Author Topic: Σκάνδαλο Λιασου Λουκα 10/8/2004 και το "χαμένο" φαξ...  (Read 2314 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
ΥΓ: @liakos: Από πού βγάζω το συμπέρασμα ότι ήταν ευθύνη του Γιαννόπουλου; Γιατί αυτόν διώξαν, γιατί αυτός ήταν υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, γιατί σε αυτόν στέλνανε όλα τα φαξ, γιατί ο ίδιος είπε ότι δε με δώσαν όλο το φαξ πράγμα που δηλώνει ότι το θεωρεί δεδομένο ότι σε αυτόν έπρεπε να πάει. Χώρια φυσικά το γεγονός ότι μόλις έψαξε λίγο βρήκε όλα τα χαρτιά πράγμα που σημαίνει ότι και τότε μπορούσε να τα βρει...
Το ότι τον διώξαν, δείχνει ότι ήθελαν να ρίξουν σ'αυτόν το φταίξιμο, όχι απαραιτήτως ότι ήταν ευθύνη του. Γενίκος Αρχηγός ήταν και σου ξαναλέω ότι υήρχε Γενικός Διευθυντής (Παπαβραμίδης), Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος και άλλοι που θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνοι. Όταν λες "σ'αυτόν στέλναν τα φαξ' εννοείς ότι έγραφαν "προς κ. Γιαννόπουλο";
Το ότι δεν του έδωσαν το φαξ, είναι αντικειμενικό γεγονός από μόνο του. Ούτε αυτό σημαίνει απαραιτήτως ότι ήταν ευθύνη του. Τέλος όποιος από τα γραφεία της ΠΑΕ κι αν έψαχνε συγκεκριμένα για το φαξ, είμαι σίγουρος ότι θα το έβρισκε.
Δεν προσπαθώ να αθωώσω τον Γιαννόπουλο. Αλλά για το μπάχαλο που επικρατεί στην ΠΑΕ που είναι (κατά τη γνώμη μου) η αιτία που χάθηκε το φαξ, δεν ευθύνεται αυτός.

Επίσης μου προκαλεί έκπληξη που και μετά το φιάσκο Λουκά, επιμένεις ότι αν έριχνε τη ζαριά (έκανε μεταγραφές) ο Γούμενος πέρσι, θα περνούσαμε στους ομίλους.
Εγώ ειδικά μετά το φιάσκο Λουκά είπα "πάλι καλά που δεν υπερχρεώθηκε και με μεταγραφές που δεν μπορούσε να καλύψει"

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Επίσης μου προκαλεί έκπληξη που και μετά το φιάσκο Λουκά, επιμένεις ότι αν έριχνε τη ζαριά (έκανε μεταγραφές) ο Γούμενος πέρσι, θα περνούσαμε στους ομίλους.
Εγώ ειδικά μετά το φιάσκο Λουκά είπα "πάλι καλά που δεν υπερχρεώθηκε και με μεταγραφές που δεν μπορούσε να καλύψει"

Ο ΠΑΟΚ είχε να παίξει τη Μακάμπι που σε έβαλε 2 τυχερά γκολ και ένα στο Ισραήλ επειδή ο Καραδήμος γελούσε με τον Ατματζίδη. Με 2-3 σοβαρές μεταγραφές εγώ λέω πως εύκολα ή δύσκολα θα περνούσες. Και στο κάτω κάτω ήταν υποχρέωση σου να προσπαθήσεις να δυναμώσεις την ομάδα, να παλέψεις να βγεις στο CL. Μερικοί προτίμησαν να κάνουν το λογιστή εκείνη τη περίοδο και περάσαν την νοοτροπία: "δεν πειράζει κι αν δε περάσουμε, εμείς είμαστε μια οικογένεια"

