Author Topic: Σκάνδαλο Λιασου Λουκα 10/8/2004 και το "χαμένο" φαξ...  (Read 2241 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Δεν εννοώ ότι εσύ είπες για συνομωσίες.
Ο ίδιος ο Γιαννόπολος άφησε να ενοηθεί ότι έγινε λάθος από ΕΠΟ, Κύπρο και UEFA.
Και αυτά που λέμε μη τα παίρνεις προσωπικά, οι γνώμες μας συγκρούονται όχι εγώ με σένα.

Στα άλλα που λες συμφωνώ, στο είπα και πριν. Η διοίκηση ευθύνεται για την επιλογή να βάλει το Γιαννόπουλο σε αυτό το πόστο και το ξαναγράφω ότι μπορεί να έχει το ελαφρυντικό ότι της τον επέβαλε το Αναστασιάδης αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.

Εσύ επιμένεις ότι έγινε εσκεμένο λάθος. Εγώ δεν το ξέρω αυτό. Άκρη δε βγαίνει έτσι, και με τα μάγκικα "τι κάνει νιαου νιαου" και  "είναι πασιφανές τι έγινε" δεν βγαίνει άκρη. Γιατί κι εγώ μπορώ να βγω με σενάριο ότι με το που ήρθε το fax πετάχτηκε το σκυλάκι και το έφαγε. Και δε πα να με λες εσύ ότι δεν έχει σκύλο η ΠΑΕ, εγώ θα λέω "έτσι έγινε"

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

giannis80

• Guest
Oraia, pragmatika dexome tis paratiriseis kai telionoume edo.Kai fisika den exo apodeikseis.Mporei,kapoios na vgei kai na pei oti to fax to pire o aeras apo to parathiro pou itan anoixto.O kathenas,opos eipes ki esi gia to skilaki,leei oti pistevei.To thema einai,oti ego den prokeite na ksexaso pote kai thelo kapote na matho tin alithia.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9000 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Έχεις διαβάσει Δικέφαλε κάποια τεκμηρίωση για τη θέση του Γιαννόπουλου και ποιες ήταν οι αρμοδιότητες του;
Γιατί υπήρχε και Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος και Γενικός Αρχηγός (που κάθεται στον πάγκο όπως ο Γιαννόπουλος).
Αν εγγράφως προβλέπεται ότι αρμοδιότητα του Γιαννόπουλου ήταν να συλλέγει τα φαξ, σύμφωνοι φταίει.
Εγώ πιστεύω ότι λόγω του μπάχαλου στην ΠΑΕ, δεν υπήρχαν ξεκάθαρες αρμοδιότητες και αυτό έδωσε την ευκαιρία (σε όσους την έψαχναν) να κατηγορηθεί ο Άγγελος μέσω του συνεργάτη του.
Τόσο απλά. Ούτε συνομωσίες, ούτε τίποτα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Γιάννη, μπορεί ο καθένας να πιστεύει ό,τι θέλει αλλά απογορεύεται να προσπαθεί να το επιβάλλει σα "δεδομένο" και να αποκαλεί "μη-ενημερωμένα-φυτά" αυτούς που δεν πιστεύουν στο προμελετημένο λάθος ούτε και αυτούς που δέχονται την ανακοίνωση της ομάδας τους. Και για να μη παρεξηγηθείς πάλι, δε τα λέω για σένα αυτά έτσι;  :laugh:

Liakos, μπορείς φυσικά να υποστηρίζεις κι εσύ αυτό το σενάριο που είπες. Είπαμε, άκρη δε βγαίνει έτσι. Εγώ ξέρω ότι ο άνθρωπος μίλησε για "ντοκουμέντα" και πως τα μοναδικά που έδειξε δείχνουν ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Λίγο να το έψαχνε το θέμα θα τα είχε μαζέψει τα έγγραφα ΠΡΙΝ το φιάσκο. Όχι μετά. Δουλειά του είναι να έχει ΤΕΛΕΙΑ ενημέρωση για το ποδοσφαιρικό τμήμα, κι αν αυτό σημαίνει να συλλέγει τα φαξ, τότε αυτό πρέπει να κάνει. Γι αυτό πληρώνονταν. Και κανένας δε κατηγόρησε τον Αναστασιάδη για το λάθος με το φαξ... ο προπονητής ευθύνη έχει μόνο για τα αγωνιστικά.

Τα άλλα τα είπα. Ευθύνη 100% της ΠΑΕ που εμπιστεύτηκε το αποτυχημένο δίδυμο Αναστασιάδη-Γιαννόπουλου. Έγκλημα που δυστυχώς το πληρώνουμε. Κάθε επιλογή υπαλλήλου είναι ευθύνη της διοίκησης.

Η αλήθεια είναι τόσο απλή που πολλές φορές δύσκολα πιστεύεται. Ειδικά εάν έχει να κάνει με καταστροφικά νέα, και ειδικότερα εάν εμπλέκονται και πρόσωπα που λατρεύουμε...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ναι ρε Γιάννη, κι ο καθαριστής να έψαχνε λίγο καλύτερα μπορεί να έβρισκε το φαξ.
Το θέμα είναι ποιανού δουλειά ήταν. Και από που προέκυπτε ότι ήταν δουλειά κάποιου.
Λες ότι ήταν δουλειά του Γιαννόπουλου. Που το ξέρεις; Το υποθέτεις ή έτσι έγραψαν οι εφημερίδες; Ή το έχεις δει κάπου τεκμηριωμένο;
Το αν προσπάθησαν να βλάψουν τον Αναστασιάδη μέσω του Γιαννόπουλου, νομίζω ότι δεν σηκώνει αμφισβήτησης.

