Author Topic: Με βία ορ νοτ με βία - Η λύση, οι "χούλιγκανς" κι οι "φλώροι". Δε ΠΑΟΚ ντιμπέιτ.  (Read 4615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Ap'thn paraskeyh twra , elega na kanw ki egw kana sxolio s'ayto to topic , alla kati me trabouse pisw.
Den h3era ti akribos htan ayto, isws h dixwneia mesa mou pou apo thn mia leei :
Re Billy , ki esy kapote den eixes problima me spasimata ! Espases ki esy, symmeteixes se epeisodeia, plako8ikes sto 3ylo
alles fores se fash kamikazi, kai alles se ypotimitiko ari8mo (as poume 10 pros 3 gia paradeigma), ebrises nekrous,
petouses petres bla bla bla bla bla bla........
Einai omws kai h allh pleyra pou leei:
Billy mou, megalwses, orimases , ta blepeis allios, xairese pou den se mpaglarwsan gia ta kala mia fora na deis ti sklhro koukoutsi
exei to berikoko, xairese pou den s'emeine kana kousouri apo kati gklopidia egklimatika, xairese pou tis swstes stigmes eixes koukoula
sto fouter sou ,xairese pou ekeino to psalidi tote sto sef den karfw8ike sto kefali sou alla eskase dipla sou......
Einai kana 3-4 edw mesa pou me 8ymizoun emena sta 18-26 mou , alla filoi mou sas plhroforw oti se 5-10 xronia 8a alla3ete ki eseis
tropario (8elw na nomizw,oi poio polloi toulaxiston).

Epeishs eystoxa paradeigmata xtypise o MILLWALL-4.

Poios leipon epitrepete na milaei gia "flwrepsh" tou laou ?
-Aytos pou ezise as poume "STHN PRWTH GRAMMH TA 80's KAI / H'  TA MISA TWN 90'S ?"
-Aytos pou exei akousei gia 'keina ta xronia apo palious ?
-Aytos pou exei mazepsei 123456789xyz dvd's me epeisodeia kai ta anapwlei?
-POIOS ? 

********************************************************************************************************
Flwrepsame leipon ok ? Flwrepsame se sxesh me ti ?
Me to parel8on mas ? POSES fores ta exoume pei oti PANE AYTA pou 3erame/zhsame/eidame se dvd / akousame apo palaioterous.....

Ti paei na pei florepsame ? Emfanisiaka ?
POTE den 8a 3anadoume thn kafrila tou petsinou mpoufan, kollitou jean, staraki kai arbilas pou mesouranouse se ba8mo 80% toulaxiston sthn Toumpa 

Ti paei na pei florepsame? Se eyrimatikotita kerkidas?
POTE den 8a 3anadoume thn g4 na einai mia 8alassa apo kaskol pou periferonte kai synodeyonte apo 'keino to ssssssssss , se ka8e korner tou PAOK,
h' to (tiore akous?) PAOKara - Omadara se sxhma skakieras.

Ti paei na pei flwrepsame? Epeidh yparxei periptwsh na "roufianepsei" kapoios shmera kapoion allon ?
OPEIOS nomizei oti palia (Nai nte , otan den eixame florepsei akoma) den paizan roufianies einai ba8eia nyxtomenos.

OLA ayta omws den pane na poun oti flwrepsame (PANTA kata thn apopsh mou)...... o kosmos tou PAOK pote den flwrepse,
apla nomizw oti oso mas pernoune ta xronia, e3afanizonte oi stoxoi kai to orama..... kourazete o men PAOKtshs twn 80's kai twn 90's
na khnygaei to apatilo oneiro ths prwtias kai ths lamprhs eyrwpaikhs poreias, o de neoteros (pou to zhtaei ki o organismos tou ligo , to xouligkaniliki)
zei pleon me tis istories tou parel8ontos, prospa8ontas na kratisei ekeinh thn shmaia psyla. Ta kozia omws alla3an filoi mou, paizoume me kainouria trapoula pleon.
********************************************************************************************************

Akouw (KAI DIKAIOLOGIMENA) oti o kosmos den dimhourgei atmosfaira, syn8imata k.o.k .
Swsta ! Ayto to syzhtaw!
TI atmosfaira na kaneis , kai TI syn8ima na fwna3eis omws otan o kosmos stis 4 - 4a (otan einai gemates)
-asxolite se kyrio ba8mo me to pou 8a brei xartakia kai poios 8a tou ftia3ei mia tzivana....
-einai outos h allos liwma kai polemaei 90 lepta na sta8ei or8ios, pouuuu fwnh....
-se leei: Ase re, exw fwna3ei egwww, xronia twra trexw , xtypisa 30+ , as fwna3ei o pitsirikas twra....
-den exei enan syntonisth (TO POIO BASIKO 8EMA POU EXEI SYZITI8EI APEIRES FORES KAI AKRH DEN BGAINEI),
h' kalytera 2 syntonistes se 4a - 4 .......
Kai prin pesete panw mou , na sas pw oti asfalws kai den ennow olo ton kosmo tou PAOK, alla milaw gia ari8mo ka8olou eykatafronhto.
O laos tou PAOK leipon, kata thn apopsh mou den flwrepse , apla alla3e! Giati exei alla3ei ki o tropos zwhs! Oi katastaseis!Opws 8elete peste to.
 Exei megalh diafora.........

Mperdema megalo re pousth mou......
Mperdema sto na balw se ta3h to myalo mou sxetika me epeisodeia / nai - oxi / pote / pou / pws / giati .....
Alla na flwrepsame ? OXI ! Ayto den to dexome...... Den mporoume na genikeysoume ayton ton oro se enan OLOKLHRO lao.
OXI !

Sygnwmh an kourasa....... kai makari na katalabate pws ta ennow.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline toy

• Αλλαγή
Ti paei na pei flwrepsame? Epeidh yparxei periptwsh na "roufianepsei" kapoios shmera kapoion allon ?
OPEIOS nomizei oti palia (Nai nte , otan den eixame florepsei akoma) den paizan roufianies einai ba8eia nyxtomenos.
Σωστό !!

TI atmosfaira na kaneis , kai TI syn8ima na fwna3eis omws otan o kosmos stis 4 - 4a (otan einai gemates)
-asxolite se kyrio ba8mo me to pou 8a brei xartakia kai poios 8a tou ftia3ei mia tzivana....
-einai outos h allos liwma kai polemaei 90 lepta na sta8ei or8ios, pouuuu fwnh....
Συνέβαινε και τότε !! (και ίσως με χειρότερο τρόπο)

-se leei: Ase re, exw fwna3ei egwww, xronia twra trexw , xtypisa 30+ , as fwna3ei o pitsirikas twra....
-den exei enan syntonisth (TO POIO BASIKO 8EMA POU EXEI SYZITI8EI APEIRES FORES KAI AKRH DEN BGAINEI),
h' kalytera 2 syntonistes se 4a - 4 .......
Σωστό !!

Kai prin pesete panw mou , na sas pw oti asfalws kai den ennow olo ton kosmo tou PAOK, alla milaw gia ari8mo ka8olou eykatafronhto.
O laos tou PAOK leipon, kata thn apopsh mou den flwrepse , apla alla3e! Giati exei alla3ei ki o tropos zwhs! Oi katastaseis!Opws 8elete peste to.
 Exei megalh diafora.........