Τώρα για τον Γιαννόπουλο δε μπορούμε να συννενοηθούμε εντέλει... Δεν προσπαθείς να τον αθωώσεις αλλά δεν φταίει αυτός. Ρωτάω κάτι ΠΟΛΥ απλό και παρακαλώ να απαντήσεις.
Για το ότι από την αρχή της μεταγραφής ο ΠΑΟΚ δεν ήξερε ότι ο Λουκά είναι τιμωρημένος ΠΟΙΟΣ φταίει.
Άντε να με απαντήσετε κι εμένα μια ερώτηση.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ομολογώ ότι δεν ξέρω να σε απαντήσω.
Θεωρώ αδιανόητο να ήταν υποχρέωση, κατ΄ακύριο λόγο, του Γιαννόπουλου να ξέρει. Δεν καταλαβαίνω γιατί να ήταν περισσότερο του Γιαννόπουλου και λιγότερο του Παπαβραμίδη και όποιου είχε τις επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη.
Στο άλλο που είπα δεν με κατάλαβες. Λέω και να κάναμε μεταγραφές (στη μεταγραφική περίοδο βέβαια δεν ήξερες τον αντίπαλο σου), τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα συνέβαινε το σκάνδαλο Λουκά ή κάτι αντίστοιχο; Εκτός αν πιστεύεις ότι μπορούσαμε να περάσουμε και μετά τον μηδενισμό και το 0-3

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Όχι. Θεωρώ ότι δεν θα γίνονταν το φιάσκο. Το 0-3 είναι σκορ πρόκρισης. Αλλά το προπονητικό τιμ δεν ήξερε ότι θα γίνει φιάσκο... Ή ήξερε; Να σε πώ εγώ σενάριο;

Τόσο ο Γιαννόπουλος όσο και ο Αναστασιάδης ΞΕΡΑΝΕ ότι ο Λουκά είναι τιμωρημένος και το είδαν σαν ευκαιρία να απαλαχτούν από τον Γούμενο. Οπότε σε λέει εγώ δε θα κάνω μεταγραφές γιατί μετά θα είναι καταστροφή, θα στηρίξζ τον πρόεδρο για να φανώ καλός, και μετά θα βάλω τον Λουκά να παίξει για να χάσουμε τον αγώνα στα χαρτιά και να φάω το Γούμενο μιας και ο κόσμος εμένα με λατρεύει.

Είδες ωραίο σενάριο; Ποιο ωραίο κι από αυτό με το σκυλάκι που έφαγε το φαξ.

Ας είμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ.

Ο ΠΑΟΚ παρακολούθησε έναν παίκτη. Τον είδε σε ματς, του άρεσε και πάει να κάνει τη μεταγραφή. Είναι δυνατόν να μη γνωρίζει ΑΠΟ ΤΟΤΕ ότι ο παίκτης είναι τιμωρημένος και ότι δε θα μπορέσει να προσφέρει στον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας;

Η ευθύνη του προπονητικού τιμ είναι εμφανέστατη. Εκτός κι αν για εσένα ρε φίλε "υπέυθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος" είναι αυτός που κλειδώνει τις πόρτες των αποδυτηρίων και που βγάζει πόρισμα για το έαν έχουμε νερό ή όχι στα ντους... Γιατί κάτι τέτοια τα μαθαίναμε. Και άλλα ωραία μαθαίναμε. Για τους τιμωρημένους παίκτες μας όμως δε μαθαίναμε...

ΠΟΙΟΣ ευθύνεται ότι ο ΠΑΟΚ πήρε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ και δεν είχε ΙΔΕΑ ότι ήταν τιμωρημένος επί ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ;