Τέλος η λέξη "αποτυχημένοι" είναι πολύ αόριστη. Εγώ θα τους χαρακτηρίσω με έναν κάπως πιο σχετικοποιημένο χαρακτηρισμό "ήταν σίγουρα το πιο επιτυχημένο δίδυμο σε σύγκριση με αυτά που είχε μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ, τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια".
Αυτόν που σ'έφτασε πιο ψηλά απ'όλους δεν μπορείς να τον λες αποτυχημένο. Να μην τον γουστάρεις εντάξει, να διαφωνείς με τη λογική του σύμφωνοι, αλλά όχι και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν τί γνώμη έχω για αυτόν τον προπονητή που πάντα έκρινα για τις προπονητικές του ικανότητες. Η γνώμη μου ΙΔΙΑ ήταν τη δεκαετία του 90 ΙΔΙΑ είναι κα τώρα. Δεν την άλλαξα ούτε λίγο. Μακάρι να έχουμε κοινούς γνωστούς να στο επιβεβαιώσουν σε περίπτωση που δε με πιστεύεις. Πάντως η γνώμη μου ποτέ δεν ήταν "δεν τον γουστάρω". Πάντα πίστευα πως ήταν "πολύ λίγος" για τον ΠΑΟΚ εκτός κι αν αυτό εννοείς ότι δεν τον γουστάρω, δηλαδή δε γουστάρω τη δουλειά του. Επίσης, εάν εσύ θεωρείς τη διαφορά 20 πόντων από τον πρώτο και μια συμπτωματική 3η θέση επιτυχία τότε κι εδώ διαφωνούμε. Αυτά όμως είναι για αλλού.

Στο θέμα μας. Η καθαρίστρια που λες, δε θα το έβρισκε γιατί δε ξέρει τί είναι η UEFA. Και εάν το έβρισκε θα το πετούσε. Τον άλλον τον ΠΛΗΡΩΝΕΣ για να ξέρει. Και έρχεται ΜΕΤΑ το φιάσκο και σε λέει "να τα έγγραφα τα βρήκα!" και με βασικό επιχείρημα το "δε με δώσανε το φαξ". Και μπλέκει Κύπρο, ΕΠΟ και UEFA και αντί να προσπαθεί να αποδείξει ότι έκανε σωστά τη δουλειά του, προσπαθεί να αποδείξει  ότι οι άλλοι δεν την κάνανε σωστά. Αστείο.

Και είναι τόσο αστείος που λέει "τα σημαντικά έπρεπε να μοιράζονται σε πολλά άτομα για να μη χαθούν". Τί λες ρε Γιαννόπουλε. Έλεος να πούμε.
Και στέλνει και το δικηγόρο του για να κυνηγήσει ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ η ΠΑΕ τί; Να πάει κόντρα στην UEFA και ΕΠΟ για τί;
Και μιλούσαν όλοι για "αποκαλύψεις" και "ντοκουμέντα".

Και τέλος ΑΛΛΟ αυτό που είπες στην αρχή
και αυτό έδωσε την ευκαιρία (σε όσους την έψαχναν) να κατηγορηθεί ο Άγγελος μέσω του συνεργάτη του.

και ΑΛΛΟ αυτό που είπες τώρα
Το αν προσπάθησαν να βλάψουν τον Αναστασιάδη μέσω του Γιαννόπουλου, νομίζω ότι δεν σηκώνει αμφισβήτησης.

Στο δεύτερο συμφωνώ 100% το έχω γράψει ΠΟΛΛΕΣ φορές!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Αφού δέχεσαι ότι ήθελαν να τον φάνε κι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός, τι διαφορά βλέπεις στα δυο ποστ;

Απόλυτα σεβαστή η άποψη σου για τον Άγγελο, απλά ο όρος "αποτυχημένος" παραπέμπει σε αποτυχίες. Ο άνθρωπος συγκριτικά με τους υπόλοιπους προπονητές του ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια είχε μόνο επιτυχίες. Σε τι απέτυχε; Να σε πάει στους ομίλους του CL που ούτως ή άλλως δεν έχεις πάει ποτέ και δεν προβλέπεται να πας στο άμεσο μέλλον;
Στο γάβρο με πορείες σαν αυτές που έκανε μ'εμάς, θα ηταν αποτυχημένος. Στον ΠΑΟΚ ο πιο επιτυχημένος. Νομίζω ότι είναι μετρήσιμες οι έννοιες "επιτυχία" και "αποτυχία"
Εκτός αν ορίζεις αλλιώς την αποτυχία και την επιτυχία.
Και δεν είναι μόνο η 3η θέση που επιλέγεις να αποδώσεις στη σύμπτωση. Είναι και τα ρεκόρ συγκομιδής βαθμών με τα χαμηλότερα μπάτζετ, είναι το κύπελλο, είναι οι 60 βαθμοί πρόπερσι που πέρσι ίσως κέρδιζαν πρωτάθλημα και και και...
Τα χουμε πει κι αλλού, ας μην το ξανανοίξουμε

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Η διαφορά που βλέπω στα ποστ σου είναι ότι ναι, ήθελαν να τον φάνε, αλλά κανείς δεν τον κατηγόρησε για το φιάσκο του φαξ. Κανένας δε θα πει ότι για το φαξ φταίει ο Αναστασιάδης.  Είναι λεπτή η διαφορά, το ξέρω. ο Αναστασιάδης όμως βγήκε λάδι. Κανένας δε του χρεώνει το φαξ (ούτε οι υποστηρικτές του Γούμενου εάν θες) ενώ το μόνο για το οποίο τον κατηγορούν είναι η κακή πορεία της ομάδας αγωνιστικά και μόνο.

Όντως τα έχουμε πει αλλού οπότε δε λέω τίποτα γιατί κι οι δυο μας γνωρίζουμε πως έυκολα μπορεί να ξεφύγει το θέμα  ;)
Υποθέτω πως γνωρίζεις ότι διαφωνούμε  :P

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Για την προπονητική του αξία συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. ;)
Αλλά για το ότι βγήκε λάδι, νομίζω ότι κάνεις λάθος. Εσύ μπορεί να μην τον θεωρείς υπεύθυνο, αλλά κατά καιρούς έχουν ακουστεί πάρα πολλά.
Αλλώστε δεν είναι δύσκολο να κάνεις τους συσχετισμούς. Τον Γιαννόπουλο τον έφερε ο Άγγελος, το λάθος ήταν του Γιαννόπουλου, άρα φταίει κι ο Άγγελος...Για όποιον θέλει να το δει έτσι, δεν είναι καθόλου δύσκολο. Ειδικά σε μια περίοδο που η διοίκηση έψαχνε τρόπο να διώξει τον Αναστασιάδη, της έδωσε το τέλειο άλλοθι.

