Author Topic: www.paok-athens.gr Π.Α.Ο.Κ. Αθηνων, για τους ΠΑΟΚτσηδες ολου του κοσμου  (Read 4283 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

eloy4

• Guest
χαιρετώ τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών
Αυτό το «θέμα» στο forum του paokworld φτιάχτηκε για 2 λόγους:
Το forum του www.paok-athens.gr
Μπαίνοντας μέσα στο forum του paok-athens.gr θα δεις και άλλα  θέματα ενδιαφέροντα και θα αρχίσει επιτέλους να συνεργάζεται το ένα site του ΠΑΟΚ με το site του ΠΑΟΚ.
Τυχαίνει να είμαι στην ομάδα του «paokworld.com» που το «paokworld.com» το αγαπάω και δεν πρόκειται να το αφήσω για κανέναν λόγο. Έφτιαξα το paok-athens.gr για τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, (δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το paokworld.com, είναι σε άλλη φάση τελείως) την αγάπη μας προς αυτόν, χωρίς να σημαίνει ότι είναι μόνο για οπαδούς της Αθήνας. Όχι για της Ελλάδας, αλλά και για της Ευρώπης είναι μια και σε λίγο καιρό από τώρα θα μπουν και αφιερώματα από συνδέσμους του εξωτερικού.
Γράφτε λοιπόν, αυτά που θα θέλατε να συζητήσετε και πιστεύω ότι θα την βρούμε την άκρη.
Σάκης
Πως και γιατι γιναμε Π.Α.Ο.Κ. ;λεει παρακατωΓια να μην εχουμε πολλα topic, μπηκε εδω μεσα το γιατι εγινε ΠΑΟΚ ο καθενας σας;
eloy4@paokworld.com & eloy4@paok-athens.gr
« Last Edit: September 30, 2003, 04:18:07 by eloy4 »

chris

• Guest
h 8essalonikh xaireta tus PAOKTSHDES ths a8hnas/peiraia-:)

PAOKTSHS a8hnaios/peiraiwths=10 fores PAOKTSHS

tipote parapanw-tipoten ligotero
ta xairetismata mu loipon stis 3 PRESBEIES mas ston nomo attikhs

www.paok-athens.gr

eloy4

• Guest
 :o Το site του Π.Α.Ο.Κ.  Αθηνών ανοιξε σημερα 14/1/03 . Ελπιζουμε να παμε καλα, και υπολογιζω στη βοηθεια ολων. Οσων μπορουν τουλαχιστον.
ΝΑΙ ΡΕ!   Π.Α.Ο.Κ.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Kalws orisate kai apo emena ÐÁÏÊôóÜêéá ;)

pisteuw pws to pio shmantiko mynhma pou prepei na perasei einai auto pou egrapse pio panw o Sakis:

o PAOK einai enas, kai einai kairos pleon o kosmos na arxisei na synergazetai. H synergasia PAOKWORLD kai PAOK-ATHENS einai gegonos. Elpizoume siga siga o kosmos tou PAOK na sysphrw8ei akoma pio poly, estw kai mesw tou Internet.

Dikefalos
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Yang

• Guest
Sakh koufala, xaros to kouragio sou re sy. Kalh magkia kai polly kalh h skepsh gia to foroum, o paok einai enas kai adieretos kai ollh exoume auton ton skopo, kai mono enomenoi 8a doume ton paok pshla. Kalh epitixia sthn prospa8eia sou, kai zhta kai ton arghrh na grafei tipota, na mhn phgainei mono sta egkainia ton sundesmon kai na troei, san ton chris px ;D ;D

chris

• Guest
e na mhn tsimphsume kai ligo re sy?  ;)
amartia einai.... ;D

apaoki

• Guest
KALORIZIKO KAI EYXOMAI NA ANTEXEIS GIA NA EXEI KAI DIARKEIA AYTH H PROSPA8EIA.
PAOK PANTOY

eloy4

• Guest
Sakh koufala, xaros to kouragio sou re sy. Kalh magkia kai polly kalh h skepsh gia to foroum, o paok einai enas kai adieretos kai ollh exoume auton ton skopo, kai mono enomenoi 8a doume ton paok pshla. Kalh epitixia sthn prospa8eia sou, kai zhta kai ton arghrh na grafei tipota, na mhn phgainei mono sta egkainia ton sundesmon kai na troei, san ton chris px ;D ;D

Ετσι ξηγηθηκε ο πειναλαιος?
eloy4

kikipaok

• Guest
Καλορίζικο και από μένα για το καινούριο site σου, που είμαι σίγουρη ότι θα γίνει από τα καλύτερα για τον απλούστατο λόγο ότι γουστάρεις να το κάνεις! Θα σου στείλω κάποια στιγμή και φωτογραφείες (έχει ο Billys, το παιδί που ήρθε κάτω σε σένα με τον Αντώνη, όλα τα σύνεργα). Καλή συνέχεια και κουράγιο... Με την βοήθεια όλων, που θα την έχεις σύγουρα, πιστεύω να γίνει μια πολύ καλή δουλειά!!!  

