Author Topic: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά  (Read 30289 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Απ: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά
« Reply #440 on: November 16, 2006, 16:30:46 »
Ela re file tora. Ilikrina ta les kai ta pisteuis auta?
File einai na min to thelisoume. Giati etsi kai to thelisoume, mouni tha sas tin kanoume tin poli.

O laos mas na poume ta ehei kanei mpourdelo mesa sto peiraia, na kinigame gaurous kai mpatsous mazi kai na trone oloi tous toso xilo pou den ti ihan faei pote ekei stin albania. Tha kolisoume stin larisa?

KAI THELISAME MOUNOPANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
(daxei argisa ligo ala twra to anakalipsa) giati de brikan ta tirakia na sxoliasoun to mats? xaxa

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #441 on: November 27, 2006, 21:09:55 »
gia autous edw tous akatanomastous k gia ton xafie to nirvana (pou xa8hkes vre su, to kefali sto xwma to exeis valei, alh8eia?) pou anoigoun DIAAAAAPLATA ta podia sto pok k kseroun na kanoun tous "magges" mono ston PAOK entos k ektos ghpedou, to fetino ksulo htan telika o,ti kalutero gia autous.
ante sth b' e8nikh k ekei na kanete tous tsampoukades!! KSEFTULISMENOI GENITSAROI GAYROVAZELOI!
« Last Edit: November 27, 2006, 21:12:00 by maria-mtb »

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #442 on: May 06, 2007, 16:17:21 »
egw pali giati xarika  pou to piran to kipelo ta turia?
ante me mia perifania megalosame oti o paok einai i moni omada pou mpenei sfina sto katestimeno tis athinas ta turia konteuoun na mas perasoun kai se titlous
mpravo stin larisa mpravo
isos 8a einai i monadikh omada pou 8a pezei sti B e8nikh kai sto uefa

IronEagle

• Guest
« Reply #443 on: May 06, 2007, 16:35:45 »
......mpa to katefere kai o roulis propersi auto !!! UEFA kai B' !!! 

Mprabo kai apo mena stin Larisa, pou ksebrakose tin omadara tou tsigger !!!

charisps

• Guest
« Reply #444 on: May 06, 2007, 16:49:27 »
Εμένα σαν γνήσιο Παοκτσή δε με ενδιέφερε ποιος θα το πάρει. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ!! Δεν είμαι ουρά κανενός και δε θέλω να παίζω Ευρώπη από σπόντα!!
Για να πω την αλήθεια, αν ήταν οποιαδήποτε άλλη επαρχιακή ομάδα θα την υποστήριζα - τη συγκεκριμένη όμως τη σιχαίνομαι..

manos4

• Guest
« Reply #445 on: May 21, 2007, 12:10:47 »
καλα αυτοι στην λαρσα αυτο το αλογακι πολυ ντοπα του δινουν ...............
τους εχει γινει συνηθεια............ ;D
ο αντζουε στο κυπελο ειχε παρη κοκα και θα ανακοινωθει επισημα αυτες τις ημερες......

McChariz

• Guest
« Reply #446 on: May 21, 2007, 12:19:00 »
πρεζα  κοκα  φουντα  αλκοολ
πρεζα  κοκα  φουντα  αλκοολ
ΘΑ ΤΑ ΠΙΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΟΟΟΟΛ!!!!!!!!! :rasta: :rasta: :rasta: :rasta: :rasta: :rasta: O0 O0 O0 O0

Αφιερωμενο στον αντζουε!
« Last Edit: May 21, 2007, 12:21:07 by McChariz »

antonis_peraia

• Guest
« Reply #447 on: May 21, 2007, 12:19:57 »
plaka tha eixe na..........

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #448 on: May 21, 2007, 12:30:42 »
  pantws, akomh ki an to 2o deigma tou antchouet(pws skata grafetai) vre8ei 8etiko, h omada tou den 8a ypostei kammia kyrwsh alla o idios 8a timwrh8ei me dieth apokleismo apo oles tis diorganwseis.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

manos4

• Guest
« Reply #449 on: May 21, 2007, 12:37:25 »
  pantws, akomh ki an to 2o deigma tou antchouet(pws skata grafetai) vre8ei 8etiko, h omada tou den 8a ypostei kammia kyrwsh alla o idios 8a timwrh8ei me dieth apokleismo apo oles tis diorganwseis.