Σε ξαναρωτάω πάντως: πως λες μετόση βεβαιότητα ότι ήταν αρμοδιότητα του Γιαννόπουλου τα φαξ;
Μήπως τα έπαιρνε (όταν τα έπαιρνε) γιατί απλώς τύχαινε και κανείς αλλός δεν έμπαινε στον κόπο.
Σε καμιά περίπτωση δε δέχομαι ότι η θέση του Γενικού Αρχηγού είναι de facto υπεύθυνη για τα φαξ. Σου φερε παράδειγμα ένας άλλος φίλος από Γερμανία, οπού παραιτήθηκε ο αντίστοιχος Παπαβραμίδης.
Η άποψη μου είναι ότι μιλάμε για τεράστιο μπάχαλο στην ΠΑΕ και κανείς δεν ήξερε τα ακριβή όρια αρμοδιοτήτων. Ειδικά για κάτι που δεν αποτελεί καθημερινή απασχόληση, όπως τα φαξ με την ΟΥΕΦΑ.
Ο Γιαννόπουλος τη χρονική στιγμή αποτελούσε το τέλειο θύμα. Τον έφαγαν, βγήκαν (δήθεν) καθαροί και ταυτόχρονα έπληξαν έμμεσα και τον Αναστασιάδη.

Offline toy

• Αλλαγή
Åãþ äåí Üêïõóá üëç ôçí óõíÝíôåõîç ãéáíüðïõëïõ Üêïõóá ëßãï óôï ôÝëïò êáôá ôéò 4:30 üðïõ óå ìßá åñþôçóç ôïõ ñáãêÜôóç ï ãéáííüðïõëïò åßðå üôé ôï ìüíï ðñüâëçìá ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé ç éó÷õñÞ äéïßêçóç üðïõ êáé ï ñáãêÜôóçò ôïõ áðÜíôçóå üôé Þôáí êáé ôï óùóôüôåñï ðñÜãìá ðïõ åßðå áõôÝò ôéò 2,30 þñåò ðñÜãìá ðïõ, ìáæß ìå ôá óõìöñáæüììåíá, ìå êÜíåé íá ðéóôÝøù üôé ôåëéêÜ áõôÞ ç óõíÝíôåõîç  Þôáí ìßá áðïðïßçóç åõèõíþí êáé üôé ßóùò ôåëéêÜ ôçí ðëÞñùóáí ëéãüôåñïé áðü üóïé Ýðñåðå, êáé üôé õðÞñ÷å êáé äéïéêçôéêüò äÜêôõëïò ðßóù áðü ôïí óÜëï ðïõ ðñïêëÞèçêå.
åñþôçìá 1ï Ãéáôß åöþóïí ìðïñåß êáé íá õðÞñ÷å åõèýíç ôùí ïìïóðïíäéþí êýðñïõ-åëëÜäáò-fifa ãéáôß äåí           êéíÞèçêáí íïìéêÝò äéáäéêáóßåò?
åñþôçìá 2ï Ãéáôß äåí æçôÞèçêáí áðü ôïí ßäéï ïé åðüìåíåò 10 óåëéäåò ôïõ öáî
åñþôçìá 3ï Ãéáôß ï öñßãêåñ ðáñáêïëïýèçóå ôï ðñïôåëåõôáßï ðáé÷íßäé ìå ôçí ÷áëêçäüíá óåæüí 2003-4
åñþôçìá 4ï Ãéáôß ï áíóôáóéÜäçò Ýâáëå Ýíáí áìõíôéêüãåíÞ ðáßêôç óôï â' çìß÷ñïíï ôç óôéãìÞ ðïõ ÷Üíáìå 2-1 áðü ôï 47 êáé äåí ìðïñïýóáìå íá áëëÜîïõìå ìðáëéÜ
åñþôçìá 5ï Ãéáôß ôï ìüíï ñáäßïöùíï - ììå ðïõ áó÷ïëÞèçêå ðñáãìáôéêÜ ìå ôï èÝìá Þôáí ï libero
åñþôçìá 6ï Ãéáôß ôï ðáñáðÜíù Ýãéíå ôþñá ìåôÜ áðü Ýíá ÷ñüíï äçëáäÞ?
åñþôçìá 7ï Ãéáôß åíþ ÷Üíåéò 6 åê € äåí óôåíá÷ïñéÝóáé êáé êïéôÜò ìðñïóôÜ
åñþôçìá 8ï Ãéáôß åíþ äéáèÝôåéò 1-1,5 åê € ãéá ìåôáãñáöÝò äåí ðÞñåò áëéïýôá êáé ÷áñáëÜìðïõò ðïõ óïõ æÞôçóå ï ðñïðïíçôÞò.
åñþôçìá 9ï Ãéáôß ó÷åäüí ðáñÜëëçëá ìå ôïí áããåëï Ýöõãå êáé ï ðáãþíçò (áí ðïôÝ Þñèå)
åñþôçìá 10ï Ãéáôß åíþ ç ðáå Þîåñå ãéá ôçí åðéóôïëÞ-óôÞñéîçò ôùí ðáéêôþí ðñïò ôïí ãéáííüðïõëï ÝðÝôñåøå íá äçìïóéåõôåß êáé ìåôÜ âãÞêå íá êñÜîåé
åñþôçìá 10ï ÔåëéêÜ êüóôéóå óôçí ðáå- éùáííÞò ãïýìåíïò üóï êáé óôïí ËÁÏ ï áðïêëåéóìüò áõôüò ?

