Author Topic: Σκάνδαλο Λιασου Λουκα 10/8/2004 και το "χαμένο" φαξ...  (Read 2269 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Εκ των πραγμάτων για το φιάσκο Λουκά υπήρχαν δυο κατηγορούμενοι.
Εσύ επέλεξες να δεχτείς τις όποιες ενδείξεις ως αποδείξεις και το οξύμωρο γεγονός ότι ο ένας από τυος δυο κατηγορούμενους καταδίκασε τον άλλον.
Εγώ αν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός, πιθανότατα θα ακολουθούσα και θα πίστευα τη διοίκηση. Αλλά όπως έγραψα 100.000 φορές, πέρα από τις όποιες ενδείξεις έχω για το συγκεκριμένο γεγονός, έχω ισχυρές ενδείξεις για την ποιότητα και τις ικανότητες (έλλειψη ικανοτήτων καλύτερα) αυτής της διοίκησης.
Αν νομίζεις ότι επειδή δόηκε αφορμή να φαγωθεί ο Άγγελος, έχω αυτήν την εντύπωση, κάνεις τεράστιο λάθος. Ο ΠΑΟΚ παραπαίει, ποιος Άγγελος;

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μα την απάντηση στο ερώτημά σου την έχεις στο μυαλό σου φίλε Ηλία:
"Εάν ήταν ο Αναστασιάδης ακόμα στον ΠΑΟΚ η ομάδα δεν θα παρέπαιε"

Από την αρχή δεν υπήρχε κατηγορούμενος κανείς εκτός από αυτόν που θα σε έδειχνε η διοίκηση η οποία ως εταιρία όφελιε να ψάξει να δει τί έγινε. Έψαξε, βρήκε και ανακοίνωσε.

Το ότι έχεις ενδείξεις για την ανικανότητα της διοίκησης στο ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ δεν την καθιστά και ένοχη για ένα γεγονός.

Τέλος κατάλαβε σε παρακαλώ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ είναι αυτό που γράφεις:
Εκ των πραγμάτων για το φιάσκο Λουκά υπήρχαν δυο κατηγορούμενοι.
Δεν υπήρχαν "δύο". Ο Γιαννόπουλος δεν είναι "ξεχωριστό" κομμάτι. Ήταν ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΕΝΑΣ ήταν ο κατηγορούμενος για τον ΠΑΟΚτσή. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Και για τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ο υπεύθυνος ήταν ο Γιαννόπουλος.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Τώρα την κολοκυθιά θα παίξουμε.
Δυο εκδοχές έχουν παρουσιαστεί: από Γιαννόπουλο κι από τη διοίκηση. Αν ξέρεις καμιά τρίτη πες την.
Λοιπόν οι δυο εκδοχές καταδεικνύουν δυο διαφορετικά ενδεχόμενα.
Το ένα ενδεχόμενο ήταν να είναι κύριος υπεύθυνος ο Γιαννόπουλος, το άλλο η διοίκηση των γραφείων της ΠΑΕ. Τις αποφάσεις για τις τιμωρίες τις λαμβάνει η διοίκηση των γραφείων της ΠΑΕ.
Αν εσύ θες να κάνεις τον αφελή και να λες ότι δεν προσπάθησε να αποτινάξει τις ευθύνες της η διοίκηση, κατηγορώντας και απολύοντας τον Γιαννόπουλο, καν'το.
Και πέτυχε το σκοπό της αφού εσύ π.χ. δεν κατηγορείς κυρίως τον Γούμενο και τους άμεσους δικούς του συνεργάτες για το φιάσκο αλλά το Γιαννόπουλο που ήταν άμεσος συνεργάτης του Ανσατσιάδη.

Στο μυαλό μου δεν είσαι Γιάννη. Και εμένα δεν μ'αρέσει ποτέ να μιλάω υποθετικά. Οπότε το ότι ο ΠΑΟΚ θα παρέπαιε το θεωρώ δεδομένο άσχετα ποιος ήταν ο προπονητής.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ποια κολοκυθιά παίζουμε ρε Ηλία.

