Author Topic: 2005-6ΣΕΠΤ ΠΑΟΚ - αιγάλεω 2-0 (2.611 εισιτηρια , 7.000+ κοσμος ,ΔΙΧΑΣΜΟΣ του λαου)  (Read 1883 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mimakos

• Guest
Ευχαριστώ και εγώ αδελφέ DiMarco

Νομίζω όλοι βοηθήθηκαν να καταλάβουν...τι εννοούσα.

Οταν θα γίνει η επανάσταση...πάρε με στο κινητό....γιατί η παντιέρα μας μυρίσε ναφθαλίνη  ;)

Καληνύχτα...κρα...κρα...κρα

Ενας πρώην γκατέ φόρ (1979-1989)

Offline toy

• Αλλαγή
Κατά ένα μαγικό τρόπο πολλά από τα θέματα και τις συζητήσεις μας εδώ μέσα περιστρέφονται και καταλήγουν γύρω από την θ4 υπέρχουν οι θερμοί υποστηρικτές και οι σκληροί επικριτές που οι τελευταίοι συνήθως ανήκουν στην γενιά αυτών που έζησαν το αληθινό μεγαλείο αυτού του συνδέσμου και τις αληθινά ένδοξες εποχές του και επειδή τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο μήπως τελικά θα πρέπει να γίνει μία αναδιάρθρωσει-συζήτηση-αναθεώρηση απόψεων μέσα στο συνδεσμιαακό-οπαδικό κίνημα.
Οι επικριτές τέλος δεν είναι αμέτοχοι 30-40άρηδες που κάνουν χαβαλέ αλλά ενεργοί οπαδοί με την ίδια απολύτως τρέλλα.
Παρ΄όλα όσα ανέφερα θεωρώ ότι το περιστατικό που συνέβει εχθές θα πρέπει να αντιμετωπισθεί απόι τον κόσμο του ΠΑΟΚ σαν μία κακή παρένθεση και να διαγραφή από τη μνήμη του επίσεις σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να πάρει τον τίτλο θ4 vs ο υπόλοιπος ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αυτός είναι Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κανείς μόνος του κανείς στο περιθώριο και ας κάνουμε πράξη αυτό που λέγαμε όταν κατεβαίναμε όλοι μαζι στις εκδρομές ή όλοι ΜΑΖΙ ΠΙΣΩ ή ΚΑΝΕΙΣ!
Θα το παραφράσω λέγοντας όλοι μαζί μπροστά για το καλό του ΠΑΟΚ μας ή κανείς!
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ας γράψω εγώ που έχω κατηγορηθεί ως σκληρός επικριτής της Θ4.
Ας με βοηθήσουν όσοι εδώ μέσα αντέδρασαν στα συνθήματα. Γιατί αντέδρασαν; Ο μόνος ξεκάθαρος λόγος που διάβασα είναι ότι ήταν άκαιρα...
Τι θα πει άκαιρα; Θα τα φωνάζουμε όταν χάνουμε από Ξάνθη, Ατρόμητο και Μέταλουργκ; Κι όταν έρχεται ο Ζαγοράκης ή νικάμε το Αιγάλεω "οεο οεο πρωτάθλημα θα πάρουμε με αρχηγό τον Τέο";
Ξαναρωτάω όσους αντιδρούν: πως βλέπετε την κατάσταση στον ΠΑΟΚ; Πως μπορεί να βελτιωθεί; Με τη διάλυση των συνδέσμων;
Αμφιβάλλει κάποιος για την ανικανότητα της παρούσας διοίκησης να μας πάει πάνω από 4ους; Πιστεύω πως το 99% θα απαντήσει όχι. Άρα τι σημασία έχει το οποιοδήποτε μεμονωμένο αποτέλεσμα;
Αν κάποιοι από σας απαντήσετε στην παραπάνω ερώτηση "ναι, έχω τις αμφιβολίες μου" ή "και τι έγινε; με κάποιον άλλο μπορεί να βγούμε και πιο κάτω", τότε καταλαβαίνω γιατί αντιδράτε. Απλά έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.
Πράγματι είναι κουραστικό να είμαστε σε διαρκή κόντρα με την εκάστοτε διοίκηση τα τελευταία 20 χρόνια. Κάνοντας απολογισμό αυτών των 20 χρόνων υπήρχε άλλη λύση;
Ανέφερε κάποιος αδερφός τον Παντελάκη. Έχεις αναρωτηθεί αδερφέ γιατί έχει δικαιωθεί στη συνείδηση κάποιων ΠΑΟΚτσήδων ως μεγαλος παράγοντας; Μήπως λόγω της ανικανότητας των επομένων;

