Author Topic: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά  (Read 30339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Απ: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά
« Reply #760 on: November 22, 2010, 17:57:02 »
αφου θελουν να γινει γιορτή η πρεμιέρα του γηπέδου γιατί δε δίνουν και τα 2.000 της θύρας φιλοξενουμένων και "σκεφτονται" μολις για 500.
και με 500 γινεται γιορτή βεβαια, αλλά με 2.000 νομίζω πως η γιορτή θα παρει διαστάσεις τρικουβερτου γλεντιού.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #761 on: November 22, 2010, 18:24:59 »
Και αμα παμε κανα ταληρο να δεις γιορτη που θα γινει. Θα την θυμουνται για παντα  ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #762 on: November 22, 2010, 18:54:36 »
αλλά με 2.000 νομίζω πως η γιορτή θα παρει διαστάσεις τρικουβερτου γλεντιού.
Φίλε μπερδεύεσαι, αυτό είναι ρωμαϊκό όργιο  ::)

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #763 on: November 22, 2010, 19:40:04 »
Και επειδή ξέρουν τι γιορτή θα γίνει θα πάρεις @@.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #764 on: November 22, 2010, 21:11:00 »
πέρσι είχα πάει στα επίσημά τους (έχουν επίσημα και οι κολόβλαχοι). αυτό που έχω να πω είναι πως ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ. ακόμα και γυναίκες 50 χρνών φώνζαν συνέχεια βούλγαροι κλπ. δεν έχω να πω κάτι άλλο. είναι τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΤΟΥ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #765 on: November 22, 2010, 21:30:45 »
ΒΛΑΧΟΤΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #766 on: November 22, 2010, 23:57:28 »
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
« Reply #767 on: November 23, 2010, 00:54:40 »
Και μην ξεχάσουμε το σεντόνι με το αίμα που το κουνανε όταν σπάει η περθενια.
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline savage republic

• Βασικός

zagorakis

• Guest
« Reply #769 on: November 23, 2010, 15:27:42 »
"Όχι" της ΑΕΛ για εισιτήρια σε ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας, Κώστας Πηλαδάκης, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι, τουλάχιστον, στους δύο με τρεις πρώτους αγώνες που θα δώσει η Λάρισα στο νέο της γήπεδο, δεν θα υπάρξουν φιλοξενούμενοι οπαδοί, κυρίως, λόγω του ότι ο περιβάλλοντας χώρος του σταδίου θυμίζει γιαπί και τίθεται θέμα ασφαλείας

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, αναφέρθηκε σήμερα (23/11) στο θέμα της διάθεσης εισιτηρίων στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Γενικεύοντας το ζήτημα, είπε ότι σαν φιλοσοφία είναι υπέρ του να δίνονται εισιτήρια στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά τόνισε ότι στους δύο με τρεις πρώτους αγώνες της ΑΕΛ στο νέο της γήπεδο δεν θα υπάρξουν οπαδοί της αντίπαλης ομάδας, αφού ο περιβάλλοντας χώρος θυμίζει γιαπί. Αξίζει να αναφερθεί ότι γύρω γύρω από το γήπεδο υπάρχουν πολλά οικοδομικά υλικά που μπορούν, κάλλιστα, να χρησιμοποιηθούν ως πολεμοφόδια.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, όταν θα έχει καθαριστεί ο περιβάλλοντας χώρος του σταδίου θα μπορούν να βρεθούν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας στο AEL FC Arena.

Σήμερα (23/11) στο νέο γήπεδο της Λάρισας διεξάγεται συναυλία, η οποία θα είναι το test event για το πως μπορεί η διοίκηση της ΑΕΛ να διαχειριστεί το γήπεδο και τον κόσμο που θα φιλοξενηθεί σε αυτό, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι μια συναυλία με ένα ποδοσφαιρικό αγώνα είναι το ίδιο.

Ο Κώστας Πηλαδάκης δήλωσε συγκεκριμένα:

"Η φιλοσοφία μας ως φιλοσοφία είναι ότι θέλουμε να δίνουμε εισιτήρια σε όλους. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το κάνουμε τώρα γιατί ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου θυμίζει γιαπί και πρωτίστως μας ενδιαφέρει να είναι ασφαλής ο κόσμος. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε με θέματα ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δώσουμε εισιτήρια στους δύο με τρεις πρώτους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο νέο γήπεδο".

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/oxi_ths_ael_gia_eisithria_se_paok.679179.html

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #770 on: November 23, 2010, 15:40:59 »
Κοίτα ρε παιδάκι μου κάτι συμπτώσεις....

