καλά από όλα όσα έγραψα εσύ τώρα κατάλαβες ότι τα ρίχνω στον Αναστασιάδη;

Διάβασε πιο πριν ποιες ευθύνες καταλογίζω στον καθένα. Τις γράφω αναλυτικά.
Το ότι πολλοί μπορεί να διαφωνούν με τη γνώμη μου δε σημαίνει ότι δε πρέπει να τη λέω. Όπως λοιπόν έχεις moderator και μέλη που συμφωνούν με τη γνώμη σου, έχεις και moderator και μέλη που διαφωνούν... Κι εγώ διαφωνώ με τη γνώμη πολλών και θεωρώ ότι το να λες/λέτε "υπάρχει κάτι το οποίο είμαστε σίγουροι αλλά δε μπορούμε να το αποδείξουμε" ΔΗΜΟΣΙΑ μόνο κακό κάνει στην ομάδα.
Όταν το βρείτε, ελάτε να μας το πείτε. Μέχρι να το βρείτε, καλό είναι να μη μιλάμε για "ντοκουμέντα" και "σενάρια" της φαντασίας μας και ΚΥΡΙΩΣ - και ΕΔΩ είναι η ένστασή μου - ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΥΣ αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί σου/σας!
Αυτά κάνουν κακό στην ομάδα.
Να με κατηγορείς το Γούμενο για την πουστιά που έκανε με το sold-out για να πουλήσει διαρκείας, ΟΛΟΙ θα πάμε μαζί σου.Αλλά με φανταστικά επιχειρήματα και αστυνομικά σενάρια Αγκάθα Κρίστι δεν κάνεις καλό στον ΠΑΟΚ.
Άσε που κάνεις και το Γούμενο πιο δυνατό γιατί αποδυναμώνεις τη φωνή αντίδρασής σου,
δεν το καταλαβαίνεις αυτό;
Όλα τα παραπάνω γραμμένα με την εκτίμηση που ξέρεις ότι έχω για σένα. Συζήτηση άλλωστε κάνουμε.
Ξαναγράφω ότι η αλήθεια είναι τόσο απλή που πολλές φορές δύσκολα πιστεύεται. Ειδικά εάν έχει να κάνει με καταστροφικά νέα, και ειδικότερα εάν εμπλέκονται και πρόσωπα που λατρεύουμε...
ΥΓ: @liakos: Από πού βγάζω το συμπέρασμα ότι ήταν ευθύνη του Γιαννόπουλου; Γιατί αυτόν διώξαν, γιατί αυτός ήταν υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, γιατί σε αυτόν στέλνανε όλα τα φαξ, γιατί ο ίδιος είπε ότι δε με δώσαν όλο το φαξ πράγμα που δηλώνει ότι το θεωρεί δεδομένο ότι σε αυτόν έπρεπε να πάει. Χώρια φυσικά το γεγονός ότι μόλις έψαξε λίγο βρήκε όλα τα χαρτιά πράγμα που σημαίνει ότι και τότε μπορούσε να τα βρει...
ΥΓ: Οι δικές μου απαντήσεις στον toy:
1. Τί νομικά θέλεις να κινήσεις. Να γίνεις ρούλης και να πας στον CAS; Εσείς που ρωτάτε για νομικά, τί ακριβώς εννοείτε
2. Γιατί είναι άσχετος
3. Γιατί ήθελε η διοίκηση να αντικαταστήσει τον Αναστασιάδη
4. Έτσι έκρινε σωστό έτσι έπραξε. Μη λες τέτοια θα σε πούν ότι είχε δόλο ο Αναστασιάδης.
5. Δεν ξέρω.
6. Για να πουλήσουμε και κανά καταστροφικό νέο τώρα που τα πράγματα δείχνουν (δε λέω ότι είναι) καλά
7. Εσένα εάν σε κλέψουν το αυτοκίνητο θα πας να αυτοκτονήσεις; Το να κοιτάς μπροστά είναι το καλύτερο.
8. Γιατί ήθελες να φέρεις κράχτη για να πουλήσεις διαρκείας.
9. Δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω να σχετίζονται αυτά τα δύο. Έχω την εντύπωση ότι έφυγε γιατί ο Γούμενος κατάφερε κι έλυσε ένα πρόβλημα που δεν του επέτρεπε να είναι πρόεδρος.
10. Για να τους αδειάσει γιατί είχε φρικάρει που στηρίζανε υπάλληλο αντί τον εργοδότη και μάλιστα μετά από εντολή άλλου υπαλλήλου.
11. Φυσικά όχι. Ο ΛΑΟΣ έπαθε καρδιά ο Γούμενος δεν έπαθε τίποτα. Να συγκρίνουμε όμως λογικά πράγματα. Μη συκγρίνεις κανένα πρόεδρο με κανένα λαό... Είναι ανούσιο πιστεύω.