Καταρχήν γράψαμε τόσες σελίδες και θα γράψουμε και άλλες τόσες εάν χρειαστεί φίλε Ηλία. Και να σου πω γιατί.
Γιατί βγαίνει ο κάθε ένας και λέει πχ.
"Πουτανογέννημα Γούμενε το έκανες επίτηδες"
και σε λέω εγώ. Έλα να με πεις (όχι εσύ προσωπικά) που στηρίζει κάτι τέτοιο. Μιλάμε, ξαναμιλάμε, και ξανά και ξανά. Καταλήγουμε ότι πιθανότατα έγινε λάθος και όχι σκόπιμα.
Ωραία λέμε, ας αναρωτηθούμε γιατί έγινε λάθος. Βγαίνουν λοιπόν οι υποστηρικτές της προηγούμενης άποψης και φωνάζουν:
"Η γαμημένη η ΕΠΟ, η UEFA, η Κύπρος και το πουτανογέννημα ο Γούμενος φταίνε" χωρίς και πάλι να πουν το γιατί παρουσιάζουν κάτι αστεία "ντοκουμέντα" αποκαλούν όσους δεν τους πιστεύουν "μη-ενημερωμένα-φυτά" και πουλάνε υφάκι ότι έχουν γνώσεις από "πηγές".
Οπότε συζητάμε και πάλι, και πάλι και πάλι, και καταλήγουμε στο ότι το τμήμα δεν ήξερε επί ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ότι έχει τιμωρημένο παίκτη. Άντε να ψάξουμε γιατί λέμε.
"Το πουτανογέννημα ο Γούμενος φταίει" ξαναφωνάζουν οι προηγούμενοι "και μαζί του και ο Λάιος και η γραμματέας που δε του δώσανε το φαξ ολόκληρο. Τον πούλο όλοι ρεεεεεεεεεεε"
και άντε πάλι από την αρχή.
Η αλήθεια είναι μία.
Το φαξ το έδωσε ο Λάιος σε αυτόν που έπρεπε, τον Γιαννόπουλο. Όχι όλο, και είναι λάθος. Είναι όμως λάθος γιατί η διοίκηση δεν ξέρει από αγωνιστικά και για αυτό βάζει ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ σε κάθε πόστο. Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λάθος το έχει κάνει ο Γιαννόπουλος ο οποίος ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΞ.
Καταλαβαίνεις ότι μπορεί ΚΑΙ η Μακάμπι να έβαλε τιμωρημένο παίκτη να παίξει κι εμείς - επειδή ο Γιαννόπουλος δε ζήτησε ΟΛΕΣ τις σελίδες - να ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ δεν ήταν του προπονητικού τιμ να δει εάν ΚΑΙ η Μακάμπι έχει τιμωρημένους; Εκτός κι αν πιστεύεις ότι πρέπει να πάει ο Γούμενος να τους πει "ξέρεις κόουτς, ο τάδε από την αντίπαλο δεν πάιζει είναι τιμωρημένος."
Αστείο λέω εγώ.
Όσο το να αποκαλείς "τελευταία τρύπα του ζουρνά" το ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ του Αναστασιάδη - που ουσιαστικά ήταν χαλίφης στη θέση του χαλίφη - είναι νομίζω αφελές.
Ο Γιαννόπουλος φέρει ευθύνη για το φιάσκο του φαξ. Ο Αναστασιάδης φέρει -μερική- ευθύνη για τον Γιαννόπουλο, και η διοίκηση φέρει ευθύνη για τον Αναστασιάδη και για τον Γιαννόπουλο καθώς και για κάθε άλλο υπάλληλο της.
Έτσι απλά.