Σωστό!!

Mperdema megalo re pousth mou......
Mperdema sto na balw se ta3h to myalo mou sxetika me epeisodeia / nai - oxi / pote / pou / pws / giati .....
Alla na flwrepsame ? OXI ! Ayto den to dexome...... Den mporoume na genikeysoume ayton ton oro se enan OLOKLHRO lao.
OXI !

Sygnwmh an kourasa....... kai makari na katalabate pws ta ennow.....

Συμφωνό με όλα όσα είπες κανα δύο πράγματα ακόμα νομίζω ότι κάνουν την διαφορά πέρα από την ουσιαστική διαφορά της παρόδου των χρόνων και την αλλαγή ηθών και κανόνων της κοινωνίας,
1)δεν υπήρχε tv και ράδιο.
2)δεν είχανε ξεπουληθεί τα όνειρα σου.
3)δεν ήτανε τόσο σφικτοί οι νόμοι.
4)δεν βγάζανε τόσοι πολλοί μεροκάματο από τον ΠΑΟΚ (και δεν υπήρχε περίπτωση να διανοηθούν να το κάνουν)
5)ήμασταν πιό ενωμένοι

Elpizw na sto "estrwsa" swsta twra.
Prose3a pou polemouses me ta quote.
Billys
« Last Edit: September 06, 2005, 12:53:25 by BillYpoglwssioS »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline toy

• Αλλαγή
καλιτέχνης θα πεί ο billys στο pc
grazio signore
  ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Εγώ θέλω απλά ρε παλικάρια (Κοtrones ή όπως αλλιώς λέγεστε οι υποστηρικτές των θλιβερών κατ' εμέ απόψεών του) ,πέρα από τα δεινά που θα προκαλέσετε στην ομάδα με τους βανδαλισμούς και τις ψευτομαγκιές σας, να σας δω στο ακροατήριο του δικαστηρίου την επομένη των επεισοδίων, εκεί που πριν το καλοκαίρι εκδικάστηκαν μετά από συνεχείς αναβολές τα "λουλούδια" των επεισοδίων του τελικού κυπέλου ΠΑΟΚ-ερπετών...Συνελλήφθησαν λοιπόν "μάγκες μου" 25 περίπου άτομα (από 15 μέχρι και 45 ετών), μισοί ΠΑΟΚτσήδες μισοί σκουλίκια ("αδερφοποιημένοι" πλέον και μονιασμένοι ΟΛΟΙ μπροστά στο φόβο της φυλάκας και της χρηματικής καμπάνας), και έπρεπε να ήσασταν μέσα στο ακροατήριο να τους δείτε, να δείτε τα ιδρωμένα και χε...μένα πρόσωπα αυτών των παιδιών και των γονιών τους. Γιατί αλλιώς είναι να τα ακούτε και αλλιώς να τα βιώνετε. Παιδάκια που από το φόβο τους δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη μπροστά στην πρόεδρο και που φυσικά σκυλομετάνιωσαν για τη μεγαλοπρεπή φυλάκα που έφαγαν (από ένα χρόνο παρακαλώ πολλοί από αυτούς) και το μύριο που ανάγκασαν τον μπαμπάκα και τη μαμάκα τους να πληρώσουν για πάρτη τους (χώρια η πίκρα και η ντροπή των ανθρώπων)... Και όλα αυτά για μια απίστευτη μαλακία. Όχι φυσικά για το γόητρο της ΠΑΟΚάρας, αλλά για την ανοησία που τους έδερνε...
Η όλη προβληματική ξεκινάει από λάθος βάση, επειδή λανθασμένα τιτλοφορείται αυτό το τοπικ. Εγώ θα ήθελα να ανοίξω αντιτόπικ με τίτλο: ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ...και θα πω απλά κοντά στο σχόλιο του Μπιλ, που με καλύπτει σε γενικές γραμμές, ότι τα χρόνια περνάνε, τα μυαλά αλλάζουν και ακόμα και οι περισσότεροι πρωτοστάτες των επεισοδίων του '80 σήμερα τα κατακρίνουν, όχι τόσο γιατί στοίχισαν στην ομάδα (που όντως στοίχισαν), αλλά γιατί με τη λύσσα που έπεφτε ξύλο τότε μερικοί δε γύρισαν ποτέ στα σπίτια τους... Και την καφρίλα δεν μπορείς να την ελέγξεις. Ειδικά τότε που οι μισοί κυκλοφορούσαν με πεταλούδες και σουγιάδες... Γι' αυτό όσοι καυλωμένοι ψάχνονται για ξύλο, ας πάνε να μάθουν μποξ ή καράτε κάπου, γιατί από εκεί θα ξέρουν με σιγουριά ότι θα γυρίσουν και σπίτι τους το βράδυ... Το τραγικότερο είναι όμως να σε βρει από την άλλη άκρη του γηπέδου καμιά αδέσποτη και να σε στείλει αδιάβαστο. Όσο θυμάμαι εκείνο το παλικάρι τον δάσκαλο στη Λάρισα (τον Μπλιώνα νομίζω) που ξεψύχησε στο γήπεδο επειδή ένα μαλακιστήρι του ΠΑΟΚ πετούσε κροτίδες με πιστόλι στο μέρος των Λαρισαίων, σκέφτομαι και γιατί όχι εγώ από κροτίδα γαύρου κάποια μέρα ή το παιδί μου, όπως σωστά ανέφερε και ο Μπιλλ???? Δε θέλω να κουράσω, αλλά το λάθος είναι ότι παρουσιάζουμε την παλιά Τούμπα στους νεότερους σαν ιδανικό. Λάθος μεγάλο  και εγώ δεν το κάνω ποτέ... Η ιδανική Τούμπα μπορεί να δημιουργηθεί και σήμερα: Με ατμόσφαιρα που κοχλάζει αλλά μακριά από ακρότητες και θλιβερά επεισόδια, μακριά από ...κοτρόνες και σαχλαμάρες.
Υ.Γ: Δεν είναι λογική ότι τα τελευταία χρόνια που ηρεμήσαμε σαν λαός δεν είδαμε χαϊρι, ότι πάλι 4οι βγαίνουμε κτλ., ώστε να πρέπει να αρχίσουμε πάλι τα επεισόδια (!) Είναι επικίνδυνοι όσοι πρεσβεύουν τέτοιες απόψεις...Είναι τουλάχιστον αστείοι...Ξεκολλήστε...Δείτε τι γίνεται επιτέλους έξω από την Ελλάδα. Εντάξει, μπορεί να είναι εξώφθαλμη η εύνοια των γαύρων και των βάζελων, αλλά με αυτό τον τρόπο θα τους πολεμήσουμε? Με επεισόδια? Ή μήπως στην Ιταλία δεν ευνοούν τη Γιουβέντους και τη Μίλαν? Υπάρχει κανείς που δεν πιστεύει ότι αν φτιάξει στοιχειωδώς καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ -γιατί ακόμα θέλει πολύ δρόμο-μπορεί να κοντράρει τους Αθηναίους? Και αν ο γαύρος έχει ξεφύγει πλέον έτη φωτός το οφείλει στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του, κάτι που εμείς δεν έχουμε για χρόνια πολλά. Για αυτό ταλαιπωρούμαστε. Όχι γιατί δεν τον τιμωρούν από επεισόδια που έκανε.Παίζει σαφώς ρόλο και αυτό. Πάλι από πάνω μας όμως θα ήταν γιατί απλά εμείς καταφέρνουμε να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