Σε λέω ότι ευθύνη έχει η διοίκηση γιατί εμπιστεύτηκε το θέμα στον Γιαννόπουλο.

Εγώ δε ξεχωρίζω "Γιαννόπουλο" και "διοίκηση". Για μένα ο Γιαννόπουλος ήταν κομμάτι αυτού που λέμε ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ε λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα, το έψαξε, το βρήκε και το έλυσε. Έτσι είπε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και σε ξαναλέω - όπως έχει ξαναειπωθεί κι από άλλους - ότι χαλίφης στη θέση του χαλίφη ήταν ΑΛΛΟΣ στον ΠΑΟΚ.
Οπότε και από τη δική σου σκοπιά να το δω, πάλι στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω.
Δυνατή διοίκηση δε σημαίνει δυνατό πρόεδρο μόνο.
Χρειάζεσαι και ικανά στελέχη και ο Γιαννόπουλος προφανώς δεν ήταν. Συνεπώς αντικαταστήθηκε.
Τώρα εάν εσύ θέλεις να τους διώξεις ΟΛΟΥΣ γιατί λάθος έκανε ένας συγκεκριμένος υπάλληλος, είναι δικαίωμά σου και καλά κάνεις και το λες.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Εντάξει Γιάννη. Κατά τύχη λοιπόν χαρακτηρίστηκε υπεύθυνος και εκδιώχθηκε ο μόνος υπάλληλος της ΠΑΕ που δεν ήταν άμεσος συνεργάτης του Γούμενου. Και γι'αυτό μπορούσε ο Γούμενος να κατηγορηθεί με ένα αόριστο "ναι έχω ένα μερίδιο ευθύνης, γιατί είμαι ο πρόεδρος", ενώ αν ήταν Λάιος ή Παπαβραμίδης δεν θα μπορούσε καθώς ήταν άμεσοι συνεργάτες του και προσωπικές του επιλογές.
Επίσης κατά τύχη εκδιώχθηκε ο μόνος άμεσος συνεργάτης του Αναστασιάδη τον οποίο (όπως κι εσύ ομολόγησες) ήθελαν αν φάνε.
Αν αυτά (και η υπόλοιπη συμπεριφορά της ΠΑΕ) δε σου προκαλούν ερωτηματικά ότι δεν είναι τόσο προφανή μερικά πράγματα και αντιθέτως λες ότι αφού η διοίκηση τιμώρησε τον Γιαννόπουλο, τότε αυτός είναι ο ένοχος, τότε χωρίς καμιά παρεξήγηση πρέπει να σε χαρακτηρίσω αφελή.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Θα με αναγκάσεις να επαναλάβω πάλι τα ίδια και δε μπορώ άλλο.
Σε είπα δικαίωμά σου να πιστεύεις και να λες αυτό που λες.
Δικαίωμα σου να είσαι καχύποπτος, δικαίωμά σου να κάνεις σενάρια, δικαίωμα σου να χωρίζεις σε καλούς και κακούς, φίλους και εχθρούς, όμορφους και άχσημους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Κανείς δε σε είπε να μη τα κάνεις όλα αυτά.

Το μόνο που σε λέω είναι να μην λες αυτό ακριβώς που είπες "αφελή" (μη-ενημερωμένο-φυτό το λένε κάποιοι άλλοι) τον ΠΑΟΚτσή που βλέπει αλλιώς τα πράγματα.

Απλά κατάλαβε ότι αυτή η λογική που έχεις και έχετε -όπως λες- μόνο κακό κάνει στον ΠΑΟΚ.