Έλεος πια. Έπρεπε η UEFA να στήλει το fax σε πολλά νούμερα γιατί "τα σημαντικά fax πρέπει να μοιράζονται σε πολλούς για να μη χαθούν". Ρε δε πάμε καλά λέω εγώ...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Τουλάχιστον σήμερα παραδέχεσαι ότι κι εσύ ρίχνεις ευθύνες στον Αναστασιάδη.
Η δικιά μου άποψη είναι ότι το προπονητικο τιμ παρακολουθεί έναν ποδοσφαιριστή, εισηγείται στη διοίκηση για την αξία του και ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα χειρίζεται η διοίκηση.
Επιμένω επίσης ότι ο Γιαννόπουλος ήταν Γενικός Αρχηγός (όχι υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος). Θέση που μέχρι τώρα ήξερα ότι περιλαμβάνει περισσότερο επαφή με τους ποδοσφαιριστές παρά με τα γραφεία της ΠΑΕ.
Υπήρχαν άλλοι που απασχολούνται μόνο στα γραφεία.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα γινόταν το σκάνδαλο; Τι θα άλλαζε;
Υποθέτω ότι αστειεύεσαι με το σενάριο που περγράφεις στην αρχή.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Όσα λεφτά και να βγάζαμε εκείνη τη χρονιά αν περνούσαμε στους ομίλους, πέρα από την πρόσκαιρη χαρά και την ικανοποίηση που θα νιώθαμε, γρήγορα θα απογοητεύομασταν από τα πολλά κλαρίνα που θα κάναμε... Γιατί με τη δυναμικότητα που είχε ο ΠΑΟΚ τότε -και τώρα- φυσικά θα ήταν μια αναλαμπή και τίποτα παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να γίνει ποτέ μεγάλος με πρόσκαιρες χαρές και ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΕΣΟΔΑ... Το νόημα λοιπόν ήταν ότι απλά μια χρονιά θα παίζαμε στο Πρωταθλητριών και θα νιώθαμε στο πετσί μας πώς νιώθουν τόσα χρόνια οι Αθηναίοι. Μόνο που αυτοί βέβαια είναι ΚΑΙ οι κερδισμένοι της υπόθεσης γιατί το Πρωταθλητριών για αυτούς δεν αποτελεί αναλαμπή, αλλά ετήσιο ραντεβού. Κι αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά, τόσα πολλά που δικαιολογημένα μας έχουν αφήσει πίσω έτη φωτός...
Εν πάση περιπτώσει εγώ συμφωνώ ότι ο Γιαννόπουλος "φταίει και δε φταίει ταυτόχρονα", όσο λογική μπορεί να ακούγεται μια τέτοια άποψη... Σε μια ΠΑΕ, σε μια επιχείρηση, όπου όλοι οι διοικούντες ζουν μόνο για τη λεζάντα και τη μαρμίτα και από ευθυνοφοβία άλλο τίποτα (εδώ είναι και το τραγικό λάθος του Αναστασιάδη που έγινε ασπίδα της διοίκησης για να διευθετηθούν κάπως σωστά τα πράγματα, αλλά και αυτό δεν ήταν λύση ως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος), σε μια διοίκηση όπου όλα γίνονταν και γίνονται στο πόδι και στα τυφλά, σε μια διοίκηση που κανείς δε γνώριζε -και ακόμα δε γνωρίζει- ποιος είναι ο ρόλος του, λογικό είναι να συμβεί ό,τι συνέβη... Όπως λογικότατο είναι και μέσα στον ...εν γένει παραλογισμό να τα ρίξουν όλα στον Γιαννόπουλο...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Άντε πάλι με τον Αναστασιάδη... Καλά ρε, λεφτά σας έχει χαρήσει;
Δεν έχω κανένα πρόβλημα ρε Ηλία με τον άνθρωπο. Σε λέω αυτός ευθήνεται για μένα ΜΟΝΟ για τα αγωνιστικά. Και είχε δεξί του χέρι τον Γιαννόπουλο που τον βοηθούσε.

Για το τί ρόλο είχε ο Γιαννόπουλος διάβασε εδώ: http://www.geocities.com/cka_4/laios_dhloseis01.jpg

Ο τιμωρημένος παίκτης θεωρείται αγωνιστική ή διοικητική αρμοδιότητα;

Πλάκα κάνεις για το τα άλλα τα αναλαμβάνει η διοίκηση. Η διοίκηση θα αναλάβει τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ όχι εάν ο ποδοσφαιριστής είναι ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ. Αυτό είναι ευθήνη αυτών που τον γνωρίζουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τη διοίκηση, δηλαδή των ανθρώπων που έχουν σχέση με μπάλλα. Η διοίκηση θα κάνει τα παζάρια, θα κεράσει τα ψάρια, θα βγάλει τις ακάλυπτες επιταγές, θα προσπαθήσει να σε φέρει τον παίκτη που της ζήτησες.

