Author Topic: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά  (Read 30211 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Απ: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά
« Reply #460 on: June 15, 2007, 13:04:07 »
Αυτά να τα βλέπουν κάτι λαμόγια που βγαίνανε στα ράδια πρίν απο 2 χρόνια και εξέφραζαν την ευτυχία τους για την άνοδο των κολότυρων...Έπρεπε να πέσουν τα μουνότυρα φέτος , φτηνά την γλυτώσανε...

Nirvana1971

• Guest
« Reply #461 on: June 15, 2007, 23:36:57 »
Άλλοι τα παίρνουν με "εξωγενής" παράγοντες και' μείς με ντόπες.... Τουλάχιστον η ντόπα είναι πιο αντρίκια γιατί φαίνεται με μια απλή εξέταση αίματος....  ;D. Όσο για τον Σουφλιά είναι βάζελος και δηλωμένος και να πάει να γαμηθεί....

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #462 on: June 16, 2007, 12:22:04 »
e oxi twra oti einai kai magkia na pareis kypello me ntopes...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Nirvana1971

• Guest
« Reply #463 on: June 16, 2007, 12:45:18 »
Ειρωνικά το είπα. Σιγά τώρα την ντόπα, η κοκκαϊνη απλά σε ταξιδεύει....

SKAILS

• Guest
« Reply #464 on: June 16, 2007, 14:25:35 »
polu sixamenh omada exei katanthsei h larisa!!ntope sto kupello k milane kiolas!!!!pantws makari na epeftan autoi telika,parolo pou sthn arxh den hthela...pantws ksepoulaei o phladakas,basila k aloneutis thn ekanan..

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #465 on: June 16, 2007, 15:48:03 »
Ki oso skeftomai oti emeis ta swsame ta tyria trelainomai re pousth!!

...Den peirazei omws ..
Kai tou xronou pwpwpw  pwpwpw  ti wraia sto stathmo!! ;) :b348: :b348: :b348:
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Nirvana1971

• Guest
« Reply #466 on: June 17, 2007, 20:44:25 »
Φέρει καμιά ευθύνη η ομάδα επειδή ο Αντσουέτ ήταν κοκκαϊνοπότης;;;; Σιγά το ξεπούλημα, ο Κύπριος ήθελε να φύγει, γιατί να τον κρατήσεις για ένα χρόνο που έχει ακόμη συμβόλαιο και να του δώσεις 450.000;;;; Πήρες και 300.000 και άντε στο καλό. Ο Μπασιλά θα κόστιζε την επόμενη χρόνια γύρω στα 600.000, τον πουλάς στα 3/4 της τιμής που θα έδινες και παίρνεις κάναν άλλο.... Άλλωστε ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, στο καινούριο γήπεδο θα γίνουν όλα.... Αντί να χαίρεστε που υπάρχει μια δυνατή ομάδα που θα μπορεί να χτυπήσει το ΠΟΚ, εσείς λέτε τι κρίμα που δεν έπεσε.... Κρίμα παλαιότερα δεν σκεφτόσασταν έτσι.... Ίσως οι νέες γενιές να έχουν αλλάξει απόψεις.... (ΥΓ δεν τον γουστάρω τον Πηλαδάκη).....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #467 on: June 17, 2007, 21:03:57 »
ρε φιλε και οι νεες και οι παλιες γενιες σας βλεπουν ετσι οπως ακριβως ειστε....ανυπαρκτοι....αμα πεσετε δεν θα μας ληψετε-αμα ανεβετε ουτε μας νοιαζει....αμα παρετε το κυπελο το εχουμε ξεχασει μεσα σε μια εβδομαδα...αμα βαλετε κανενα ντοπε...θα σας χαβαλεδιασουμε ετσι για πλακα,αλλα δεν θα σας κυνηγησουμε γιατι ειπαμε ειστε λιγοι στα ματια μας....τωρα αμα μας την πειτε σε οπαδικα θεματα θα σας απαντησουμε και τελος....παντως να ξερεις οτι οταν πεζετε εσεις με οποιαδηποτε ομαδα απο το ποκ ειμαστε μαζι σας......(ΥΓ.ουτε εγω γουσταρω τον πηλαδακη)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #468 on: June 17, 2007, 21:06:47 »
Αντί να χαίρεστε που υπάρχει μια δυνατή ομάδα που θα μπορεί να χτυπήσει το ΠΟΚ, εσείς λέτε τι κρίμα που δεν έπεσε.... Κρίμα παλαιότερα δεν σκεφτόσασταν έτσι.... Ίσως οι νέες γενιές να έχουν αλλάξει απόψεις.... (ΥΓ δεν τον γουστάρω τον Πηλαδάκη).....