Õ.Ã. quiz:ôåëéêÜ áõôü ôï ôñáðÝæé áðü êÜôù ðüóá ëåöôÜ ÷ùñÜåé ?
Ï åõñþí êåñäßæåé 1000 ìåôï÷Ýò ôçò âïñåéïåëëáäéêÞò-éùÜííçò íôéâåëðìåíô(óùóôÞ áãñéíéüôéêç ðñïöïñÜ) á÷åðåõ!
« Last Edit: October 07, 2005, 09:42:45 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
åñþôçìá 1ï Ãéáôß åöþóïí ìðïñåß êáé íá õðÞñ÷å åõèýíç ôùí ïìïóðïíäéþí êýðñïõ-åëëÜäáò-fifa ãéáôß äåí êéíÞèçêáí íïìéêÝò äéáäéêáóßåò?
åñþôçìá 2ï Ãéáôß äåí æçôÞèçêáí áðü ôïí ßäéï ïé åðüìåíåò 10 óåëéäåò ôïõ öáî
åñþôçìá 3ï Ãéáôß ï öñßãêåñ ðáñáêïëïýèçóå ôï ðñïôåëåõôáßï ðáé÷íßäé ìå ôçí ÷áëêçäüíá óåæüí 2003-4
åñþôçìá 4ï Ãéáôß ï áíóôáóéÜäçò Ýâáëå Ýíáí áìõíôéêüãåíÞ ðáßêôç óôï â' çìß÷ñïíï ôç óôéãìÞ ðïõ ÷Üíáìå 2-1 áðü ôï 47 êáé äåí ìðïñïýóáìå íá áëëÜîïõìå ìðáëéÜ
åñþôçìá 5ï Ãéáôß ôï ìüíï ñáäßïöùíï - ììå ðïõ áó÷ïëÞèçêå ðñáãìáôéêÜ ìå ôï èÝìá Þôáí ï libero
åñþôçìá 6ï Ãéáôß ôï ðáñáðÜíù Ýãéíå ôþñá ìåôÜ áðü Ýíá ÷ñüíï äçëáäÞ?
åñþôçìá 7ï Ãéáôß åíþ ÷Üíåéò 6 åê € äåí óôåíá÷ïñéÝóáé êáé êïéôÜò ìðñïóôÜ
åñþôçìá 8ï Ãéáôß åíþ äéáèÝôåéò 1-1,5 åê € ãéá ìåôáãñáöÝò äåí ðÞñåò áëéïýôá êáé ÷áñáëÜìðïõò ðïõ óïõ æÞôçóå ï ðñïðïíçôÞò.
åñþôçìá 9ï Ãéáôß ó÷åäüí ðáñÜëëçëá ìå ôïí áããåëï Ýöõãå êáé ï ðáãþíçò (áí ðïôÝ Þñèå)
åñþôçìá 10ï Ãéáôß åíþ ç ðáå Þîåñå ãéá ôçí åðéóôïëÞ-óôÞñéîçò ôùí ðáéêôþí ðñïò ôïí ãéáííüðïõëï ÝðÝôñåøå íá äçìïóéåõôåß êáé ìåôÜ âãÞêå íá êñÜîåé
åñþôçìá 11ï ÔåëéêÜ êüóôéóå óôçí ðáå- éùáííÞò ãïýìåíïò üóï êáé óôïí ËÁÏ ï áðïêëåéóìüò áõôüò ?
Ï åõñþí êåñäßæåé 1000 ìåôï÷Ýò ôçò âïñåéïåëëáäéêÞò-éùÜííçò íôéâåëðìåíô(óùóôÞ áãñéíéüôéêç ðñïöïñÜ) á÷åðåõ!
"Ï äñüìïò ðñïò ôçí áëÞèåéá åßíáé óôñùìÝíïò ìå åñùôÞóåéò ðïõ äåí Ý÷ïõí áðáíôÞóåéò. Ãéá íá öôÜóåéò óôçí áëÞèåéá ðñÝðåé íá êÜíåéò ôéò êáôÜëëçëåò åñùôÞóåéò"  ÇñáêëÞò Ðïõáñþ

åñþôçìá 1ï Ãéáôß åöþóïí ìðïñåß êáé íá õðÞñ÷å åõèýíç ôùí ïìïóðïíäéþí êýðñïõ-åëëÜäáò-fifa ãéáôß äåí êéíÞèçêáí íïìéêÝò äéáäéêáóßåò?
åñþôçìá 7ï Ãéáôß åíþ ÷Üíåéò 6 åê € äåí óôåíá÷ïñéÝóáé êáé êïéôÜò ìðñïóôÜ?
åñþôçìá 11ï ÔåëéêÜ êüóôéóå óôçí ðáå- éùáííÞò ãïýìåíïò üóï êáé óôïí ËÁÏ ï áðïêëåéóìüò áõôüò ?

Êáé ìéá áðáñáßôçôç äéåõêñßíçóç ðñïò ôïí giannis80. Ï ðñïðïíçôÞò ôçò ÌáêÜìðé öõóéêÜ êáé ñþôçóå ðñéí áðü ôï ìáôò óôï ðåñéèþñéï áí èõìÜìáé êáëÜ ôçò óõíÝíôåõîçò ôýðïõ. ÅðåéäÞ åêåßíåò ôéò çìÝñåò Üêïõãá üëç ìÝñá ôçëåüñáóç êáé ñáäéüöùíï äåí åß÷á ÷Üóåé ôßðïôá áðü ôçí áãùíßá ìïõ íá ðéÜóù êëßìá ðñéí áðü ôï óçìáíôéêüôåñï ðáé÷íßäé óôçí óýã÷ñïíç éóôïñßá ìáò. ÌåôÜ Ýðéáóá ô'áñ÷ßäéá ìïõ áëëÜ áõôü åßíáé Üó÷åôï. ÖõóéêÜ êáé äåí ìðïñþ íá ôï áðïäåßîù, áöïý äåí èá Ýãñáöá êáé óôï video ôéò äçëþóåéò, áëëÜ äéÜïëå óôçí ôçëåüñáóç ôï Ýäåéîå. Äåí åãþ åßäá ìüíï åãþ.

Ãéá íá êÜíïõìå êáé ëßãç ðëÜêá. Ößëå toy ïé áðáíôÞóåéò óôá ðáñáðÜíù åñùôÞìáôá åßíáé ãéáôß ï íôéâåëðìåíô(óùóôÞ áãñéíéüôéêç ðñïöïñÜ)  :lol: åßíáé large ôýðïò êáé äåí êïëëÜåé óå ìéêñïðïóÜ. Áì ðùò ðïõ Ýëåãå êé ï ×áôæç÷ñÞóôïò ìå ôçí ðñïöïñÜ ôïõ íôéâåëðìåíô(óùóôÞ áãñéíéüôéêç ðñïöïñÜ). ¼óï ãéá ôïí óêéÝñ, åðåéäÞ Þôáí åíçìåñùìÝíïò ðñïðïíçôÞò Ýâëåðå óõíå÷þò ðáé÷íßäéá ãéá íá Ý÷åé óöáéñéêÞ Üðïøç ãéá ôá ôåêôáéíüìåíá.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

alessandro4

• Guest
gianni eleos. eleos. den prolabaino na diabazo apo xthes gia ton anastasiadi ton anastasiadi, to eglima poy toys empisteythike i Dioikisis, ton anastasiadi poy epebale ton synergati TOY, ton anastasiadi poy ithele na exei tin apokleistiki eythini gia to agonistiko tmima, ton kako , ton strabo ton asximo kai den xero ego ti. Nisafi. me diakritiko tropo des oti den yparxei kai polys kosmos poy symfonei, kai na thes kalytera akoma YPARXEI POLYS KOSMOS POY ANTIMETOPIZEI TO THEMA ME POLY MEGALYTERI KAKYXOPSIA KAI DIEREYNISI apo to na les to didymo ton asxeton poy i dioikisi fysika SAN arxoysa taxi toys xreonete.