Για το σκάνδαλο. Δε λέω ότι δε θα γινόταν. Λέω ότι είχαν υποχρέωση να ενισχύσουν την ομάδα και να το παλέψουν γιατί θεωρητικά ούτε αυτοί μπορούσαν να γνωρίζουν τί θα γίνει. Αυτοί προτίμησαν να κάνουν το λογιστή. Και το σενάριο που σε λέω δεν απέχει ούτε λίγο από αυτό που με λες εσύ. Απλά είναι από την αντίθετη μεριά. Αυτά όμως είναι άλλα θέματα. Η συζήτηση έχει να κάνει με το ότι ο ΠΑΟΚ δεν γνώριζε ότι ο Λουκά ήταν τιμωρημένος.

Ποιος πρέπει να γνωρίζει ρε Ηλία εάν ο παίκτης είναι τιμωρημένος. Αυτός που τον προπονεί καθημερινά κι οι συνεργάτες του, ή αυτός που ξέρει το νούμερο λογαριασμού του παίκτη καλύτερα από τον ίδιο τον παίκτη;

giannis80

• Guest
Sto thema timorias tou paikti,nomizo oti den ftaei oute i dioikisi oute o giannopoulos.Den ginete,gia kathe metagrafi pou ginete stin europi,na kseroun oi ithiinontes tis omadas pou pairnei ton paikti an autos einai timorimenos apo palia H' oxi.Afou einai ipoxreomeni i omospondia pou anikei o paiktis na steilei to poinologio tou.Diladi,einai dinaton na kserei kapoios apo mia omada,an o paiktis pou pairnei exei faei kokkini karta 4 xronia prin se agona intertoto?Diladi,as theorisoume oti apokleiomastan apo tin metalourg kai tou xronou o karipidis eperne metagrafi se omada tou eksoterikou.Ego pistevo pos kanenas mesa apo autin tin omada,eite dioikitikos eite ipeuthinos podosferikou tmimatos, den tha iksere oti o karipidis einai timorimenos.Mporei na kano kai lathos.Diladi,to skeptiko mou einai:Me to pou ginete i metagrafi enos paikti se mia omada,oi paragontes autis tis omadas prepei na kseroun an einai timorimenos H' oxi?Den nomizo,den ksero an kai se megales omades tis europis ginete auto.Edo einai kai lathos tis kipriakis omospondias pou ofeilei na steilei me tin mple karta kai to poinologio tou paikti.Etsi pistevo,mporei na kano kai lathos.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
το πρώτο πράγμα που κοιτάς είναι τη "στατιστική καρτέλα" του παίκτη.
Όπως βλέπεις πχ πόσα γκολ έχει βάλει έτσι ξέρεις και πόσες κάρτες έχει φάει και σε ποιες διοργανώσεις.
Η απόδειξη ότι τα τεχνικά τιμς κοιτούνε και ψάχνουν είναι ότι η Μακάμπι ήξερε ότι ο παίκτης είναι τιμωρημένος ενώ εσύ όχι.
Πιθανότατα η Μακάμπι το έμαθε όταν έκανε το σκάουτινγκ για τον ΠΑΟΚ. Εσύ σαν ΠΑΟΚ με το σκαταουτινγκ δεν ήξερες ότι έχεις παίκτη ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ στην ομάδα που δε μπορεί να παίξει. Κι ας προπονούσες τον παίκτη επί ΕΞΙ μήνες.
Το φαξ φταίει που δε μοιράστηκε σε πολλά νούμερα...
 :02:

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Theoro trello na milame akoma yi'ayto kai me toses selides sto topic. Akrh den vgazoume. Oloi exoune euthinh. Tora poios exei megalyterh poios mikroterh einai na xame na legame.
Alla yiati kaneis den anaferei (ektos an mou diefuge) oti euthini ferei kai o MALAKAS O LOUKA? Autos den thimate? Meros ths douleias tou einai. Ena atomo exei na skeftete...thn parth tou.
Alla ti perimeneis....mono na mpoune sa ta moularia na klotsisoun thn mpalla sta tartara kai na figouraroun yia gomenakia.