Krima..
Palaiotera de mas fwnazan Boulgarous oi Notioteroi kata 200 xiliometra..

manos4

• Guest
« Reply #469 on: June 17, 2007, 21:51:22 »
Φέρει καμιά ευθύνη η ομάδα επειδή ο Αντσουέτ ήταν κοκκαϊνοπότης;;;; Σιγά το ξεπούλημα, ο Κύπριος ήθελε να φύγει, γιατί να τον κρατήσεις για ένα χρόνο που έχει ακόμη συμβόλαιο και να του δώσεις 450.000;;;; Πήρες και 300.000 και άντε στο καλό. Ο Μπασιλά θα κόστιζε την επόμενη χρόνια γύρω στα 600.000, τον πουλάς στα 3/4 της τιμής που θα έδινες και παίρνεις κάναν άλλο.... Άλλωστε ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, στο καινούριο γήπεδο θα γίνουν όλα.... Αντί να χαίρεστε που υπάρχει μια δυνατή ομάδα που θα μπορεί να χτυπήσει το ΠΟΚ, εσείς λέτε τι κρίμα που δεν έπεσε.... Κρίμα παλαιότερα δεν σκεφτόσασταν έτσι.... Ίσως οι νέες γενιές να έχουν αλλάξει απόψεις.... (ΥΓ δεν τον γουστάρω τον Πηλαδάκη).....

στην φετινη εκδρομη μας σταματησαμε σε μια ταβερνα εξω απο την λαρισα και εκει ηταν καμμια 10αρια λαρισαιοι
και η παρεα η δικια μας 5 ατομα καθησαμε διπλα τους και μας ρωτανε απο που εισαστε λεμε πτολεμαιδα .........
και λενε τα τυρια "α.......απο την βουλγαρια......" εγινε χαμος  ηρθε ολο το σχολειο και οι συνοδοι καθηγητες να μας χωρισουν και αυτοι φυγανε γιατι ακομα ξυλο θα τρωγανε .........ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΜΑΣ ΛΙΑΝΑ ......ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ
............

Nirvana1971

• Guest
« Reply #470 on: June 17, 2007, 22:04:06 »
Gewlogos, εγώ θυμάμαι ότι πάντα Βούλγαρους σας λέγαμε, από τις αρχές του 1980, αλλά τότε Βούλγαρους μας αποκαλούσαν και οι νότιοι.... Θύμαμαι κάποτε αρχές δεκαετίας 1980, πρίν το 1985, κυκλοφορούσες Θεσσαλονίκη στο κέντρο και μας ρωτούσαν μερικοί κάνοντας "εξακρίβωση" στοιχείων, διαβατήρια έχετε και τα συναφή (ωραίες εποχές) και πιο αγνές....

manos4: Μη το ψάχνεις για το Βούλγαρους, δεν έχει να κάνει με το ποιός είναι περισσότερο Έλληνας από τον άλλον αυτά είναι μαλακίες. Εγώ απορώ όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι ανθελληνικό που τα σκουλήκια σας λένε Τούρκους;;;;

Μπορεί να μας θεωρείτε ανύπαρκτους, αλλά "ασχολείστε" μαζί μας, και' σείς και οι γαβροβάζελοι.... Οπαδικά εννοείται δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, αλλά πιστεύω ότι ακόμη είμαστε σε στάδιο οπαδικής αναδιοργάνωσης, 9 χρονιά στα σκατά μας γάμησαν εντελώς. Έχω ζήσει κάποια χρόνια Θεσσαλονίκη δεκαετία 1980, λόγω του ότι ο αδερφός μου σπούδαζε εκεί και έκανα παρέα με πολλούς δικούς σας τότε και στην Γερμανία που πήγα πάλι είχα πάρε δώσε με δικούς σας. Μπορεί να μας πείτε και τρελούς, ρομαντικούς, παράλογους, όμως όπως και' σείς βαθειά μέσα μας σκεφτόμαστε τι λείπει από τις ομάδες μας.... Εάν το κατέκτησες μια φορά, γιατί να μην το ξανακάνεις;;;;  ;) Κάλο καλοκαίρι και καλά μπάνια σε όλους....