Totenkopf

• Guest
Εγώ θέλω απλά ρε παλικάρια (Κοtrones ή όπως αλλιώς λέγεστε οι υποστηρικτές των θλιβερών κατ' εμέ απόψεών του) ,πέρα από τα δεινά που θα προκαλέσετε στην ομάδα με τους βανδαλισμούς και τις ψευτομαγκιές σας, να σας δω στο ακροατήριο του δικαστηρίου την επομένη των επεισοδίων, εκεί που πριν το καλοκαίρι εκδικάστηκαν μετά από συνεχείς αναβολές τα "λουλούδια" των επεισοδίων του τελικού κυπέλου ΠΑΟΚ-ερπετών...Συνελλήφθησαν λοιπόν "μάγκες μου" 25 περίπου άτομα (από 15 μέχρι και 45 ετών), μισοί ΠΑΟΚτσήδες μισοί σκουλίκια ("αδερφοποιημένοι" πλέον και μονιασμένοι ΟΛΟΙ μπροστά στο φόβο της φυλάκας και της χρηματικής καμπάνας), και έπρεπε να ήσασταν μέσα στο ακροατήριο να τους δείτε, να δείτε τα ιδρωμένα και χε...μένα πρόσωπα αυτών των παιδιών και των γονιών τους. Γιατί αλλιώς είναι να τα ακούτε και αλλιώς να τα βιώνετε. Παιδάκια που από το φόβο τους δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη μπροστά στην πρόεδρο και που φυσικά σκυλομετάνιωσαν για τη μεγαλοπρεπή φυλάκα που έφαγαν (από ένα χρόνο παρακαλώ πολλοί από αυτούς) και το μύριο που ανάγκασαν τον μπαμπάκα και τη μαμάκα τους να πληρώσουν για πάρτη τους (χώρια η πίκρα και η ντροπή των ανθρώπων)... Και όλα αυτά για μια απίστευτη μαλακία. Όχι φυσικά για το γόητρο της ΠΑΟΚάρας, αλλά για την ανοησία που τους έδερνε...
Η όλη προβληματική ξεκινάει από λάθος βάση, επειδή λανθασμένα τιτλοφορείται αυτό το τοπικ. Εγώ θα ήθελα να ανοίξω αντιτόπικ με τίτλο: ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ...και θα πω απλά κοντά στο σχόλιο του Μπιλ, που με καλύπτει σε γενικές γραμμές, ότι τα χρόνια περνάνε, τα μυαλά αλλάζουν και ακόμα και οι περισσότεροι πρωτοστάτες των επεισοδίων του '80 σήμερα τα κατακρίνουν, όχι τόσο γιατί στοίχισαν στην ομάδα (που όντως στοίχισαν), αλλά γιατί με τη λύσσα που έπεφτε ξύλο τότε μερικοί δε γύρισαν ποτέ στα σπίτια τους... Και την καφρίλα δεν μπορείς να την ελέγξεις. Ειδικά τότε που οι μισοί κυκλοφορούσαν με πεταλούδες και σουγιάδες... Γι' αυτό όσοι καυλωμένοι ψάχνονται για ξύλο, ας πάνε να μάθουν μποξ ή καράτε κάπου, γιατί από εκεί θα ξέρουν με σιγουριά ότι θα γυρίσουν και σπίτι τους το βράδυ... Το τραγικότερο είναι όμως να σε βρει από την άλλη άκρη του γηπέδου καμιά αδέσποτη και να σε στείλει αδιάβαστο. Όσο θυμάμαι εκείνο το παλικάρι τον δάσκαλο στη Λάρισα (τον Μπλιώνα νομίζω) που ξεψύχησε στο γήπεδο επειδή ένα μαλακιστήρι του ΠΑΟΚ πετούσε κροτίδες με πιστόλι στο μέρος των Λαρισαίων, σκέφτομαι και γιατί όχι εγώ από κροτίδα γαύρου κάποια μέρα ή το παιδί μου, όπως σωστά ανέφερε και ο Μπιλλ? Δε θέλω να κουράσω, αλλά το λάθος είναι ότι παρουσιάζουμε την παλιά Τούμπα στους νεότερους σαν ιδανικό. Λάθος μεγάλο  και εγώ δεν το κάνω ποτέ... Η ιδανική Τούμπα μπορεί να δημιουργηθεί και σήμερα: Με ατμόσφαιρα που κοχλάζει αλλά μακριά από ακρότητες και θλιβερά επεισόδια, μακριά από ...κοτρόνες και σαχλαμάρες.
Υ.Γ: Δεν είναι λογική ότι τα τελευταία χρόνια που ηρεμήσαμε σαν λαός δεν είδαμε χαϊρι, ότι πάλι 4οι βγαίνουμε κτλ., ώστε να πρέπει να αρχίσουμε πάλι τα επεισόδια (!) Είναι επικίνδυνοι όσοι πρεσβεύουν τέτοιες απόψεις...Είναι τουλάχιστον αστείοι...Ξεκολλήστε...Δείτε τι γίνεται επιτέλους έξω από την Ελλάδα. Εντάξει, μπορεί να είναι εξώφθαλμη η εύνοια των γαύρων και των βάζελων, αλλά με αυτό τον τρόπο θα τους πολεμήσουμε? Με επεισόδια? Ή μήπως στην Ιταλία δεν ευνοούν τη Γιουβέντους και τη Μίλαν? Υπάρχει κανείς που δεν πιστεύει ότι αν φτιάξει στοιχειωδώς καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ -γιατί ακόμα θέλει πολύ δρόμο-μπορεί να κοντράρει τους Αθηναίους? Και αν ο γαύρος έχει ξεφύγει πλέον έτη φωτός το οφείλει στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του, κάτι που εμείς δεν έχουμε για χρόνια πολλά. Για αυτό ταλαιπωρούμαστε. Όχι γιατί δεν τον τιμωρούν από επεισόδια που έκανε.Παίζει σαφώς ρόλο και αυτό. Πάλι από πάνω μας όμως θα ήταν γιατί απλά εμείς καταφέρνουμε να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας...
auto einai to neo politismeno prosopo tou Paoktsi...koinos tha lega tou fl... tespa den epikroto tin pseutomagkia alla ekei pou xreiazetai prepei na tin dinoume...epeita auto mas exei meinei mono an kopsoume kai auto tote tha ginoume san ton ao kira panagias....giati otan oloi einai enantion sou oi diaitites,oi paragontes,o theios kati prepei na kaneis kai i moni apantisi einai auti pou exoume

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Η δικιά μου εμπειρία με το γήπεδο ξεκίνησε το 94/95, στο τελευταίο 'σπρώξιμο' του Βουλινού, τη χρονιά που είχαν έρθει καλοί παίχτες, Ζαγοράκης και  δεν ξέρω και γω ποιός άλλος, πρώτες αγωνιστικές και 20.000 κόσμος με Εθνικούς, Καβάλες κλπ...