giannis80

• Guest
An auti i 'statistiki kartela' periexei ektos apo ta goals,tis simetoxes ktl, kai tixon timoria tou paikti,tote simfono apolita.Diladi,an opoudipote mporei na anaferete,ektos apo ta kitapia tis omospondias pou anikei o paiktis, opoudipote iparxei endeiksi,stoixeio oti o paiktis einai timorimenos,to dexome.As poume,ego mpika sto site tis uefa gia na psakso prosopika an gia ton sigkekrimeno agona anaferete kai i kokkini tou paikti,kai eida mono to skor.Alla,mono sto site tis uefa epsaksa.An OPOUDIPOTE allou rotao,an iparxei periptosi na anaferete.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
όταν λέω στατιστική καρτέλα δεν εννοώ μια καρτέλα Α4 από χαρτόνι.
εννοώ τις πληροφορίες.
κοινώς όπως θα ενδιαφερθείς να μάθεις πόσα γκολ έβαλε, έτσι θα ενδιαφερθείς πόσες κάρτες έχει.
χώρια που λογικά σε φέρνει και μερικά στοιχεία ο μάνατζερ.
βέβαια τα αρνητικά δε θα στα δώσει, οπότε ακόμα ένας λόγος να τα ξέρεις για να παζαρέψεις ακόμα καλύτερα την τιμή.

εδώ ρε φίλε ξέρουν πόσες εγχειρήσεις και που έχουν κάνει οι παίκτες δε θα ξέρουν για κάρτες; Απλά οι δικοί μας ήταν άσχετοι...

giannis80

• Guest
Nai vre,katalava oti den ennouses kanena xarti.Ki ego auto rotisa,an to psakseis,iparxei periptosi na vreis kapou oti einai timorimenos?Ki an nai,pou?Se site?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
σηκώνεις το τηλέφωνο και παίρνεις

α) τον μάνατζερ του παίκτη
β) την προηγούμενη ομάδα του
γ) την ομοσπονδία σου
δ) την UEFA εάν χρειαστεί

υπάρχουν και μέιλ τώρα. Βασσικά ΣΗΜΕΡΑ εάν ΘΕΛΕΙΣ να μάθεις κάτι, δύσκολα δε το μαθαίνεις. Και δε μιλάμε για κανένα κρατικό μυστικό φίλε έτσι; Για μια απλή κάρτα μιλάμε.

Για να καταλάβεις το γελοίο της υπόθεσης, πιθανότατα στο προπονητικό μας τιμ να μην είχαν ιδέα ότι ο Λουκά είχε και "ευρωπαϊκή εμπειρία"!!!
Εάν τον είχαν ρωτήσει το απλό:

"Ρε μαλάκα Λουκά πως νοιώθεις που θα παίξεις το πρώτο σου ευρωπαϊκό ματς;"

πιθανότατα να τους είχε πει

"Δεν είναι το πρώτο ρε"

και θα το είχες πάρει χαμπάρι.

Αλλά βλέπεις... ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ τον είχαν στην ομάδα και δε ξέρανε έαν έχει κάρτα ή όχι!!!

« Last Edit: October 07, 2005, 22:46:23 by ÄéêÝöáëïò »

giannis80

• Guest
Oxi pithanotata,einai sigouro oti den ikseran.Siga min ikseran an exei paiksei intertoto prin 4 xronia.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ε άρα τί φαξ και ΕΠΟ και Κύπρος και UEFA και τέτοιες αηδίες.

Εάν εσύ δε κάνεις σωστά τη δουλειά σου δε σε φταίει η UEFA. Και σίγουρα δε σε φταίει η γραμματέας, το σκυλάκι ή το χρυσόψαρο...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Άντε πάλι με τον Αναστασιάδη... Καλά ρε, λεφτά σας έχει χαρήσει;
Δεν έχω κανένα πρόβλημα ρε Ηλία με τον άνθρωπο. Σε λέω αυτός ευθήνεται για μένα ΜΟΝΟ για τα αγωνιστικά. Και είχε δεξί του χέρι τον Γιαννόπουλο που τον βοηθούσε.