JB-4-

• Guest
SYGXARHTHRIA K KALORIZIKO TO KAINOYRIO SITE TWN ATHINWN!PANTA H FWNH THS ATHINAS EDINE KATI TO DIAFORETIKO.SYNEXISTE ETSI!MOY FAINETAI OI ATHINAIOI PAOKSHDES PROSPA8OUN PIO POLY GIA TON PAOK MAS

eloy4

• Guest
 :)Να ειστε καλα ρε παιδια. Ευχαριστω, και θα προσπαθησω. μου εχει φυγει η ψυχη μεχρι τωρα μια και το στησιμο και ολα εκει μεσα τα εχω φτιαξει μονος μου μεχρι στιγμης, και βγηκε καλο (και στην πορεια θα γινει ακομα καλυτερο) αν σκεφτει κανεις οτι χωρις πολλες γvωσεις webmaster,μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα ενα ατομο μονο του εφιαξε αυτο που φαινεται στο www.paok-athens.gr . Οποτε στην πορεια θα γινει πολυ καλυτερο και ισως αλλαξει το design. Αλλα δεν ειναι το design, ειναι το περιεχομενο. Γιατι αμα δεν εχει περιεχομενο,,,  τι να το κανεις το design.
Κικη τωρα την Κυριακη, ξερετε οτι θα ειμαι πανω και θα τα πουμε  απο κοντα. Χαιρετησματα  στον Ατνωνη.
Ευχαριστω ολους και ξερω οτι μπορω να νασιστω στη βοηθεια σας

Offline shpongle4

• Αποστολή
  • **
    • P.A.O.K. OLEO,P.A.O.K. OLEO,MES TH PUTANA THN A8HNA 8A TO LEW
mpravo re sakh...poly kalh duleia....xreiazotan ayto to site gia thn a8hna...tosa xronia o panellhnios edine parwn se ola ta meetings pu eixe paok mesa...+oxi mono ayto...htan h fwlia twn adelfwn mas apo 8essalonikh otan katevainan + h fwlia h dikia mas otan 8elame na gustarume paoktzhdika...

kala 8a einai na kanume oloi emeis apo edw(ean den paizei provlima me tus masters tu paokworld) protaseis tis opoies esy (+mono esy  8) opws exeis apodeixei!!) mporeis na tis metafereis sto site...+xekinaw kanontas egw mia protash...se iketevw otan mporeseis kai afu se voi8isume oloi osoi xerume pragmata kai gegonota na ginei eidikos xwros gia hrwikes morfes ths aspromavrhs oikogeneias apo thn A8hna....an8rwpoi opws o proedros Kwstantinidhs,o Vaggelaras (pu kratuse to s.f. stis xeiroteres epoxes...) kai polloi alloi 8a prepei na exun mia xexwristh 8esh sth kardia tu ka8enos P.A.O.K.tzh....

xerete ti r cs alania...ola ta 'apo kolofyllades' 8hria tu paok siga siga gremizontai...aytes oi morfes omws einai mesa apo to tropo zwhs pu eixan apo mones tus aspilwtes...ena tropo zwhs aspromavro...mono P.A.O.K.(ante kai kammia retsina gia na mh stegnwnume  :))

pantws 8elhsh kai voi8eia apo emas na yparxei kai to apotelesma 8a einai dynato....GOOD LUCK

eloy4

• Guest
Αδελφε λυπαμαι, αλλα εχω κουραστει με τον Πανελληνιο τοσο πολυ, οσο τον αγαπαω που δε θελω να κλεισει ποτε! Αλλα: Αν ειναι να μην ξανανοιξει ο Πανελληνιος, προτιμω να βρω 20-30 ατομα για αρχη και να ανοιξω ενα συνδεσμο φανερο μεσα στην Αθηνα που στην πορεια αυτα τα 20-30 ατομα θα γινουν παραπανω, αλλα ενα λεοφωρειο σε μια εκδρομη θα το βγαζει για πλακα. Για τετοια 30 ατομα μιλαω. Και για ενα συνδεσμο ο οποιος θα μπορει να ερθει ανα πασα ωρα και στιγμη ο καθε Θεσ/νικιος πριν τον αγωνα να κατσει οπως εκαναν στον Πανελληνιο. Ξερεις τωρα πολλα παιδια ερχονται σπιτι μου, αλλα αυτο δεν ειναι λυση. Ουτε πολυ κοσμο μπορω να φιλοξενω, ουτε και δικο μου ειναι το σπιτι. Ο Πανελληνιος αυτη τη στιγμη δεν εχει τα καταλληλα ατομα που θα ασχοληθουν μαζι του σοβαρα. Ξερω πως οτιδηποτε προσπαθεια και να κανω για κατι τετοιο που ακουγεται αλλα και ειναι δυσκολο, θα εχω τη βοηθεια ολων των συνδεσμων της Θεσσαλονικης. Αυτη την κουβεντα μολις χθες ιδια ωρα (2.10 περιπου) ειχα με τον Καναρακη στη Θεσσαλονικη και καταληξαμε στο ιδιο συμπερασμα. Εχει βρεθει πολυς κοσμος που θελει να βοηθησει αυτο το σθνδεσμο να ανοιξει , αλλα......  που. Που τετοια τυχη. Ποτε δεν ημουν τυπος συνδεσμου και το εχω αποδειξει, αλλα κατι πρεπει να κανουμε. Την Κυριακη, ή μαλλον το Σαββατο παιζουμε με το βαζελο. Πως θα πανε εκει??? Εγω στα αρχιδια μου...   θα παω. Οι αλλοι πως θα πανε;;; Το ξαναλεω με λυπη: Ο Πανελληνιος εχει πεσει σε ασχημα χερια φιλε μου. Δε νοιαζεται κανεις. Να τρεξω μονος μου; Δε το κανω. Εχω ακουσει τα «ευχαριστω» πολλες φορες σε τρεξιματα του συνδεσμου. Μεχρι χερι μου εβαλαν καποιοι και μαλωσαμε περσυ στο ΠΑΟΚ-παο: 2-2 , επειδη λεει εβαλα τσαμπα με τη λιστα που εφιαχνα προς την ΠΑΕ καπου 10 ατομα απο τη Θεσ/νικη επειδη δεν ειχαν χρηματα, λες και εκοψα απο αυτους τη θεση.  Τι να πει κανεις; Βλεποντας και κανοντας.