Έχω γράψει τη θέση μου κι αλλού. Για μένα το μεγάλο δίλλημα του ΠΑΟΚτσή αυτή τη στιγμή είναι αν η παρούσα διοίκηση μπορεί να του εμπνεύσει κάποιο όραμα για το μέλλον. Αν όχι ας κάνουμε ότι μπορούμε για να ξεφορτωθούμε μια διοίκηση που φαίνεται να έχει γαντζωθεί πάνω στην ομάδα για λόγους προσωπικής σωτηρίας. Κι ας μην παραμυθιαζόμαστε ότι κάτι βελτιώνεται με μια νίκη επί του Αιγάλεω, επί της Μέταλουργκ ή επί του γάβρου

Offline BLACK STORM

• Αποστολή
  • **
ο χρονος ειναι ο καλυτερος κριτης. αν σε κανενα 6μηνο μαθουμε οτι τα χρεη του ΠΑΟΚ καβαλησανε το 30αρι εκατ. ευρω, αν αρχισει να πεφτει πεινα και ακολουθησουν απεργιες και προσφυγες, αν αρχισουν παλι τα κολπα με τις διαφορες επιτροπες και αρχισουν να υπαρχουν προβληματα αδειοδοτησης, τοτε θα περιμενω να κοψω αντιδρασεις απο τους πεφωτισμενους των επισημων και τους συναγωνιστες που μας αποδιδουν με περισση ευχερεια τον τιτλο του ΜΑΛΑΚΑ. :14: den ta prolabainame ola  :10:  einai polla ta rimadia αλλα τοτε, οχι τηλεφωνα σε συνδεσμους, παιδια ο ΠΑΟΚ καταστρεφεται, πιαστε τον ταδε απο το λαιμο και πατε στα γραφεια του δεινα. υπομονη, ελπιζω αυτοι που κραξανε χθες να ηταν οι λαθος. ο χρονος θα δειξει.
οσο για τα υπολοιπα, με καλυψε ο πετροβ. βγαλτε τα απωθημενα και τα κομπλεξ σας. καλο σας κανει.

Edit : Billys
« Last Edit: September 26, 2005, 18:03:03 by BillYpoglwssioS »
1976 - 2006
 30 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ
  ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
Καλημέρα αδέλφια
ο μέσος xxxxxxxxx Ελληνας συμπεριλαμβανομένων και των μέσων xxxxxxxxx παοκτσήδων που έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια, όντας έρμαια των μανιφέστων της λαικής δημοκρατίας της Τούμπας.
Κάτι που δεν έχει πρώτα από όλα ο κόσμος του ΠΑΟΚ....
και θα κράζει δίοτι ΚΟΤΑ είναι και ΚΑΡΑΚΑΞΑ ο τιμημένος λαός της λαϊκής δημοκρατίας της Τούμπας...οι επαναστάτες της xxxxxxxxx θα έλεγα εγώ και απο κλο κλο μηδέν.
Μου θυμίζει ο περήφανος λαός...κομμουνιστές και τις φράξιές τους, αναθεωρητές, τροτσκιστές, μαοϊκούς, λενινιστές, επιπλοποιούς...σαλαμέμπορους και λοιπά λιμά.
Πως θα κάνεις κυρ xxxxxxxxx λαική βάση...γελοίε τύπε...με 8.000 γνώμες όπως ανάφερε ορθότατα προλαλήσαντας αδελφός ?
Πως θα κάνεις λαϊκή βάση....χωρίς ΚΟΙΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ;
Πως ?...θεωρείς εαυτόν καλύτερο απο τους διοικούντες ή έστω τους διαχειρίζοντες ?
ΤΙ ΘΕΣ xxxxxxxxx ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΛΑΕ ΤΗΣ ΓΚΑΤΕ ΦΟΡ ΤΕΛΙΚΑ ?
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ή ΜΟΝΑΡΧΙΑ ?...ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ...γιατί τελικά μπερδεμένος φαίνεσαι μεταξύ φθοράς και μαλακίας
Για να καταλάβουμε και εμείς δηλαδή...διότι την xxxxxxxxx πολλοί εμίσησαν την δόξα της ουδείς.
Το είπα και το ξαναλέω...λαϊκή βάση μπορεί να δημιουργηθεί όταν ο ΠΑΟΚ θα παίρνει 2 πρωταθλήματα την πενταετία και θα κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό. Οταν θα υπάρχει κοινή κουλτούρα και αισθητική ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
Αυτό είναι όραμα η ΠΑΜΨΗΦΙΑ....και όχι η δημοκρατία που παπαγαλίζουν οι επαϊοντες....η άδικη αρχή της πλειοψηφίας και του φθόνου...Αλλά πρωτού πας στην παμψηφία....θες λίγη δικτατορία και δεν αστειεύομαι καθόλου.

