Δεν ήθελα να επέμβω γιατί ο καθένας έχει την άποψη του για τον Κούλη. Αλλά απο το να μη τον γουστάρουμε μέχρι να βρίζουμε αυτόν και τη γυναίκα του είναι μεγάλη η απόσταση. CRUSADER θα σε παρακαλούσα να σβήσεις τα σχόλια για τη γυναίκα του δεν κάνει
αδερφέ τη γυναίκα του δεν τη βρίζω επειδή είναι γυναίκα του... αυτή προυπήρχε στον ΠΑΟΚ πόλυ πριν τον τορούφογλου... εσείς όλοι μπορεί να κράζετε τον πούστη για αγωνιστικούς λόγους και καλά κάνετε γιατί από ένα σημείο και μετά ήταν άθλιος, εγώ τον κρίνω σε άλλη βάση... το αγωνιστικό το αφήνω έξω... δεν φταίει αυτός, φταίνε αυτοί που τον κρατούσανε τόσο καιρό...
για μένα λοιπόν θα το ξαναπώ ο τοχούρογλου ήταν από τους μεγαλύτερους ρουφιάνους που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ (δεν ήταν πάντα έτσι αλλά έγινε)... το ότι θέλει ο ζαγόρ να τον σουτάρει δεν είναι τυχαίο για μένα... φύγει δεν φύγει πλέον (που μακάρι να φύγει) το γράμμα στάλθηκε και λέει ότι αποτελεί ξένο σώμα...
και για να το επεκτείνω κιόλας... τόσα χρόνια ρωτάμε όλοι τί έγινε στις 11 αυγούστου του 2004... να βγει ο ένας να μιλήσει, να βγει ο άλλος να μιλήσει... εγώ λοιπόν λέω να βγει ο τορούφογλου να μιλήσει και η γυναίκα του (νυν ή πρώην δεν ξέρω)...