manos4

• Guest
« Reply #471 on: June 17, 2007, 22:13:23 »
Gewlogos, εγώ θυμάμαι ότι πάντα Βούλγαρους σας λέγαμε, από τις αρχές του 1980, αλλά τότε Βούλγαρους μας αποκαλούσαν και οι νότιοι.... Θύμαμαι κάποτε αρχές δεκαετίας 1980, πρίν το 1985, κυκλοφορούσες Θεσσαλονίκη στο κέντρο και μας ρωτούσαν μερικοί κάνοντας "εξακρίβωση" στοιχείων, διαβατήρια έχετε και τα συναφή (ωραίες εποχές) και πιο αγνές....

manos4: Μη το ψάχνεις για το Βούλγαρους, δεν έχει να κάνει με το ποιός είναι περισσότερο Έλληνας από τον άλλον αυτά είναι μαλακίες. Εγώ απορώ όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι ανθελληνικό που τα σκουλήκια σας λένε Τούρκους;;;;

Μπορεί να μας θεωρείτε ανύπαρκτους, αλλά "ασχολείστε" μαζί μας, και' σείς και οι γαβροβάζελοι.... Οπαδικά εννοείται δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, αλλά πιστεύω ότι ακόμη είμαστε σε στάδιο οπαδικής αναδιοργάνωσης, 9 χρονιά στα σκατά μας γάμησαν εντελώς. Έχω ζήσει κάποια χρόνια Θεσσαλονίκη δεκαετία 1980, λόγω του ότι ο αδερφός μου σπούδαζε εκεί και έκανα παρέα με πολλούς δικούς σας τότε και στην Γερμανία που πήγα πάλι είχα πάρε δώσε με δικούς σας. Μπορεί να μας πείτε και τρελούς, ρομαντικούς, παράλογους, όμως όπως και' σείς βαθειά μέσα μας σκεφτόμαστε τι λείπει από τις ομάδες μας.... Εάν το κατέκτησες μια φορά, γιατί να μην το ξανακάνεις;;;;  ;) Κάλο καλοκαίρι και καλά μπάνια σε όλους....

ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ......ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΣΚΑΡ
ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ....... ???

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #472 on: June 17, 2007, 22:32:37 »
Gewlogos, εγώ θυμάμαι ότι πάντα Βούλγαρους σας λέγαμε, από τις αρχές του 1980,

Kai gw to 8umamai exeis dikio

apo tote hsastan kompleksikoi apenanti mas..

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Nirvana1971

• Guest
« Reply #473 on: June 17, 2007, 22:39:46 »
Capricorn δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λές. Το μίσος ξεκίνησε μετά τον Μπλιώνα....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #474 on: June 17, 2007, 22:41:11 »

Μπορεί να μας θεωρείτε ανύπαρκτους, αλλά "ασχολείστε" μαζί μας, και' σείς και οι γαβροβάζελοι....

ρε αδερφε σταματα να ζεις με ψεματα....για να παιρνεις τα πανω σου...εχεις ακουσει ποτε μπινελικι για σας οταν δεν παιζουμε με εσας.....σκουληκια μου θυμιζεις
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #475 on: June 17, 2007, 22:54:59 »
και κατι τελευταιο.... και τωρα αν ερθεις και ζησεις Θεσσαλονικη...κανενας δεν θα σου τη λεει γιατι δεν εισαι αντιπαλος μας....οσο και αν ο στοχος σου ειναι καποτε να γινεις....αλλα δυσκολα...εγω σου το ευχομαι(καποτε να σε αποκαλουν α.ε.λ και οχι λαρισα)....τωρα αν θελετε να θυμαστε παραμονες μεταξυ μας αγωνα και να δυναμιτεζεται το κλιμα ετσι, το ατυχημα του Μπλιωνα...λες και εσεις δεν εχετε πεταξει ποτε αλεξιπτοτο και πυρσους και ειστε οι παρθενες...και δεν θα μπορουσε να γινει ατυχημα απο σας σε αλλους....θα κανετε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που θα θελουν να σας δουν να πεφτετε(αυτος ειναι ο στοχος σας-να ειστε στα μαχαιρια με μια μεγαλη ομαδα και ετσι να περνετε αξια)....αλλα λιγους... τους πιο πολλους θα τους αφινετε αδιαφορους