Για το τί ρόλο είχε ο Γιαννόπουλος διάβασε εδώ: http://www.geocities.com/cka_4/laios_dhloseis01.jpg

Ο τιμωρημένος παίκτης θεωρείται αγωνιστική ή διοικητική αρμοδιότητα;

Πλάκα κάνεις για το τα άλλα τα αναλαμβάνει η διοίκηση. Η διοίκηση θα αναλάβει τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ όχι εάν ο ποδοσφαιριστής είναι ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ. Αυτό είναι ευθήνη αυτών που τον γνωρίζουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τη διοίκηση, δηλαδή των ανθρώπων που έχουν σχέση με μπάλλα. Η διοίκηση θα κάνει τα παζάρια, θα κεράσει τα ψάρια, θα βγάλει τις ακάλυπτες επιταγές, θα προσπαθήσει να σε φέρει τον παίκτη που της ζήτησες.

Για το σκάνδαλο. Δε λέω ότι δε θα γινόταν. Λέω ότι είχαν υποχρέωση να ενισχύσουν την ομάδα και να το παλέψουν γιατί θεωρητικά ούτε αυτοί μπορούσαν να γνωρίζουν τί θα γίνει. Αυτοί προτίμησαν να κάνουν το λογιστή. Και το σενάριο που σε λέω δεν απέχει ούτε λίγο από αυτό που με λες εσύ. Απλά είναι από την αντίθετη μεριά. Αυτά όμως είναι άλλα θέματα. Η συζήτηση έχει να κάνει με το ότι ο ΠΑΟΚ δεν γνώριζε ότι ο Λουκά ήταν τιμωρημένος.

Ποιος πρέπει να γνωρίζει ρε Ηλία εάν ο παίκτης είναι τιμωρημένος. Αυτός που τον προπονεί καθημερινά κι οι συνεργάτες του, ή αυτός που ξέρει το νούμερο λογαριασμού του παίκτη καλύτερα από τον ίδιο τον παίκτη;

Γιάννη προφανώς ερμηνεύουμε διαφορετικά κάποια πράγματα.
Εγώ απ'τις δηλώσεις του Λάιου (που το χα ξεχάσεις αυτό το φρούτο) δε νομίζω να συνεπάγεται ότι ο Γιαννόπουλος ήταν υπεύθυνος για τα φαξ της ΟΥΕΦΑ. Το αντίθετο.

Η δίκη μου άποψη είναι ότι το προπονητικό τιμ έχει αρμοδιότητες μόνο μέσα στο γήπεδο. Καθώς και τις επαφές παικτών-διοίκησης.
Αρμοδιότητες μέσα στα γραφεία δεν πρέπει να έχει.
Εσύ λες ότι ο τιμωρμένος παίκτης θεωρείται αρμοδιότητα αγωνθιστική, εγώ διοικητική.
Αυτός που τον προπονεί καθημερινά μπορεί να το ξέρει μόνο από τον ίδιο τον παίκτη. Και φυσικά έχει ευθύνες ο Λουκά που δεν το είπε.
Αλλά να απαιτώ από το προπονητικό τιμ να μάθει από την ΟΥΕΦΑ ή την ΕΠΑΕ ή την ΕΠΟ ποιος είναι τιμωρημένος, όχι. Να το μάθει από τη διοίκηση το απαιτώ, αλλά αν δεν το ξέρει ούτε η διοίκηση...
Τέλος ο Αναστασιάδης τον Ιούνιο (που ήταν η μεταγραφική περίοδος) φυσικά και δεν ήξερε για το σκάνδαλο Λουκά....ΑΛΛΑ δεν ήξερε ούτε ποιος θα είναι ο αντίπαλος του και ταυτόχρονα ήξερε πόσο τσαπατσούληδες και ανίκανοι είναι στη διοίκηση.
Αυτό το τελευυταίο είναι που (κατά την άποψη μου) οδήγησε στο σκάνδαλο Λουκά και γι'αυτό λέω ότι εκ των υστέρων πιστεύω ότι δικαιώθηκε ο Αναστασιάδης που δεν έκανε μεταγραφές.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ηλία, οι ΚΑΡΤΕΣ είναι αγωνιστικό θέμα. Δεν προσπαθώ να σε πείσω. Εσύ πιστεύεις ότι είναι διοικητικό και ότι η διοίκηση πρέπει να ενημερώνει, οκ.

Η επαφή της διοίκησης με την UEFA δεν έχει να κάνει με κάρτες. Έχει να κάνει με κληρώσεις, ταξίδια, ξενοδοχεία, εγκαταστάσεις, κτλ.