Αυτό λέω εγώ και προφανώς αδυνατείς να καταλάβεις την ουσία και περιορίζεσαι σε ένα πιο φιλοσοφημένο "τον πούλο ο γούμενος"

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Δικαίωμα σου να έχεις όποια άποψη θέλεις.
Και φυσικά δεν είναι αφελής όποιος έχει αντίθετη άποψη από μένα.
Αλλά αν ισχύουν αυτά που γράφω πιο πάνω, τότε θεωρώ αυτήν την άποψη αφελή.
Και το λέω καλοπροαίρετα γιατί ενώ εσύ συνεχώς υπονοείς ότι η άποψη  μου για τον Αναστασιάδη έχει διαμορφώσει την άποψη μου για τον Γούμενο, εγώ δεν σου πει το αντίστοιχο.
Ότι η εμπάθεια (που πιθανόν να έχει κάποιος) για τον Αναστασιάδη διαμορφώνει την άποψη ακριβώς όπως την εκθέτεις εσύ.

Τέλος πάντων αν θεωρείς τον Γιαννόπουλο έναν ακόμα απλό υπάλληλο της ΠΑΕ που δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο (τη σχέση του με τον Αναστασιάδη) και δεν κάνεις τους διαχωρισμούς που κάνω εγώ, εντάξει. Νόμιζα ότι ήταν κάτι παραπάνω από προφανές. Μπορεί να κάνω λάθος εγώ. Πραγματικά θα ήθελα να πει την άποψη του και κάποιος άλλος γιατί τώρα αισθάνομαι να αμφισβητούνται πράγματα που θεωρούσα κάτι παραπάνω απο δεδομένα.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Τέλος πάντων αν θεωρείς τον Γιαννόπουλο έναν ακόμα απλό υπάλληλο της ΠΑΕ που δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο (τη σχέση του με τον Αναστασιάδη) και δεν κάνεις τους διαχωρισμούς που κάνω εγώ, εντάξει.

αυτό ακριβώς φίλε Ηλία. Επιτέλους συννενοηθήκαμε ;)

και πίστεψέ με δεν έχω την παραμικρή εμπάθεια με τον Αναστασιάδη. Απλά τον θεωρώ λίγο. Ο άνθρωπος θα έδινε και τη ψυχή του για τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δε με λέει τίποτα. Γιατί με αυτή τη λογική προπονητής θα έπρεπε να είναι ο οποιοσδήποτε ΠΑΟΚτσής, λογική που τη βρίσκω άκρως προβληματική.

ΥΓ: Φυσικά τα πάντα καλοπροαίρετα λέγονται. Δεν είναι ανάγκη να το τονίζουμε κάθε φορά. ΠΑΟΚτσήδες που συζητούν για το καλό του ΠΑΟΚ είμαστε.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Επιτέλους συμφωνήσμαε σε κάτι ;)

Για τον Αναστασιάδη είναι άλλο θέμα και η δίκη μου λογική είναι τελείως διαφορετική από τη δική σου και λέει "όταν ξαναβγούμε 3οι ή παραπάνω, θα δεχτώ να ασκήσω κριτική στον Άγγελο ανάλογα και ε τα υπόλοιπα δεδομένα (π.χ. μπάτζετ)".
Μέχρι τότε θα παραμένει ο πιο πετυχημένος προπονητής σε σύγκριση με τους υπολοίπους που έχουν περάσει. Ξαναλέω αυτή είναι η δική μου λογική.

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε Δικέφαλε υπάρχουν και κάποια άλλα δεδομένα, εκτός από την απόλυση Γιαννόπουλου και όσα έκανε ή δεν έκανε αυτός. Δεδομένα (όχι σενάρια ή θεωρίες συνωμοσίας) που έχουν να κάνουν με τον γούμενο του πριν το "φιάσκο" και μετά το "φιάσκο".

Εγώ πάντως ξαναγράφω γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσω το προηγούμενο Post μου. Δεν είχα σκοπό να αφήσω να πλανάται μυστήριο. Πίστευα ότι οι ερωτήσεις του toy ήταν ξεκάθαρες και "χτυπούσαν" στο κέντρο του προβλήματος γι' αυτό έκανα απλή αναπαραγωγή τους.
Προτιμώ να εξετάζω το κίνητρο κάποιου και το ποιος βγαίνει κερδισμένος από μια κρίση. Αφού έχει περάσει αρκετό διάστημα έχουμε την πολυτέλεια να ξέρουμε πλέον ποιος κέρδισε από το "φιάσκο". Ναι, the winner is the ντεβέλπμεντ.
Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να δεχτώ ότι ο γούμενος είναι τόσο κωλόφαρδος ώστε όλα να του πάνε μια χαρά σε αυτή την ιστορία.