Οταν πάψει να κυβερνά η λαϊκή δημοκρατία της Τούμπας της γκατέ φορ, οι αυλοκόλακες και οι μηντιάρχες αυτόν τον έρημο ΠΑΟΚ...τότε θα έλθουν και άσπρες μέρες.
Οσο όμως...πταίει η Αθήνα, ο Πειραιάς, ο τρίλοτ, ο  βάζελος και λοιπές γραφικότητες ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΓΚΑΤΕ ΦΟΡ...θα είμαστε στον πέο, μακεδονομάχοι...και δον κιχώτηδες που θα κυνηγάμε ανεμόμυλους...
Καρκίνος μεγάλος η λαϊκη δημοκρατία...της γκατέ φόρ, διότι οι ηγήτορες της (sic)....σκέφτονται εν έτη 2005 με όρους 1975...
Ασχετα το τι κάνει ο κάθε διαχειριστής ή όχι...οι γραφικοί - διότι πλέον μαζί με τα ορίζιναλ μαλακισμένα τέτοιοι είναι - πρέπει να εκλείψουν απο την ομάδα μας αν θέλουμε να δούμε άσπρη μέρα.
ps3-...όταν ο κόσμος...γίνει Λαμπρός...θα έλθει και Λαμπρός ηγέτης, όσο είναι μπινές και λαουτζίκος θα έχει αυτούς που τους αρμόζουν, οπότες ας πάψει να ΚΑΚΑΡΙΖΕΙ. Και γραφικός γίνεται και χάνει το δίκαιο του....επειδή αναφέρθηκε ότι η ζωντανή μετάδοση...προσφέρει στο να ακούγεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
Γελάνε και τα πλακάκια....με τις xxxxxxxxx που ακούγονται...και αν μη τι άλλο....άλλος ένας Ελληνας σοφός...-απο αυτούς που αγνοούν οι σοφοί της λαικής δημοκρατίας της Tούμπας-.....είπε κάποτες ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ
αλλά...τι είχες Γιάννη...τι είχα Πάντα....Χαίρεται η πουτάνα και δεν κρύβεται η χαρά της !
ps4-....γαμιέται ο τρίλοτ και ο πειραιά
Μεγάλε πεφωτισμένε αρχηγέ, είμαι ένας μέσος μαλάκας ηλίθιος ΠΑΟΚτσής, κότα, καρακάξα, επαναστάτης της μαλακίας, γραφικός, μακεδονομάχος του πέου και πουτάνα καθώς και άλλα πολλά που ο chris έσβησε (όχι όμως και τα παραπάνω) έλα και φώτισε την άγνοιά μου. Εμείς εδώ πάνω είμαστε κομπλεξικοί και γραφικοί.

