Author Topic: Προτάσεις για ένα καλύτερο forum (OXI κεφαλαία, OXI greeklish, Όνομα topic κλπ)  (Read 6018 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Αν μπει ενα τριτο ατομο( λεω τριτο γιατι αν το πειρατε χαμπαρι χωριστηκαμε σε 2 στρατοπεδα) σε ενα αλλο ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ θα δε καποιους να βριζουν και να αναθεματιζουν αυτους που  "διωξανε" το Ζαγορακη, να κλαινε για το αυριο και διαφορα αλλα,αν μπει εδω ρε παιδια τι θα δει? Ενταξει η πικρα μεγαλη,αλλα και με το να απαξιωνουμε τα παντα δεν βγαινει τιποτα,αυτο το φορουμ πιο παλια τουλαχιστον εχει κανει πολλα,οταν ακομα ο ΠΑΟΚ δεν ηταν μοδα και πολλοι συνδεσμοι κλειστοι και αλλοι σε παρακμη,ας βοηθησουμε να κανει κατι καινουργιο,να μεινουμε ενωμενοι διαφωνοντας,ανταλαξτε αποψεις,καταθεστε σκεψεις,προτασεις αλλα παντα με επιχειρηματολογια ,ας αφησουμε τον Ιβιτς στη ησυχια του.. ας μην βριζουμε τον Βρυζα γιατι δεν μας χαιρετησε..και κρατηθητε οσο μπορειτε με τον Ζαγορακη πριν τον κανετε γουμενο, μεχρι να αποδειχθη οτι καταχρηστηκε εστω και ενα ευρω.Ποιο πολυ τα γραφω αυτα γιατι βλεπω μια σπιθα που θα μεταφερθει και εκτος φορουμ- σαιτ,θα πας να μιλησεις με αδερφο και θα σε ρωταει πρωτα με ποιους εισαι,αφορμη θα ψαχνουμε να πλακωθουμε μεταξυ μας.

ΥΓ: Βριστε με με π.μ.!

Δυστυχώς συμφωνώ απόλυτα. Υπάρχουν τόπικ που γίνεται πραγματικά της πουτάνας το κάγκελο. Διαγωνισμός χυδαιότερης βρισιάς και ειρωνίας και από ουσία τίποτα. Ολόκληρα κατεβατά αναθεματισμών για άτομα (τις περισσότερες φορες ΠΑΟΚτσήδες!!!) που απλά δε μας αρέσει η φάτσα τους. Αντίθετη γνώμη=light ΠΑΟΚτσής. Ακόμα και ο αδερφός που έγραψε το ποστ που έκανα παράθεση στο τέλος γράφει "βρίστε με με π.μ" και είμαι σίγουρος ότι δεν ειρωνεύεται.
Κατάρες στο fcpaok και στο paokmania (τουλάχιστον αυτά έχω δει). Για το τελευταίο να αναφέρω ότι επειδή ήμουν από τα πρώτα εγγεγραμένα μέλη, τα πρώτα χρόνια υπήρχαν μέσα άτομα πραγματικά διαμάντια και από άποψη ποδοσφαιρικής γνώσης (olivares) και από συλλογή υπερβολικά σπάνιου υλικού (μεγάλος PRAKTORINOS, o οποίος γράφει πλεόν εδώ μέσα και χαίρομαι γιαυτό) αλλά και άτομα μέσα από το ενεργό συνδεσμιακό κίνημα (μέσα σ΄αυτούς κι εγώ) και είναι κρίμα να τους παίρνει όλους η μπάλα. Για την τωρινή του κατάσταση μόνο οίκτο μπορώ να νιώσω κυρίως λόγω των ατόμων που έγιναν moderators. Πραγματικά ο ένας πιο επικίνδυνος από τον άλλο και δυστυχώς οι περισσότεροι άσχετοι με ΠΑΟΚ και κυρίως με τα οπαδικά.
Είμαι περήφανος που σαν σωματείο έχουμε τόσο λίγους τίτλους κι όμως είμαστε τόσο παθιασμένοι με την ομάδα μας και γεννάμε οπαδούς από την καύλα μας και μόνο. Γιαυτό και δε μ'αρέσει να αναφερόμαστε με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς σε ομοιδεάτες μας.
ΠΑΟΚ ΔΡΑΜΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Δε ξερω αλλα προσωπικα βαριεμαι να καθομαι να εξηγω σε ατομα που εχουν για hobby τον Π.Α.Ο.Κ. , ειναι φασιστακια μπουφοι με ελληνικες σημαιες της πιο διεφθαρμενης χωρας στον κοσμο τι πρεσβευει, τι ειναι το οπαδικο του κινημα παγκοσμιως και τα σχετικα. Και ουτε ειμαι και κανενας που πρεπει να το κανει. Η ευθυνη βαραινει οποιον φερει τη γνωση και ξερω γω, αλλα βαραινει και οποιον εχει πανω απο 40 i.q . Και μερικοι δεν εχουν. Απλα πραγματα.