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #476 on: June 18, 2007, 11:40:00 »
Φιλαράκο ΝΙΡΒΑΝΑ 1971
Πρώτον δεν μας ενδιαφέρει η άποψή σου. Πάτε καμιά εκδρομή με άτομα άνω των 15 ετών και μετά ελάτε να μας μιλήσετε. Δεύτερον, καθότι είμαι και μισός λαρισαίος άκουσε να σε θυμίσω λίγα πράγματα.
Θυμάσαι φιλαράκο που μας παρακαλούσατε στα ημίχρονα να σας σώσουμε κατηγορίες? Θυμάσαι φιλαράκο τα γκόλ τα τυχαία του τουρσουνίδη που σκόραρε και τραβούσε τα μαλλιά του επειδή ήταν συμφωνημένα αβαβα? θυμάσαι φιλαράκο οτι ο λαός του ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος λαός που κατέβηκε στα τέμπη για να υποστηρίξει τα αιτήματα σας για το μοναδικό πρωτάθλημα που πήρατε στην ιστορία σας τη στιγμή που εάν ίσχυε η τιμωρία σας θα ανακηρύσσονταν πρωταθλητής καθότι δευτεραθλητής εκείνη την χρονιά? Αφού θυμηθείς όλα αυτά φιλαράκο θυμήσου τις κουραδομαγκιές σας στο σταθμό του ΟΣΕ στην Λάρισα, θυμήσου τα φιλάκια με τον μητρόπουλο μεσα στο αλκαζάρ και τα χαχαχα - χουχουχου σας με τον ΠΟΚ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, θυμήσου οτι είστε ομάδα ιδρυθείσα το 1979, θυμήσου οτι αυτά τα 10 χρόνια που βολοδέρνατε μεταξύ β' και γ' εθνικής, τα 3/4 της πόλης τα σαββ/κα πήγαινε καραισκάκη για να δεί την μεγάλη αγαπημένη σας, τον δαφνοστεφανωμένο τραβέλι και τις κόκκινες κοκκινοσκουφίτσες. Αφου τα κάνεις όλκα αυτά φιλαράκι θα καταλάβεις οτι ομάδες κατουρημένης ποδιάς ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, δεν υπάρχει περίπτωση να συμπαθήσει ή να συγχωρήσει ΠΟΤΕ.Το μοναδικό σας κόλημα φιλαράκο - και αυτό που σας κάνει αντιπαθείς σε όλους τους πραγματικά μεγάλους - είναι οτι ενώ θα μπορούσατε να είσαστε μια συμπαθητική μικρομεσαία ομάδα πόλης, νομίζετε οτι είστε η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ προσωποιημένοι και οτι ο κόσμος σας είναι για μαρακανά....Αράξτε ρε μάγκες, χαλαρώστε λίγο και δείτε την πραγματικότητα. Δεν κινείται το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι γύρω απο σας. Το πολύ πολύ βάλτε αυτήν την χαμούρα τον Πηλαφη, ρυζάκη πως τον λένε πρόεδρό σας να τον πάρουν οι κάμερες λίγο ακόμα με τον σωφέρ και τον γιό των κοκκινων φαναριών της τρούμπας να νομίζετε οτι ο πρόεδρός σας είναι ο ΜΠΛΑΤΕΡ της Ελλάδας...Ώπα ρε αλανιάρηδες, τρέμουμε και μόνο που σας βλέπουμε     

The_Cure

• Guest
« Reply #477 on: June 18, 2007, 12:28:33 »
Capricorn δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λές. Το μίσος ξεκίνησε μετά τον Μπλιώνα....