Πήγα ο μαλάκας και γράφτηκα από τώρα στον Α.Σ. χωρίς να ξέρω ότι έπρεπε να περιμένω δύο πρωταθλήματα στα επόμενα 5 χρόνια. Τι να κάνω τώρα; Μπορώ να πάρω πίσω τα λεφτά;
Τα πρωταθλήματα θα τα πάρω με τον γούμενο αρχηγέ; Όχι; Δεν θα πάρω πρωτάθλημα ποτέ λόγω της κωλονοοτροπίας μου; Τότε πότε να γραφώ στον Α.Σ.; Φαύλος κύκλος εεε; Συγγνώμη αλλά είμαι χαζός και δεν βρίσκω την λύση. Εσύ πάνσοφε μπορείς να με βοηθήσεις;
Επειδή είμαι και αγράμματος, θα μου μεταφράσεις υπέρλαμπρε το πως τόσα εκατομμύρια οπαδών θα αποκτήσουν κοινή αισθητική και όραμα; Το έχεις δει αυτό πουθενά σε κάποιον τομέα της κοινωνίας μεγάλε Μανιτού να μας το πεις;
Και αν κάποιος λόγο βιωμάτων, προσωπικότητας και ιδιοσυγκρασίας ξεφεύγει και σκέφτεται διαφορετικά να τον καθαρίσουμε αρχηγέ;
Και γιατί πανέξυπνε δάσκαλε αυτό να είναι προϋπόθεση συμμετοχής μου στην ομάδα μου; Δεν αρκεί η αγάπη μου γι' αυτή; Ωχ, ωχ μην βαράς εντάξει.
Πως θα εκλείψουν οι γραφικοί δάσκαλε; Να κλείσουμε τους συνδέσμους που χαλάνε την αισθητική σου και να αποθεώσουμε τον υπερπρόεδρο;
Η παμψηφία τι είναι δάσκαλε; Τρώγεται; Καλά καλά μην βαράς αγράμματος είμαι. Όμως μου επιτρέπεις πεφωτισμένε μια ερώτηση; Εγώ πετάω στα σύννεφα που ονειρεύομαι λαϊκή βάση ή εσύ που ονειρεύεσαι δικτατορία που θα οδηγήσει σε παμψηφία; Γίνεται αυτό φύρερ; Πως; Α, ναι ρε. Θα σε κλωνοποιήσουμε.
Συγγνώμη που βρίζω τον θρύλο και τον πειραιά δάσκαλε. Είδες μόνο εμείς οι βλάχοι βρίζουμε τους αντιπάλους μας. Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται αυτό. Ούτε τον πρόεδρο δάσκαλε θα ξαναβρίσω. Θα τρώω πατατάκια και θα χειροκροτάω σε κάθε γκολ. Δεν θα ξαναπώ κακές λέξεις στο γήπεδο. Αυτό φταίει και δεν παίρνω πρωτάθλημα.
Και ναι πεφωτισμένε. Δεν θα ξανακράξω σε παιχνίδι που δείχνει η τηλεόραση, γιατί τα εν οίκω μη εν δήμω. Αλλά να πάλι δεν καταλαβαίνω άρχοντα της γνώσης. Ποια εν οίκω. Όλη η Ευρώπη έμαθε τα χάλια μας με το fax πέρυσι. Η Ελλάδα τα ξέρει εδώ και 15 χρόνια. Τι έχω να κρύψω;
Τον Ματέους να τον κριτικάρω φύρερ; Τι, δεν ήρθε; Εμ βέβαια, πως να έρθει με αυτούς τους φιλάθλους. Ξέρω-ξέρω εγώ ο "μέσος μαλάκας, ηλίθιος, κότα, καρακάξα, επαναστάτης της μαλακίας, γραφικός, μακεδονομάχος του πέου και πουτάνα ΠΑΟΚτσής" φταίω για όλα.

Εγώ οπαδέ και θαυμαστή του αρχικαραγκιόζη αποδυτηριάκια, που χρησιμοποιείς και τις εκφράσεις του, σε ένα μόνο σημείο από αυτά που έγραψες θα σταθώ και θα σου απαντήσω σοβαρά. Ναι, είμαι καλύτερος από τους διαχειριστές γιατί εγώ πληρώνω και θα πληρώνω (και αρκετά σε σχέση με τις οικονομικές μου δυνατότητες) το δικαίωμα να συμμετέχω στα της ομάδας μου. Ενώ αυτοί για την ίδια συμμετοχή όχι μόνο πληρώνονται αλλά και ζουν από αυτό.

Ouf blepw na paradinw pneyma shmera......
Billys

« Last Edit: September 26, 2005, 18:08:43 by BillYpoglwssioS »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

pavlosk

• Guest
Auto pou katalabainw, an kai me phre polu kairo na to katalabw, einai oti h megaluterh MALAKIA pou mporei na kanei kapoios einai na asxolh8ei me ton PAOK.

