον είχαν φυλακισμένο όλοι μαζί οι αποτελούντες το σύστημα σε αυτό το μπουρδέλο για 10 χρόνια ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΙΑ και επειδή είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έβγαλε αυτή η χώρα τα κατάφερε και δεν διαλύθηκε. Αντίθετα γιγαντώθηκε. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ομαδούλα να το ζούσε αυτό θα είχε διαλυθεί.
Ναι λοιπόν ξέρω ότι ειπώθηκε για το αγωνιστικό, ξέρω ότι το άρθρο είπε ακριβώς αυτό που λέω. Αλλά εγώ δεν μιλάω για το άρθρο. Μιλάω για τη συγκεκριμένη φράση.
Όποιος το πιστεύει αυτό είναι άσχετος. Ο ΠΑΟΚ, δηλαδή ο ίδιος ο λαός του, είναι όχι απλά μεγάλη ομάδα. Τεράστια!
Το πρόβλημα του εκάστοτε αγωνιστικού τμήματος είναι αν θα το καταλάβει αυτό ή όχι. Αν το καταλάβει μεγαλουργεί, αν όχι μας αδειάζει τη γωνιά.
Κι επειδή τελευταία θα σκάσω, επιτέλους ο ΠΑΟΚ δεν ήταν μία ομάδα που έμαθε να χάνει τα τελευταία 20 χρόνια. 3 χρόνια η ομάδα ήταν για τον πούτσο τελείως.
Πριν με τα ψέματα ο ΠΑΟΚ ύψωνε ΚΑΙ αγωνιστικά το ανάστημά του, έστω μέχρι εκεί ώσπου τον έκοβαν τα αφεντικά-διορισμένοι του.
Άντε γιατί θα πιστέψουμε πως έτσι ξαφνικά η ομάδα που απέκλεισε την Άρσεναλ και χτυπούσε τίτλο μέχρι που άρχιζε ο μπάτμαν τα δικά του, οι ομάδες που σήκωσαν τα κύπελλα και η ομάδα που βγήκε τρίτη, ήταν ομαδούλες και σήμερα σαν λιγούρια βλέπουμε πρώτη φορά νίκες. Και δεν πάω πριν τις χούντες στον πραγματικό ΠΑΟΚ, γιατί θα πάμε μακριά.
Έλεος!