Μαλλον δεν τα ξερεις καλα....
Στην τυρουπολη σας,ζω απο το 1979,οταν για οικογενειακους λογους,μετακομισαμε...
Τοσα χρονια,ουδεποτε μπορεσε να με "κερδισει" η πολη σας....Ενιωσα απο πολυ μικρος το κομπλεξ σας απεναντι σε μας...Θυμαμαι παλιες ιστοριες της προγιαγιας μου,προσφυγες απο την Μ.Ασια,που ελεγε οτι πιο αφιλοξενη περιοχη στο διαβα τους απο τον πειραια στην Β.Ελλαδα,ηταν στην Θεσσαλια κι ειδικοτερα στην λαρισα...Χτυπουσαν τις πορτες για ενα κομματι ψωμι και τους τις κλεινανε καταμουτρα,αποκαλοντας τους τουρκους και να γυρισουν πισω στην τουρκια... Οι Ελληναρες!!!! Ωπα ρε μπουρτζοβλαχοι,που δεν ξερετε απο που κραταει η σκουφια σας...
Που σας γαμαν οι αλβανοι που'χετε στα χωραφια σας,τις γυναικες και τις κορες...
Αλλα τετοιοι κωλοβλαχοι εισαστε,πουστοφαρα του κερατα!!!!
Τα παραπανω τα εγραψα για να σου εξηγησω οτι το μισος σας και το κομπλεξ σας απεναντι σε εμας,προϋπηρχε,αρκετα,πολλα χρονια νωριτερα...
Απλα η ΑΤΥΧΗ στιγμη με τον συγχωρεμενο τον Μπλιωνα,σας εδωσε "σκαλοπατι" για να πατατε και να εκδηλωνετε το μισος...
Δεν ξερετε τι θα πει λεβεντια και ντομπροσυνη,πολυ απλα γιατι ποτε σας δεν εχετε νιωσει ετσι...
Μηπως εχεις ξεχασει,εσυ και πολλοι αλλοι ομοιοι σου,την δεκατια του '80 που πηρατε το πρωταθλημα,τι εγινε με το σκανδαλο Τσιγκωφ??
Οταν βγηκατε στους δρομους και καιγατε τα λαστιχα,για να σας γυρισουν πισω τους βαθμους και να μην χασετε το τιτλο,ποια ομαδα ηταν σε αποσταση αναπνοης στο βαθμολογικο πινακα??
Ο Π.Α.Ο.Κ. μας!!!!!!
Επειδη ομως εμεις δεν εχουμε μαθει να παιρνουμε τιτλους στα χαρτια και με αδικιες σε βαρος αλλων,αφου το εχουμε νιωσει την δεκαετια του '70 και ξερουμε ποσο πολυ ποναει τον αδικημενο,σας υποστηριξαμε για να βρειτε το δικαιο σας....
Για πες μου ρε μυτζηθροτυρογαλά,ποιοι αλλοι οπαδοι σας στηριξαν στον δικαιο αγωνα σας??
Ξεχνας για τα λεωφορεια των δικων μας αδερφών,που ειχαν ερθει για υποστηριξη σας??
Ποιοι αλλοι το εκαναν αυτο??
ΚΑΝΕΝΑΣ γιατι πολυ απλα,ο λαος του Π.Α.Ο.Κ.,εμεις δλδ,ειμαστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ!!!!!
Και το ευχαριστω σας,το ζησαμε και το ζουμε τοσα χρονια....
Αχαριστοι,αγνωμονες οπως σας εχουν γαλουχησει οι μαναδες σας....
Που να βρειτε μεσα σας,λεβεντια,οταν δεν σας την εχουν διδαξει??
Που να εκτιμησετε την ντομπροσυνη,οταν δεν ξερετε τον ορο της λεξης??
Αλλα και πως να "πειτε" ευχαριστω σε καποιον που σας βοηθαει,οταν μαθατε να το λετε,μονο στους τσιφλικαδες που σας πλακωνανε με τον βουρδουλα??
Για πες μας λιγο τα ποσοστα,πανω-κατω,των οπαδων των ομαδων της χαβουζας στην cheesetown??
Το ξερεις οτι υπαρχουν πολλοι,αλλοθρησκοι των ομαδων του ποκ και γι'αυτο δεν "τρελαινεστε" οταν παιζετε μαζι τους...
Ακομα και δικοι σας οπαδοι,ειναι φανατικοι των χαβουζοομαδων...
Σιγουρα θα θυμασαι,τον συγχωρεμενο τον καλαμαρα,αρχηγο της κερκιδας σας,να ειναι πρωτη μουρη με φανελα του gay,σε φωτο απο ευρωπαικο final-four στο μπασκετ(δεν θυμαμαι να σου πω σε ποιο ακριβως).....
Την δεκαετια του '90,μηπως θυμασαι ποια ομαδα εκατσε και εχασε στην εδρα της,μπας και σωθει η ομαδουλα σας??
Το 2-3 στην Τουμπα το θυμασαι?? Με γκολ απο τα 45 μετρα αποσταση,χωρις πανηγυρια κτλ...
Αλλα που να εκτιμησετε και να σεβαστειτε τετοιες συμπεριφορες....
Τετοια  ατιμη φαρα εισαστε...
Τετοιοι φλωροι,αγνωμονες,αχαριστοι...
Eιναι αληθεια,οτι σαν ομαδα,"καθεστε πανω στο παγωτο" οταν παιζετε μαζι τους,αλλα οταν παιζετε με μας, σκυλιαζετε για την νικη....
Οπως ειναι αληθεια,οτι ο προεδρος σας,ειναι "αυτοκολλητος" με τον πετρακη!!!
Μην ρωτησεις τωρα ποιον πετρακη.....
'Η κι αυτο δεν ειναι αληθεια,αλλα στην χωρα της φαντασιας??
Οπως κι οτι σας χρησιμοποιησε σαν μοχλο πιεσης προς την κυβερνηση,για την κατασκευη του πολυποθητου νεου σας μαντριου....
Δεν εχει δημιουργηθει απο τα μμε της cheesetown,μια ασπιδα καλυψης και "απυροβλητου" στην διοικηση σας??
Υπαρχουν αντιδρασεις απο μερους του κοσμου σε επιλογες,που αποδεικνυονταν λαθος,σε βαρος της διοικησης??
Τι ψαχνω να βρω τωρα,ε??
Αντιδραση απο τα προβατα??