Φυσικα και δεν ειναι αδερφια μου αυτοι. Εμμεσα, μακροπροθεσμα απο αυτους ο Π.Α.Ο.Κ. δεν εγινε-δε θα γινει ποτε μεγαλη ομαδα, επειδη βολευονταν-αι με μια μετριοτητα, οπως στις ζωες τους. Δε ξερω καν, αν ειναι ιδεα γι αυτους. Μιλας για σαιτ με χιλιαδες μελη οτι να ναι και ξεχωριζεις 2-3 καλα ατομα. Δεν μου λεει τιποτα.

Τελος, αν ειναι να κατσω να γραψω 100 σειρες για να εξηγησω πως φτασαμε σ αυτη την κατασταση, σαν κοινωνια, σαν Π.Α.Ο.Κ., σαν πολιτικη σκηνη, προτιμω να γραψω μια λεξη, πχ ΛΑΜΟΓΙΑ, και να τελειωνουμε. Απο το πολυ μπλα μπλα σε λιγο η ιστορια θα γραψει αλλα με φαινεται.

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Το πρώτο σκέλος δεν είναι απάντηση σε αυτά που ανέφερα και δε ξέρω γιατί το έγραψες.

Στο δεύτερο σκέλος, δε διαφωνώ για τα "αδέρφια" πλην όμως δε μετράει να στολίζεις πατόκορφα κάποιον που δεν έχει την ίδια τρέλα με σένα για τον ΠΑΟΚ. Και μένα με τσατίζει που τραβιέμαι Δράμα-Σαλονίκη και εκτός όποτε παίζει η ομάδα και οι Σαλονικείς δε ξεκουνάνε από το σπίτι τους αλλά δε τους καταλογίζω ευθύνες γιατί για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα και προσωπικά τρόπος ζωής (κι ας φαίνεται μαλακία σε πολλούς ΠΑΟΚτσήδες, αλλόθρησκους και άσχετους). Όσον αφορά τα 2-3 μέλη, φυσικά και είναι παραπάνω αλλά δε θα γράφω τώρα λίστες με ονόματα.

Για το τρίτο σκέλος ισχύει ότι και για το πρώτο.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
να μεινουμε ενωμενοι διαφωνοντας,ανταλαξτε αποψεις,καταθεστε σκεψεις,προτασεις αλλα παντα με επιχειρηματολογια ,ας αφησουμε τον Ιβιτς στη ησυχια του.. ας μην βριζουμε τον Βρυζα γιατι δεν μας χαιρετησε..και κρατηθητε οσο μπορειτε με τον Ζαγορακη πριν τον κανετε γουμενο, μεχρι να αποδειχθη οτι καταχρηστηκε εστω και ενα ευρω.

εγραψες οτι συμφωνεις απολυτα στο ποστ του μαλγαρα οποτε απαντησα πανω και σ αυτο..οτι δλδ τα επιχειρηματα μας μαραναν τη στιγμη που και οι μουγγοι μιλησαν για τα εγκληματα

φιλικα

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Το πρώτο σκέλος δεν είναι απάντηση σε αυτά που ανέφερα και δε ξέρω γιατί το έγραψες.