Πάντα ήμουν ΠΑΟΚΤΣΗΣ, από τα 4 μου όταν και πήραμε το πρωτάθλημα (και πιό πριν λόγω πατέρα και καταγωγής αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι ακόμα :p ) τώρα που τα ξανασκέφτομαι δε μπορώ σε καμιά περίπτωση να πω ότι έγινα οπαδός λόγω του λαού, πάντως στα επεισόδια με Παρί με θυμάμαι να έχω μείνει καρφωμένος στην TV όσο κράτησε η 'μετάδοση' και μετά συνέχεια στις ειδήσεις, γεγονός που επαναλαμβάνεται τις περισσότερες φορές που υπάρχουν κάπου επεισόδια...

Για να φτάσουμε στην εμπειρία μου από τις πρώτες χρονιές λοιπόν, η άποψη μου και η εικόνα που δημιουργήθηκε στο μυαλό μου ήταν ότι είχαμε να κάνουμε με ένα πόλεμο τον οποίο πλέον τα ΜΑΤ είχαν μελετήσει καλά, τον είχαν κατανοήσει, είχαν κάνει τα σχεδιά τους αφού πρώτα φάγανε τις μάπες τους, και πλέον τον κερδίζαν... Θυμάμαι αρκετές φορές να περιμένω έξω από το γήπεδο, μετά από ματς με τον Παναθηναικό, γενικά μετά από ματς με φιλοξενούμενους οπαδούς, ή μετά από μεγάλα ματς που μας γαμούσε ο διαιτητής ή που υπήρχε γενικότερη δυσαρέσκεια, στα στενά της Τούμπας υπήρχαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμου... Αυτός ο κόσμος λοιπόν διαλύονταν, γκλοπιές έπεφταν στα κεφάλια, κεφάλια άνοιγαν, οι ζητάδες παραταγμένοι σε 6αδες να 'σαρώνουν' τους μεγάλους δρόμους πχ Κλεάνθους ή το δρόμο πίσω από την 8, για να μην αναφέρουμε και τα δακρυγόνα που κάνανε τον κόσμο να έχει αναπνευστικά προβλήματα μέχρι και το Ιπποκράτειο. Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν πάντα το ίδιο, 1-2-3 ώρες κρυφτούλι με την αστυνομία, στο τέλος οι όποιοι φιλοξενούμενοι έφευγαν με την άνεσή τους και αυτό που είχε μείνει ήταν κάποια ανοιγμένα κεφάλια και κάποιες συλλήψεις. Με λίγα λόγια η δική μου εμπειρία είναι ότι την τελευταία δεκαετία για να μπλέξεις σε φασαρία στην Τούμπα πρέπει πραγματικά να την ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ, γεγονός το οποίο κατά τη γνώμη μου βάζει ένα νοήμων ον στη διαδικασία να σκεφτεί κατά πόσο τον τιμά και που τον βγάζει να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο μόνος δρόμος λοιπόν είναι τα παραδοσιακά στησίματα σε γέφυρες, στον περιφερειακό, δεν ξέρω και γω πού αλλού, 'ραντεβού', οργάνωση σε παρέες και 'ψάξιμο' για αλλόθρησκους μέσα στην πόλη, πράγματα που ποτέ δεν τα έκανα εγώ δηλαδή, είτε λόγω παρέων (οι πιο πολλοί φίλοι μου ζήτημα να έτρεξαν 2-3 χρονάκια στο γήπεδο και μετά 'στα ντέρμπι'), είτε λόγω άλλων συνηθειών στα μέρη μου και στην εποχή μου. Και εδώ μπαίνει το περίφημο που ακούμε συχνά "οι εποχές άλλαξαν"... Αν ήταν κάτι που το κάναν όλοι νομίζω θα το έκανα και γω (τις μάπες εννοώ), όταν όμως τα επεισόδια μέσα στο γήπεδο γίνεται από 100-200 γραφικούς που τους βλέπεις, που μερικούς από αυτούς τους ξέρεις και ξέρεις πχ ότι μπορεί να την έχουν δει 'αναρχικοί' (του πούτσου) και θα πάνε μόνο στο ΠΑΟΚ-gay κσι θα ψάξουν ευκαιρίες να μπούν μέσα για να κάνουν κάτι πού ΟΛΗ η Ελλάδα θα δει και θα θεωρήσει καραγκιοζηλίκι, ε τότε όχι, δε θέλεις να είσαι σαν και αυτούς... Και δε μιλάω φυσικά για τους 'παλιούς', ούτε καν για κάποιους που ενδεχομένως να συνεχίζουν στα βήματα των παλιών όσο μπορούν και όσο αντέχουν, μιλάω για τον τύπο ο οποίος είτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ (είπαμε είναι 'αναρχικός', δεν ασχολείται με μπάλα κλπ) είτε είναι ΠΑΟΚ αλλά θα πάει στα ματς που ξέρει οτι προσφέρονται για φασαρίες για να βγάλει τα κόμπλεξ-απωθημένα-στραβά του...

Και στην τελική ΝΑΙ, οι μπάτσοι είναι και γουρούνια είναι και δολοφόνοι και όλα τα σχετικά, αλλά πλέον στο γήπεδο ξέρουν να μην προκαλέσουν αρκετά ώστε να εξοργίσουν τον κόσμο και να τις φάνε, και επίσης είναι ένας πόλεμος που τον έχουν μελετήσει και πλέον οργανωμένα μπορούν να τον κερδίσουν, οι ζώνες ασφαλείας, τα μπλόκα, το πόσοι θα βρίσκονται που, εκ του αποτελέσματος κρίνεται πετυχημένο, και εφόσον τα έχουν καταφέρει έτσι πλέον τότε μαγκιά τους και καλά κάνουν, αυτή είναι άλλωστε η δουλειά τους. Το αν ησυχάσαμε και από παλμό στην κερκίδα αυτό είναι θέμα των συνδέσμων και των οργανωτών που ΔΕΝ υπάρχουν. Τον Τάσο είχανε πέσει να τον φάνε όλοι γιατί ήταν πολύ 'περίεργος' για τα γούστα τους, ας κάναν αυτοί τότε κερκίδα αφού τους έπεφτε λίγος, εννοείται ότι δεν πρέπει να ανεβαίνει ο κάθε τυχάρπαστος στον πυρήνα της 4 αλλά με τον Τάσο δεν ήταν έτσι...

ΦΛΩΡΟΙ δε θα γίνουμε ποτέ και μην ανησυχείτε, μας το εξασφαλίζει τόσο η προέλευση μας, όσο και το τι εκπροσωπούμε και πως μαθαίνουμε να σκεφτόμαστε ως οπαδοί της ΙΔΕΑΣ που κρύβεται πίσω από τα 4 γράμματα...
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
auto einai to neo politismeno prosopo tou Paoktsi...koinos tha lega tou fl... tespa den epikroto tin pseutomagkia alla ekei pou xreiazetai prepei na tin dinoume...epeita auto mas exei meinei mono an kopsoume kai auto tote tha ginoume san ton ao kira panagias....giati otan oloi einai enantion sou oi diaitites,oi paragontes,o theios kati prepei na kaneis kai i moni apantisi einai auti pou exoume

Και μόνο που υπάρχουν φίλε μου τύποι με ιδέες σαν και σένα και που είσαι και άκαπνος (λόγω ηλικίας) και υποστηρίζουν τη βία με τέτοια ένταση και τέτοια τρέλλα (στη θεωρία), τότε καταλαβαίνουμε πού βαδίζει η βία...