PAOK = Karkinos kai Karkinos = PAOK, eite prokeite gia podosfairo, eite gia basket eite gia bolley kai den kserw egw ti allo.

o PAOK xaraktirizetai epishs apo anikanes dioikhseis, anikanos laos (an kai thn leksh laos...thn briskw oligon blakeia, posa einai ta melh telika ston AS), mhden organwsh.

skeftomai PAOK kai au8ormhta mou erxete to tragoudi:
<<htan ena mikro karabi, htan ena mikro karabi, pou htan a a atiksideuto pou htan a a atiksideuto oe oe oe oe>> sto nou!

pavlosk
Y.G: h omada tou xwriou mou, exei safws kaluterh organwsh apo ton PAOK!

Offline BLACK STORM

• Αποστολή
  • **
Ναι, είμαι καλύτερος από τους διαχειριστές γιατί εγώ πληρώνω και θα πληρώνω (και αρκετά σε σχέση με τις οικονομικές μου δυνατότητες) το δικαίωμα να συμμετέχω στα της ομάδας μου. Ενώ αυτοί για την ίδια συμμετοχή όχι μόνο πληρώνονται αλλά και ζουν από αυτό.

thats all folks.
aksios PAOKCURE
1976 - 2006
 30 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ
  ΙΣΤΟΡΙΑΣ

fatal_invasion

• Guest
telika se ti topic grafoume..?dioikitika i PAOK egalaio?san na berdeyomai.......

artemios

• Guest
kala re paidia xanoume fonazete
kerdizoume palli fonazete
h e8nikh pernei to eurobasket kai kanei sindesh se oloi thn ellada gia na doume tous panugirismous kai otan paei 8essalonikh akougotan asxeta su8nimata kata tis athinas kai olous autous pou nomizoume oti mas kinigane
eniwsa ntroph
telika ola einai 8ema paideias pou dustixos sthn ellada den exoume
egalaio pezoume ti douleia exeme na vrizoume proedrous kai opoios na einai
einai douleia tis politeias na elenxei to ka8e proedro an einai ikanos na exei mia omada kai an mporei na plirwnwi ta xreei tou prin ftasei mia omada sto gremo

Argonath4

• Guest
APLA DIAVASTE OLOI TO ARTHRO TOU HOMO PAOKOUS http://www.paokworld.com/outputofarticle.php?ID=364

DEN EXW DIAVASEI KALYTERH ANALYSH-SXOLIO GIA THN METALAKSI TOY LAOY TOY PAOK...

ADELFE APLA SE EUXARISTW !!!

Y.G. Diavaste to kai eite symfwnite eite diafwnite tha katalavete polla kai tha niwsete perisotera...

Offline Suicidal

• Βασικός

Kai twra 8a sas parakalousa na epistrepsoume oloi
sto 8ema tou topic.
KALWS oses apopseis graftikan (eilikrina),
alla ftanei. Please, yparxoun kai alla topics,
ka8ws yparxoun kai ypoxrewseis ek merous mas,
tis opeies afinoume sthn akrh gia na meinei oso
poio symazemeno to forum ayto.
Boh8iste mas ki eseis ligo.....
Eyxaristw

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Passenger-4

• Guest
Enas filos egrapse kati proigoumenos kai tha symfwnisw mazi tou...Paizoume me aigalew..Ti mou fwnazeis gamietai to spiti tou kathe enwsiti?????E_L_E_O_S

sizar

• Guest
Επειδή ο αγώνας με το Αιγάλεω είναι πια πιο μακριά από τον αγώνα με τη Μέταλουργκ προτείνω να κλείσουμε το θέμα ΠΑΟΚ - Αιγάλεω και να συνεχίσουμε αλλού τις βαθυστόχαστες αντιπαραθέσεις μας.