Και για να μην επικαλεστεί κανένας τα χρήματα που έχασε από την μη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο cl η απάντηση είναι στις ερωτήσεις του toy. Δυστυχώς μάλλον έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στα δύο και επέλεξε φυσικά το γήπεδο. Γιατί άλλα λεφτά από το CL κι άλλα από το γήπεδο.

Ήθελε να διώξει τον Αναστασιάδη. Γιατί; Γι' αυτό και η ερώτηση του toy για τον Φρίγκερ. Όταν θέλεις να διώξεις έναν προπονητή που σε έχει φέρει στην πόρτα της χήνας με τα χρυσά αυγά κι εσύ θέλεις να τον διώξεις, σημαίνει ότι για αυτή τη μπίζνα δεν πολυκαίγεσαι (για να φτάσω και στην άλλη ερώτηση του toy). Και αφού τον θεωρούμε businessman τρομάρα του και είναι και χρηματιστής (που σημαίνει στυγνός μπρος στο κέρδος) θα έπρεπε να δράσει χωρίς συναισθηματισμούς και να κοιτάξει πως θα κρατήσει και θα βοηθήσει τον υπάλληλο (Αναστασιάδη) που του έφερε λεφτά και να τα κονομήσει από το cl.

Αυτός δεν ασχολήθηκε καν. Γιατί; (Και η άλλη ερώτηση του toy). Μα γιατί δεν ήθελε προπονητή που να παίρνει την δόξα πάνω του. Ήθελε να φαίνεται αυτός. Γιατί; Γιατί αυτός θα μπει μπροστά ως ηγέτης για να γκρεμίσει την Τούμπα. Γι' αυτό ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πάρει με αυτόν μεγάλο προπονητή. Ο Ματέους ήταν στάχτη στα μάτια.
Τα δεδομένα λένε: μετά τον Αναστασιάδη προπονητές στον ΠΑΟΚ ήταν οι : Φρίγκερ, Καραγεωργίου, Κωστίκος. 3 μικρά ονόματα. Την μια δεν του έκατσε για το ένα, την άλλη δεν του έκατσε για το άλλο να πάρει προπονητή. Ας μην κοροϊδευόμαστε.

Το μόνο που δεν κολούσε ήταν το γιατί βιαζόταν να κάνει μεγάλες μεταγραφές για να πείσει ως προεδράρας. Γιατί δεν είχε την πολυτέλεια του χρόνου να τα φάει από το cl και φέτος το καλοκαίρι να διώξει τον Αναστασιάδη; Τώρα που σκάει σιγά σιγά το παραμύθι (άρθρο των Νέων στην αρχική σελίδα του Paokworld) της υπάρχουσας μακέτας !!!! της Νέας Τούμπας καταλαβαίνουμε ότι από πέρυσι είχε προχωρήσει πάρα πολύ και δεν είχε όρεξη για ρίσκα. Να πετύχαινε κατά λάθος η ομάδα.

Σαν πολλά δεν κέρδισε με τον αποκλεισμό πάνω και κάτω από το τραπέζι; (Οικόπεδα Πάχτα κοντά σε καζίνο ιέχω-Πάρε κόσμε) Αυτό είναι όντως θεωρία συνωμοσίας που έχω ακούσει και δεν έχω ιδέα για το κατά πόσο αληθεύει, ούτε μα νοιάζει
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
 :prosk:
Τα είπες όλα για ακόμα μια φορά my dear friend PAOKCURE
Τελικά για αυτό το τραπέζι ουδείς γνωρίζει την χωρητικοτητά του ίσως μόνο ο ηρακλής πουαρώ  ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
@toy
Εσύ τα είπες (ή μάλλον τα εκμαίευσες όπως ο Σωκράτης) όλα ρε φίλε! Εκτός από την χωρητικότητα του τραπεζιού βεβαίως.  ;)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
Συν αθηνα και χείρα κείνει  ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

