Author Topic: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά  (Read 30095 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά
« Reply #840 on: January 07, 2011, 15:26:18 »
ρε φιλε στην ομαδα παει η φαση λες να χει κανεις προβλημα αν εχεις καταγωγη απο λαρισα ,βολο,τρικαλα ή ξερω εγω που ? αλλωστε η λαρισα ειναι γνστο οτι εχει βγαλει πολλα και καλα ΠΑΟΚσακια. ο ΠΑΟΚ μας ενδιαφερει οχι η καταγωγη εισαι ΠΑΟΚ μιλα και ουγκανεζικα.

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #841 on: January 07, 2011, 15:33:42 »
Τέσπα το σταματάω εδώ γιατί δεν έχει νόημα. Καταλάβαμε και οι 2 τι θέλουμε να πούμε  ;)

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #842 on: January 07, 2011, 16:11:12 »
xaοτικε το ιδιο λεμε αλλα...

μακαρι να δειχναμε την ιδια ευαισθησια σ αυτο που γραφτηκε για την προφορα ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ απο τους βλαχους οταν πηγαινουν σε καμια καφετερεια να δουν αγωνα...

για αυτο και θα κραζω οτι στραβο εχουν... απο προφορα μεχρι νοοτροπια...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #843 on: January 07, 2011, 16:27:14 »
 αλλα ουτε καν ΕΧΕΤΕ επαφη με αλλοθρησκες πολεις και την αντιμετωπιση του ΠΑΟΚ μας και του κοσμου του εκει και κρινετε τα γραφομενα εκ του ασφαλους...

+1926 έτσι ακριβώς αδερφέ καίσαρα

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #844 on: January 07, 2011, 16:34:59 »
 Δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να είπε όχι στο κορόιδεμα των οπαδών της αελ, απλώς σε κάποιους δεν άρεσε η αναφορά στην προφορά, ούτε σε μένα. Από εκεί και πέρα δε θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει ούτε θα το κάνω ζήτημα (ένα ποστ σε ένα φόρουμ δεν το λες "το' κανα ζήτημα"), στην καζούρα δεν έχει κανόνες αλλιώς δεν είναι καζούρα. Βρήκαμε πάλι θέμα να' χουμε να λέμε τη στιγμή που όλοι ενχορώ στο γήπεδο μιλάμε για μάνες και τα ρέστα. Γαμώ την πολιτική ορθότητα. Η ουσία είναι μία:

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ

Άντε και πολύ ασχοληθήκαμε με δαύτους... ΠΑΟΚ και στη Λάρισα, Λάρ'σα ή όπως θέλετε πείτε την ρα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #845 on: January 07, 2011, 16:37:58 »
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ

Άντε και πολύ ασχοληθήκαμε με δαύτους... ΠΑΟΚ και στη Λάρισα, Λάρ'σα ή όπως θέλετε πείτε την ρα

+1926

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #846 on: January 07, 2011, 16:40:03 »
xaοτικε το ιδιο λεμε αλλα...

μακαρι να δειχναμε την ιδια ευαισθησια σ αυτο που γραφτηκε για την προφορα ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ απο τους βλαχους οταν πηγαινουν σε καμια καφετερεια να δουν αγωνα...

για αυτο και θα κραζω οτι στραβο εχουν... απο προφορα μεχρι νοοτροπια...
Να σου πω την αλήθεια, όσες φορές έχω δει αγώνα σε καφετέρια στην Λάρισα δεν είχα ποτέ πρόβλημα και έχω δει πολλούς. Ίσως μετράει το ότι είμαι από εκεί, ίσως ότι πιτσιρικάδες που πηγαίναμε σε μπιλιαρδάδικα και καφετέριες μαζευόμασταν λαός και λάρισα υποστήριζαν τότε μόνο τα μπαρμπάδια και τα μονστέρια. Τώρα αν έχουν γίνει μανούρες μεμονομένες σε φοιτητές δεν ξέρω και πάω πάσο.
Πάντως όποιος θέλει να βλέπει αγώνα σε ΠΑΟΚτση μαγαζάτορα σε συνοικιακή καφετέρια στην νεάπολη στην Λάρισα να μου πει να του πω το μαγαζί, είναι και ξάδερφος. Αλλά καλύτερα σε πμ.

Πάντως λάρισα έχουμε ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΠΑΟΚΙΑ!!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #847 on: January 07, 2011, 16:46:11 »
νταξει χαοτικε....

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx

ξερεις γιατι μπρο  ;) καλο ειναι να το κοβουμε απο τα βλαχικα το πηγαμε αλλου  καποια πραγματα τα λεμε αλλιως
« Last Edit: January 07, 2011, 17:02:18 by northeagle_4 »

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #848 on: January 07, 2011, 17:04:28 »
Αν θες πες τα μου με πμ γιατί ούτε τα σκηνικά που λες ξέρω ούτε κατάλαβα που αναφέρεσε.
hint. Λείπω γύρω στα 10 χρόνια από Λάρισα για να ξέρω όλες τις λεπτομέριες και ανεβαίνω απλά για να βλέπω τα φιλαράκια μου και να βγαίνω έξω + τα καλοκαίρια που είμαι παραλία.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #849 on: January 07, 2011, 20:19:36 »
στο θεμα μας παιδες:

γινεται η πουτανομάδα να πέσει στη Γ να τελείωνουμε με αυτους τους βλακες που βρηκαν στο προσωπο του ΠΑΟΚ τον 'φυσικο' τους εχθρο?
οχι στη Β, γιατι εκει ηδη εχουν πεσει... ακομα πιο κατω στη Γ'.
---
οσο για τα τελευταια που γραφονται:

ο ΠΑΟΚ ειναι υπεράνω κάθε γεωγραφικου, εθνοτικου, φυλετικου, κοινωνικού και αλλων προσδιορισμών.
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ τα ΠΑΝΤΑ.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.-

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #850 on: January 07, 2011, 20:34:37 »
To γαμώτυρο το μιτο θα το διαγράψει κανείς η θα το χουμε να φυτιλιάζει;

Βγαίνουν και οι άλλοι και κάνουν και κουβέντα πάνω στις μαλακίες του...

ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΣΤΟΤΥΡΟ.
Στα τοπικά και πολυ σας είναι, κρυφοβαζελόγαυροι.

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #851 on: January 07, 2011, 21:20:44 »
ντου των τυριων στο λεοφωρειο μολις εφτασε απο αθηνα στη λαρισα... 5 ωρες αποκλεισμενοι οι παιχτες μεσα.... δειτε βιντεακια να γελασετε.... η φαση με τα μπινελικια με την βλαχοπροφορα τους απλα τα σπαει!!!!

Συγγνωμη για την τοποθετηση μου,αλλα εγω που ειμαι Βλαχος στην καταγωγη,Βλαχος γνισιος,θηγομαι απο τα γραφωμενα.Γιατι νομιζετε οτι εμεις οι Βορειοελλαδιτες μιλαμε καλητερα;Εχετε παει σε χωρια η σε περιοχες εξω απο την Θεσσαλονικη,οπως τα Κουφαλια,να δειτε πως μιλανε;Η καθε περιοχη εχει την δικη της τοπικη διαλεκτο,η οποια ηπαρχει απο την αρχαιοτητα.

χαχχα σωστος αδερφε!
αελ αντε στην Β παλιοπουστες
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #852 on: January 07, 2011, 22:40:54 »
γινεται η πουτανομάδα να πέσει στη Γ να τελείωνουμε με αυτους τους βλακες που βρηκαν στο προσωπο του ΠΑΟΚ τον 'φυσικο' τους εχθρο?
οχι στη Β, γιατι εκει ηδη εχουν πεσει... ακομα πιο κατω στη Γ'.

Μα και στη Γ' έχει πέσει αδερφέ!

trelaras4

• Guest
« Reply #853 on: January 08, 2011, 11:33:33 »
Ποια Β και ποια Γ μου λετε ρε παιδεια απο Δ εθνικη και ποιο κατω μπορει να φτασει; Θελω το ονειρο του καθε λαρισαιου να ειναι πως θα μπορει να ανεβενει στα 4 χρονια μια κατηγορια απο εκει κατω που θα ειναι......

Πουτανοσπερματα του καμπου, γαμω την ομαδα σας!

ive4

• Guest
« Reply #854 on: January 09, 2011, 11:55:48 »
σαν να κάθονται τώρα οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα να ασχολούνται σε ποια κατηγορία θα παίζει η Σπόρτινκ Χιχόν...

giannis80

• Guest
« Reply #855 on: February 15, 2011, 22:52:07 »
Η μάνα του προέδρου της ερασιτεχνικης λαρσας είναι πουτάνα, η γυναίκα του το ίδιο, ο γιος του τρύπιος, η κόρη του βιζιτού στην εθ, οδό.

''ΠΑΟΚ σ'αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ο ένας.....''

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #856 on: February 15, 2011, 23:18:26 »
  :-*

εντεινετε την προπαγανδα γαμιολια δε σας σωζει τιποτα, ανεβαινουν καλλονη , επανωμη,  πλατανιας, εχετε tour καλα..
το χετε καταλαβει, θα μεινετε παλι 3 κι ο κουκος, οχι τιποτα αλλο, δεν εχουν και κλαμπ βαζελος και γαυρος στη λαρσα και που θα βλεπετε τα ματς των ομαδων σας...μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εε

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #857 on: February 15, 2011, 23:28:23 »
και μετα τιμωρειται ο χαβος ........απιστευτο διημερο ανακοινωσεων απο λαρσα και βολο .......σε ποσο μεγαλο μπουρδελο ζουμε ρε πστ...

σκατοβλαχε που συνεταξες το κειμενο το μουνι της μανας σου...αι στα διαλα βραδιατικα .αντε γαμιολες στην β και πιο κατω τωρα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #858 on: February 15, 2011, 23:31:38 »
Η μάνα του προέδρου της ερασιτεχνικης λαρσας είναι πουτάνα, η γυναίκα του το ίδιο, ο γιος του τρύπιος, η κόρη του βιζιτού στην εθ, οδό.

''ΠΑΟΚ σ'αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ο ένας.....''

φυσικά αναφέρεσαι σ αυτό αδερφέ, έτσι;

Ήταν ο ίδιος που λίγες εβδομάδες μετά, επέτρεψε την κατάληψη της έδρας του από τα μητρικά του σωματεία, τον γάβρο του βορρά και το γάβρο του νότου και έπαιξε στην έδρα του σαν φιλοξενούμενος (φήμες ότι οι οπαδοί της ομάδας του μετά την λήξη των 2 αναμετρήσεων παρέμειναν στις θέσεις τους για δύο ώρες δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί).
http://www.sport-fm.gr/article/459066

Να θάψεις ρε πουσταριό ότι αγαπάς, όλους ρε γαμιόλη. Ότι έχεις και δεν έχεις σε στεφάνια να τα φας και μετά να ψοφήσεις.
« Last Edit: February 15, 2011, 23:39:20 by t.b »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #859 on: February 15, 2011, 23:38:13 »
28η Αγωνιστική

Π.Α.Ο.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ    ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ    03.04.11 19:00    NOVA    

θα σου ξηγήσουμε το όνειρο παλιοβλαχοπουσταριό...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