Βέβαια εσένα σου δίνω 2-3 χρονάκια περιθώριο και πιστεύω θα αναθεωρήσεις κάποιες από τις απόψεις σου από τις εμπειρίες, τα μαθήματα (και τα χαστούκια) της ζωής, αλλά μέχρι τότε...

U give violence a bad name!!! :cwm12: :cwm12: :21:

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
@New Order
Συμφωνώ -εύλογα- με το κείμενό σου, και θα προχωρήσω παραπέρα: Βαρέθηκα και αυτήν την πιπίλα, ΟΧΙ οι μπάτσοι δεν είναι ούτε Γουρούνια ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! Όλες αυτές οι μαλ...-συνθήματα που ξεκίνησαν το '80, βγήκαν στα πλαίσια της μαζικής καφρίλας που κυκλοφορούσε τότε στα γήπεδα. Καθόμουν σαν βλαμμένο κι εγώ θυμάμαι, και φώναζα μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι. Και φυσικά επρόκειτο για την ψυχολογία της μάζας, γιατί ούτε Ανάρχας είμαι ούτε Αντεξουσιαστής, αλλά παρασυρμένος, όπως και οι περισσότεροι, φώναζα και τις μαλ... που περνούσαν οι "οργανωτές" της κερκίδας, χωρίς να πολυδίνω -λόγω ηλικίας- σημασία στο νόημα... Γιατί είναι Γουρούνια οι μπάτσοι ρε μάγκες? Εκτός από 5-10 μαλάκες, που σε κάθε Σώμα υπάρχουν, αναρωτιέται κανείς με τι ασχολούνται αυτοί οι ανθρώποι κυριακάτικα? Με την καύλα 50-100 μεθυσμένων και μαστουρομένων να πάνε στο γήπεδο όχι για να δουν τον ΠΑΟΚ,αλλά για να ρημάξουν, να σπάσουν, να χτυπήσουν και γενικά να χαλάσουν το παιχνίδι... Και προκαλούν κιόλας?? Γιατί υπάρχουν προφανώς και γιατί δεν απουσιάζουν για να επικρατεί αναρχία, να μπαίνουν όλουν μέσα και να χτυπιούνται... Και με την Παρί ακόμα, ακόμα και να ακουστεί τραβηγμένο, εγώ αποδέχομαι πλήρως το ότι τα ΜΑΤ βαρούσαν στο ψαχνό μέσα στην 4 οποιονδήποτε. Και μην τρελαινόμαστε, δε χτυπάνε καμιά έγκυο ή κανάν παππού. Εγώ όμως λυκειόπαιδο τότε, έφαγα μια γκλομπιά στο μπούτι και το αποδέχτηκα. Ποιον να πρωτοελέγξει ο μπάτσος μέσα στην 4 που 10-20 μαλάκες έκαναν αναξέλεγκτα ό,τι ήθελαν? Και πού να ξέρει ο μπάτσος αν ο εγώ ή ο διπλανός μου ήταν αυτός που έσπασε την πόρτα? Αμέσως αμέσως γίνεσαι συνένοχος. Συνένοχος, γιατί βρίσκεσαι στην καρδιά των επεισοδίων και γιατί ο μπάτσος δεν μπορεί να ξέρει αν ήσουν εσύ ή ο διπλανός σου. Σαφώς είναι άδικο να σε χτυπήσουν αφού δεν έκανες ΤΙΠΟΤΑ. Άλλο αυτό και άλλο αν το αποδέχεσαι. Στο Ελλαδιστάν δεν υπάρχουν κάμερες για να μπορούν να συλλάβουν τους "μάγκες". Νευρίασα κι εγώ που με χτύπησαν... Ας πρόσεχα. Ας έτρεχα να φύγω μακριά... Ας μην καθόμουν και παρακολουθούσα. Μπορεί και να προσποιόμουν ότι παρακολουθούσα και πριν 5 λεπτά να πετούσα εγώ καδρόνια. Πολλά μπορεί. Αλλά ο μπάτσος για να διαλύσει το μπούγιο πρέπει να βαρέσει στο ψαχνό. Και ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ... Ας αφήσουμε λοιπόν τις αστειότητες ότι μας φταίνε οι μπάτσοι... Η μαλ.... μας μας φταίει...

SALPARADISE

• Guest
Πάντως αυτός που ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ηταν αυτός που πέτυχε πέρσι τον Μινχ και τιμωρηθήκαμε προχτές.

Παλικάρι, ναουμ.

Ούτε φλωριές, ουτε φλωροτρεντιές.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
1ον
Γουρουνια μάλλον δεν ειναι, σίγουρα όμως είναι δολοφόνοι τουλάχιστον ορισμένοι απο αυτούς Όλοι μας γνωρίζουμε περιπτώσεις που όπλα μπάτσων έχουν εκπυρσοκροτήσει απο "λάθος"  και όλοι μας έχουμε δει στην συνέχεια τον δολοφόνο μπάτσο να τον καλύπτουν οι συνάδελφοι του. οπότε δεν πρόκειται για ψυχολογία της μάζας, αλλά για σύνθημα που περιγράφει μία πραγματικότητα την οποία κάποιες οικογένειες την έχουν ζήσει, άσε λοιπόν το κήρυγμα για τους καλούς αστυνομικούς που κάνουν την δουλειά τους.

2ον
Αν δεν έχουν όρεξη κυριακάτικα να ασχολούνται με το γήπεδο, ας γινόταν μανάβηδες . Πληρώνονται επειδή ακριβώς υπάρχουν οι 100- 200- 1000 δεν ξέρω και γω πόσοι ταραξίες, αν δεν υπήρχαν κανείς δεν θα είχε ανάγκη την αστυνομία.

3ον
Εσύ μπορεί να  έχεις τάσεις μαζοχισμού και να ηδονίστηκες απο την γκλοπιά που σου έριξε κάποιο βλαχαδερό που επειδή φόρεσε ένα σήμα νομίζει οτι θα μας γαμήσει κιόλας, αλλά τουλάχιστον αναγνώρισε σε εμάς το δικαίωμα να μην γουστάρουμε όχι γκλοπιά, αλλά ούτε να μας ακουμπάει μπάτσος

4ον
Τα ματ έχουν βαρέσει και ηλικιωμένους και παιδιά και αθώους, σχετικές εικόνες έχουν παίξει πάρα πολλές φορές στα κανάλια, οπότε δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα. Θυμήσου μόνο τους ματατζήδες στην Θεσσαλονίκη  που τους έπιασε η κάμερα να αλλάζουν τσάντα σε έναν κακομοίρη διαδηλωτή που θέλαν να του φορτώσουν οτι κατηγορία υπάρχει στο ποινικό κώδικα, κι αν δεν υπήρχε κάμερα τώρα ο άνθρωπος θα ήταν φυλακή εξάιτίας των βλαχαδερών.    

5ον
Αν ο μπάτσοι δεν ξέρουν ποιοι κάνουν τις μανούρες δεν σημαίνει οτι τους βαράν όλους, αλλά το αντίθετο, δηλαδή δεν βαράν κανέναν. Είσαι αθώος μέχρι να αποδειχτεί η ενοχή και όχι ένοχος μέχρι να αποδειχτεί η αθωότητα σου. Αν εσύ αποδέχεσαι το ξύλο, αν και αθώος  καλύτερα μίλα με κάποιον ψυχίταρο και δεν το γράφω ειρωνικά.