chris

• Guest
ο χρονος ειναι ο καλυτερος κριτης. αν σε κανενα 6μηνο μαθουμε οτι τα χρεη του ΠΑΟΚ καβαλησανε το 30αρι εκατ. ευρω, αν αρχισει να πεφτει πεινα και ακολουθησουν απεργιες και προσφυγες, αν αρχισουν παλι τα κολπα με τις διαφορες επιτροπες και αρχισουν να υπαρχουν προβληματα αδειοδοτησης, τοτε θα περιμενω να κοψω αντιδρασεις απο τους πεφωτισμενους των επισημων και τους συναγωνιστες που μας αποδιδουν με περισση ευχερεια τον τιτλο του ΜΑΛΑΚΑ. :14: den ta prolabainame ola  :10:  einai polla ta rimadia αλλα τοτε, οχι τηλεφωνα σε συνδεσμους, παιδια ο ΠΑΟΚ καταστρεφεται, πιαστε τον ταδε απο το λαιμο και πατε στα γραφεια του δεινα. υπομονη, ελπιζω αυτοι που κραξανε χθες να ηταν οι λαθος. ο χρονος θα δειξει.
οσο για τα υπολοιπα, με καλυψε ο πετροβ. βγαλτε τα απωθημενα και τα κομπλεξ σας. καλο σας κανει.

Edit : Billys

epeidh symfonousa - symfono 100% me to parapano post..kai exoume akousei ouk oliga emeis oi syndesmites(kyrios emeis alla kai kommati anorganotou kosmou pu den eixe "apokimh8ei - parasyr8ei" to kalokairi)..eidika PRIN KATI MHNES pu mas brizan XYDAIA apo thn 5-6 kai thn 1-2-3 (kai emena kai osous eimastan sthn g4a+gmegalh me to aigaleo) .. epeidh synexisan na mas brizoun akoma k me thn apofash gia thn apoxh pou eixame parei ligous mhnes meta..

den ksero re mages..den gustaro na dixazo..kai den nomizo na to exo kanei kai pote kiolas..alla se afto to topic apla 8elo na efraso mia pikra .. ena gamoto .. ena giati .. gia ena kommati tu laou mas pu KSEDIANTROPA apaitei pali apo aftous pu ebrize meso INTERNET kai RADIO(sto aprosopo k oxi andrikio sigoura dhladh) na kanume "kati"..emeis oi MALAKES syndesmites..(tora pos mporei na apaithsei kati kapoios..apo kapoius pou tus exei apokalesei
-malakes,
-narkomaneis,
-pianoles,
-axrhstous
-ligous
ktl ktl panta omos sto APROSOPO:apo radia k internet .. einai 8ema gia shzhthsh..tou istorikou tu melontos..)

ores ores efxomai na kleisoume oloi ma oloi oi syndesmoi ORISTIKA gia na broume kai emeis thn hsyxia mas..na ksanabroume thn psyxikh mas isoropia

exo bare8ei na blepo gnostous mu  na einai mprosta mu san BREGMENES GATES..kratontas enan APISTEFTO EGOISMO otan o PAOK SHMERA DIALYETAI..

ti 8a perimena apo olous aftous? na er8oun APO MONOI TUS.kai apo MONOI TOUS na mas poun "allania oti egine egine kai SYGNOMH kiolas ,PARASYR8HKAME.tora TI mporoume na kanume OLOI MAZI?

OXI na perimenoun apo tus ALLOUS(tous opoiousdhpote allous na kanun kati) ALLA NA KANOUN KATI OI IDIOI..

O PAOK DIALYETAI..

Offline arwstos

• Αλλαγή
παρακαλουνται αυτοι που μουντζωναν και γιουχαριζαν το κοσμο
γιατι εβριζε το Γουμενο στο παιχνιδι με το Αιγαλεω να
τρεξουν στο αεροδρομιο για να υποδεχθουν τους
δανεικους παικτες απο το βαζελο.
επισης καλο θα ηταν να παρουν απο 3 διαρκειας ο καθενας για να
στηριξουν οικονομικα τη προσπαθεια της ομαδας τωρα που ξεκιναει
το πρωταθλημα.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

North_pole

• Guest
Ναι, γιατί αλλιώς θα πουλήσει κι άλλους παίκτες ο χονδρός. Οι μεταγραφές στην Ευρώπη δεν τελείωσαν ακόμη.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
makari na tous paroun olous re gia na ginoume i pio plousia omada ths ellados.............

th xriazomaste tous pextes? kathe metagraphi kai 3 danikous tha paroume

oxi tipota alla tha exoume kai 2 isaksies endekades ama mazepsoume kamia 30ria danikous.

ego pira diarkias kai th katalava?

oundeze, akatanomastos, shikabala, xristodoulopous ---> antio
PAOK PANO APO OLLA