Καλημέρα αδέλφια
ο μέσος xxxxxxxxx Ελληνας συμπεριλαμβανομένων και των μέσων xxxxxxxxx παοκτσήδων που έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια, όντας έρμαια των μανιφέστων της λαικής δημοκρατίας της Τούμπας.
Κάτι που δεν έχει πρώτα από όλα ο κόσμος του ΠΑΟΚ....
και θα κράζει δίοτι ΚΟΤΑ είναι και ΚΑΡΑΚΑΞΑ ο τιμημένος λαός της λαϊκής δημοκρατίας της Τούμπας...οι επαναστάτες της xxxxxxxxx θα έλεγα εγώ και απο κλο κλο μηδέν.
Μου θυμίζει ο περήφανος λαός...κομμουνιστές και τις φράξιές τους, αναθεωρητές, τροτσκιστές, μαοϊκούς, λενινιστές, επιπλοποιούς...σαλαμέμπορους και λοιπά λιμά.
Πως θα κάνεις κυρ xxxxxxxxx λαική βάση...γελοίε τύπε...με 8.000 γνώμες όπως ανάφερε ορθότατα προλαλήσαντας αδελφός ?
Πως θα κάνεις λαϊκή βάση....χωρίς ΚΟΙΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ;
Πως ?...θεωρείς εαυτόν καλύτερο απο τους διοικούντες ή έστω τους διαχειρίζοντες ?
ΤΙ ΘΕΣ xxxxxxxxx ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΛΑΕ ΤΗΣ ΓΚΑΤΕ ΦΟΡ ΤΕΛΙΚΑ ?
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ή ΜΟΝΑΡΧΙΑ ?...ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ...γιατί τελικά μπερδεμένος φαίνεσαι μεταξύ φθοράς και μαλακίας
Για να καταλάβουμε και εμείς δηλαδή...διότι την xxxxxxxxx πολλοί εμίσησαν την δόξα της ουδείς.
Το είπα και το ξαναλέω...λαϊκή βάση μπορεί να δημιουργηθεί όταν ο ΠΑΟΚ θα παίρνει 2 πρωταθλήματα την πενταετία και θα κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό. Οταν θα υπάρχει κοινή κουλτούρα και αισθητική ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
Αυτό είναι όραμα η ΠΑΜΨΗΦΙΑ....και όχι η δημοκρατία που παπαγαλίζουν οι επαϊοντες....η άδικη αρχή της πλειοψηφίας και του φθόνου...Αλλά πρωτού πας στην παμψηφία....θες λίγη δικτατορία και δεν αστειεύομαι καθόλου.
Οταν πάψει να κυβερνά η λαϊκή δημοκρατία της Τούμπας της γκατέ φορ, οι αυλοκόλακες και οι μηντιάρχες αυτόν τον έρημο ΠΑΟΚ...τότε θα έλθουν και άσπρες μέρες.
Οσο όμως...πταίει η Αθήνα, ο Πειραιάς, ο τρίλοτ, ο βάζελος και λοιπές γραφικότητες ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΓΚΑΤΕ ΦΟΡ...θα είμαστε στον πέο, μακεδονομάχοι...και δον κιχώτηδες που θα κυνηγάμε ανεμόμυλους...
Καρκίνος μεγάλος η λαϊκη δημοκρατία...της γκατέ φόρ, διότι οι ηγήτορες της (sic)....σκέφτονται εν έτη 2005 με όρους 1975...
Ασχετα το τι κάνει ο κάθε διαχειριστής ή όχι...οι γραφικοί - διότι πλέον μαζί με τα ορίζιναλ μαλακισμένα τέτοιοι είναι - πρέπει να εκλείψουν απο την ομάδα μας αν θέλουμε να δούμε άσπρη μέρα.
ps3-...όταν ο κόσμος...γίνει Λαμπρός...θα έλθει και Λαμπρός ηγέτης, όσο είναι μπινές και λαουτζίκος θα έχει αυτούς που τους αρμόζουν, οπότες ας πάψει να ΚΑΚΑΡΙΖΕΙ. Και γραφικός γίνεται και χάνει το δίκαιο του....επειδή αναφέρθηκε ότι η ζωντανή μετάδοση...προσφέρει στο να ακούγεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
Γελάνε και τα πλακάκια....με τις xxxxxxxxx που ακούγονται...και αν μη τι άλλο....άλλος ένας Ελληνας σοφός...-απο αυτούς που αγνοούν οι σοφοί της λαικής δημοκρατίας της Tούμπας-.....είπε κάποτες ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ
αλλά...τι είχες Γιάννη...τι είχα Πάντα....Χαίρεται η πουτάνα και δεν κρύβεται η χαρά της !
ps4-....γαμιέται ο τρίλοτ και ο πειραιά
Μεγάλε πεφωτισμένε αρχηγέ, είμαι ένας μέσος μαλάκας ηλίθιος ΠΑΟΚτσής, κότα, καρακάξα, επαναστάτης της μαλακίας, γραφικός, μακεδονομάχος του πέου και πουτάνα καθώς και άλλα πολλά που ο chris έσβησε (όχι όμως και τα παραπάνω) έλα και φώτισε την άγνοιά μου. Εμείς εδώ πάνω είμαστε κομπλεξικοί και γραφικοί.