Το ακριβώς επόμενο εντός έδρας τους είναι με τους γαύρους το ΣΚ 18/19 Δεκεμβρίου. Ποιος θα στοιχημάτιζε ότι έως τότε το γήπεδο από έξω δεν θα θυμίζει γιαπί?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

daniel

• Guest
« Reply #771 on: November 23, 2010, 16:04:46 »
και χωρις κοσμο καντε τους πρεμιερα με διπλο να εχουν να το θυμουνται....πολυ θα το χαρω.....θα θυμουνται το αντιο στο αλκαζαρ ετσι και αλλιως με πικρα......

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #772 on: November 25, 2010, 01:27:51 »
Αν θυμίζει γιαπί ρε λαμόγια, πώς σκατά κάνατε το τιεστ ιβιέντ; Για τον κόσμο σας δεν ήταν επικίνδυνο;

Πραγματικά είναι σαν Αρειανοί. Ή μάλλον οι Αρειανοί είναι σαν οπαδοί της ΑΕΛ: η ΑΕΛ αν μη τι άλλο έχει και 3 τίτλους, είναι σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος απ' τον παπαναστασιακό με αλκμήνης γωνία.

Φοβερό κόμπλεξ και μίσος με τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ ειδικότερα. Ούτε οι Αθηναίοι τέτοιο πράγμα. Μια τέτοια ομάδα θα έπρεπε να χαιρόμαστε που υπάρχει, κάθε ισχυρός τοπικός σύλλογος για μένα είναι ευπρόσδεκτος. Όταν όμως το παίζεις αντι- για να μαζέψεις τον κόσμο που σου έφυγε όταν τριγύριζες στα αλώνια της Β και Γ, το μόνο που σου αξίζει είναι να γυρίσεις εκεί.

Ξέρω ότι είναι πολύ μικρότερο μέγεθος απ' τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο και οι Αρειανοί, το ίδιο και οι Ηρακλειδείς και οι ομαδούλες τους. Απλά, όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν μπορούμε να βλέπουμε τέτοιο μίσος και να μη μιλάμε. Δεν είναι τυχαίο ρε γμτ ότι είμαστε η μόνη ομάδα που ακούει τόσα αντεθνικά και σίγουρα ΔΕΝ είμαστε η μόνη ομάδα της οποίας οι οπαδοί έχουν κάνει μπάχαλα ή όπως σκατά θέλετε πείτε τα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #773 on: November 25, 2010, 12:29:34 »
αμάν ρε παιδιά με όλα αυτά τα κατά φαντασίας σενέρια ότι όλος ο κόσμος κυνηγάει τον ΠΑΟΚ και δεν ξέρω εγώ
ο Πηδαλακης δεν έχει καμια σχέσει με την λάρισα την δουλειά του κάνει θα μπορούσε να έχει άλλη ομάδα
 επιχειρηματίας έξυπνος πήρε το καλύτερο κομμάτι στην λάρισα και μαζί με τον βγενόπουλο κάνει το γήπεδο και την εκμετάλλευση του
έκανε γηπεδαρα και αντί να του λέμε και μπράβο τον κράζουμε γιατί δεν δίνει εισιτήρια στον πρώτο αγώνα
αν αγοράσεις διαρκειας για 3 χρονια σου δίνει άτοκο δάνειο από την μαρφιν αν δεν κάνω λάθος
και να θυμίσω και κάτι στους νέους το 1980 αν θυμάμαι καλά στο αλκαζάρ εγκαινιάστηκε για πρώτη φορα το χορτάρι στο γήπεδο τις λάρισας νομίζω ήταν η χρονια που ανέβηκε στην Α κατηγορια και δεν ξαναέπεσε το σκορ ήταν 0-2 με δυο γκολάρες του δαμανάκη τυχαίο δεν νομίζω

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
« Reply #774 on: November 25, 2010, 14:44:57 »
οχι αδερφε δεν λενε ειμαι αελ και γαυρος λενε ειμαι πρωτα αντι-ΠΑΟΚ και μετα αελ..........
αλλα παλι θα κρυβεστε πετοντας κροτιδεσ στα κορνερ και κανοντας βλαχομαγκιες στον χαλκια.....
Μια εκδρομη μας φτανει για παραδειγμο σας.....

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #775 on: November 25, 2010, 15:04:50 »
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΜ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ DALTON'S CLUB. ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΓΙΔΙΑ, Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΜΑΣΤΕ

zagorakis

• Guest
« Reply #776 on: December 01, 2010, 15:27:20 »
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (Δωδεκανήσου)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #777 on: December 01, 2010, 15:49:18 »
Αν με πεις ρε ΠΟΥΛΕΝ που τον βρήκες τον δαιτητή θα σε παραδεχτώ αφού ούτε αυτοί που τους ορίζουν δεν το ανακοίνωσαν

http://www.epo.gr/

;D ;D
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

zagorakis

• Guest
« Reply #778 on: December 01, 2010, 15:54:04 »
Εδω αδελφε   ;) ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ

http://www.sportnet.gr/report.php?id=245659

PAOK_VOLOS

• Guest