Δε ξερω αλλα προσωπικα βαριεμαι να καθομαι να εξηγω σε ατομα που εχουν για hobby τον Π.Α.Ο.Κ. , ειναι φασιστακια μπουφοι με ελληνικες σημαιες της πιο διεφθαρμενης χωρας στον κοσμο τι πρεσβευει, τι ειναι το οπαδικο του κινημα παγκοσμιως και τα σχετικα. Και ουτε ειμαι και κανενας που πρεπει να το κανει. Η ευθυνη βαραινει οποιον φερει τη γνωση και ξερω γω, αλλα βαραινει και οποιον εχει πανω απο 40 i.q . Και μερικοι δεν εχουν. Απλα πραγματα.
Φυσικα και δεν ειναι αδερφια μου αυτοι. Εμμεσα, μακροπροθεσμα απο αυτους ο Π.Α.Ο.Κ. δεν εγινε-δε θα γινει ποτε μεγαλη ομαδα, επειδη βολευονταν-αι με μια μετριοτητα, οπως στις ζωες τους. Δε ξερω καν, αν ειναι ιδεα γι αυτους. Μιλας για σαιτ με χιλιαδες μελη οτι να ναι και ξεχωριζεις 2-3 καλα ατομα. Δεν μου λεει τιποτα.
Τελος, αν ειναι να κατσω να γραψω 100 σειρες για να εξηγησω πως φτασαμε σ αυτη την κατασταση, σαν κοινωνια, σαν Π.Α.Ο.Κ., σαν πολιτικη σκηνη, προτιμω να γραψω μια λεξη, πχ ΛΑΜΟΓΙΑ, και να τελειωνουμε. Απο το πολυ μπλα μπλα σε λιγο η ιστορια θα γραψει αλλα με φαινεται.