Ηλία δε λέω ότι ΕΣΥ το είπες ότι έγινε επίτηδες απλά με εσένα συζητάω.
Να το πω αλλιώς. Ας σκεφτούμαι όλοι μας πόσο σίγουροι είμασταν ότι έγινε επίτηδες λάθος ενώ τώρα συζητάμε για μπάχαλο.

Για τη Βολφ. δεν ξέρω να σε πω. Εδώ δε ξέρω να σε πω καλά καλά για τον ΠΑΟΚ για αυτούς θα σε πω;

Λοιπόν, ας δεχτώ αυτό που λες για να σε δείξω ότι και πάλι λάθος κάνεις.

Πες ότι όντως η διοίκηση πρέπει να ενημερώνει τον Γιαννόπουλο. Έρχεται η λίστα και του δείνει ΜΙΑ σελίδα μόνο. Λάθος της διοίκησης γιατί δεν ξέρει από αυτά ας πούμε. Ο Γιαννόπουλος που ΞΕΡΕΙ τί παίκτες έχει δεν πρέπει να ζητήσει και τις υπόλοιπες 10 σελίδες του φαξ; Ο Γιαννόπουλος, από ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ και ΜΟΝΟ, δεν πρέπει να αναρωτηθεί εάν και η Maccabi έχει τιμωρημένους; Ο Γιαννόπουλος δεν πρέπει να ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ ότι θα πάρει ΟΛΟ το φαξ και να είναι ΑΨΟΓΑ προετοιμασμένος για τον πιο σημαντικό αγώνα του ΠΑΟΚ;
Αφού απαντήσεις στα παραπάνω θα καταλάβεις ότι όσο λάθος και να έκανε η διοίκηση, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ είναι ο Γιαννόπουλος.
Και κάτι ακόμα.
Κι εσύ μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την UEFA γιατί όχι ο Γιαννόπουλος. Όταν παίρνεις την UEFA ή την ΕΠΟ τηλέφωνο δε το σηκώνει ο πρόεδρος...
Λες καλησπέρα, από τον ΠΑΟΚ παίρνω, πλιζ στείλτε με την λίστα με τις τιμωρίες.
Και το έχω ξαναγράψει ότι εάν του το είχαν απαγορέψει, τότε να μην έφευγε από το γραφείο του Λάιου μέχρι να πάρει αυτό που έπρεπε να γνωρίζει από την ημέρα που πέσαν οι υπογραφές και αγοράσαμε τον παίκτη.