Author Topic: Κυριάκος Τοχούρογλου  (Read 4135 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Κυριάκος Τοχούρογλου
« Reply #180 on: July 12, 2007, 20:57:12 »
oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smack: :smack: :smack: :smack:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Photis

• Guest
« Reply #181 on: July 12, 2007, 21:16:20 »
Oxi re gmt..kai ilpiza na figei...!!! >:(

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #182 on: July 12, 2007, 21:22:10 »
xalarwste re paides, ap ti stigmi pou dn ton thelei i omada, k na min paei stin panaxaiki tha meinei eleutheros. asxeta me to poso dn ton paw, dn nomizw na katsei k sto simbolaio tou pou dn einai k kana basiliko.

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
« Reply #183 on: July 12, 2007, 22:28:54 »
Δεν ήθελα να επέμβω γιατί ο καθένας έχει την άποψη του για τον Κούλη. Αλλά απο το να μη τον γουστάρουμε μέχρι να βρίζουμε αυτόν και τη γυναίκα του είναι μεγάλη η απόσταση. CRUSADER θα σε παρακαλούσα να σβήσεις τα σχόλια για τη γυναίκα του δεν κάνει

αδερφέ τη γυναίκα του δεν τη βρίζω επειδή είναι γυναίκα του... αυτή προυπήρχε στον ΠΑΟΚ πόλυ πριν τον τορούφογλου... εσείς όλοι μπορεί να κράζετε τον πούστη για αγωνιστικούς λόγους και καλά κάνετε γιατί από ένα σημείο και μετά ήταν άθλιος, εγώ τον κρίνω σε άλλη βάση... το αγωνιστικό το αφήνω έξω... δεν φταίει αυτός, φταίνε αυτοί που τον κρατούσανε τόσο καιρό...
για μένα λοιπόν θα το ξαναπώ ο τοχούρογλου ήταν από τους μεγαλύτερους ρουφιάνους που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ (δεν ήταν πάντα έτσι αλλά έγινε)... το ότι θέλει ο ζαγόρ να τον σουτάρει δεν είναι τυχαίο για μένα... φύγει δεν φύγει πλέον (που μακάρι να φύγει) το γράμμα στάλθηκε και λέει ότι αποτελεί ξένο σώμα...
και για να το επεκτείνω κιόλας... τόσα χρόνια ρωτάμε όλοι τί έγινε στις 11 αυγούστου του 2004... να βγει ο ένας να μιλήσει, να βγει ο άλλος να μιλήσει... εγώ λοιπόν λέω να βγει ο τορούφογλου να μιλήσει και η γυναίκα του (νυν ή πρώην δεν ξέρω)...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #184 on: July 12, 2007, 22:40:38 »
Εγώ σου ζήτησα να σβήσεις χαρακτηρισμούς που αφορούν μια γυναίκα και μάλιστα ΠΑΟΚτσού, δεν πιστεύω να έχεις ένσταση για αυτό.
Εγώ ούτε τον έκρινα ούτε θα τον κρίνω όπως και τους περισσότερους που φόρεσαν αυτή την φανέλα αυτή είναι δουλειά του εκάστοτε προπονητή.
Δηλαδή για να καταλάβω, αφήνεις υπόνοιες για το φαξ στην γυναίκα του; ας μην αναφέρουμε ονόματα δεν κάνει, απλά ζήτησα να μην χαρακτηρίζουμε.
Δικό σου θέμα είναι κάνε ότι θέλεις αλλά...................
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #185 on: July 12, 2007, 23:29:12 »
twra mallon 8a mini elef8eros.......to elpizo fisika...

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
« Reply #186 on: July 12, 2007, 23:38:53 »
@tsakalaki...κοίτα αδερφέ... κι ο πανελούδης ΠΑΟΚτσής είναι, κι ο σαλπιγγίδης ΠΑΟΚτσής έλεγε ότι είναι...
στο ξαναλέω τη γυναίκα του δεν τη βρίζω σαν γυναίκα του... δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τί κάνει στην προσωπική της ζωή... τη βρίζω γιατί έκανε κακό στον ΠΑΟΚ... από τη στιγμή που μου ζητάς να μην αναφέρω ονόματα προφανώς γνωρίζεις καλά για ποια μιλάω... αν και παραπάνω έμμεσα ανέφερα το όνομα...
και δεν αφήνω υπόννοιες, το λέω ξεκάθαρα ότι στο μεγάλο φαγοπότι που στήθηκε τότε είχαν συμμετοχή και αυτοί, όπως και κάποιοι άλλοι που βρίσκονται ακόμα μέσα στα γραφεία αλλά ευελπιστώ ότι θα πάρουν σύντομα πόδι...
δεν προσπαθώ να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω τον τρόπο σκέψης μου... συμφωνώ ότι δεν πρέπει να βρίζουμε γυναίκες και μάνες αλλά εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα... κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστό topic στο forum να συζητάμε μόνο για την γυναίκα του και όλα όσα έχει κάνει ή γνωρίζει από τα τόσα χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ...