6ον
Απο που προκύπτει πως όλοι οι παρόντες σε ένα γήπεδο είναι εν δυνάμει χούλιγκανς; Αυτά σας μαθαίνουν στις σχολές αστυνομικών; Εγώ μπορώ να ισχυριστώ τότε, πως όλοι οι αστυνομικοί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι αθώων ανθρώπων

7ον
"Μπορεί να προσποιούμουν οτι παρακολουθούσα και πριν 5 λεπτά να πετούσα καδρόνια", μπορεί και να οργάνωσες την επίθεση στους δίδυμους πύργους, μπορεί να δολοφόνησες τον Κένεντι, μπορεί ναί ήσουν στην 17Ν, μπορεί ήσουν και συ στο κότερο, χίλια μπορεί, αλλά δεν θα πάμε φυλακή ούτε ξύλο θα φάμε, επειδή κάποιος μπάτσος βλέπει πολύ τηλεόραση και η φαντασία του οργιάζει.      

8ον
Αν θεωρείς τον εαυτό σου μαλάκα και σου φταίει η μαλακία σου πες το να το ξέρουμε, μην χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό, δεν μιλάς εκ μέρους όλων των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ. Απλά όπως σε κάθε σώμα υπάρχουν 5-10 μαλάκες, υπάρχουν 5-10 μαλάκες και ανάμεσα στους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline bane

• Αλλαγή
συμφωνω για τις αποψεις σας ,οχι στη βια πια ,  αλλα οχι ρε φιλε κοφαλαλε να δικαιολογω μπατσους. εκτος και αν εισαι μπατσος . και δολοφονοι ειναι και οτι θελεις ειναι . αν αρχισω να λεω αυτα που εχω ζησει (οχι στο γηπεδο) με αυτους δεν τελειωνω ουτε μεθαυριο.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

LoGotHeTiS

• Guest
KAI ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ..

Σωστά όσα γράφουν μερικοί αλλά μην λέμε και μλκς...

Όσα για αυτά που έγραψε ο  kofalalos4 οι μισοί ΠΑΟΚτσήδες εκεί δεν φταίγανε γιατι τους μπουζουριάσανε μαζικά όταν τα πήραν οι μπάτσοι μετά το ντού (υπήρχαν και φρούτα,δεν λέω) και τα αριανά ήταν μέσα γιατι o super market (από την κατερίνη νομίζω) τους πουλούσε πλαστά εισητήρια...ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΉΣΑΝ ΌΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΌΣΟΙ ΉΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟΙ...

<<μετά από συνεχείς αναβολές τα "λουλούδια" των επεισοδίων του τελικού κυπέλου>>
τετοιες αναφορές δεν βοηθάνε καθόλου...Μάλλον δεν έχεις ποιάσει καθόλου το νόημα και γουστάρεις με ένα ειρωνικό ύφος να πείς δεν ξέρω και εγώ τι..ΣΕ ΈΝΑΝ ΑΓΏΝΑ ΠΟΥ περάσανε 200 φωτοβολίδες,3εις μολότοφ 100δες ρετσίνες έγινε ντου,τραυματιστικάν μπάτσοι κτλ βρήκαν οι μλκς να πιάσουν ότι εβρισκάν..Ψάχναν αποδιοπομπαίους τράγους..Οπώς έγινε και στο uefa πέρσι..Αν λοιπόν εσύ φτιάχνεσαι που βλέπεις τα παιδάκια να φοβούνται,εγώ σου λέω ότι με τέτοιες μορφές καταστολής δεν πρόκειται να βρεθεί λύση...Είδες εσύ εκει κανέναν απο αυτούς που εκαναν πραγματικά τα επεισόδεια..(και εγώ σου λέω ότι ήταν 2-3 άτομα)...ε και τί?Σωθηκες??

Όταν στο ελλαδιστάν την γλιτώνουν άνθρωποι με ατυχήματα / εγκλήματα ,βλέπε τέμπη,μαλιακό,το σαμίνα κτλ εσύ συνέχισε να πανηγυρίζεις κάθε φορά που θα βλέπεις ένα δεκαεξάχρονο να πληρώνει ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..και ακόμα περισσότερο τώρα με τον νέο αθλητικό νόμο....Γιατί εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι φτέει το παιδάκι..Άσε με να έχω διαφορετική γνώμη..ΓΙατι και έναν άσχετο να φέρω δυο φορές στην 4 θα καταλάβει τι χρειάζεται να σταματήσει η βία (για μέσα στα γήπεδα αναφέρομαι)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Egw exw mperdeutei me tis idies tis skepseis mou....  :cwm12:

H alithia einai oti i koinwnia kai oi genies pou irthan flwrepsan....Allaksan oi epoxes vlepete....
Allo na megalwneis me rock kai metal koultoura,me alanes, me karagkiozi kai theatro tis deuteras, kai allo me mpitakia, tecno ,power rangers,pokemon kai fame story... Akomi kai sta drugs exei diafora...

Auto den simainei oti flwrepses omws se sxesi me tous allous opadous....pali mprosta tous eisai  :spray:

Oti ta epeisodia pou ginontan tin dekaetia 80 kyriws den tha ginonte pleon einai gegonos....Isws einai kai kalytera etsi....Auto den simainei omws kai pws tha eksafanistei i via apo ta gipeda....Tha ton vrei ton dromo tis kai auti  8)

Egw proswpika egina opados tou PAOK logo tou laou tou PAOK....Kai kalos i kakos pera apo tis prwties sta synthimata,se palmo, se kerkida, se prwtotypies eimastan prwtoi kai se oti aforouse manoures-soutia....Egw mallon edwsa ligo perissotero vasi stin teleutea prwtia mas....

Kai skeftomai ta ekseis......
Ta teleutaia 8-9 xronia exoume ysixasei arketa nomizw.....Kerdisame tipota ?????????? Kai timwries trwme pali gia psilou pidima kai se vgazoun glwssa kai oi teleutaioi opadoi tis xwras.....

Apo tin alli an kanoume tis manoures pou kaname paliotera tote mas vlepw se kana 2-3 xronia stin B' ethniki.......Ase pou mallon den mporoun na ginoun kiolas mias kai oi epoxes allaksan....

Eilikrina to skeftomai polles fores auto to thema....