chris

• Guest

Erxete deutero fax stin grammateia kai auti den to stelnei sto grafeio tou,eno eprepe na to steilei mia kai aforouse agonistika themata.Den ftaiei i grammateia edo diladi?Omos i grammateia mexri ekeini tin stigmi,ola ta fax ta estelne kanonika sto grafeio tou,2 xronia pou o giannopoulos itan ston PAOK,ektos kai apo to proto pou irthe stis 16 iouniou otan autos eleipe se adeia kai otan girise den eide kanena fax stin allilografia,pige rotise kai tou dosane mono tin selida Greece.Diladi,2 xronia ola ta fax pou aforousan ta agonistika pigenane kanonika sto grafeio tou,kai ksafnika 2 fax me to poinologio tis uefa den stalthikan pote?Ara,gia mena,pire entoli i grammateia na min ta steilei.

P.S Kai kati allo pou eipothike kai apo tous 3 pou itan stin ekpompi,to epiveveosan kai oi 3(zagoras,giannopoulos,ragkatsis).Sto paixnidi me tin xalkidona pou kerdisame 2-1 stin TOUMPA kai eksasfalisame triti thesi,o Frigger itan sto gipedo.Kai ksafnika,den stelnonte fax sto grafeio tou giannopoulou.E,ti kanei niaou niaou.

exei na parei fotia to topic pali.para8eto mia paragrafo apo to shmerino ar8ro tu stella:
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5434
YΓ.4: Mόνο ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στον ΠAOK και ο ιστορικός σύλλογος να αλλάξει σελίδα. H πρώην γενική διευθύντρια της ΠAE ΠAOK Eλλη Ψαρρά, που εξακολουθεί βέβαια να εργάζεται στον ΠAOK. O μοναδικός άνθρωπος -εκτίμησή μου είναι αυτή- που γνωρίζει τα πάντα. Tα πάντα. Mακάρι να μπορούσα να την πείσω να μιλήσει.

DEN KSEXNO KAI TO "T R Y P H M A" 8A BRO!

northeagle_4

• Guest
   as elpisoume kapia stigmi na lampsi i alithia...........oti ipirche promeletimeno ke stimeno schedio ine sigouro ta diadikastika ke oi ithikiki aftourgi mas endiaferoun.

Offline Matador

• Αλλαγή
Mono me basanhsthria tha milhsei kai oso krataei to stoma kleisto tha kanoume mono ypotheseis
gia thn apofrada mera kai to megalytero reziliki ths istorias mas.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

chris

• Guest
Μετά και την σημερινή πούτσα , ο ΠΑΟΚ πιστεύω χάνει κατα 70% την έξοδο του στο UEFA. Αυτό ήταν και ο στόχος της μεγάλης διοίκησης του , απο την αρχή της χρονιάς.Το κουβάρι αρχίζει σιγά-σιγά να ξετυλίγεται , το παζλ συμπληρώνεται και οι μάσκες παίφτουν.