soy exo dosei ki alles fores ta mprabo moy, gia tis orimes topothetiseis, i apopseis soy panta boithan tin sizitisi giati kai na diafonoyme panta topothetise pliros dinotas yliko gia sizitisi kai problimatismo (panthema se  :laugh:)

gia na min xanakoyraso gia ta idia kai ta idia, xanadino tin topothetisi moy akribos apo tis proigoymenes selides. DEN isxyrizomai oti mporo na to apodeixo, alla DEN yparxei kai tipota poy na me kanei na to pisteyo oti oi antropoi aytoi DEN EINAI TETOIOI. gia ayto oso psaxnoyme, kai arga i grigora to thema tha xekoykoylothei pisteyo kapote, kalo tha einai na psaxnoyme ITAN I OXI TO TELEIO EGLIMA?

oxi o goymenos den exei kamia sxesi... Katharos. kai aytos kai o Laios fysika kai oli i anypopti dioikisi. ftaiei o malakas o Giannopoylos. Na ton kapsoyme san tis magises ston mesaiona kai na teleiosei ayti i istoria.

yg: Mia paratirisi: O Giannopoylos einai PANEXYPNOS ANTROPOS. osoi ton exoyne gnorisei esto kai gia ligo, ante kai osoi ton thymoyntai apo tis radiofonikes toy ekpompes sto AYSTIROS ASPROMAYRA to aistanotan sxetika eykola. se palaioteri sizitisi poy eixa me ton @tiore3 gia to "fiasko loyka" tyxaia katalixame KAI OI DYO taytoxrona stin parapano episimansi, kai tote an mporo na metafero kai mia akoma episimansi toy moy eipe "panexypnos o Giannopoylos KAI APORO pos tin PATISE". Gia mena ekei einai to zoymi, o enoxos brethike, kai athoos na einai den exei simasia i ENOXI thesi kalyfthike. xerete pos legete ayto an thes na sai ligo kaxypoptos kai na doseis kai tin pithanotita o pragmatikos ftaixtis(es) na nai exo anenoxlitoi kai kaneis na min toys anazitaei? TO TELEIO EGLIMA

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
καλά από όλα όσα έγραψα εσύ τώρα κατάλαβες ότι τα ρίχνω στον Αναστασιάδη;

:cwm12:

Διάβασε πιο πριν ποιες ευθύνες καταλογίζω στον καθένα. Τις γράφω αναλυτικά.

Το ότι πολλοί μπορεί να διαφωνούν με τη γνώμη μου δε σημαίνει ότι δε πρέπει να τη λέω. Όπως λοιπόν έχεις moderator και μέλη που συμφωνούν με τη γνώμη σου, έχεις και moderator και μέλη που διαφωνούν... Κι εγώ διαφωνώ με τη γνώμη πολλών και θεωρώ ότι το να λες/λέτε "υπάρχει κάτι το οποίο είμαστε σίγουροι αλλά δε μπορούμε να το αποδείξουμε" ΔΗΜΟΣΙΑ μόνο κακό κάνει στην ομάδα.

Όταν το βρείτε, ελάτε να μας το πείτε. Μέχρι να το βρείτε, καλό είναι να μη μιλάμε για "ντοκουμέντα" και "σενάρια" της φαντασίας μας και ΚΥΡΙΩΣ - και ΕΔΩ είναι η ένστασή μου - ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΥΣ αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί σου/σας!

Αυτά κάνουν κακό στην ομάδα.

Να με κατηγορείς το Γούμενο για την πουστιά που έκανε με το sold-out για να πουλήσει διαρκείας, ΟΛΟΙ θα πάμε μαζί σου.Αλλά με φανταστικά επιχειρήματα και αστυνομικά σενάρια Αγκάθα Κρίστι δεν κάνεις καλό στον ΠΑΟΚ.

Άσε που κάνεις και το Γούμενο πιο δυνατό γιατί αποδυναμώνεις τη φωνή αντίδρασής σου, δεν το καταλαβαίνεις αυτό;

Όλα τα παραπάνω γραμμένα με την εκτίμηση που ξέρεις ότι έχω για σένα. Συζήτηση άλλωστε κάνουμε.

Ξαναγράφω ότι η αλήθεια είναι τόσο απλή που πολλές φορές δύσκολα πιστεύεται. Ειδικά εάν έχει να κάνει με καταστροφικά νέα, και ειδικότερα εάν εμπλέκονται και πρόσωπα που λατρεύουμε...

ΥΓ: @liakos: Από πού βγάζω το συμπέρασμα ότι ήταν ευθύνη του Γιαννόπουλου; Γιατί αυτόν διώξαν, γιατί αυτός ήταν υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, γιατί σε αυτόν στέλνανε όλα τα φαξ, γιατί ο ίδιος είπε ότι δε με δώσαν όλο το φαξ πράγμα που δηλώνει ότι το θεωρεί δεδομένο ότι σε αυτόν έπρεπε να πάει. Χώρια φυσικά το γεγονός ότι μόλις έψαξε λίγο βρήκε όλα τα χαρτιά πράγμα που σημαίνει ότι και τότε μπορούσε να τα βρει...

ΥΓ: Οι δικές μου απαντήσεις στον toy:
1. Τί νομικά θέλεις να κινήσεις. Να γίνεις ρούλης και να πας στον CAS; Εσείς που ρωτάτε για νομικά, τί ακριβώς εννοείτε
2. Γιατί είναι άσχετος
3. Γιατί ήθελε η διοίκηση να αντικαταστήσει τον Αναστασιάδη
4. Έτσι έκρινε σωστό έτσι έπραξε. Μη λες τέτοια θα σε πούν ότι είχε δόλο ο Αναστασιάδης.
5. Δεν ξέρω.
6. Για να πουλήσουμε και κανά καταστροφικό νέο τώρα που τα πράγματα δείχνουν (δε λέω ότι είναι) καλά
7. Εσένα εάν σε κλέψουν το αυτοκίνητο θα πας να αυτοκτονήσεις; Το να κοιτάς μπροστά είναι το καλύτερο.
8. Γιατί ήθελες να φέρεις κράχτη για να πουλήσεις διαρκείας.
9. Δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω να σχετίζονται αυτά τα δύο. Έχω την εντύπωση ότι έφυγε γιατί ο Γούμενος κατάφερε κι έλυσε ένα πρόβλημα που δεν του επέτρεπε να είναι πρόεδρος.
10. Για να τους αδειάσει γιατί είχε φρικάρει που στηρίζανε υπάλληλο αντί τον εργοδότη και μάλιστα μετά από εντολή άλλου υπαλλήλου.
11. Φυσικά όχι. Ο ΛΑΟΣ έπαθε καρδιά ο Γούμενος δεν έπαθε τίποτα. Να συγκρίνουμε όμως λογικά πράγματα. Μη συκγρίνεις κανένα πρόεδρο με κανένα λαό... Είναι ανούσιο πιστεύω.
« Last Edit: October 07, 2005, 13:29:21 by ÄéêÝöáëïò »