chris

• Guest
xaxa!-me ekanes kai gelasa ;D -file "shpongle4",me thn kalh enoia etsi?MHN TYXON KAI MU "STRABWSEIS"!
to oti moirazetai to idio FORUM kai! to www.paokworld.com kai! to www.paok-athens.gr DEN EINAI MIA ARISTH APODEIKSH THS APSOGHS SYNERGASIAS PU EXUME?

To oti eimaste filarakia -emeis ths "ektelestikhs omadas" tu paokworld DEN EINAI MIA DEFTERH APODEIKSH THS APSOGHS SYNERGASIAS PU EXUME?

To oti egw proswpika eixa meinei 7 xronia sthn a8hna-kai gnwrizw kamposutsika pragmata gia PANELLHNIO A8HNWN & LESXH A8HNWN den se ka8yshxazei?  ;)

saaaaakh:"PAOK GERA-GERA KAI MES STON PEIRAIA"
             "NIKAIA MIKAIA ........."
xaxaxa,ksereis esy ,apo ton proxtesino xoro :P

arafat4

• Guest
SAKH KATI AKOYSTIKE GIA THIRA 4 PEIRAIA!!!!XEREIS TI PAIZEI???AFTO TO EIPANE ATOMA APO TIS DITIKI ATIKH OTI KATI EINAI STA SKARIA.

Μην ακους μαλακιες ακομα
« Last Edit: January 24, 2003, 21:56:31 by eloy4 »

Offline Suicidal

• Βασικός
EIMARTON POIA !!!!!!!!!!!!!!!!

Edw koitane na ginei kati ENNIAIO sthn a8hna ,
 kai diavazw gia AAAALLO ena parartima katw ?

Oxi re paidia....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
ELA RE SAKH SYGXARHTHRIA GIA SITE POLU KALH PROSPATHEIA KAI MAKARI NA SYNEXISTEI ETSI.
PS:O XRYSOSTOMOS EIMAI RE SAKH AN EINAI THA SE PARW KANA THLEFWNW NA PAME GIA KANA KAFE!
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

eloy4

• Guest
EIMARTON POIA !!!!!!!!!!!!!!!!

Edw koitane na ginei kati ENNIAIO sthn a8hna ,
 kai diavazw gia AAAALLO ena parartima katw ?

Oxi re paidia....
Οχι ρε Billy. Πισω απο ολα κρυβονται καποια πραματα (δε μπορω να στα πω πιο λιανα) στα οποια πρεπει να υπαρχουν και μερικα κοροιδα για να κανει καποιος αλλος τη δικια του δουλεια. Στη χειροτερη περιπτωση να στραβωσω και να βρω 30-40 ατομα που βεβαια ειναι πολλα για ετσι οπως τα θελω τα ατομα, που να νοικιασουμε ενα δωματιο και να κανονιζουμε τις εκδρομες μας μονοι μας εφοσον πανε και οι αλοι σε αγωνες του ΠΑΟΚ εκτος απο τα ντερμπυ. Ο Πανελληνιος μαλακιζεται και ειναι σε πολυ λαθος χερια και δεν εχω την ορεξη να τρεξω και να βρεθω καμια στιγμη και χρεωμενος και καπακι.

Offline Suicidal

• Βασικός
ante na doume re Sakh , ante na doume .....

Sou eyxome pantos na ginei ayto me tous *dikous* sou , kai
 na stisete kati kalo !!!!!

Quality YES ! Quantity NO !
 Me ligia logia : ligoi kai kaloi .....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

PAOK-HALANDRI

• Guest

Ετσι ξηγηθηκε ο πειναλαιος?
eloy4