Φίλε Δικέφαλε υπάρχουν και κάποια άλλα δεδομένα, εκτός από την απόλυση Γιαννόπουλου και όσα έκανε ή δεν έκανε αυτός. Δεδομένα (όχι σενάρια ή θεωρίες συνωμοσίας) που έχουν να κάνουν με τον γούμενο του πριν το "φιάσκο" και μετά το "φιάσκο".
Εγώ πάντως ξαναγράφω γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσω το προηγούμενο Post μου. Δεν είχα σκοπό να αφήσω να πλανάται μυστήριο. Πίστευα ότι οι ερωτήσεις του toy ήταν ξεκάθαρες και "χτυπούσαν" στο κέντρο του προβλήματος γι' αυτό έκανα απλή αναπαραγωγή τους.
Προτιμώ να εξετάζω το κίνητρο κάποιου και το ποιος βγαίνει κερδισμένος από μια κρίση. Αφού έχει περάσει αρκετό διάστημα έχουμε την πολυτέλεια να ξέρουμε πλέον ποιος κέρδισε από το "φιάσκο". Ναι, the winner is the ντεβέλπμεντ.
Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να δεχτώ ότι ο γούμενος είναι τόσο κωλόφαρδος ώστε όλα να του πάνε μια χαρά σε αυτή την ιστορία.
Και για να μην επικαλεστεί κανένας τα χρήματα που έχασε από την μη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο cl η απάντηση είναι στις ερωτήσεις του toy. Δυστυχώς μάλλον έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στα δύο και επέλεξε φυσικά το γήπεδο. Γιατί άλλα λεφτά από το CL κι άλλα από το γήπεδο.
Ήθελε να διώξει τον Αναστασιάδη. Γιατί; Γι' αυτό και η ερώτηση του toy για τον Φρίγκερ. Όταν θέλεις να διώξεις έναν προπονητή που σε έχει φέρει στην πόρτα της χήνας με τα χρυσά αυγά κι εσύ θέλεις να τον διώξεις, σημαίνει ότι για αυτή τη μπίζνα δεν πολυκαίγεσαι (για να φτάσω και στην άλλη ερώτηση του toy). Και αφού τον θεωρούμε businessman τρομάρα του και είναι και χρηματιστής (που σημαίνει στυγνός μπρος στο κέρδος) θα έπρεπε να δράσει χωρίς συναισθηματισμούς και να κοιτάξει πως θα κρατήσει και θα βοηθήσει τον υπάλληλο (Αναστασιάδη) που του έφερε λεφτά και να τα κονομήσει από το cl.
Αυτός δεν ασχολήθηκε καν. Γιατί; (Και η άλλη ερώτηση του toy). Μα γιατί δεν ήθελε προπονητή που να παίρνει την δόξα πάνω του. Ήθελε να φαίνεται αυτός. Γιατί; Γιατί αυτός θα μπει μπροστά ως ηγέτης για να γκρεμίσει την Τούμπα. Γι' αυτό ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πάρει με αυτόν μεγάλο προπονητή. Ο Ματέους ήταν στάχτη στα μάτια.
Τα δεδομένα λένε: μετά τον Αναστασιάδη προπονητές στον ΠΑΟΚ ήταν οι : Φρίγκερ, Καραγεωργίου, Κωστίκος. 3 μικρά ονόματα. Την μια δεν του έκατσε για το ένα, την άλλη δεν του έκατσε για το άλλο να πάρει προπονητή. Ας μην κοροϊδευόμαστε.
Το μόνο που δεν κολούσε ήταν το γιατί βιαζόταν να κάνει μεγάλες μεταγραφές για να πείσει ως προεδράρας. Γιατί δεν είχε την πολυτέλεια του χρόνου να τα φάει από το cl και φέτος το καλοκαίρι να διώξει τον Αναστασιάδη; Τώρα που σκάει σιγά σιγά το παραμύθι (άρθρο των Νέων στην αρχική σελίδα του Paokworld) της υπάρχουσας μακέτας !!!! της Νέας Τούμπας καταλαβαίνουμε ότι από πέρυσι είχε προχωρήσει πάρα πολύ και δεν είχε όρεξη για ρίσκα. Να πετύχαινε κατά λάθος η ομάδα.
Σαν πολλά δεν κέρδισε με τον αποκλεισμό πάνω και κάτω από το τραπέζι; (Οικόπεδα Πάχτα κοντά σε καζίνο ιέχω-Πάρε κόσμε) Αυτό είναι όντως θεωρία συνωμοσίας που έχω ακούσει και δεν έχω ιδέα για το κατά πόσο αληθεύει, ούτε μα νοιάζει