Αδελφε λυπαμαι, αλλα εχω κουραστει με τον Πανελληνιο τοσο πολυ, οσο τον αγαπαω που δε θελω να κλεισει ποτε! Αλλα: Αν ειναι να μην ξανανοιξει ο Πανελληνιος, προτιμω να βρω 20-30 ατομα για αρχη και να ανοιξω ενα συνδεσμο φανερο μεσα στην Αθηνα που στην πορεια αυτα τα 20-30 ατομα θα γινουν παραπανω, αλλα ενα λεοφωρειο σε μια εκδρομη θα το βγαζει για πλακα. Για τετοια 30 ατομα μιλαω. Και για ενα συνδεσμο ο οποιος θα μπορει να ερθει ανα πασα ωρα και στιγμη ο καθε Θεσ/νικιος πριν τον αγωνα να κατσει οπως εκαναν στον Πανελληνιο. Ξερεις τωρα πολλα παιδια ερχονται σπιτι μου, αλλα αυτο δεν ειναι λυση. Ουτε πολυ κοσμο μπορω να φιλοξενω, ουτε και δικο μου ειναι το σπιτι. Ο Πανελληνιος αυτη τη στιγμη δεν εχει τα καταλληλα ατομα που θα ασχοληθουν μαζι του σοβαρα. Ξερω πως οτιδηποτε προσπαθεια και να κανω για κατι τετοιο που ακουγεται αλλα και ειναι δυσκολο, θα εχω τη βοηθεια ολων των συνδεσμων της Θεσσαλονικης. Αυτη την κουβεντα μολις χθες ιδια ωρα (2.10 περιπου) ειχα με τον Καναρακη στη Θεσσαλονικη και καταληξαμε στο ιδιο συμπερασμα. Εχει βρεθει πολυς κοσμος που θελει να βοηθησει αυτο το σθνδεσμο να ανοιξει , αλλα...... που. Που τετοια τυχη. Ποτε δεν ημουν τυπος συνδεσμου και το εχω αποδειξει, αλλα κατι πρεπει να κανουμε. Την Κυριακη, ή μαλλον το Σαββατο παιζουμε με το βαζελο. Πως θα πανε εκει??? Εγω στα αρχιδια μου... θα παω. Οι αλλοι πως θα πανε;;; Το ξαναλεω με λυπη: Ο Πανελληνιος εχει πεσει σε ασχημα χερια φιλε μου. Δε νοιαζεται κανεις. Να τρεξω μονος μου; Δε το κανω. Εχω ακουσει τα «ευχαριστω» πολλες φορες σε τρεξιματα του συνδεσμου. Μεχρι χερι μου εβαλαν καποιοι και μαλωσαμε περσυ στο ΠΑΟΚ-παο: 2-2 , επειδη λεει εβαλα τσαμπα με τη λιστα που εφιαχνα προς την ΠΑΕ καπου 10 ατομα απο τη Θεσ/νικη επειδη δεν ειχαν χρηματα, λες και εκοψα απο αυτους τη θεση. Τι να πει κανεις; Βλεποντας και κανοντας.