giannis80

• Guest
Dikefale,mia paratirisi kai mou les ti gnomi sou.Les oti o giannopoulos molis epsakse ta vrike ta xartia,an eixe psaksei kai tote tha ta eixe vrei.Ma,perase 1 xronos apo tote.Allo na psaxneis epi ena xrono,allo mesa se liges meres.O giannopoulos den ta vrike ta xartia 1 vdomada meta to fiasko,alla ta vrike ton oktovrio,allo vrike ton noemvrio kai paei legontas.Ekane psaksimo pou kratise mines.Katalaveneis to skeptiko mou?Prosekse,epanalamvano oti den ton theoro athoo,alla theoro oti den einai o monadikos ipeuthinos.

Offline toy

• Αλλαγή
ößëå @äéêÝöáëå:
1.Äåí èá ãßíåéò ñïýëçò áí üíôùò Ýôóé åßíáé ôá ðñÜãìáôá ßóá - ßóá ðïõ èá ôïõò ôáñáêïõíÞóåéò êáé èá óå ÷ñùóôÜíå ïýôå åßíáé áðáñáßôçôï íá ðáò óôá äéêáóôÞñéá ôïõò ðåôÜò ôï ôõñÜêé êáé ìåôÜ öáãüíïíôáé ìåôáîý ôïõò
2.Åßíáé üíôùò Üó÷åôïò óõìöùíþ
3.Çèåëå íá ôïí áíéêáôáóôÞóåé åðåéäÞ ôïõò åß÷å âãÜëåé 3ïõò êáé Þôáí ìðñïóôÜ óôï ìéóÜíïé÷ôï íôïõëÜðé ìå ôá åõñþðïõëá?
4.óõìöùíþ îáíÜ
5.ïýôå åãþ
6.ôïõëÜ÷éóôïí ï óõãêåêñéìÝíïò óôáèìüò äéáöÝñåé áðü ôïõò Üëëïõò 2 ðïõ ôïõò áñÝóåé ç íåêñïëïãßá
7.Áí ìïõ êëÝøïõí ôï áõôïêßíçôï èá øÜîù ãç êáé ïõñáíü ãéá íá ôï âñþ êáé áí äåí ôá êáôáöÝñù ôüôå èá êïéôÜîù ìðñïóôÜ êáé èá ðÜñù Ýíá íá ìïõ êÜíåé ôç äïõëåéÜ ìïõ êáé èá ðñïóðáèÞóù íá ìç ìïõ ôï îáíáêëÝøïõí ôïõëÜ÷éóôïí óôï åðüìåíï ôñßìçíï-ôåôñÜìçíï.
8.óõìöùíþ êáé ãéáôß äåí åß÷åò 60.000€ ðïõ èÝëáíå ïé êýðñéïé ãéá ôïí ÷áñáëÜìðïõò
9.ïõôå êáé åãþ îÝñù áëëÜ äåí öåýãåéò Ýôóé åýêïëá áðü êÜðïõ ðïõ Ý÷ùóåò êÜðïéá öñÜãêá (êáôÜ äçëùóÞ ôïõ) êáé ðïõ öåýãïíôáò äåí îÝñåéò áí èá ôá îáíáðÜñåéò ãéáôß ôé íá ðÜñåéò áðü ôïõ ìÞ Ý÷ïíôùò(ðÜëé êáôá äçëùóÞ ôïõ)
10.Áõôü ÷ñßæåé óõæÞôçóçò ãéáôß ìðïñïýóåò íá ôïõò áäéÜóåéò ðñéí ãßíåé ïôéäÞðïôå êáé ðñéí êÜíåéò-êÜíïõí êáêü óôçí ïìÜäá áí áõôü èÝëåéò ðñáãìáôéêÜ
11.óõìöùíþ êáé óå áõôü ïðùóäÞðïôå äåí ôßèåôå èÝìá óýãêñéóçò áíÜìåóá óôï áßóèçìá êáé óôçí ìðßæíá áëëÜ áðü áðüøåùò ìðßæíáò êáèáñÜ íá ìçí ôïõ êüóôéóå ôßðïôá?

Ï åõñþí êåñäßæåé 1.000 ìåôï÷Ýò ôçò âïñåéïåëëáäéêÞò-éùÜííçò íôéâåëðìåíô(óùóôÞ áãñéíéüôéêç ðñïöïñÜ) á÷åðåõ!
êáé ìåôÜ ôéò áíïäéêÝò ôÜóåéò ôïõ ×ÁÁ ïé ìåôï÷Ýò ãßíïíôáé 2.000
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
φίλε @toy:
1. Τα έγγραφα που στέλνει η UEFA είναι προς ενημέρωση. Σε στέλνει φαξ και σε λέει να το κοιτάξεις εάν έχει λάθη, να το διορθώσεις και να το στείλεις πίσω. Το περιεχόμενο τέτοιων εγγράφων αλλάζει αρκετά συχνά και η UEFA κάνει τις ανανεώσεις σε συνεργασία με τα μέλη της (ΕΠΟ) τα οποία σε συνεργασία με τα δικά τους μέλη (ΠΑΟΚ) κάνουν τις δικές τους.
3. Ηθελε να τον ανικαταστήσει γιατί με τον Αναστασιάδη στον πάγκο ο Γούμενος ποτέ δε θα μπορούσε να ασκήσει διοίκηση όπως θα ήθελε.
5. Περιμένουμε λοιπόν...
6. εγώ δε μίλησα για σταθμό - αυτό ήταν το ερώτημα 5. Με μπέρδεψες...
7. Έτσι ακριβώς έγινε. Έψαξε, είδε ότι είχε αφήσει το αυτοκίνητο ανοικτό με τα κλειδιά στο τιμόνι και του το κλέψανε. Τώρα έμαθε (έτσι λέει) και πήρε κάτι που του κάνει τη δουλειά (Κωστίκος) και που ξέρει ότι δεν μπορούν να του το κλέψουν εύκολα...
8. Μπορεί να μην είχε αλλά τη ζαριά που έριξε φέτος ήταν έτοιμος να τη ρίξει και τότε.
10. Μα ήθελε να τους αδείσει με ευθύνη του Αναστασιάδη. Οι πάικτες υποστήριξαν τον υπάλληλο-φίλο του προπονητή και κρίθηκαν ακατάλληλοι εμπιστοσύνης από τη διοίκηση. Έπρεπε να φύγουν. Και στο κάτω κάτω είναι άκρως αντι-δεοντολογικό αυτό που κάνανε οι παίκτες και σίγουρα δε θυμίζει Ανώνυμη Εταιρία. Χωριό ίσως, εταιρία όχι.
11. Του κόστισε ένα χρόνο σίγουρα. Παραπάνω δε μπορώ να σε πω γιατί δε ξέρω.