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #187 on: July 12, 2007, 23:44:57 »
Εγώ σου ζήτησα να σβήσεις χαρακτηρισμούς που αφορούν μια γυναίκα και μάλιστα ΠΑΟΚτσού, δεν πιστεύω να έχεις ένσταση για αυτό.
Εγώ ούτε τον έκρινα ούτε θα τον κρίνω όπως και τους περισσότερους που φόρεσαν αυτή την φανέλα αυτή είναι δουλειά του εκάστοτε προπονητή.
Δηλαδή για να καταλάβω, αφήνεις υπόνοιες για το φαξ στην γυναίκα του; ας μην αναφέρουμε ονόματα δεν κάνει, απλά ζήτησα να μην χαρακτηρίζουμε.
Δικό σου θέμα είναι κάνε ότι θέλεις αλλά...................

re paidia ti fax pia gynaika pio 2004 !!!!ti egune gia pite mou sas parakalw
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #188 on: July 13, 2007, 00:08:39 »
@CRUSADER δεν θα συνεχίσω, κατάλαβα τον τρόπο που το λες αλλά και πάλι........ο χρόνος πάντως θα δείξει φίλε καθώς όλοι κρινόμαστε σε αυτή τη ζωή.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #189 on: July 13, 2007, 01:01:41 »
καλα ε ντροπη για μερικους μονο αυτο... >:( >:(
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #190 on: July 13, 2007, 01:26:20 »
τι προσέφερε ρε παιδιά ο τοχούρογλου στον ΠΑΟΚ? Θα τρελαθούμε τελείως? Μακράν ο χειρότερος τερματοφύλακας που πέρασε από τον ΠΑΟΚ. Και να σας πω και κάτι? Αν όντως ήταν Παοκτσής δε θα ερχόταν ποτέ σε αυτή την ομάδα γιατί πολύ απλά δεν είχε να προσφέρει απολύτως τίποτα παικτικά. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά οι μαλακίες που έκανε τόσα χρόνια μου βγάζουν μία πρωτόγνωρη εμπάθεια!! Από τους τελευταίους καρκίνους που σιγά σιγά παίρνουν πόδι απο την Παοκάρα μας. Δε θα μου λείψει καθόλου. Κυριάκο αν αγαπάς τον ΠΑΟΚ φύγε από τα όνειρά μας!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #191 on: July 13, 2007, 03:07:54 »
fetos me ton paniwnio(kalyterh enfanish paiktika kai kalyterh emfanish opadwn mas sthn toumpa) mas ksenerwse apolyta monos tou.kai genikotera tragikos san terma.
alla ton thymamai sthn elvetia panw sta kagela kai genika ton goustare ton paok(omadara einai gia thn aksia tou vevaia).telos pantwn den apasxolei kai kanenan pou efyge
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

bL-4-cK_religion

• Guest
« Reply #192 on: July 13, 2007, 15:32:05 »
egw pali tosa xronia p paizei ston paok den ton ksexnw kai as mhn prosfere polla....tosa mats ektos 11adas kai ekatse pantws...alla persi me ton paniwnio mhn m to thymizete...aste ekeino htane....na paei sthn euxh tou theou kai na nai kala...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #193 on: July 13, 2007, 15:50:42 »
ela omws pou den katafere na paei sthn panaxaiki telika...
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #194 on: July 13, 2007, 16:11:09 »
Ρε σεις?
να μαζεψουμε υπογραφες? να κανουμε κανα ερανο να τα του πληρωσουμε το συμβολαιο?
στην παναχαικη εννοω...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #195 on: July 13, 2007, 17:03:33 »
tin trela mou mesa.... >:(
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #196 on: July 13, 2007, 17:07:20 »
Twra den 8a mini elef8eros kanonika?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #197 on: July 13, 2007, 22:23:16 »
  den einai dynaton na meinei KI ALLH XRONIA o toxou...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

thomas

• Guest
« Reply #198 on: August 22, 2007, 10:30:23 »
Παιδιά βρήκαμε αντικαταστάτη του Τοχούρογλου στην Αγγλία ;D

http://www.sport24.gr/html/ent/084/ent.192084.asp

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #199 on: August 22, 2007, 13:17:44 »
Trelos PAOKtsis einai o typos, to eixa akousei se mia sinentefxi toy sto thleasty kathe savato pou paizoun thn ekpobi me to stoixima to mesimeri
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