2002 - 2003 . Το διοικητικό τέλμα του ΠΑΟΚ , φέρνει φυτευτό διαχειριστή τον Ιωάννη Γούμενο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης , αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ . Η χρονιά και για τον ποιό αισιόδοξο ΠΑΟΚΤΣΗ φένεται χαμένη , η ομάδα έχει αποδυναμωθεί , συμαντικά . Το Μάιο ήμασταν τελικά καλά , ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος Ελλάδας και 4ος αν δεν κάνω λάθος στο πρωτάθλημα.
2003-2004 . Η καταστροφική μηχανή του Άγγελου Αναστασιάδη δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο περασμά της . Κάνοντας ο ΠΑΟΚ μία τρομερή χρονιά τερματίζει στην 3η θέση που τον οδηγεί στα προκρηματικά του CL και του δίνει την δυνατότητα να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του CL. Όλα πλέον είναι ονειρικά , ο καθένας απο έμας κάνει σκέψεις και όνειρα για τον μεγάλο ΠΑΟΚ του μέλλοντος που μόλις είχε αρχίσει να κτίζεται.Τα χρέη μειωμένα στο 70% τους , με τον Άγγελο να έχει πρωταρχικό ρόλο σε αυτό. Η εμπιστοσύνη του κόσμου στην ομάδα και στον προπονητή της , τεράστια , ίσως περισσότερο απο κάθε φορά.Ο ΠΑΟΚ πλέον ενωμένος σαν μία γροθιά , κόσμος και ομάδα ΕΝΑ , κόσμος και Άγγελος ΕΝΑ.Ο φυτευτός ονειρέυται μάσα , θέλει γήπεδο , και όχι προπονητικό κέντρο που ζητάει ο Άγγελος. Στο γήπεδο είναι η μάσα και όχι στο προπονητικό κέντρο. Ο ένας (Γούμενος) σκέφτεται την τσέπη του ο άλλος (Άγγελος) σκέφτεται πως θα δημιουργήσει τις προυποθέσεις για να κάνει τον ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.H κόντρα διοίκησης και προπονητή ξεκινάει...Το μεγάλο πρόβλημα του Γούμενου ? ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 1000% ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , και που θεωρήται απο τους πιο πετυχημένους στην Ιστορία του ΠΑΟΚ....Η απάντηση είναι ΦΑΞ...Κρύβει το ΦΑΞ ο πουτάνας γιός για 2 λόγους . α)Διχασμός στον κόσμο του ΠΑΟΚ και αμφισβήτηση του προπονητή β) Δεν συμφερε την τσέπη του το CL , πολλά ταξίδια , ακριβά ξενοδοχεία κτλ.
Μέσα σε μία πουτάνα νύχτα , ότι χτίζαμε , καταστράφηκε , τα όνειρα μας παίθαναν , ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ έμεινε όνειρο και εμέις στο ίδιο έργο θεατές.... 3 χρόνια μέτα δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.
Η UEFA έχει ενημερώση πως στην επόμενη διοργάνωση της δεν θα λαμβάνουν μέρος ομάδες με χρέη.Άλλο που δεν ήθελε και ο κυρ.Γιάννης...Φωνάζει τον σακάτη τον Κωστίκο , του λέει  "Κάνε οτι θές , κάνε πειράματα , κάνε την ομάδα μπουρδέλο...".Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ μας μάγκες...Τα συμπεράσματα απο τα παραπάνω δικά σας....

ola ta parapano 8a apodeixtoun kapote.sthn synhdeish OLON MAS kseroume poioi htan oi enoxoi.
11-8-2004
2 xronia meta
pote den 8a ksexasoume
to fiasko tu louka

Offline arwstos

• Αλλαγή
10/8/2004 - 10/8/2005

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΟΥΚΑ.

μίζεροι , αισιόδοξοι και λοιποί ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ εκλεισε. Θέλουνε να το κλείσουν ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ

να ΜΗΝ χεχναμε

να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.

μεχρι ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΘΑ ΡΩΤΩ

ΠΟΙΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

2 χρονια μετα...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

IronEagle

• Guest
Mipos kserete an 8a yparxei kapoio tilefono ekpompis, opou 8a mporei o kosmos na perenei tilefono kai na sinomilei apeu8eias me tous en logo episkeptes tis ekpompis ? ? ? 

:P         :P

Ante na doume ean esto kai 3 xronia meta ma8oume ti egine tis 10.08.2004 !!!

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
esti akribos. htan to pio kombiko paixnidi stin neoteri istoria mas. tha eimastan twra mia xara etsi k penousame tote stous omilous. APAITOYME NA MATHOYME THN ALHTHIA.