και σκέψου ότι σύμφωνα με αυτά που λες, κάθε φορά που ανακοινώνει αποστολή ο προπονητής πρέπει μετά να πηγαίνει να ρωτάει τη διοίκηση εάν η 18άδα/20άδα είναι ΟΚ ή εάν έχει πρόβλημα!!!!!!!

Και σκέψου επίσης το πόσο σίγουρος μπορεί να ησουν ότι έγινε ΕΠΙΤΗΔΕΣ το λάθος, ενώ τώρα ουσιαστικά λες ότι έγινε κατά λάθος γιατί επικρατούσε μπάχαλο...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Κάτσε ρε Γιάννη είναι πιο λογικό να πηγαίνει να ρωτάει την ΕΠΟ την ΕΠΑΕ και την ΟΥΕΦΑ, ο προπονητής;
Η διοίκηση αυτόματα αναφέρει τους τιμωρημένους στο προπονητικό τιμ γιατί οφείλει να τους γνωρίζει. Αλήθεια γιατί λες παραιτήθηκε διοικητικό στέλεχος στην περίπτωση της Βόλφσμπουργκ που μας ανέφερε ο φίλος πριν;
Ποτέ δεν έιπα εγώ ότι επίτηδες δεν του έδωσαν το φαξ. Ξανδές σε παρακάλω όλα τα ποστ μου. Πάντα και ξεκάθαρα το χρέωνα στην ανοργανωσιά της ΠΑΕ.
Από το πρώτο ποστ που ειρωνικά έλεγα για ISO 9000 που είναι πρότυπο επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας, μέχρι το τελευταίο.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ηλία δε λέω ότι ΕΣΥ το είπες ότι έγινε επίτηδες απλά με εσένα συζητάω. :-[
Να το πω αλλιώς. Ας σκεφτούμαι όλοι μας πόσο σίγουροι είμασταν ότι έγινε επίτηδες λάθος ενώ τώρα συζητάμε για μπάχαλο.   ;)

Για τη Βολφ. δεν ξέρω να σε πω. Εδώ δε ξέρω να σε πω καλά καλά για τον ΠΑΟΚ για αυτούς θα σε πω;  ???

Λοιπόν, ας δεχτώ αυτό που λες για να σε δείξω ότι και πάλι λάθος κάνεις.  :P

Πες ότι όντως η διοίκηση πρέπει να ενημερώνει τον Γιαννόπουλο. Έρχεται η λίστα και του δείνει ΜΙΑ σελίδα μόνο. Λάθος της διοίκησης γιατί δεν ξέρει από αυτά ας πούμε. Ο Γιαννόπουλος που ΞΕΡΕΙ τί παίκτες έχει δεν πρέπει να ζητήσει και τις υπόλοιπες 10 σελίδες του φαξ; Ο Γιαννόπουλος, από ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ και ΜΟΝΟ, δεν πρέπει να αναρωτηθεί εάν και η Maccabi έχει τιμωρημένους; Ο Γιαννόπουλος δεν πρέπει να ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ ότι θα πάρει ΟΛΟ το φαξ και να είναι ΑΨΟΓΑ προετοιμασμένος για τον πιο σημαντικό αγώνα του ΠΑΟΚ;

Αφού απαντήσεις στα παραπάνω θα καταλάβεις ότι όσο λάθος και να έκανε η διοίκηση, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ είναι ο Γιαννόπουλος.

Και κάτι ακόμα.

Κι εσύ μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την UEFA γιατί όχι ο Γιαννόπουλος. Όταν παίρνεις την UEFA ή την ΕΠΟ τηλέφωνο δε το σηκώνει ο πρόεδρος...

Λες καλησπέρα, από τον ΠΑΟΚ παίρνω, πλιζ στείλτε με την λίστα με τις τιμωρίες.

Και το έχω ξαναγράψει ότι εάν του το είχαν απαγορέψει, τότε να μην έφευγε από το γραφείο του Λάιου μέχρι να πάρει αυτό που έπρεπε να γνωρίζει από την ημέρα που πέσαν οι υπογραφές και αγοράσαμε τον παίκτη.  :book:
« Last Edit: October 07, 2005, 23:58:41 by ÄéêÝöáëïò »