``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
diladi kathiste fate tin kai tsimoudia PAOKtshdes.syntagh swcrates einai ayth filoi mou.aytos itan o skopos tou kai ton katafernei.na mas gamaei stin toumpa kai me ta xronia na mas ginei syneidhsh kai na poume ok oxi bia.OXI kyrioi.bgazw to panepistimio twra,eimai syneiditopoihmeno atomo alla mia zwi tha fwnazw gia ayta pou blepw:GAMIETAI O TRYLOS KAI I (twrinh) ELLADA. kai to lew plhrh epignwsi tou ti lew
« Last Edit: September 12, 2005, 17:32:08 by ÄÁÓÊÁËÏÓ-4 »

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Αzαzέλ, ούτε σου ζήτησα να υιοθετήσεις τις απόψεις μου ούτε θεωρώ ότι είναι οι πιο σωστές... Άποψη δική μου είναι και κάποιων ...μαλακισμένων και μάλιστα τόνισα σε κάποιο σημείο του ποστ μου κάποια πράγματα περί αδικίας και άδικων χτυπημάτων, αλλά εσύ ισοπέδωσες τα πάντα.΄Εγραψα ότι ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ κάποια πράγματα και δε θεωρώ ότι πρέπει να τα αποδεχτείς και εσύ και όλοι -που δεν είσαι μαλάκας βεβαίως βεβαίως-...
ΚΑΙ φυσικά η ανάλυσή σου είναι άστοχη από τη στιγμή που διαστρεβλώνεις γραφόμενά μου (πουθενά δε γράφω ότι όλοι οι παροντές σε ένα γήπεδο είναι εν δυνάμει χούλιγκανς, αλλά μάλλον έτσι σε εξυπηρετεί να το αλλοιώσεις, κατηγορώντας μάλιστα εμένα για φανατισμένες απόψεις, τη στιγμή που το δικό σου κήρυγμα φτάνει στο άλλο άκρο,έχοντας θυμηθεί ιστορίες κάθε πικραμένου συνανθρώπου που συμβαίνουν καθημερινά με την αστυνομία -και μάλιστα μακριά από το γήπεδο- για να υποστηρίξεις σε άσχετο  από την κουβέντα επίπεδο αυτά που θες). Επειδή εγώ διάβασα το ποστ σου -εσύ μάλλον όχι- εξακουλουθώ να μην μπορώ να πειστώ ότι οι μπάτσοι φταίνε για όλα... Ακόμα και για τις άσχετες ιστορίες καθημερινού -και ΑΣΧΕΤΕΣ (!)από τα γήπεδα- πονου που θυμήθηκες... Πάντως διαβάζοντας το ποστ σου κανείς αντιλαμβάνεται ότι είσαι από αυτούς που γουστάρουν να ασχολούνται με τους μπάτσους  σε όλο το 90λεπτο (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)...
Υ.Γ: Τα περί αθωότητας μέχρι αποδείξεως του εναντίου μην τα λες σε εμένα... Πέστα αλλού. Εγώ δεν τα ζω στη θεωρία αυτά που λες...
Υ.Γ.: Με έκανες και υπερασπιστή της ελληνικής αστυνομίας... Άσε μας ρε φιλαράκο, στην Ελλάδα ζούμε, όχι στο διάστημα. Ξέρουμε ποια είναι η αστυνομία και πόσο εύρυθμα λειτουργεί... Άσε καλύτερα εμένα τον υπερασπιστή των μπάτσων και εσύ να είσαι ο αντιφρονών...Εγώ μαλάκας και εσύ φωστήρας...Και για να μην ξεχνιόμαστε: μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι!
« Last Edit: September 12, 2005, 19:48:56 by BillYpoglwssioS »

Offline Suicidal

• Βασικός
4-1 kerdisame to gay 2 fores.H proth stis 5-10-1986 kai h deyterh stis 25-3-1990.
Epeidh piso apo to apokomma toy 86 grafo "super ksylo", prepei loipon na einai ayto to paixnidi poy anferei o @baron4.To kynhghto ton mpatson ginotan entos agonistikoy xoroy kai 8ymamai oti kapoioi apo aytoys, gia na so8oyn, empainan sthn (tote) katapakth ton apodythrion! Kseftylistikan ekeinh th mera kai go toys lypomoyna.

homo δεν ειχε προηγηθει ο gay ειχαν ισοφαρισει σε 1-1 και καπακι σε 5 λεπτα τρωνε αλλα 2 και με την εναρξη του β' στο 48 τους κολλαει ενα ακομη ο λακης παπαιωαννου .μετα παιζανε πασες και δεν τους ξεφτυλισανε. τα συνθηματα που θυμαμαι ηταν για τον αρβανιτη (τερματοφυλακα του gay) ,τη γυναικα του δηλαδη. 'φωνη λαου η γιουλη στη συγγρου'  τσ.....κια απο τη μυτη η γιουλη αρβανιτη κλπ

xexe oute ki esy eisai swstos. (bebaia ekana skonaki, oxi oti to 8ymomouna pws mpikan ta gkol)
1:0 Mpaniwths 13'
2:0 Skartados  20'
2:1 Anastopoulos (pen.) 27'
3:1 Ale3andridhs 31'
4:1 Papaiwannou

stis 12/2/1989 (1-0 o Karasavvidis).
pantos grafo "ksylo" piso apo to apokomma toy 89! Megalos xamos kai tote.Ntoy stoys gay apo thn 7, spasimo kaggelon kai enisxyseis apo tis 4,5,6, sto telos bghkan kai ekso (!) apo to ghpedo oi dikoi mas gia na petrovoloyn kalytera! Ole8ria h proth episkepsh ton gay sthn Toympa. Apo ayto to paixnidi einai h klassikh foto me toys gay skymmenoys piso apo diafhmistikes pinakides prospa8ontas na kalyf8oyn, ekeinh h ksan8ia gkomena (Agnh, Areth kapos etsi thn legane) me
ta aimata sta tartan ths Toympas

Htan h saison 88/89

O diplos telikos egine stis 20-5-92. Den 8ymamai an eixe gay, nomizo eixe.

Eixe kamia xiliada.
Kala milame a3exasto mats, eidika sto hmixrono me thn mish dimoiria pou eixe egklovistei sta kagkela twn 4-4a.
eixan mazeytei mia xouftitsa se mia gwnia kai o kleios olo kai steneye, EDWWW 8A GINEI O TAAAAFOS SAS
na fwnazei h 4 , h synexeia aiwneia xaragmenh s'aytous pou eidan ta ypoleipa apo konta..... o enas etrwge tis klwtsies ths zwhs tou
sto portaki anamesa 4-4a, kapoioi alloi pali koutroubalontas 2 2 ta skalia ws katw , 10 lepta ginotan ths CALCUTTAS to kagkelo,
ki afou telika ta mat fygan alloi aron aron kai alloi klwtsidwn apo thn 4 , eblepes PAOKtsides allon me aspida, allos forouse kranos,
Rok entelos katastash. Oi gay pantos apo apenanti xeirokrotousan kai brwntofwna3ane ki ena mpatsoi gourounia dolofwnoi....

Quote from: bane
ο μεγαλος χαμος εγινε απο οτι θυμαμαι στο κυπελλο το 1990 ιανουαριο 1-0 με γκολ του λαγωνιδη που απο το 70' και μετα αδειασε η μιση τουμπα απο τα δακρυγονα. μαλιστα αυτο το ματς το θυμαμαι καθαρα γιατι ημουν φανταρος στη νεα σαντα και εκανα 16 ωρες στο 24 ωρο σκοπια για να παρω εξοδο να παω στην τουμπα.

H epomenh peftei sthn kathgoria : MIA eikona XILIES le3eis.

Stratiotiko kranos re pousth mou....

Ayto na to 3anadiabasoume oloi mas...... no further comments

@NEW ORDER
OLO to post sou apla ....phdi3e ! ! !