ειναο ομως ξεφτυλα ο καλλιτερος σου παικτης και ο σκορερ του τελικου να πιαστει ντοπε ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ
ΑΓΩΝΑ........

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #450 on: May 21, 2007, 13:55:28 »
Αυτά να τα βλέπουν τα τυρόγαλα οι κουραδόμαγκες οι βρομόβλαχοι που τολμάνε να συγκρίνουν ομάδες και οπαδικά κινήματα....Γαμώ την ομαδούλα τους γαμώ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #451 on: May 21, 2007, 15:21:36 »

ειναο ομως ξεφτυλα ο καλλιτερος σου παικτης και ο σκορερ του τελικου να πιαστει ντοπε ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ
ΑΓΩΝΑ........

eheis dikio, xehasa na to pros8esw
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline cojones

• Αποστολή
  • **
« Reply #452 on: May 21, 2007, 15:40:41 »
Pados allo einai na parei kapoios paixtis kokoria kai allo na doparistei me ousies gia na anevasei tin apodosi tou. Den vlepo ton logo na prepei an timori8ei i omada ama enos paixti tou aresei na ftiaxnete.
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #453 on: May 21, 2007, 15:48:26 »
σιγα ρε μαγκες κι ο ντιεγκο φουλ στη κοκα ητανε....ωραιος ο τυπος..... :rasta: :rasta: :rasta:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #454 on: May 21, 2007, 22:35:24 »
Το κοκορέτσι αν και διεγερτική ουσία, δεν είναι αυτό που θα έπαιρνε ένας παίκτης αν ήθελε να ντοπαριστεί. Απλώς ο μαυρούκος τους βγήκε αλανιάρης. Δεν τους χαλασε. Τζάμπα τον πήραν, τα λεφτά του τα βγαλε οπότε μια η άλλη. Όσο για την ΑΕΛ, καλά θα έκανε κάποιος να πήγαινε στην σημερινή ειδησεογραφία να δει τι είπε ο Πηλαδάκης στο ΝΤΙΜΠΕΙΤ με το αφεντικό του  ;)

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #455 on: May 21, 2007, 22:53:38 »
Προσοχή στα μυτζηθρο-τυρόγαλα! Είναι ο δούρειος ίππος του gay!

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #456 on: May 22, 2007, 07:43:11 »
Μέτρα: Νταμπίζας, Βενετίδης, Αλωνεύτης, Βαλλας, Φωτάκης. Από το Λιμάνι με αγάπη...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #457 on: June 14, 2007, 19:18:11 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Larisa/157174.html

Με δύο χρόνια αποκλεισμό από κάθε επίσημο και φιλικό αγώνα τιμώρησε η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τον Ανρί Αντσουέ. Ο Αφρικανός επιθετικός της Λάρισας είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο αντι-ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

"Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλλε στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Λάρισα Antchouet Rebienot Henri Arnaud ποινή αποκλεισμού για δύο (2) χρόνια από κάθε επίσημο και φιλικό αγώνα και διατάσσει την ανάκληση, για ίσο χρονικό διάστημα, του δελτίου επαγγελματικής ιδιότητας του ποδοσφαιριστή (θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ, τελικός Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Λάρισα στις 5/5/2007). Η Επιτροπή απαλλάσσει την ΠΑΕ Λάρισα".

Οπως είναι ευνόητο η καριέρα του στους "βυσσινί" έλαβε τέλος με αυτόν τον άδοξο τρόπο ενώ ο σύλλογος έχει το δικαίωμα να κινηθεί δικαστικά εναντίον του, κάτι που εξετάζεται.

OU RE!!! OU RE!! OU RE KOPROSKYLA!!! MONO ETSI PAIRNETE TITLO RE XEFTILES!!! rezili!!! ainte autoktonhste twra tyrogala

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #458 on: June 14, 2007, 21:23:52 »
Από το πρωτάθλημα την ντόπας...την δεκαετία του 80 ....

φέτος πήρανε και το κύπελο της κόκας.....

....και ο δικός τους υπουργός υπέγραψε για το τυρογαλο-γήπεδο...!!! ΕΥΓΕ . . .

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #459 on: June 15, 2007, 12:55:56 »
pantws fetos prepei na tous poume kanena sun8hmataki gia tis ntopes, na deis poso 8a tous tsouksei!

ntope tyri
ntope tyri
thn ntopa sas th vazete
K MESA PSWMI!
« Last Edit: June 15, 2007, 13:00:15 by maria-mtb »