Πήγα ο μαλάκας και γράφτηκα από τώρα στον Α.Σ. χωρίς να ξέρω ότι έπρεπε να περιμένω δύο πρωταθλήματα στα επόμενα 5 χρόνια. Τι να κάνω τώρα; Μπορώ να πάρω πίσω τα λεφτά;
Τα πρωταθλήματα θα τα πάρω με τον γούμενο αρχηγέ; Όχι; Δεν θα πάρω πρωτάθλημα ποτέ λόγω της κωλονοοτροπίας μου; Τότε πότε να γραφώ στον Α.Σ.; Φαύλος κύκλος εεε; Συγγνώμη αλλά είμαι χαζός και δεν βρίσκω την λύση. Εσύ πάνσοφε μπορείς να με βοηθήσεις;
Επειδή είμαι και αγράμματος, θα μου μεταφράσεις υπέρλαμπρε το πως τόσα εκατομμύρια οπαδών θα αποκτήσουν κοινή αισθητική και όραμα; Το έχεις δει αυτό πουθενά σε κάποιον τομέα της κοινωνίας μεγάλε Μανιτού να μας το πεις;
Και αν κάποιος λόγο βιωμάτων, προσωπικότητας και ιδιοσυγκρασίας ξεφεύγει και σκέφτεται διαφορετικά να τον καθαρίσουμε αρχηγέ;
Και γιατί πανέξυπνε δάσκαλε αυτό να είναι προϋπόθεση συμμετοχής μου στην ομάδα μου; Δεν αρκεί η αγάπη μου γι' αυτή; Ωχ, ωχ μην βαράς εντάξει.
Πως θα εκλείψουν οι γραφικοί δάσκαλε; Να κλείσουμε τους συνδέσμους που χαλάνε την αισθητική σου και να αποθεώσουμε τον υπερπρόεδρο;
Η παμψηφία τι είναι δάσκαλε; Τρώγεται; Καλά καλά μην βαράς αγράμματος είμαι. Όμως μου επιτρέπεις πεφωτισμένε μια ερώτηση; Εγώ πετάω στα σύννεφα που ονειρεύομαι λαϊκή βάση ή εσύ που ονειρεύεσαι δικτατορία που θα οδηγήσει σε παμψηφία; Γίνεται αυτό φύρερ; Πως; Α, ναι ρε. Θα σε κλωνοποιήσουμε.
Συγγνώμη που βρίζω τον θρύλο και τον πειραιά δάσκαλε. Είδες μόνο εμείς οι βλάχοι βρίζουμε τους αντιπάλους μας. Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται αυτό. Ούτε τον πρόεδρο δάσκαλε θα ξαναβρίσω. Θα τρώω πατατάκια και θα χειροκροτάω σε κάθε γκολ. Δεν θα ξαναπώ κακές λέξεις στο γήπεδο. Αυτό φταίει και δεν παίρνω πρωτάθλημα.
Και ναι πεφωτισμένε. Δεν θα ξανακράξω σε παιχνίδι που δείχνει η τηλεόραση, γιατί τα εν οίκω μη εν δήμω. Αλλά να πάλι δεν καταλαβαίνω άρχοντα της γνώσης. Ποια εν οίκω. Όλη η Ευρώπη έμαθε τα χάλια μας με το fax πέρυσι. Η Ελλάδα τα ξέρει εδώ και 15 χρόνια. Τι έχω να κρύψω;
Τον Ματέους να τον κριτικάρω φύρερ; Τι, δεν ήρθε; Εμ βέβαια, πως να έρθει με αυτούς τους φιλάθλους. Ξέρω-ξέρω εγώ ο "μέσος μαλάκας, ηλίθιος, κότα, καρακάξα, επαναστάτης της μαλακίας, γραφικός, μακεδονομάχος του πέου και πουτάνα ΠΑΟΚτσής" φταίω για όλα.
Εγώ οπαδέ και θαυμαστή του αρχικαραγκιόζη αποδυτηριάκια, που χρησιμοποιείς και τις εκφράσεις του, σε ένα μόνο σημείο από αυτά που έγραψες θα σταθώ και θα σου απαντήσω σοβαρά. Ναι, είμαι καλύτερος από τους διαχειριστές γιατί εγώ πληρώνω και θα πληρώνω (και αρκετά σε σχέση με τις οικονομικές μου δυνατότητες) το δικαίωμα να συμμετέχω στα της ομάδας μου. Ενώ αυτοί για την ίδια συμμετοχή όχι μόνο πληρώνονται αλλά και ζουν από αυτό.
Ouf blepw na paradinw pneyma shmera......
Billys