ANd last but not least

Quote from:  link=topic=3402.msg50310#msg50310 date=1125966014
opa re c kai ego neos eimai alla eimai tis apopsis "no one like us" kai millwall kai etsi me auta megalosa ego prosopika...giati goustara auto pou legetai hooliganismos fisika se logika plaisia...megalosa me tis empeiries ton proigoumenon paoktsidon gia tin dekaetia tou 80..meletisa kai ematha gia ton aggliko hooliganismo...oi epoxes den einai idies alla mporoun na ginoun giati etsi tha kerdisoume tin palia mas fimi kai den tha erxontai na mas tin lene opadoi aniparxton omadon...fisika den leo kathe fora na ta spame alla ekei pou xreiazetai na dinoume to stigma..etsi re gmt gia na vlepoun kai oi alloi poioi kratane ta inia se auta...PS:otan den se sevontai prepei na se fovountai

Etsi gia na mhn 3exniomaste.

Ta sebh mou,
Billys

YG: Elpizw na kalyftikan kai oi men kai oi de ....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

sizar

• Guest
Επειδή θετε "μαγκιά" θα την έχετε. Οσοι πιστεύετε στη βία είστε ξοφλημένοι. Η βία που σας πασάρουν σαν εκτόνωση είναι το παιχνιδάκι των ισχυρών και εσείς οι γελοίοι που την αναπαράγετε, τα τυφλά τους όργανα που δεν βλέπετε την πραγματικότητα. Είστε ανίκανοι να δημιουργήστε και ικανοί μόνο για να καταστρέφετε. Αν κάποτε "φτιάξτε" κάτι,π.χ. οικογένεια θα αλλάξετε όπως άλλαξαν χιλιάδες πριν απο σας. Εμπρος λοιπόν, ρημάξτε στο όνομα της "ΙΔΕΑΣ", σκοτώστε, όπως κατα λάθος κάποτε κάνατε, μισήστε, αλλά να ξέρετε ότι κάποιοι σας εκμεταλλεύονται και από τις πράξεις σας γίνονται πλουσιότεροι. Ναι, κορόιδα, η δύναμη είναι το χρήμα και μέσα από αυτό σας κουμαντάρουν, σας πασάρουν τα ναρκωτικά τους, σας κοιμίζουν και μετά εσείς πουλάτε "μαγκιά".
Οποιος μπει στον φαύλο κύκλο της βίας είναι χαμένος. Και ΧΑΜΕΝΟΥΣ στον ΠΑΟΚ δεν θέλουμε. Πάτε στον Ρούλη που έχει πολλά κορόιδα σαν εσάς και αφήστε τον ΠΑΟΚ ήσυχο. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ δεν θα περάσουν γιατί η πλειοψηφία είτε το θέλετε είτε όχι είμαστε εμείς και όχι εσείς. Κι αν η δύναμη της πλειοψηφίας δεν σας αγγίζει, γιατί πουλάτε "Αναρχία", ανάθεμα αν ξέρετε τι είναι αυτό θα σας αγγίξει η δύναμη του χρήματος και θα σας κάνει πέρα. Είπαμε, κορόιδα, το χρήμα κυβερνά, και ακόμη και όταν το πολεμάτε αυτό ξέρει να θρέφεται από την βλακεία σας.

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Επειδή θετε "μαγκιά" θα την έχετε. Οσοι πιστεύετε στη βία είστε ξοφλημένοι. Η βία που σας πασάρουν σαν εκτόνωση είναι το παιχνιδάκι των ισχυρών και εσείς οι γελοίοι που την αναπαράγετε, τα τυφλά τους όργανα που δεν βλέπετε την πραγματικότητα. Είστε ανίκανοι να δημιουργήστε και ικανοί μόνο για να καταστρέφετε.

Η δικαιοσύνη είναι τυφλή...
Και η βία είναι τυφλή...
Έχουν και άλλα κοινά όμως αν το ψάξεις, η βία είναι η δικαιοσύνη του φτωχού...

Και αν ακόμα δε μπορείς να δεις την αντιστοιχία, σκέψου τη λεπτή διαφορά και τα κοινά σημεία μεταξύ τρομοκρατίας και κρατικής τρομοκρατίας (ή αλλιώς Παλαιστίνη vs Ισραήλ)

νόμιμο vs παράνομο λοιπόν...
Και με αυτά που λέω δε νομιμοποιώ σε καμιά περίπτωση τη βία ή την τρομοκρατία, όλοι οι κανόνες και νόμοι της κοινωνίας έχουν κάποια λογική να υπάρχουν (πέρα από το να εξυπηρετούν το χρήμα που ήδη ανέφερες λέω εγώ...)

Londrezos

• Guest
Επειδή θετε "μαγκιά" θα την έχετε. Οσοι πιστεύετε στη βία είστε ξοφλημένοι. Η βία που σας πασάρουν σαν εκτόνωση είναι το παιχνιδάκι των ισχυρών και εσείς οι γελοίοι που την αναπαράγετε, τα τυφλά τους όργανα που δεν βλέπετε την πραγματικότητα. Είστε ανίκανοι να δημιουργήστε και ικανοί μόνο για να καταστρέφετε. Αν κάποτε "φτιάξτε" κάτι,π.χ. οικογένεια θα αλλάξετε όπως άλλαξαν χιλιάδες πριν απο σας. Εμπρος λοιπόν, ρημάξτε στο όνομα της "ΙΔΕΑΣ", σκοτώστε, όπως κατα λάθος κάποτε κάνατε, μισήστε, αλλά να ξέρετε ότι κάποιοι σας εκμεταλλεύονται και από τις πράξεις σας γίνονται πλουσιότεροι. Ναι, κορόιδα, η δύναμη είναι το χρήμα και μέσα από αυτό σας κουμαντάρουν, σας πασάρουν τα ναρκωτικά τους, σας κοιμίζουν και μετά εσείς πουλάτε "μαγκιά".
Οποιος μπει στον φαύλο κύκλο της βίας είναι χαμένος. Και ΧΑΜΕΝΟΥΣ στον ΠΑΟΚ δεν θέλουμε. Πάτε στον Ρούλη που έχει πολλά κορόιδα σαν εσάς και αφήστε τον ΠΑΟΚ ήσυχο. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ δεν θα περάσουν γιατί η πλειοψηφία είτε το θέλετε είτε όχι είμαστε εμείς και όχι εσείς. Κι αν η δύναμη της πλειοψηφίας δεν σας αγγίζει, γιατί πουλάτε "Αναρχία", ανάθεμα αν ξέρετε τι είναι αυτό θα σας αγγίξει η δύναμη του χρήματος και θα σας κάνει πέρα. Είπαμε, κορόιδα, το χρήμα κυβερνά, και ακόμη και όταν το πολεμάτε αυτό ξέρει να θρέφεται από την βλακεία σας.

Wraia ayta pou les alla gia pes mas PWS 8a polemhsoume to katesthmeno ths A8hnas th vrwmia th dyswdia tis adikies to tryphma ths omados mas tis poysties poy vlepoume sxedon ka8e xrono to voulgaroi ktlp ktlp. Mh me peis me logia giati 8a to ligotero 8a se xarakthriza grafiko...

Kapou kapou xreiazetai kai h via...

Totenkopf

• Guest
Wraia ayta pou les alla gia pes mas PWS 8a polemhsoume to katesthmeno ths A8hnas th vrwmia th dyswdia tis adikies to tryphma ths omados mas tis poysties poy vlepoume sxedon ka8e xrono to voulgaroi ktlp ktlp. Mh me peis me logia giati 8a to ligotero 8a se xarakthriza grafiko...

Kapou kapou xreiazetai kai h via...
me kalipses 100%...einai tosa liga ta opla mas gia na min po oti to mono oplo mas einai auto