φίλε @giannis80
Δεν τα βρήκε μετά από ένα χρόνο. Τα βρήκε σχετικά αμέσως για την κατάσταση που επικράτησε μετά το φιάσκο στην ΠΑΕ. Άλλωστε, μερικά έγγραφα τα οποία τα δηλώνει και σαν "ντοκουμέντα" είναι για θέματα μεταγραφών Ιανουαρίου. Μερικά ΒΑΣΣΙΚΑ πράγματα όπως λίστες μεταγγραφών και δελτία τιμωρίας παικτών μπορείς να τα ξέρεις ακόμα και ΠΡΙΝ ολοκληρωθεί μια μεταγραφή! Πριν τον πάρουν από τη Σαλαμίνα έπρεπε να ΞΕΡΟΥΝ ότι είναι τιμωρημένος. Όχι να πάρουν το φαξ από την UEFA και να πούνε ότι δεν το είδαν όλο... Αυτό ξέρεις τί σημαίνει φίλε; Σημαίνει ότι κάνανε δουλειά στο πόδι. Πήρανε παίκτη που ΔΕΝ μπορούσε να τους βοηθήσει στην ευρώπη στον πρώτο αγώνα και αυτοί ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ. Ο πληθνυτικός πάει  στο τεχνικό τιμ. Ποιος ευθύνετε για αυτό; Ο Γούμενος; Μια λέμε τις μεταγραφές να τις κάνει ο προπονητής μια λέμε να ελέγχει ο πρόεδρος; Σε φέρανε παίκτη στον ΠΑΟΚ και δε ξέρανε ότι είναι ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ. Όχι τον Αύγουστο, από τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ δε το ξέρανε αυτοί που στον φέρανε.
Και κάτι τελευταίο πάλι ρε φίλε.
Άνθρωπος που αντί να προσπαθεί να δείξει ότι έκανε σωστά τη δουλειά του προσπαθεί να δείξει ότι οι άλλοι κάνανε λάθος τι σε δείχνει εσένα; Το φοβερό "να μοιράζονται τα σημαντικά νέα σε πολλούς" τί σε λέει εσένα; Δεν μπορείς ρε φίλε να διώξεις ΟΛΗ τη διοίκηση επειδή έγινε λάθος. Τι είναι ο ΠΑΟΚ Sim City να κάνεις "restart game" και να χτίσεις από την αρχή;
« Last Edit: October 07, 2005, 14:29:50 by ÄéêÝöáëïò »

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
ôï èÝìá ðïõ óõæçôÜìå, íïìßæù ïôé Ý÷åé ôçí åîÞãçóÞ ôïõ óôï èÝìá ôçò
ïñãÜíùóçò ôùí ðåñéóóüôåñùí åëëçíéêþí åðé÷åéñÞóåùí. Êáé åîçãïýìáé :

üôáí áíÝëáâå ï Ãïýìåíïò (åðï÷Þ ðïõ ÁÍ èõìüìáóôå üëïé, êÜðïéïé âÜæáí
ñáíôåâïý äåõôÝñá ðñùß óôçí ôïýìðá, ìå 100.000 € !!!! óôçí ôóÝðç,
ãéá íá óùèåß ï ÐÁÏÊ, üôáí ôá ÷ñÝç Þôáí ðÜíù áðü 10.000.000 €)
âñÞêå ìßá êáôÜóôáóç ìå ôïí ÁíáóôáóéÜäç ãåíéêü äåñâÝíáãá üëùí
ôùí ðñáãìÜôùí ðïõ áöïñïýóáí ôçí ÐÁÅ, êáé óáí íÝïò, Üðåéñïò
äéïéêçôéêÜ óå ÐÁÅ, ìÝôñéïõ âåëçíåêïýò êáé ðåñéïñéóìÝíçò åõèýíçò
åðé÷åéñçìáôßáò, êáôÜëáâå ïôé äåí ôïí Ýðáéñíå íá ÄÉÏÉÊÇÓÅÉ üðùò
áõôüò Þèåëå, êáé Ýêáíå ìþêï ìðñïóôÜ óôçí õðÜñ÷ïõóá êáôÜóôáóç.

äå íïìßæù íá áìöéâÜëëåé êÜðïéïò ïôé êïõìÜíôï óôçí ÐÁÅ Ýêáíå ï
ÁíáóôáóéÜäçò. áõôÞ ç êáôÜóôáóç âüëåõå, ôüôå, êáé ôïí Ãïýìåíï.

ç ïñãÜíùóç ôçò ÐÁÅ, üóïí áöïñÜ óôåëÝ÷ç, õðçñåóßåò êëð, Þôáí 100%
áðïôÝëåóìá ôùí åðéëïãþí ôïõ ÁíáóôáóéÜäç. Áñá ëïéðüí ôÝôïéïõ åßäïõò
äõóëåéôïõñãßá, ðïõ åìðëÝêåé ðñüóùðá, äéïéêçôéêÝò èÝóåéò, õðÝõèõíïõò ôïìÝùí êëð
ïõóéáóôéêÜ âáñýíåé áõôüí ðïõ ïñãÜíùóå ôçí êáôÜóôáóç, áëëÜ ôõðéêÜ
âáñýíåé áõôüí ðïõ ôïõ åìðéóôåýôçêå ôéò áñìïäéüôçôåò áõôÝò, ìÞ ìðïñþíôáò
íá êÜíåé áëëéþò (Ãïýìåíïò)

ôÝôïéáò ìïñöÞò ïñãáíþóåéò åðé÷åéñÞóåùí, åßíáé êáé ç ðëåéïíüôçôá ôùí åðé÷åéñÞóåùí
óôéò ïðïßåò ìåñéêïß áðü åìÜò åñãáæüìáóôå, êáé ôÝôïéïõ åßäïõò ãêÜöåò ãßíïíôáé
êÜèå ìÝñá. Ðüóåò öïñÝò äåí ôéò Ý÷ïõìå âéþóåé óôçí åñãáóßá ìáò, åäþ óôçí ÅëëÜäá???
Íá øÜ÷íïõìå ðïéüò åõèýíåôáé ãéá êÜôé, êáé ç åõèýíç íá ðçãáßíåé áðü ôïí Ýíá óôïí Üëëï!!!