Το κλεινω εδω,γιατι ασχοληθηκα πολυ με την ομαδουλα σας....
Παρα εισαστε "μικροι",τοσο σαν ομαδα,οσο και σαν κοσμος....
Κι επειδη τις μεγαλες ομαδες,τις κανει ο κοσμος,οταν βγαλετε την "τσιμπλα" απο τα ματια σας και δειτε τα πραγματα οπως ειναι πραγματικα,οταν ξυπνησετε απο τον "υπνο που εχετε πεσει",οταν αποδειξετε οτι εχετε λεβεντια και εισαστε ντομπροι,τοτε ισως "μεγαλωσει" κι ο κοσμος σας....
Μεχρι τοτε ομως..καληνυχτα σας κι ονειρα γλυκα....!!

Υ.Γ.: Σε 30-40 χρονια,μηπως οι Αλβανοι,σας πλησιασουν πληθυσμιακα???  ;)

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #478 on: June 18, 2007, 19:06:20 »
Αδερφέ The_Cure εύγε παληκάρι μου!!
......Οσο για το final 4 που ήταν παρών ο Καλαμάρας,ήταν στο Tel-Aviv την πρώτη φορα που έπαιξαν ημιτελικό με το βάζελο και στον τελικό τους γάμησε το Παοκτσάκι ο Cornelious Thompson!! Αυτό ειναι εξακριβωμένο.
Επίσης,γνωρίζω οτι τραβιόταν Θεσσαλονίκη στο πλευρό των ανύπαρκτων,φυσικά ειχε μία προτίμηση στα ματς με τον ΠΑΟΚ.Μαζί του είχε και κανα δυο άλλα μέλη των monsters!!..monsters ΟΥΑΟΥ!! :P 
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #479 on: June 21, 2007, 18:05:43 »
Opws ematha prin ligo kairo etaireia tou Piladaki ehei noikiasei soita sto Karaiskaki gia ta paihnidia tou osfp!!!

Meta tous Ntampiza-Venetidi-Valla etoimazetai kai o Maric gia to parartima tou thessalikou kampou (siggnwmi tin ael ennousa).

Oti kai na pei kaneis einai ligo. Ti kanei niaou-niaou sta kerammidia?