Στο δεύτερο σκέλος, δε διαφωνώ για τα "αδέρφια" πλην όμως δε μετράει να στολίζεις πατόκορφα κάποιον που δεν έχει την ίδια τρέλα με σένα για τον ΠΑΟΚ. Και μένα με τσατίζει που τραβιέμαι Δράμα-Σαλονίκη και εκτός όποτε παίζει η ομάδα και οι Σαλονικείς δε ξεκουνάνε από το σπίτι τους αλλά δε τους καταλογίζω ευθύνες γιατί για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα και προσωπικά τρόπος ζωής (κι ας φαίνεται μαλακία σε πολλούς ΠΑΟΚτσήδες, αλλόθρησκους και άσχετους). Όσον αφορά τα 2-3 μέλη, φυσικά και είναι παραπάνω αλλά δε θα γράφω τώρα λίστες με ονόματα.

δλδ ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Offline Sez

• Αποστολή
  • **

δλδ ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα
Ο διαγωνισμός καλύτερης ατάκας συνεχίζεται.

Offline scouser4

• Αλλαγή
τα παιδια ειναι μεσα κ σεις ασχολειστε με το γαμω φορουμ και πως θα γινει καλυτερο και μαλακιες

ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ

Offline Suicidal

• Βασικός
Ώρες ώρες νιώθω απέραντη θλίψη που δεν μιλάμε καθόλου για Π.Α.Ο.Κ.

Εκεί μας κατάντησαν, να μην υπάρχει καμία δίψα, καμία αγάπη για τον Π.Α.Ο.Κ. 2012-2013. Σκυμμένα κεφάλια και αδιαφορία. Ζήσαμε να το δούμε και αυτό.....Ο λόγος ύπαρξης κατάντησε υποκείμενο χλεύης. Τα κατάφεραν τα δικά μας τα παιδιά, όχι o βουλινός, ο μπατατούδης, ούτε ο γουμέιν

no further comments.......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline spinos_4

• Αλλαγή
δεν μπορώ να μπω στο live...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline kemp40

• Κερκίδα
  • *
Θα μπορούσατε να κάνετε την περιήγηση του site απο κινητό ευκολότερη εισάγοντας το φόρουμ στην γνωστή εφαρμογή tapatalk,?

Προσωπικά μπαίνω τις περισσότερες φορες απο κινητο και θα μου έκανε και οικονομια χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογη

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ταπαΤΙΙΙ?? δεν ξερουμε απο αυτα βλαχοι, ειμαστε εμεις...Τεσπα η απαντηση ειναι ΟΧΙ διοτι εμεις ειμεθα Ολντ Σχουλ...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Tapatalk. Ουσιαστικα διαβαζεις το φορουμ χωρίς εικονες κάνοντας οικονομια χρόνου κ mb.. Δικεφαλε αν μπορείς.. Το paokmania έχει

Offline banis

• Αλλαγή
Τεσπα η απαντηση ειναι ΟΧΙ διοτι εμεις ειμεθα Ολντ Σχουλ...

+φωνώ με homo ...

το world δεν είναι ειδησιογραφικό άλλωστε προκειμένου να μπαίνεις και να ενημερώνεσαι  ??? όπως κάνεις με τα υπόλοιπα site ...  :'(

έχει τον δικό του χαρακτήρα που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα site ...

δεν είναι ανάγκη συνεπώς να μπαίνεις κάθε 3 και λίγο από το καφέ ή την παραλία που βρίσκεσαι ...

μπορείς με το που θα πας σπίτι να αράξεις στο πισι σου ... να διαβάσεις με την άνεση σου το φόρουμ του ... και να τοποθετηθείς επ' αυτού ...  ;)

Offline kemp40

• Κερκίδα
  • *
Δεν διαθέτουμε όλοι PC,το να διευκολύνεις σε κάποιον με την πρόσβασή του,δεν έχει σχέση με ολντ σκουλ ουτε με ειδησεογραφικό site,και στο σπίτι μετο κινητό μπαίνω

Offline pks

• Αποστολή
  • **
Έχει δίκιο ο banis. Και 10 μέρες να κάνεις να μπεις, είναι διαχειρισιμος ο ογκος ;)

εμενα παντως καθε φορα που μπαινω απο κινητη συσκευη με ρωταει για το ταπα-κατι.

Αρα υποστηριζει...