Ç ãíþìç ëïéðüí åßíáé ïôé ïõóéáóôéêÜ õðåýèõíïò åßíáé áõôüò ðïõ ÅÊÁÍÅ êïõìÜíôï óôçí ÐÁÅ,
êáé áõôüò ÄÅÍ Þôáí ï ðñüåäñïò ôç óõãêåêñéìÝíç ÷ñïíéêÞ óôéãìÞ.

ÕÃ.: ÃÝëáóá ðïëý üôáí êÜðïéïò áíÝöåñå, íïìßæù ï liakos, ãéá óýóôçìá äéáóöÜëéóçò ðïéüôçôáò
ISO êáé õðåýèõíïõò åíå÷åßñéóçò åããñÜöùí, êáé ðñùôüêïëëá ðáñáëáâÞò åããñÜöùí êëð
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline toy

• Αλλαγή
1.Για να διορθώσεις κάτι πρέπει να το γνωρίζεις και εκεί μπαίνουν οι δύο ομοσπονδίες και το εξώδικο του γιαννοπουλου
3.σωστό
5.είναι τυχαίο ότι αφορμή για την συνέντευξη ήταν τηλεφωνικη παρέμβαση κάποιου ανηψιού του παγώνη (ερ.9)σε μεταμεσονύκτια εκπομπη του ζαγόρα?
7.Σωστό ο κωστίκος συναγερμός-ασφάλεια αλλά ο φρίγκερ για αυτοκίνητο?
8.τη ζαρια δεν ήθελε να τη ρίξει πέρισυ
10.Μπορούσε να το κάνει και χωρίς να κάνει κακό στην ομάδα-επιχειρησή του όπως βγήκε προς τα έξω
11.ο χρόνος είναι χρήμα τον έχεις τον γιαννάκη από αυτούς που χάνουν έτσι εύκολα χρήματα

Το μύνημα χάθηκε πρίν και κατά τη διάρκεια που το ξαναέγραφα δάκτυλος του φρίγκερ υποψιαζόμαι  :P
Υ.Γ. quiz:τελικά αυτό το τραπέζι από κάτω πόσα λεφτά χωράει ?
Ο ευρών κερδίζει 1.000 μετοχές της βορειοελλαδικής-ιωάννης ντιβελπμεντ(σωστή αγρινιότικη προφορά) αχεπευ!
και μετά τις ανοδικές τάσεις του ΧΑΑ οι μετοχές γίνονται 2.000
3.000 δεν ανεβαίνω άλλο
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
φιλε @toy
1. Η Μακάμπι πως το ήξερε κι εσύ όχι. Εκεί είναι το πρόβλημα. Έπρεπε να το ξέρεις ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ. Τα άλλα είναι για - ας με επιτρέψεις την έκφραση - λαϊκή κατανάλωση.
5. Όχι απαραίτητα, αν και νομίζω καταλαβαίνω τί εννοεις. Σενάριο όμως δεν είναι κι αυτό; Εννοώ θα μπορούσε να έχει πολλές άλλες εξηγήσεις...
7. Ποιο αυτοκίνητο φίλε ο φρίγκερ.... Η βενζίνη ήταν ο φρίγκερ. Το αυτοκίνητο μαζί με όλες τις οψιόν είναι ο Κωστίκος. Οι άλλοι είναι τα καύσιμα.
8. Εδώ θα διαφωνήσω, και νομίζω φάσκεις κι αντιφάσκεις. Μια λες ότι δεν ήθελε ο Γούμενος να ρίξει ζαριά μια ότι ο γιαννάκης το χρήμα δε το χάνει εύκολα. Το CL είχε πολύ χρήμα, είχε και δόξα. Κι αν το πρώτο το έπαιρνε ο γιαννάκης, το δεύτερο θα το έπαιρνε ο Αναστασιάδης κι αυτό σίγουρα δεν άρεζε στον γούμενο. Για να είμαστε όμως και σωστοί, να πούμε ότι με σχετικά μικρή ζαριά - δηλαδή 2-3 παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν - ο ΠΑΟΚ θα περνούσε τη Μακάμπι σχετικά - νομίζω - εύκολα.
10. Εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κλίμα να προστατέψει η διοίκηση. Εάν εσύ είσαι αφεντικό και οι υπάλληλοί σου είναι εναντίον σου τί κλίμα να προστατέψεις;
11. Σωστή η φόρμουλα αλλά νομίζω ότι το έχασε. Κι αυτό και του UEFA. Φέτος έριξε πάλι μικρή ζαριά - αυτοί που πήραμε δεν είναι... ποδοσφαιρικά τέρατα - αλλά να που κέρδισε.

ΥΓ: Τα -άσχετα με το θέμα- ποστς μας τα έσβσα
« Last Edit: October 07, 2005, 15:49:03 by ÄéêÝöáëïò »

Offline toy

• Αλλαγή
φιλε @toy
8. Εδώ θα διαφωνήσω, και νομίζω φάσκεις κι αντιφάσκεις. Μια λες ότι δεν ήθελε ο Γούμενος να ρίξει ζαριά μια ότι ο γιαννάκης το χρήμα δε το χάνει εύκολα. Το CL είχε πολύ χρήμα, είχε και δόξα. Κι αν το πρώτο το έπαιρνε ο γιαννάκης, το δεύτερο θα το έπαιρνε ο Αναστασιάδης κι αυτό σίγουρα δεν άρεζε στον γούμενο. Για να είμαστε όμως και σωστοί, να πούμε ότι με σχετικά μικρή ζαριά - δηλαδή 2-3 παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν - ο ΠΑΟΚ θα περνούσε τη Μακάμπι σχετικά - νομίζω - εύκολα.

Θα τις χάσεις τις μετοχές και δεν θα φταίω εγώ μετά  ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...